Serafeim1981 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Το πιο λογικό αυτό είναι. Απλώς κρατώ μια επιφύλαξη. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Το πιο λογικό αυτό είναι. Απλώς κρατώ μια επιφύλαξη. εγω ξερετε τι πιστευω οτι θα αρχιζει να κοβει τα φοιτητικα στην επομενη κινηση της και μας αυξανει αυτο το πακετο.. αν και δεν εχει λογικη αυτο που σκεφτομαι εγω διοτι στο φοιτητικο εχουμε πακετα προς ολους και οχι μονο προς cu οπως το εν λογω πακετο .. , αρα λαθος ο συνηρμος μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 τα 1500 λεπτά της προσφοράς φαίνονται στην εφαρμογή της Vodafone? χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Δε φαίνονται. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Δε φαίνονται. ευχαριστώ χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Χρόνια πολλά! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Με 20€ "κάρτα" μπαίνουν 17,86€ λόγω 12% φόρου κινητής Με 5€ "κάρτα" μπαίνουν 4,46€ λόγω 12% φόρου κινητής Με 10?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 8,93 ευρω:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Με 20€ "κάρτα" μπαίνουν 17,86€ λόγω 12% φόρου κινητής Με 5€ "κάρτα" μπαίνουν 4,46€ λόγω 12% φόρου κινητής Με 10?? διαιρείς το ποσό που θέλεις να βάλεις με το 1.12 και σου βγάζει πόσα χρήματα σου μπαίνουν καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 διαιρείς το ποσό που θέλεις να βάλεις με το 1.12 και σου βγάζει πόσα χρήματα σου μπαίνουν καθαρά. Και όλο αυτό λόγω ορισμού του Φ.Π.Α. δηλαδή αγοράζω εγω ας πουμε 5Ε καρτα αλλά υπάρχει ο φόρος σε όλα αυτά . Δηλαδή η τελική τιμή εκφράζεται από αυτά τα απλά μαθηματικά (Χ=τελικη τιμή) Χ+Χ*0.12=5 <=> Χ*(1+0.12)=5 <=> Χ*1.12=5 <=> Χ= 5 / 1.12 ΥΓ το ανέλυσα για κάποιον που θέλει να μάθει :) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Όχι ΦΠΑ. Τέλος κινητής είναι. Μπλέκεται και ο ΦΠΑ αλλά είναι λίγο πιο σύνθετο στον υπολογισμό. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Όχι ΦΠΑ. Τέλος κινητής είναι. Μπλέκεται και ο ΦΠΑ αλλά είναι λίγο πιο σύνθετο στον υπολογισμό. Sent from my XT1562 Ευχαριστουμε για την διευκρίνιση. Φαντάζεστε να το πάνε κάνα 20% το τέλος κινητής; Θα μπλέξουμε άσχημα.. Edited December 27, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Μέχρι 50€ "κόστος επικοινωνίας" είναι 12%. Σε συμβόλαιο που ξεπερνάει τα 50€ μεγαλώνει το ποσοστό. Σε καρτοκινητό δεν επηρεάζει. Edit: όταν λέω κόστος επικοινωνίας, εννοώ το καθαρό ποσό που πάει στην εταιρεία που ανήκει ο αριθμός σου, χωρίς φπα και τέλος κινητής. Sent from my XT1562 Edited December 27, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Παρατήρησα ότι τα 1500' προς ολους έχουν προτεραιότητα κατανάλωσης ακόμα και αν τηλεφωνησετε σε CU αριθμό! Edited December 28, 2016 by Mark_K Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Την περασμένη Πέμπτη (22/12), είδα στα ΚΤΕΛ Κηφισού έναν πάγκο με κοπέλες της Vodafone, που έγραφε μπροστά "9GB με 10€". Επειδή ήμουν βιαστικός, δε ρώτησα περισσότερα. Απλά σας το λέω, να έχετε το νου σας, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaBs Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Διανύουμε τον πρώτο μήνα χρήσης ενός καρτοκινητού CU στην οικογένεια, με τις εξής παροχές: - 100' προς Vodafone - 300' προς τρίτους - 500Mb με κόστος 10€. Επειδή δεν έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει καρτοκινητό, πώς θα κάνω την ανανέωση του πακέτου; - Από κάρτα στο περίπτερο; Τι ζητάω; Μια οποιαδήποτε κάρτα ανανέωσης CU; - Σε κατάστημα Vodafone; - Από το app της CU στο κινητό; - Άλλος τρόπος; Θα ήθελα με τα επόμενα 10€ που θα διαθέσουμε, να έχω το ίδιο (ή και "καλύτερο") πακέτο με το αρχικό. Στο κατάστημα που ενεργοποίησα την κάρτα (στις 05.12.2016), μου είπαν ότι πρέπει να ανανεώσω το αργότερο μέχρι τις 04.01.2017. Τα φώτα σας παρακαλώ.... κι ευχαριστώ για τον χρόνο σας.... Παράθεση Πού σε πονεί και πού σε σφάζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλημέρα. Σε πρώτη φάση, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, καλό θα ήταν να δημιουργηθεί λογαριασμός στο my vodafone/my cu για τον συγκεκριμένο αριθμό. Μπορεί να γίνει εύκολα και στο www.vodafonecu.gr. Εκεί μπορεί κανείς να παρακολουθεί εύκολα το υπόλοιπό του και σε χρήματα και σε λεπτά/mb κλπ. Λογικά θα έχει κάποια χρήματα μέσα αυτή τη στιγμή. Ανανέωση μπορεί να γίνει από το app, από το site(με χρήση κάποιας κάρτας χρεωστικής ή πιστωτικής, είτε paypal), είτε σε κατάστημα είτε με φυσική κάρτα από περίπτερο. Δεν έχει πλέον ουσιαστική διαφορά τώρα που καταργήθηκαν τα bonus σε mb από online και σε κατάστημα, οπότε ότι σε βολεύει περισσότερο. Το σημαντικό είναι να έχει επιλεχθεί το just surf bonus που με ανανέωση 10€ θα δώσει 500MB χωρίς να αφαιρέσει χρήματα. Λογικά θα είναι ενεργοποιημένο αλλά καλό είναι να το ελέγξεις. Πρέπει να δεις ποιο πακέτο ακριβώς σου έχουν ενεργοποιήσει. Θα το λέει εκεί μέσα. Από εκεί και πέρα μόλις μάθεις ποιο είναι, αν δεν έχει λήξει και ενεργοποιηθεί το ίδιο, ότι υπόλοιπο έχει σε λεπτά ομιλίας προστίθεται στα καινούρια και δεν λήγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaBs Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλημέρα. Σε πρώτη φάση, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, καλό θα ήταν να δημιουργηθεί λογαριασμός στο my vodafone/my cu για τον συγκεκριμένο αριθμό. Μπορεί να γίνει εύκολα και στο www.vodafonecu.gr. Εκεί μπορεί κανείς να παρακολουθεί εύκολα το υπόλοιπό του και σε χρήματα και σε λεπτά/mb κλπ. Λογικά θα έχει κάποια χρήματα μέσα αυτή τη στιγμή. Ανανέωση μπορεί να γίνει από το app, από το site(με χρήση κάποιας κάρτας χρεωστικής ή πιστωτικής, είτε paypal), είτε σε κατάστημα είτε με φυσική κάρτα από περίπτερο. Δεν έχει πλέον ουσιαστική διαφορά τώρα που καταργήθηκαν τα bonus σε mb από online και σε κατάστημα, οπότε ότι σε βολεύει περισσότερο. Το σημαντικό είναι να έχει επιλεχθεί το just surf bonus που με ανανέωση 10€ θα δώσει 500MB χωρίς να αφαιρέσει χρήματα. Λογικά θα είναι ενεργοποιημένο αλλά καλό είναι να το ελέγξεις. Πρέπει να δεις ποιο πακέτο ακριβώς σου έχουν ενεργοποιήσει. Θα το λέει εκεί μέσα. Από εκεί και πέρα μόλις μάθεις ποιο είναι, αν δεν έχει λήξει και ενεργοποιηθεί το ίδιο, ότι υπόλοιπο έχει σε λεπτά ομιλίας προστίθεται στα καινούρια και δεν λήγει. Ευχαριστώ, για την άμεση ανταπόκριση. Στην εφαρμογή, μου λέει ότι έχουμε τα εξής: - Just Surf Bonus (ενεργοποιημένο) - Talk 2 Vodafone 300 Βρήκα και την επιλογή ανανέωσης. Ήσουν κατατοπιστικότατος. Καλές γιορτές! Παράθεση Πού σε πονεί και πού σε σφάζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλές γιορτές να έχουμε! Με την κάρτα νέας γενιάς (ή όπως λέγεται) έχω μαζέψει κοντά 60€ υπόλοιπο.. βάζω μόνο 10€ το μήνα και έχω διαθεσιμα 40.000 λεπτά - άλλα τόσα sms και κάτι γίγα Ίντερνετ.. Αυτό που με καίει είναι το υπόλοιπο!! Έχετε βρει τρόπους να το αξιοποιείτε;; Πχ σήμερα έστειλα 2-3 μηνύματα σε χαμόγελο του παιδιού και παιδικά χωριά sos. Κάποιος άλλος τρόπος να τα "χαλάσουμε" ;; Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλές γιορτές να έχουμε! Με την κάρτα νέας γενιάς (ή όπως λέγεται) έχω μαζέψει κοντά 60€ υπόλοιπο.. βάζω μόνο 10€ το μήνα και έχω διαθεσιμα 40.000 λεπτά - άλλα τόσα sms και κάτι γίγα Ίντερνετ.. Αυτό που με καίει είναι το υπόλοιπο!! Έχετε βρει τρόπους να το αξιοποιείτε;; Πχ σήμερα έστειλα 2-3 μηνύματα σε χαμόγελο του παιδιού και παιδικά χωριά sos. Κάποιος άλλος τρόπος να τα "χαλάσουμε" ;; Μπορείς να στείλεις υπόλοιπο σε κάποιον άλλο που έχει CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ροζ τηλέφωνα :p Διαγωνισμοί Κλησεις στο εξωτερικό Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλές γιορτές να έχουμε! Με την κάρτα νέας γενιάς (ή όπως λέγεται) έχω μαζέψει κοντά 60€ υπόλοιπο.. βάζω μόνο 10€ το μήνα και έχω διαθεσιμα 40.000 λεπτά - άλλα τόσα sms και κάτι γίγα Ίντερνετ.. Αυτό που με καίει είναι το υπόλοιπο!! Έχετε βρει τρόπους να το αξιοποιείτε;; Πχ σήμερα έστειλα 2-3 μηνύματα σε χαμόγελο του παιδιού και παιδικά χωριά sos. Κάποιος άλλος τρόπος να τα "χαλάσουμε" ;; Καλά πως γίνεται να μαζέψεις 40.000 λεπτά προς όλους? Να υποθέσω είναι φοιτητικό? Δεν τα ξοδεύεις καθόλου? Όσον αφορά τα χρήματα που έχεις μαζέψει απλά μην βάλεις κάρτα για 6 μήνες ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Πως μπορούμε να προσθέσουμε account στην εφαρμογή όπως στο f2g? LG V10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Διανύουμε τον πρώτο μήνα χρήσης ενός καρτοκινητού CU στην οικογένεια, με τις εξής παροχές: - 100' προς Vodafone - 300' προς τρίτους - 500Mb με κόστος 10€. Επειδή δεν έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει καρτοκινητό, πώς θα κάνω την ανανέωση του πακέτου; - Από κάρτα στο περίπτερο; Τι ζητάω; Μια οποιαδήποτε κάρτα ανανέωσης CU; - Σε κατάστημα Vodafone; - Από το app της CU στο κινητό; - Άλλος τρόπος; Θα ήθελα με τα επόμενα 10€ που θα διαθέσουμε, να έχω το ίδιο (ή και "καλύτερο") πακέτο με το αρχικό. Στο κατάστημα που ενεργοποίησα την κάρτα (στις 05.12.2016), μου είπαν ότι πρέπει να ανανεώσω το αργότερο μέχρι τις 04.01.2017. Τα φώτα σας παρακαλώ.... κι ευχαριστώ για τον χρόνο σας.... αφου εκανες προσφατα μεταφορα σε CU, βοηθησε με σε κατι μεσω της εφαρμογης τι σου προσφερει το Talk 2 Vodafone 300? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ροζ τηλέφωνα :p Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk χαχαχαχα :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts