Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ ωραια και οταν αγοραζουμε πακετο πχ το φοιτητικο με τα 7 ευρω απο ποια χρηματα αφαιρει χρονο ομιλιας; απο το μπονους; ή οχι; . Διοτι αμα δεν αφαιρει απο το μπονους για την αγορα του πακετου τοτε δεν εχει νοημα να το βαλω! , επισης το μπονους των 10 ευρω μπαινει καθαρα ή αφαιρεται και σε αυτο ο φορος κινητης τηλεφωνιας 8,93*2 δηλαδη; . Αυτο ισχυει για ενα χρονο σαν προγραμμα;απο τοτε που στελνεις την καρτα για να το ενεργοποιησεις; ή οχι; .

Αφαιρει απο τα 10ευρω του μπονους που λειγουν σε 30 ημερες.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή με την κάρτα νέων διπλασιάζεται η αξία της κάρτας ανανέωσης με ανανέωση μέσω καταστήματος?

Στελνεις μια φορα τον κωδικο της Ευρωπαικης Καρτας Νεων με μνμ στο 1280 και μετεπειτα για εναν χρονο με την πρωτη καρτα καθε μηνα απο 10 ευρω στην διπλασιαζει και το μπονους ισχυει για 30 ημερες.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Χθες ζήτησα από την εξυπηρέτηση πελατών δύο νέες κάρτες στο Vodafone double που έχω. Σήμερα μου έστειλε με courier δύο νέες που μπορούν να γίνουν SIM, micro και nano!

Με χρέωση 5€ στην πόρτα μου, εργοστασιακές και όχι κομμένες.

Ταχύτατοι!

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι λίγο άμπαλος με τις κάρτες. Ποτέ δεν είχα εξάλλου.

Όσον αφορά το χρόνο ομιλίας...

Αν πάρω εγώ τηλ και μιλήσω π.χ. 1 λεπτό, θα χρεωθεί σαν 3 λεπτά.

Αν πάρω τηλ και μιλήσω 3 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο, θα χρεωθεί σαν 6 λεπτά;

Κι αυτό είναι ίδιο και στις 3 εταιρίες (Cosmote, Vodafone Wind);

Edited by GiO_K

Όχι. Μετά το 3λεπτο συνεχίζει με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Κι εγώ αυτό ήξερα ρε συ. Αλλά πριν μια ώρα ήμουν σε κατάστημα της Wind κι ο υπάλληλος μου είπε ότι ισχύει αυτό που είπα πιο πάνω!!

Μου είπε επί λέξει: "Αν πάρεις τηλ και μιλήσεις 3 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο, θα σου φάει 6 λεπτά."

Κι όταν είδε την αντίδρασή μου (ήταν σαν να έπαθα 231 εγκεφαλικά), μου είπε κιόλας: "Έτσι είναι, ισχύει σε όλες τις εταιρίες αυτό."

Είναι δυνατόν να ήθελε να με κοροϊδέψει τόσο εξώφθαλμα;; Μήπως υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει;

Μιλάω για τα καρτοκινητά, δηλαδή CU (Vodafone), F2G (Wind), Cosmo-κάρτα, What's Up (Cosmote).

Edited by GiO_K

Έτσι είναι. Εξακριβωμένο σε μένα με το widget του My Vodafone.

Με το που περνάς τα 3 λεπτά γράφει καινούριο τρίλεπτο.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Πως έτσι; Έτσι όπως μου είπε ο υπάλληλος ή έτσι όπως λέει ο @Mark_K;

(Sorry απλά δεν κατάλαβα ποιος εννοείς ότι έχει δίκιο)

Σήμερα ένα από τα καρτοκινητά που έχω δώσει για χρήση στον πατερα μου, δέχτηκε ένα τηλεφωνημα από την Voda και του είπαν ότι του ενεργόποιουν το Bonus All δλδ το πακέτο που βάζεις 10€ και τραβάει τα 3 και σου δίνει 400 λεπτά προς όλους. πριν είχε τα 200 λεπτά με 5€. Μπράβο στην Vodafone και όταν το είχα ψάξει μου είχαν πει ότι είχε καταργηθεί η εν λόγω προσφορα.

Πως έτσι; Έτσι όπως μου είπε ο υπάλληλος ή έτσι όπως λέει ο @Mark_K;

(Sorry απλά δεν κατάλαβα ποιος εννοείς ότι έχει δίκιο)

Μην πιστεύετε βλαμμένους υπαλλήλους όταν σας λένε πράγματα που έρχονται σε αντίθεση με την κοινή λογική. Αν γράφει κάτι τέτοιο το widget χρειάζεται διερεύνηση γιατί επίσημα ΔΕΝ χρεώνεται νέο 3λεπτο μετά το τέλος του πρώτου αλλά ξεκινάει χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε όλες τις εταιρείες.

Edited by Mark_K

Και στο καρτοκινητό Ολυμπιακός μετά το τρίλεπτο η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δεν χρησιμοποιώ το widget γιατί δεν ανοίγω δεδομένα από τη SIM της Vodafone, αλλά η εφαρμογή μου αφαιρεί το σωστό χρόνο σε δοκιμή που έκανα. Μάλιστα επειδή στρογγυλοποιείται ανά λεπτό, σε μια κλήση 3' 8'' μου αφαίρεσε μόνο τα 3'. Ωστόσο στο υπόλοιπο στο 1252 μου ανέφερε 1' λιγότερο + 52''. Όσο ακριβώς πρέπει δηλαδή.

Μάλιστα...

Καλά @Mark_K είχα κι εγώ έτοιμες ακριβώς τις 3 σελίδες που έβαλες πιο πάνω κι ήμουν έτοιμος να τις ποστάρω αλλά έτρωγα και με πρόλαβες.

Το λέει ξεκάθαρα και το είχα επισημάνει και στον υπάλληλο αλλά αυτός τα δικά του...

Τέσπα ο λόγος που το ψάχνω με τις κάρτες (και θα ήθελα λίγο βοήθεια) είναι ο εξής: Είμαι σε συμβόλαιο με τη Vodafone πολλά χρόνια. Τα τελευταία 2 χρόνια είμαι στο "400 προς ΟΛΟΥΣ", το οποίο παρέχει 400' + 40 SMS προς όλα τα δίκτυα και 300MB internet. Από αυτά εγώ χρειαζόμουν 180'-250' (σπάνια να 'χω φάει 300'), 30-35 SMS και τα 300 MB (ok αυτά άλλες φορές τα έφαγα όλα, άλλες ούτε 100, αλλά ok χρειάζονται).

Βάσει αυτών, θα μπορούσα με 15 ευρώ/μήνα να καλύψω τις ανάγκες μου με κάποιο καρτοκινητό;

Από όσο είδα, σαν να μου φάνηκε ότι η Wind είχε πιο οικονομική πρόταση, με τα F2G της... Δε ξέρω αν κάνω λάθος.

Edited by GiO_K

Αν δεν κάνω λάθος, (όχι για ονλίνε) με 14€ έχεις στο cu 500ΜΒ, 300' προς VF, 300' προς όλους και 130(ή 150) sms προς όλους.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε CU θα παίρνεις τουλάχιστον 500ΜΒ μόνο και μόνο από ανανέωση 10€. Λέω τουλάχιστον, γιατί αν την ανανέωση την κάνεις ηλεκτρονικά θα πάρεις 750ΜΒ. Με τα 8,90 που σου μένουν μέσα μπορείς να πάρεις κάποιο πακέτο που θα σε καλύψει. π.χ. 200' σε vdf και 200' προς όλους τους άλλους με 5€, και με άλλα 3€ παίρνεις 60 sms προς όλους. Έχει και άλλα, αναλόγως με το τι θέλεις να κάνεις.

Αν δεν κάνω λάθος, (όχι για ονλίνε) με 14€ έχεις στο cu 500ΜΒ, 300' προς VF, 300' προς όλους και 130(ή 150) sms προς όλους.

Δεν πρέπει να υπάρχει κάπου στη σελίδα του CU αυτό; Γιατί εγώ δεν το βλέπω κάπου...:confused:

1).

Σε CU θα παίρνεις τουλάχιστον 500ΜΒ μόνο και μόνο από ανανέωση 10€. Λέω τουλάχιστον, γιατί αν την ανανέωση την κάνεις ηλεκτρονικά θα πάρεις 750ΜΒ.

Μου δίνεις ένα link κάπου στο vodafonecu.gr, όπου το λέει αυτό;

2).

Με τα 8,90 που σου μένουν μέσα μπορείς να πάρεις κάποιο πακέτο που θα σε καλύψει. π.χ. 200' σε vdf και 200' προς όλους τους άλλους με 5€

Εννοείς αυτό;

(200' σε Vodafone + 100' προς όλους + 100' προς όλους από το online bonus)

3).

και με άλλα 3€ παίρνεις 60 sms προς όλους

Εδώ μάλλον μιλάς γι' αυτό, ok. :)

Sorry αν κουράζω λίγο, απλά θέλω να μάθω που να κοιτάζω αν είναι να φορτώνω πακέτα. Και κάτι άλλο...

4). Αυτά τα online bonus απ' ό,τι κατάλαβα δεν είναι στάνταρ. Εμφανίζονται συχνά όμως; Μήπως υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν για κάποιο καιρό και να δημιουργούν στο χρήστη πρόβλημα έλλειψης χρόνου ομιλίας;

5). Αν πας κάποιο ταξίδι εξωτερικό, το χρόνο ομιλίας μπορείς να τον χρησιμοποιείς για να παίρνεις στην Ελλάδα ή είναι σαν να μην έχεις κινητό;

Edited by GiO_K

2) http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/just-surf-bonus/ και http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/online-ananeosi-hronou-omilias/

3-4) Ναι

5) Τα bonus εδώ και πάααρα πολύ καιρό ισχύουν και καλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μετά ανανεώνονται. Πρακτικά δύσκολα θα αλλάξουν. Θα χάσουν ορισμένα πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών εξάλλου.

6) Ανάλογα με το που θα πας ενδεχομένως.

Σε CU θα παίρνεις τουλάχιστον 500ΜΒ μόνο και μόνο από ανανέωση 10€. Λέω τουλάχιστον, γιατί αν την ανανέωση την κάνεις ηλεκτρονικά θα πάρεις 750ΜΒ. Με τα 8,90 που σου μένουν μέσα μπορείς να πάρεις κάποιο πακέτο που θα σε καλύψει. π.χ. 200' σε vdf και 200' προς όλους τους άλλους με 5€, και με άλλα 3€ παίρνεις 60 sms προς όλους. Έχει και άλλα, αναλόγως με το τι θέλεις να κάνεις.

καλημέρα μην ξεχνάμε ότι με κάρτα δέκα ευρώ με online μπορείς να ενεργοποιήσεις τις δυο ωρες προς vodafone και να έχεις και 250mb internet από την online ανανέωση.

Σήμερα ένα από τα καρτοκινητά που έχω δώσει για χρήση στον πατερα μου, δέχτηκε ένα τηλεφωνημα από την Voda και του είπαν ότι του ενεργόποιουν το Bonus All δλδ το πακέτο που βάζεις 10€ και τραβάει τα 3 και σου δίνει 400 λεπτά προς όλους. πριν είχε τα 200 λεπτά με 5€. Μπράβο στην Vodafone και όταν το είχα ψάξει μου είχαν πει ότι είχε καταργηθεί η εν λόγω προσφορα.

Οντως εχει καταργηθει το Bonus all.Απο τον Ιουνιο του 13.Οσοι ενεργοποιουσαν καινουργια καρτοκινητα δεν μπορουσαν (και δεν μπορουν) παρουν αυτην την προσφορα.Τωρα πως εγινε σε σενα πραγματικα δεν εχω ιδεα γιατι εχει αναφερθει πολλες φορες τον προηγουμενο χρονο.Ειχες το νουμερο απο παλια η εχει ενεργοποιηθει προσφατα?

Οι scratch cards της vodafone, που γραφουν πανω ημ/νια ληξης, οντως ληγουν;

Ποτε δεν το καταλαβα αυτο.

Δεν πρέπει να υπάρχει κάπου στη σελίδα του CU αυτό; Γιατί εγώ δεν το βλέπω κάπου...:confused:

1).

Μου δίνεις ένα link κάπου στο vodafonecu.gr, όπου το λέει αυτό;

Δεν υπάρχει στη σελίδα αυτή. Γνωρίζω από φίλο που πάει σε κατάστημα. Γι' αυτό τόνισα εξ αρχής ότι δε μιλάω για ονλινε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι scratch cards της vodafone, που γραφουν πανω ημ/νια ληξης, οντως ληγουν;

Ποτε δεν το καταλαβα αυτο.

Ξερει κανεις;

Θέλω να μετατρέψω ένα συμβόλαιο vodafone σε καρτοκινητό, και συγκεκριμένα σε CU το οποίο έχει περισσότερα και καλύτερα διαθέσιμα πακέτα συγκριτικά με το καρτοκινητό vodafone.

Έχω ήδη 2 CU και όταν μπαίνω να δω τα πακέτα από το app ή με login από τη σελίδα της vodafone μου δίνει την επιλογή του

"

CU Combo 600 + Online Bonus Super Προσφορά!

300' προς Όλους +

300' προς CU και

100 SMS προς Όλους +

500 SMS προς CU και

60ΜΒ!

Online Bonus: έξτρα

100' προς Όλους!

"

Όταν μπαίνω στη σελίδα του CU χωρίς login μου λέει ότι το πακέτο αυτό έχει

500' προς CU

100' προς όλους

500 SMS προς CU, και

100 SMS προς όλους

60MB internet από το κινητό σου

100' ομιλίας προς ΟΛΑ τα δίκτυα on-line Bonus

Δηλαδή το ίδιο πακέτο έχει διαφορετικές παροχές για διαφορετικούς αριθμούς. Με ποιο κριτήριο άραγε;

Και αυτό το νέο CU που θα αποκτήσω ποιες παροχές θα έχει για το πακέτο CU Combo 600; Μπορώ να το ξέρω πριν κάνω την μετατροπή;

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked