takpanos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 N στο 1398 για δωρεάν το τριήμερο του Αγιου πνεύματος προς όλη την Vodafone Ισχυει οντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ισχυει οντως μου ήρθε email και ισχύει κανονικά όσοι έχετε γραφτεί στο Vodafonecu my account σας έχει έρθει και ενημερωτικό email για την προσφορά του Αγίου πνεύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 εγω που δεν εχω CU (καρτοκινητο vodafon) μου εστειλαν δεν ισχυει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 εγω που δεν εχω CU (καρτοκινητο vodafon) μου εστειλαν δεν ισχυει :lol: Σε φοιτητικό cu ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Παιδιά τα φώτα σας γιατί CU έχω τον τελευταίο ένα χρόνο και δεν μου ξανατυχε. Για να βάλω κάρτα στο CU της μάνας μου που δεν ξέρει παρα μόνο να πάρει τηλ. υπάρχει κάποιος τετραψήφιος που καλώ για να της κάνω ανανέωση ή κάποιος άλλος τρόπος (ίντερνετ); Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Μέσω internet(λογικά πρέπει να έχεις φτιάξει λογαριασμό my account ) ή σε κατάστημα Vodafone που θα τους πεις τον αριθμό. Νομίζω γίνεται να πάρεις και κάρτα και να καλέσεις κάπου που πληκτρολογείς τον αριθμό του τηλεφώνου στο οποίο θες να γίνει η ανανέωση. Το είχα κάνει παλαιότερα σε CU αλλά δεν θυμάμαι που είχα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Παιδιά τα φώτα σας γιατί CU έχω τον τελευταίο ένα χρόνο και δεν μου ξανατυχε. Για να βάλω κάρτα στο CU της μάνας μου που δεν ξέρει παρα μόνο να πάρει τηλ. υπάρχει κάποιος τετραψήφιος που καλώ για να της κάνω ανανέωση ή κάποιος άλλος τρόπος (ίντερνετ); Kαλεσε απο κινητο vodafone στο 1254 ή απο σταθερο τηλεφωνο με χρεωση στο 694 440 1254 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 One question, my contract with vodafone (red 1) ends in the 30th June. Is it possible to change into CU while keeping the same number? And if yes, is it a way to make the application online and not to go to a vodafone branch, because i am abroad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Yes, it's possible to keep your number. But I'm afraid you have to get a new SIM card in order to do that, so it's not that easy while being abroad. Anyway, in order to end a contract or convert it to a prepay number it is required to call 1227 prior to visiting a vodafone store. Try calling there(maybe you have to add a correct prefix to the number since you're abroad), and perhaps you can arrange something. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 One question, my contract with vodafone (red 1) ends in the 30th June. Is it possible to change into CU while keeping the same number? And if yes, is it a way to make the application online and not to go to a vodafone branch, because i am abroad? Δε γνωρίζω για εκτός Ελλάδος. Μπες στη σελίδα τους. Αλλά γιατί μιλάς αγγλικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Yes, it's possible to keep your number. But I'm afraid you have to get a new SIM card in order to do that, so it's not that easy while being abroad. Anyway, in order to end a contract or convert it to a prepay number it is required to call 1227 prior to visiting a vodafone store. Try calling there(maybe you have to add a correct prefix to the number since you're abroad), and perhaps you can arrange something. Thank you for the valuable information. The reason i am writing in English is that i am in Germany and the laptop does not have Greek language or is able to have it manually installed. Greeklish is not for me :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Η online ανανεωση εχει καποια προμηθεια; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Όχι, δεν έχει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Kαλεσε απο κινητο vodafone στο 1254 ή απο σταθερο τηλεφωνο με χρεωση στο 694 440 1254 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φιλαράκι! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πως μπορω να διακοψω το προγραμμα 'vodafone-internet ολη μερα';;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πως μπορω να διακοψω το προγραμμα 'vodafone-internet ολη μερα';;; από όσο το είχα ψάξει δεν γίνεται κάτι τέτοιο. έχε υπόλοιπο κάτω από ένα ευρώ οπότε κανονικά δεν πρέπει να συνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 από όσο το είχα ψάξει δεν γίνεται κάτι τέτοιο. έχε υπόλοιπο κάτω από ένα ευρώ οπότε κανονικά δεν πρέπει να συνδεθεί. Αλλα παιζει και να συνδεθει και να σε χρεωσει ακομα και αν εχεις κατω απο 1 ευρω και να παει μειον στο υπολοιπο.Οχι ομως πολυ το πολυ -1 μεχρι -1,5 ευρω. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Αλλα παιζει και να συνδεθει και να σε χρεωσει ακομα και αν εχεις κατω απο 1 ευρω και να παει μειον στο υπολοιπο.Οχι ομως πολυ το πολυ -1 μεχρι -1,5 ευρω. αυτό είναι συστημικό λάθος κανονικά δεν πρέπει να γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Κανονικα ναι αλλα μου εχει συμβει και μενα και σε αλλους. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Κανονικα ναι αλλα μου εχει συμβει και μενα και σε αλλους. Σε φοιτητικο ερχονται δωρακια οπως 1000 λεπτα με οποιαδηποτε ανανεωση. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μου ήρθε SMS από cuoffer "helo 7/6". Wtf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 και σ' εμένα... οπως το είπες, wtf πειραματόζωα μας εχουν κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 εμενα μου ρθε SMS να στειλω Ν στο 1252 ως τις 10 του μηνα και θα εχω 1000 λεπτα προς ολους κ 200 ΜΒ (δλδ το φοιτητικο πακετο 5 ) μολις βαλω καρτα ως το τελος του μηνα... (ειμαι ηδη σε φοιτητικο παντως , ισως να ειναι υπενθυμιση επειδη 10 του μηνα ληγει το πακετο μου??) Οσο για τον φιλο που ρωτησε πιο πανω (αν κ νομιζω απαντηθηκε) Πώς μπορώ να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας σε κάποιον τρίτο; Για να ανανεώσεις χρόνο ομιλίας σε κάποιο άλλο καρτοκινητό Vodafone, μπορείς να προμηθευτείς μια κάρτα ανανέωσης Vodafone , να καλέσεις το 1254 (από οποιοδήποτε κινητό της Vodafone) και ακολουθωντας τις απλές ηχογραφημένες οδηγίες να κάνεις την ανανέωση. Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Παιδια, για το 'surf n mail', το apn ειναι internet.vodafone.gr ή Webkarta.vodafone.gr ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Παιδια, για το 'surf n mail', το apn ειναι internet.vodafone.gr ή Webkarta.vodafone.gr ? και τα δύο από όσο έχω δοκιμάσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts