gerstavros2 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Αν σου μεταφερει καποιος απο το κινητο του στο cu λεφτα π.χ. 10 ευρω θεωρειται πως ειναι ανανεωση και παιρνεις τα μπονους ανανεωσης (1gb)? Όχι . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μπορουμε να μεταφερουμε mb και χρονο ομιλιας απο cu φοιτητικο σε cu καρτοπρογραμμα; μαλλον δυσκολο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μπα, δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ok Thanks ,καλα θα ηταν ,τωρα πρεπει να κουβαλαμε δευτερη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ok Thanks ,καλα θα ηταν ,τωρα πρεπει να κουβαλαμε δευτερη συσκευη Ή σκέφτεσαι την αξία που έχουν οι dual sim συσκευές. Ή μετατρέπεις το βασικό σου νούμερο σε φοιτητικό αν δεν δεσμεύεσαι από πρόγραμμα ή σπας το συμβόλαιο με το ανάλογο κόστος, αν η εξοικονόμηση χρημάτων σε φέρνει στα ίσια σχετικά γρήγορα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ή σκέφτεσαι την αξία που έχουν οι dual sim συσκευές. Ή μετατρέπεις το βασικό σου νούμερο σε φοιτητικό αν δεν δεσμεύεσαι από πρόγραμμα ή σπας το συμβόλαιο με το ανάλογο κόστος, αν η εξοικονόμηση χρημάτων σε φέρνει στα ίσια σχετικά γρήγορα. Καλημέρα φίλε, έχω το καρτοσυμβολαιο το οποίο λήγει σε 4 μήνες περίπου, το θέμα είναι ότι αυτόν τον αριθμό τον έχω από το πρώτο μου κινητό γι αυτό και μου είναι δύσκολο να τον αφήσω, το ίδιο νούμερο δεν μπορώ να το κάνω φοιτητικό, εκτός και αν ξέρεις κάποιον τρόπο (δεν είμαι φοιτητής) , τώρα έπεσε στα χέρια μου και ένα φοιτητικό cu που βλέπω ότι τα έχει όλα και συμφέρει, μάλλον είμαι για αγορά δεύτερης συσκευής Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλημέρα παίδες! ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος περιορισμός από τη Vodafone στο tethering από το κινητό μας, λόγω καρτοκινητής. Ενώ το κινητό το βλέπουν οι άλλες συσκευές και συνδέονται, δεν τους δίνει ίντερνετ παρόλα αυτά. Αν δεν είναι κάποιος περιορισμός της voda, να ψάξω το κινητό μου καλύτερα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλημέρα παίδες! ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος περιορισμός από τη Vodafone στο tethering από το κινητό μας, λόγω καρτοκινητής. Ενώ το κινητό το βλέπουν οι άλλες συσκευές και συνδέονται, δεν τους δίνει ίντερνετ παρόλα αυτά. Αν δεν είναι κάποιος περιορισμός της voda, να ψάξω το κινητό μου καλύτερα. Ψάξε το κινητό σου καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vols40 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μου ήρθε ένα spam sms πριν λίγο από το cu για κατάστημα οπτικών. Δεν λάμβανα ποτέ τέτοια όσο ήμουν στην απλή καρτοκινητή. Είναι συνηθισμένη τακτική αυτό; Στέλνουν πολλά τέτοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 5ψηφιο είναι? μπλοκάρεται τα προσωπικά δεν έχω λάβει ακόμα τέτοιου είδους μηνύματα LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vols40 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δε θυμάμαι γιατί τσαντίστηκα και το 'σβησα, αλλά νομίζω έλεγε μόνο CU. Ήταν του στυλ: φοβερό κατάστημα, στείλε sms (0,20€) για κωδικό μεγαλύτερης έκπτωσης. Καλό θα είναι να μπλοκάρουμε τα 5ψήφια έτσι κι αλλιώς όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλημέρα παίδες! ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος περιορισμός από τη Vodafone στο tethering από το κινητό μας, λόγω καρτοκινητής. Ενώ το κινητό το βλέπουν οι άλλες συσκευές και συνδέονται, δεν τους δίνει ίντερνετ παρόλα αυτά. Αν δεν είναι κάποιος περιορισμός της voda, να ψάξω το κινητό μου καλύτερα. Δεν φταίει το κινητό σου. Έχει να κάνει με την Vodafone αλλά παραμένει κάπως ανεξήγητο το πως συμβαίνει σε κάποιες συσκευές και σε κάποιες όχι., ή στην ίδια συσκευή με κάρτα sim από άλλη εταιρεία να μην έχεις πρόβλημα. Μου έχει τύχει να μπορώ να κάνω tethering μέσω CU από τηλέφωνο αλλά και όχι. Στο παρλεθόν είχε γραφτεί κάπου ότι με κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση στο προφίλ internet διορθωνόταν, αλλά νομίζω πως δοκιμάζοντάς το προσωπικά δεν είχα αποτέλεσμα. Δε θυμάμαι γιατί τσαντίστηκα και το 'σβησα, αλλά νομίζω έλεγε μόνο CU. Ήταν του στυλ: φοβερό κατάστημα, στείλε sms (0,20€) για κωδικό μεγαλύτερης έκπτωσης. Καλό θα είναι να μπλοκάρουμε τα 5ψήφια έτσι κι αλλιώς όμως. Μην ταράζεστε. Ίσως πρόκειτια για κάτι τέτοιο(από τη στιγμή που θυμάσαι να λέει για 0,20€) : https://www.vodafonecu.gr/cu-around/ κατά καιρούς στέλνει κανένα sms για να ενημερώσει για τις συγκεκριμένες προσφορές. Και εννοείται ότι δεν σε χρεώνει κάτι. Θα χρεωθείς αν επιλέξεις να λάβεις κωδικό για έκπτωση. Δεν υπάρχει κάποια σχέση με τα 5ψήφια από ΥΠΠ που χρεώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δεν φταίει το κινητό σου. Έχει να κάνει με την Vodafone αλλά παραμένει κάπως ανεξήγητο το πως συμβαίνει σε κάποιες συσκευές και σε κάποιες όχι., ή στην ίδια συσκευή με κάρτα sim από άλλη εταιρεία να μην έχεις πρόβλημα. Μου έχει τύχει να μπορώ να κάνω tethering μέσω CU από τηλέφωνο αλλά και όχι. Στο παρλεθόν είχε γραφτεί κάπου ότι με κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση στο προφίλ internet διορθωνόταν, αλλά νομίζω πως δοκιμάζοντάς το προσωπικά δεν είχα αποτέλεσμα. Πράγματι, κάτι περίεργο συμβαίνει γιατί δεν βλέπω αναφορές για πρόβλημα στο tethering (σε ότι αφορά το κινητό μου και την έκδοση λογισμικού που έχω). Κάποια στιγμή χθες, δούλεψε, μετά σταμάτησε πάλι.... Έκανα διαγραφή τις ρυθμίσεις ίντερνετ (τα προφίλ) , τα ξανακατέβασα, έκανα restart, αλλά τίποτα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vols40 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μην ταράζεστε. Ίσως πρόκειτια για κάτι τέτοιο(από τη στιγμή που θυμάσαι να λέει για 0,20€) : https://www.vodafonecu.gr/cu-around/ κατά καιρούς στέλνει κανένα sms για να ενημερώσει για τις συγκεκριμένες προσφορές. Και εννοείται ότι δεν σε χρεώνει κάτι. Θα χρεωθείς αν επιλέξεις να λάβεις κωδικό για έκπτωση. Δεν υπάρχει κάποια σχέση με τα 5ψήφια από ΥΠΠ που χρεώνουν.Nαι, για το Mati Mati ήταν. Από τη στιγμή που μου προσφέρει περισσότερα το CU, δε με πειράζει να λαμβάνω και κανα τέτοιο μήνυμα που και που, αρκεί να υπάρχει μέτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Nαι, για το Mati Mati ήταν. Από τη στιγμή που μου προσφέρει περισσότερα το CU, δε με πειράζει να λαμβάνω και κανα τέτοιο μήνυμα που και που, αρκεί να υπάρχει μέτρο. τέτοιο έχω πάρει και γω αλλά μία στο τόσο LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Κι εμένα κατά καιρούς έχουν έρθει διάφορα τέτοια. Κάνουν μπαμ πως είναι προωθητικά του CU για προσφορές, και απλά τα σβήνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Πράγματι, κάτι περίεργο συμβαίνει γιατί δεν βλέπω αναφορές για πρόβλημα στο tethering (σε ότι αφορά το κινητό μου και την έκδοση λογισμικού που έχω). Κάποια στιγμή χθες, δούλεψε, μετά σταμάτησε πάλι.... Έκανα διαγραφή τις ρυθμίσεις ίντερνετ (τα προφίλ) , τα ξανακατέβασα, έκανα restart, αλλά τίποτα.... Δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6632888#post6632888 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μου ήρθε ένα spam sms πριν λίγο από το cu για κατάστημα οπτικών. Δεν λάμβανα ποτέ τέτοια όσο ήμουν στην απλή καρτοκινητή. Είναι συνηθισμένη τακτική αυτό; Στέλνουν πολλά τέτοια; Είναι οι προσφορές CU arround. Περίπου ένα ανά βδομάδα ή και πιο σπάνια στέλνουν. Μπορείς να ζητήσεις να διαγραφείς από την λήψη τους στην εξυπηρέτηση αν σ ενοχλούν τόσο πολύ. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6632888#post6632888 Αυτό μου είπαν να κάνω και από το live chat, αλλά και πάλι δεν δούλεψε. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω double sim (δηλαδή 2η κάρτα με τον ίδιο αριθμό) σε ένα moto e2 και εκεί το tethering δουλεύει κανόνι. Ουφφφφφ.... Μήπως παίζει κάποιο ρόλο , μήπως μόνο μια από τις 2 κάρτες μπορεί να κάνει tethering? Στο μεταξύ, επειδή η μια είναι micro και η άλλη nano δεν μπορώ να βάλω αλλάξω κάρτες στο κινητά να δω αν παίζει με ανάποδα τις κάρτες. Θα πάω από κατάστημα, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα βρεθεί λύση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Δεν έχουν διαφορά οι κάρτες. Είναι σαν να έχεις μία και να την βγάζεις από μία συσκευή και την τοποθετείς σε άλλη. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Κάτι άλλο ίσως συμβαίνει. Και εγώ έχω διπλή sim και τώρα λειτουργούν όλα κανονικά. Παλιότερα όμως δεν μπορούσα να κάνω tethering από nexus 5. Δεν θυμάμαι να άλλαξα κάτι. Μετά από καιρό, άρχισε να λειτουργεί ξανά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Κι εγω είχα θέμα με το tethering το καλοκαίρι με Redmi Note 3 Pro και μετά που πήγα σε Xiaomi MIMax λύθηκε, αν και δεν ήταν θέμα συσκευής γιατί είχα και άλλη σιμ και δούλευε κανονικά από την 2η το tethering! ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου ήρθε ένα spam sms πριν λίγο από το cu για κατάστημα οπτικών. Δεν λάμβανα ποτέ τέτοια όσο ήμουν στην απλή καρτοκινητή. Είναι συνηθισμένη τακτική αυτό; Στέλνουν πολλά τέτοια; :lol::lol::lol::p:p:p αχαχαχαχ εμένα μου ήρθε σήμερα για blue star 1+1 εισιτήρια αλλά δεν με πειράζει να μου στέλνουν.....ίσο ίσα μαθαίνω για νέες προσφορές!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Καλημέρα παίδες! ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος περιορισμός από τη Vodafone στο tethering από το κινητό μας, λόγω καρτοκινητής. οδηγός Vodafone Hotspot Fix με απλά βήματα Για όσους έχουν πρόβλημα με το hotspot της Vodafone διαβάστε μία γρήγορα τα παρακάτω βήματα και ακολουθείστε τα μετά ένα προς ένα : (είναι σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του δικού μου κινητού με λειτουργικό Android 5.1 οπότε προσπαθείστε να βρείτε τα αντίστοιχα μενού) 1) Ρυθμίσεις, 2) Ασύρματο και δίκτυα - περισσότερα, 3) Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, 4) πάνω πάνω (αν έχεις τοποθετήσει 2 κάρτες) επίλεξε την καρτέλα VODAFONE GR, 5) Ονόματα σημείου πρόσβασης, 6) πάνω πάνω γράφει APN και έχει στα δεξιά 3 τελίτσες, πάτησε εκεί και επίλεξε Επαναφορά στις προεπιλογές, 7) από τις 3 επιλογές επιλέγεις αυτό που σου έδινε σήμα όταν είχες ενεργά δεδομένα (πάτησε μέσα στο κυκλάκι στα δεξιά). είναι άλλη επιλογή για αυτούς που έχουν κάρτα, άλλη επιλογή για αυτούς που έχουν συμβόλαιο. εγώ με κάρτα επιλέγω το VF Internet. 8) μετά πατάς πάνω στο "Vf Internet" και ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΜΟΝΟ μία επιλογή, εκεί που λέει "Τύπος APN" προσθέτεις το "dun" και μετά οκ. 9) τέλος, ΠΡΈΠΕΙ να κάνεις back, ΜΗΝ πατήσεις το home button, δεν θα σώσει την πρόσθεση του "dun" αυτό ήταν, δεν σου ζητάει τίποτα άλλο να αλλάξεις. δουλεύει κατευθείαν χωρίς επανεκκίνηση της συσκευής. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Ευχαριστω για το rip, μου το ειχαν ηδη πει απο το live chat και δεν επιασε. Το ελυσα μονος μου το θεμα.:D απλα, απενεργοποιησα το 4g και αμεσως το tethering δουλεψε. Δεν ξερω γιατι, αλλα με 4g δεν εχω tetherimg. Στη δευτερη συσκευη, με την ιδια καρτα sim, παιζει κανονικα με 4g . (moto e2) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μήπως επειδή είναι 2η sim πρέπει να ξαναστείλεις 4G NΑΙ στο 1285? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts