Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβως αυτο αλλα εχει θεμα.Ακομα στη Μακεδονια εχει μερη που η Vodafone εχει 3G και η Wind Gprs.

Παντως η Vodafone θα παει στη 3η θεση,εκει που ειναι η Wind.Για μενα τα μειον της Vodafone ειναι τα εξης,

χειροτερη ποιοτητα ηχου.θεματα με ιντερνετ οχι στη ταχυτητα.Δεν ειχα θεμα αλλα στο οτι κανει εναλλαγες σε Edge απο 3G ενω Cosmote/Wind κρατανε 3G μεχρι τελικης πτωσης.Το οριο ορθης χρησης επισης ειναι θεμα.

Επισης σε γεωγραφικη καλυψη δεν ειναι τοσο καλη.Σε βουνα και σε νησια αλλα και στη θαλασσα μπορει να δεις τη Vodafone να γραφει καμια υπηρεσια.Πανω στο δρομο για να παμε σε ενα χωριο στη μεσσηνια περυσι το πασχα η Wind ειχε σημα και η Vodafone ηταν εκτος δικτυου.

Κλείδωσε το κινητο σε μόνο wcdma για να μην γυρνάει σε 2G. Αν το κάνεις αυτό θα χαθεί το σήμα μετά;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Δεν είναι τυχαίο (το ότι δεν έδωσε για 1η φορά) κ ότι έδωσε η μπλε (για 1η φορά).

Είπα το λόγο που νομίζω στην προηγούμενη σελίδα.

ΑΝ, μάλιστα, δε δώσει και το καλοκαίρι (και δώσει η μπλε για 2η φορά...!!) , σίγουρα δεν είναι τυχαίο....Εξηγείται...:p

Δεν είχε δώσει η μπλε άλλη φορά δώρο;Σίγουρα;

Παντως τοσα παραπονα στη σελιδα της Vodafone στο Facebook δεν ειχε ποτέ καμμια εταιρια... Και δεν αναφερομαι μονο για την αποδεδειγμενη αδιαφορια της εταιριας, αλλά και για την χειροτερη καλυψη απο ολες τις εταιριες... Επισης παρατηρηστε ποια 2 προφιλ εδω μεσα επιτιθενται με ειρωνίες σε οποιον παραπονεθει για τη Vodafone...

Χρόνια το ίδιο γίνεται, (κανουν).

Κλείδωσε το κινητο σε μόνο wcdma για να μην γυρνάει σε 2G. Αν το κάνεις αυτό θα χαθεί το σήμα μετά;

Ετσι μπορει να το κρατησει(σε κινητο samsung που εχει η μητερα μου).Ομως στο iPhone μου δεν μπορω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Πάντως έχω αρκετά συχνά dropcalls σε CU φοιτητικό και έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό! Σας γίνεται και σε εσάς;

Μία από τα ίδια που και που,άλλα όχι πάντα. Και σε κεντρικά σημεία Θεσσαλονίκης, όχι τίποτα απομακρυσμένα ξέρω γω..

Παντως τοσα παραπονα στη σελιδα της Vodafone στο Facebook δεν ειχε ποτέ καμμια εταιρια... Και δεν αναφερομαι μονο για την αποδεδειγμενη αδιαφορια της εταιριας, αλλά και για την χειροτερη καλυψη απο ολες τις εταιριες... Επισης παρατηρηστε ποια 2 προφιλ εδω μεσα επιτιθενται με ειρωνίες σε οποιον παραπονεθει για τη Vodafone...

Αυτό το ότι έχει χειρότερη κάλυψη για τους συνδρομητές άλλων εταιρειών με ξεπερνά.

Δεν πάει να έχει το χαμηλότερο drop call rate από όλους; δεν πάει να έχει το γρηγορότερο call setup; εκεί... έχει την χειρότερη κάλυψη.

Άσε που η κάλυψη χειροτερεύει.... σκουριάζουν πι κεραίες και δεν εκπέμπουν ενώ στους ανταγωνιστές τους τις λαδώνουν πιο συχνά. (Όχι ότι ισχύει το ανάποδο όσο αναφορά τη συντήρηση...)

Επίσης τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω με το cu πάλι απορίας άξιο είναι. Και να πει κανείς ότι είσαι χρήστης vodafone και το γράφεις για να βοηθήσεις κόσμο να πω εντάξει. Απλά οπαδισμος.

Αυτό το ότι έχει χειρότερη κάλυψη για τους συνδρομητές άλλων εταιρειών με ξεπερνά.

Δεν πάει να έχει το χαμηλότερο drop call rate από όλους; δεν πάει να έχει το γρηγορότερο call setup; εκεί... έχει την χειρότερη κάλυψη.

Άσε που η κάλυψη χειροτερεύει.... σκουριάζουν πι κεραίες και δεν εκπέμπουν ενώ στους ανταγωνιστές τους τις λαδώνουν πιο συχνά. (Όχι ότι ισχύει το ανάποδο όσο αναφορά τη συντήρηση...)

Επίσης τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω με το cu πάλι απορίας άξιο είναι. Και να πει κανείς ότι είσαι χρήστης vodafone και το γράφεις για να βοηθήσεις κόσμο να πω εντάξει. Απλά οπαδισμος.

Δεν είναι οπαδισμός!Είναι η αλήθεια!Δεν λέμε ότι χαλάνε οι κεραίες, λέμε ότι δεν κάνει πλέον επέκταση και έχει κολλήσει εδώ και 1 χρόνο το 4G.....Η κοσμοτε πχ κάνει επέκταση, και η wind το ίδιο....αν και τώρα τελευταία έχει κολλήσει...οπαδισμό κάνεις εσύ...και αν θεωρείς ότι με όλα αυτά δεν έχουν σχέση και τα προβλήματα που έχει με τους εργαζόμενους , τότε...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Μία από τα ίδια που και που,άλλα όχι πάντα. Και σε κεντρικά σημεία Θεσσαλονίκης, όχι τίποτα απομακρυσμένα ξέρω γω..

Περιεργο,δεν εχω δει κατι.Στο κεντρο εχω θεμα με το ιντερνετ.Με ομιλια οχι,μονο στο σπιτι εχω δει αλλα η Vodafone εδω και χρονια εχει θεμα.

Αμα κατεβαινεις αγιας σοφιας,περνα απο καρολου ντηλ και δες αμα εχει θεμα το 3G.Γιατι εχει θεμα,εξω στο δρομο οκ το 3G αλλα μεσα Edge.Στο iPhone μου εχει 4G απο 800 αλλα ειναι οριακο.Σε xiaomi χωρις 800αρα

απλα δεν βλεπει 4G.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Εγώ θέλω να πετάξει προσφορά γκιγκαμπαητιων να δω τι θα λέτε χαχα

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Εγώ θέλω να πετάξει προσφορά γκιγκαμπαητιων να δω τι θα λέτε χαχα

Θα πούμε '΄'πολύ καλή προσφορά΄' αλλά και:''τι να το κάνουμε τώρα, πάει το Πάσχα και οι διακοπές''.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Δεν είναι οπαδισμός!Είναι η αλήθεια!Δεν λέμε ότι χαλάνε οι κεραίες, λέμε ότι δεν κάνει πλέον επέκταση και έχει κολλήσει εδώ και 1 χρόνο το 4G.....Η κοσμοτε πχ κάνει επέκταση, και η wind το ίδιο....αν και τώρα τελευταία έχει κολλήσει...οπαδισμό κάνεις εσύ...και αν θεωρείς ότι με όλα αυτά δεν έχουν σχέση και τα προβλήματα που έχει με τους εργαζόμενους , τότε...

Οντως,εδω και ενα χρονο ειναι η μονη που δεν αναβαθμιζει.Οι χαρτες της ελαχιστα εχουν αλλαξει.Η Wind εχει παρει φωτια,μετα η Cosmote.

Το οτι δεν αναβαθμίζει το συμπεράνουμε απο που;

Το οτι αναβαθμίζει οπου και η Wind λέει κάτι η μπα;

60 σταθμοί το μήνα τι είναι;

Θα πρεπει να βάφει κοκκινο το χάρτη για να θεωρουμε οτι γίνεται αναβάθμιση;

Ποια προβλήματα με εργαζόμενους;

Μην ρίχνετε λάσπη για να δικαιολογησετε το τρίτο δίκτυο, ειδικα αν δεν κάνετε χρηση

Εκτός κι αν κάνουμε το άλλο. Σε κάθε σταθμό που μπαίνει να κάνουμε πάρτυ όπως στην Wind. Το marketing που γίνεται στο φόρουμ της wind είναι φοβερό. Κάθε σταθμος και φιέστα....

1)δεν αναβαθμίζει γιατί δεν αλλάζει κάτι!

2)που φαίνονται οι 60 σταθμοί το μηνα;;Αν είσαι της εταιρείας εγώ δεν το ξέρω....

3)αααα μπα ας αφήσει το χάρτη μαύρο τότε να μην ξέρουμε τι ισχύει

4)οι απεργίες και οι καταγγελίες για εργασιακό μεσαίωνα.Γραψε το google και δες

5)Δε δικαιολογώ τη wind και αυτή είναι αίσχος σε πολλά σημεία , αλλά και η κοσμοτε έχει κολλήματα!

6) στη wind δεν ε'ιναι φιέστα είναι αναφορές απο απλά άτομα που λόγω δουλειας ταξιδεύουν!

Edited by XP130TD

1)δεν αναβαθμίζει γιατί δεν αλλάζει κάτι!

2)που φαίνονται οι 60 σταθμοί το μηνα;;Αν είσαι της εταιρείας εγώ δεν το ξέρω....

3)αααα μπα ας αφήσει το χάρτη μαύρο τότε να μην ξέρουμε τι ισχύει

4)οι απεργίες και οι καταγγελίες για εργασιακό μεσαίωνα.Γραψε το google και δες

5)Δε δικαιολογώ τη wind και αυτή είναι αίσχος σε πολλά σημεία , αλλά και η κοσμοτε έχει κολλήματα!

6) στη wind δεν ε'ιναι φιέστα είναι αναφορές απο απλά άτομα που λόγω δουλειας ταξιδεύουν!

Σωστά. Τι να αναβαθμίσει.πελοπονησσος Κρήτη Κυκλάδων δυτική Ελλάδα αναβαθμίστηκαν απο αντανάκλαση της wind.

Οι απεργίες που βλέπω ειναι της Victus το οποίο ειναι άσχετο με τις 2 μητρικές. Εκτός και αν εννοεις απεργίες στην Victus προκαλούν προβλήματα μόνο στη Vodafone ενώ η Wind συνεχίζει ακάθεκτη.

Και επειδή κάποιος δεν ποστάρει δηλαδή τις αναβαθμίσεις της Vodafone σημαίνει οτι δεν κανει; αφού η εμπειρία χρήστη εξακολουθεί να ειναι το ίδιο. Δεν ειναι όπως στην άλλη απο 2G να πάει σε 4G.

Φαίνεται οι χρήστες της Vodafone καταναλώνουν τα MBs για να κάνουν τη δουλειά τους και όχι Speedtest.

Σωστά. Τι να αναβαθμίσει.πελοπονησσος Κρήτη Κυκλάδων δυτική Ελλάδα αναβαθμίστηκαν απο αντανάκλαση της wind.

Οι απεργίες που βλέπω ειναι της Victus το οποίο ειναι άσχετο με τις 2 μητρικές. Εκτός και αν εννοεις απεργίες στην Victus προκαλούν προβλήματα μόνο στη Vodafone ενώ η Wind συνεχίζει ακάθεκτη.

Και επειδή κάποιος δεν ποστάρει δηλαδή τις αναβαθμίσεις της Vodafone σημαίνει οτι δεν κανει; αφού η εμπειρία χρήστη εξακολουθεί να ειναι το ίδιο. Δεν ειναι όπως στην άλλη απο 2G να πάει σε 4G.

Φαίνεται οι χρήστες της Vodafone καταναλώνουν τα MBs για να κάνουν τη δουλειά τους και όχι Speedtest.

Μπράβο με τάπωσες....

και η wind δεν αναβαθμίζει τον τελευταίο καιρό!Δεν απαντάς από που προκείπτουν οι 60 κεραίες το μήνα.η εμπειρία(προσωπικ'η )

είναι η χειρότερη!Κερατέα σήμερα και εχθές είχα σήμα 4/4 και Η+ αλλά ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΣΕΛΙΔΕΣ χωρίς να έχει δώσει δώρα!Μπες και στο FB να δεις.

αν σε πληρώνει η βοντα για να κάνεις αυτή τη δουλειά , μπράβο πήγαινε στο ΑΤΜ τώρα....

Μπράβο με τάπωσες....

και η wind δεν αναβαθμίζει τον τελευταίο καιρό!Δεν απαντάς από που προκείπτουν οι 60 κεραίες το μήνα.η εμπειρία(προσωπικ'η )

είναι η χειρότερη!Κερατέα σήμερα και εχθές είχα σήμα 4/4 και Η+ αλλά ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΣΕΛΙΔΕΣ χωρίς να έχει δώσει δώρα!Μπες και στο FB να δεις.

αν σε πληρώνει η βοντα για να κάνεις αυτή τη δουλειά , μπράβο πήγαινε στο ΑΤΜ τώρα....

Θα θέλα να με πλήρωνε να πάω στο FB να απαντήσω για να στρώσει το δίκτυο ...

Το 60 προκύπτει απο τους γνωστούς στη Victus. Πως εχει τόσος κόσμος στη Wind γνωστούς σε συνεργεία, απαγορευται να έχουμε και εμείς; η οι γνωστοί πρέπει να ειναι Wind only?

Οκ. Και εγω στο σπίτι 2 μπάρες σε εξωτερικό χώρο 2G με Cosmote. Άρα να υποθέσω οτι δεν αναβαθμίζει ούτε η Cosmote...

Edited by TakeOverNet

Θα θέλα να με πλήρωνε να πάω στο FB να απαντήσω για να στρώσει το δίκτυο ...

Το 60 προκύπτει απο τους γνωστούς στη Victus. Πως εχει τόσος κόσμος στη Wind γνωστούς σε συνεργεία, απαγορευται να έχουμε και εμείς; η οι γνωστοί πρέπει να ειναι Wind only?

Οκ. Και εγω στο σπίτι 2 μπάρες σε εξωτερικό χώρο 2G με Cosmote. Άρα να υποθέσω οτι δεν αναβαθμίζει ούτε η Cosmote...

Γιατί έχεις τέτοιο κόλλημα με τις άλλες 2;;ΕΔΩ μιλάμε για την κόκκινη!!!δεν ξέρω τι κάνει η πράσινη!Δεν έχω πλοκάμια...εγώ ξέρω ότι εκεί που πάω εγώ πιάνει τέλεια!Και η μπλε έχει κάνει προσπάθειες!Δες στο θέμα της τις αναφορές ατόμων που πάνε τώρα στα εξοχικά τους και κάνουν σύγκριση με πέρσυ!

Μήπως τα κάνετε τραγικά τα πράγματα μερικοί;;Μήπως ξεχνάτε τι κράξιμο τρώει η μπλε στο Facebook όταν δεν δίνει;;Και η απάντηση των υπαλλήλων είναι "λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τα σχόλια σας".Αν αυτό δεν είναι ειρωνεία,τότε τι είναι;;Αποφάσισε για μια φορά να μην δώσει δώρο..Καλώς η κακώς.Καμια εταιρία δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.Όταν εγω έχω πράσινη και περιμένω απο την Vodafone να δώσει δώρο για να απαντήσει η πράσινη και να χαρώ,τι πρέπει να κάνω;Από τότε που άρχισε να χάνει κόσμο η πράσινη άρχισε τα δωρα..Κανενα κόκκινο δίκτυο δεν έχει πρόβλημα.Απλα παρατηρήστε οταν μια εταιρία ανεβαίνει,κόβει δωρα..Οταν αρχίσει και πέφτει ξεκινά πάλι δωρα.Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι.

Γιατί έχεις τέτοιο κόλλημα με τις άλλες 2;;ΕΔΩ μιλάμε για την κόκκινη!!!δεν ξέρω τι κάνει η πράσινη!Δεν έχω πλοκάμια...εγώ ξέρω ότι εκεί που πάω εγώ πιάνει τέλεια!Και η μπλε έχει κάνει προσπάθειες!Δες στο θέμα της τις αναφορές ατόμων που πάνε τώρα στα εξοχικά τους και κάνουν σύγκριση με πέρσυ!

Το κόλλημα το έχω εγώ οι αυτοί που μπαίνουν στο θέμα του CU και αρχιζουν οτι υπάρχει πρόβλημα και οτι είναι χειρότερη απο τις αλλες 2;

Εγώ αλλά απανταω.

Μήπως τα κάνετε τραγικά τα πράγματα μερικοί;;Μήπως ξεχνάτε τι κράξιμο τρώει η μπλε στο Facebook όταν δεν δίνει;;Και η απάντηση των υπαλλήλων είναι "λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τα σχόλια σας".Αν αυτό δεν είναι ειρωνεία,τότε τι είναι;;Αποφάσισε για μια φορά να μην δώσει δώρο..Καλώς η κακώς.Καμια εταιρία δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.Όταν εγω έχω πράσινη και περιμένω απο την Vodafone να δώσει δώρο για να απαντήσει η πράσινη και να χαρώ,τι πρέπει να κάνω;Από τότε που άρχισε να χάνει κόσμο η πράσινη άρχισε τα δωρα..Κανενα κόκκινο δίκτυο δεν έχει πρόβλημα.Απλα παρατηρήστε οταν μια εταιρία ανεβαίνει,κόβει δωρα..Οταν αρχίσει και πέφτει ξεκινά πάλι δωρα.Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι.

Συφμωνώ!Η μπλε είναι το ίδιο ειρνική!Όπως και η πράσινη!

Παιδιά μια ερώτηση.

Όσο ήμουν με συμβόλαιο στη Vodafone, όταν μιλούσα στη γραμμή και τύχαινε να με καλέσει κάποιος, 'χτύπαγε' και είχα τη δυνατότητα να αλλάξω γραμμή, να κάνω hold την πρώτη κτλ.

Είμαι σχεδόν ένα μήνα σε CU και όσες φορές έχει τύχει να με καλέσουν την ώρα που μιλάω, μου έρχεται sms πως είχα μια κλήση από τον τάδε αριθμό ενώ ήμουν κατειλημμένος. Πρέπει να τους πω να μου ανοίξουν κάτι; Έτσι είναι στο CU, δε προσφέρει αυτή τη δυνατότητα;

Αν γνωρίζει ας με ενημερώσει κάποιος :)

Ευχαριστώ

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelaton/upiresies-diktuou/

Θέλεις να βλέπεις στην οθόνη σου ποιός σε παίρνει όταν σε καλούν πολλοί ταυτόχρονα;

Για να ενεργοποιήσεις την αναμονή κλήσεων πληκτρολόγησε στην αρχική οθόνη του κινητού σου *43# και το πλήκτρο της κλήσης. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία πληκτρολογώντας στην αρχική οθόνη #43# και το πλήκτρο της κλήσης.

οι προσφορές που ακούω στό 1252 με το 5 ισχύουν μόνο για μένα?

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Ευχαριστώ πολύ!

Λογικά αυτό είναι! Θα το δοκιμάσω!

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Guest lagoudakis
οι προσφορές που ακούω στό 1252 με το 5 ισχύουν μόνο για μένα?

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

σε ολους ετσι λενε...μονο για σενα:p:p

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked