optostyle Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ρε παιδια μια ερωτηση μιας και κοντευω τα 50 και δε βγαζω ακρη...γυρισα τη συνδεση μου σε καρτα..επειδη δε σκαμπαζω πολλα,θελω χρονο προς ολους συν ιντερνετ το λιγοτερο 500mb...εχει η vodafone cu κατι τετοιο? Απαντηστε με απλα λογια :) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 ναι εχει, πχ εγω βαζω 10 ευρω καρτα το μηνα, αυτοματα μπαινουν 500mb και με 5 ευρω εχω 300 προς ολους και 200 προς vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ρε παιδια μια ερωτηση μιας και κοντευω τα 50 και δε βγαζω ακρη...γυρισα τη συνδεση μου σε καρτα..επειδη δε σκαμπαζω πολλα,θελω χρονο προς ολους συν ιντερνετ το λιγοτερο 500mb...εχει η vodafone cu κατι τετοιο? Απαντηστε με απλα λογια :) Εχει πακετα με συνδυασμους χρονου ομιλιας προς ολους, προς βονταφον , sms και μεγαμπαιτ για ιντερνετ στο κινητο Βλεπεις ποιο σου τεριαζει καλυτερα καθε φορα και ενεργοποιεις αναλογα Επισης με καθε 10 ευρω ανανεωση χρονου μπορεις να παρεις ειτε 2ωρες προς βονταφον , ειτε μεγαμπαιτ για ιντερνετ (αυτο που αναφερει ο αποπανω) Μπες στη σελιδα του cu να δεις τα πακετα Με ονλαιν ενεργοποιηση στα περισσοτερα δινει και κατι εξτρα (αντι να ενεργοποιησεις το πακετο που θελεις τηλεφωνικα ή με σμσ απο την αντιστοιχη υπηρεσια) Αν εχεις smartphone, κατεβασε την εφαρμογη της βονταφον και δες τα διαθςσιμα πακετα που υπαρχουν, καθως και τα εξτρα που προσφερει το καθε ενα για ονλαιν ενεργοποιηση Δεν ειναι τπτ φοβερο κ μην σε τρομαζει ;) Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ρε παιδια μια ερωτηση μιας και κοντευω τα 50 και δε βγαζω ακρη...γυρισα τη συνδεση μου σε καρτα..επειδη δε σκαμπαζω πολλα,θελω χρονο προς ολους συν ιντερνετ το λιγοτερο 500mb...εχει η vodafone cu κατι τετοιο? Απαντηστε με απλα λογια :) 1) Κανε εγγραφη στο https://www.vodafonecu.gr 2) Πηγαινε στα Ενεργοποίηση Bonus & Πακέτου 3)Στα Bonus διαλεξε Just Surf Bonus που σου δινει 500ΜΒ με κάθε ανανέωση 10€ και 1GB με κάθε ανανέωση από 20€ 4)Μετα το Bonus επελεξε την καρτελα Combo 5)Σου προτεινω να παρεις το CU Combo 600 με 7€ τον μήνα εχεις - 300 λεπτά ομιλίας CU -500 SMS ή MMS προς CU -300’ προς όλους -100 SMS προς όλους -60MB Internet -Αν το ενεργοποιησεις μέσα απο το site σου δίνει αλλα 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα για ενα μηνα Αρα με 7ε το μηνα (και αν το ενεργοποιησεις το CU Combo 600 απτο ιντερνετ) εχεις -300' σε CU -400' σε ολους -300 sms σε CU -100 sms σε ολους -560mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 1) Κανε εγγραφη στο https://www.vodafonecu.gr 2) Πηγαινε στα Ενεργοποίηση Bonus & Πακέτου 3)Στα Bonus διαλεξε Just Surf Bonus που σου δινει 500ΜΒ με κάθε ανανέωση 10€ και 1GB με κάθε ανανέωση από 20€ 4)Μετα το Bonus επελεξε την καρτελα Combo 5)Σου προτεινω να παρεις το CU Combo 600 με 7€ τον μήνα εχεις - 300 λεπτά ομιλίας CU -500 SMS ή MMS προς CU -300’ προς όλους -100 SMS προς όλους -60MB Internet -Αν το ενεργοποιησεις μέσα απο το site σου δίνει αλλα 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα για ενα μηνα Αρα με 7ε το μηνα (και αν το ενεργοποιησεις το CU Combo 600 απτο ιντερνετ) εχεις -300' σε CU -400' σε ολους -300 sms σε CU -100 sms σε ολους -560mb Εγώ γιατί βλέπω μόνο 100+100 προς όλους; Πως προκύπτουν τα 400 προς όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 1) Κανε εγγραφη στο https://www.vodafonecu.gr 2) Πηγαινε στα Ενεργοποίηση Bonus & Πακέτου 3)Στα Bonus διαλεξε Just Surf Bonus που σου δινει 500ΜΒ με κάθε ανανέωση 10€ και 1GB με κάθε ανανέωση από 20€ 4)Μετα το Bonus επελεξε την καρτελα Combo 5)Σου προτεινω να παρεις το CU Combo 600 με 7€ τον μήνα εχεις - 300 λεπτά ομιλίας CU -500 SMS ή MMS προς CU -300’ προς όλους -100 SMS προς όλους -60MB Internet -Αν το ενεργοποιησεις μέσα απο το site σου δίνει αλλα 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα για ενα μηνα Αρα με 7ε το μηνα (και αν το ενεργοποιησεις το CU Combo 600 απτο ιντερνετ) εχεις -300' σε CU -400' σε ολους -300 sms σε CU -100 sms σε ολους -560mb Το just serf δεν ήταν 250mb για τους νέους και 500mb για τους παλιούς; Το άλλαξαν πάλι ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 μια ερωτηση για το φοιτητικο cu στην αρχη μου εδιναν τζαμπα 1000 λεπτα ομιλιας προς ολους 600 λεπτα προς cu και 600 ΜΒ αν θυμαμαι καλα αυτο εγινε τους πρωτους 3 μηνες τωρα δινουν τζαμπα 600 προς CU και 600 ΜΒ αυτο τωρα θα συνεχιστει ή θα διακοπει μετα απο λιγο καιρο;;;; εχω καλομαθει στο τζαμπα :lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μέχρι τώρα το δίνουν συνέχεια . Ανά πάσα στιγμή βέβαια μία προσφορά μπορεί να τελειώσει . Λογικά θα συνεχίσεις να το πάιρνεις κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Εγώ γιατί βλέπω μόνο 100+100 προς όλους; Πως προκύπτουν τα 400 προς όλους; http://s18.postimg.org/khw6j1v2h/CU_combo_600.jpg Το just serf δεν ήταν 250mb για τους νέους και 500mb για τους παλιούς; Το άλλαξαν πάλι ; http://s18.postimg.org/cvnt7wnm1/Just_surf_bonus.jpg Edited July 1, 2014 by Zaxos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εάν μπεις στο σάιτ παντως λεει 100+100. Περίεργο..... Κρυφό το έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μέχρι τώρα το δίνουν συνέχεια . Ανά πάσα στιγμή βέβαια μία προσφορά μπορεί να τελειώσει . Λογικά θα συνεχίσεις να το πάιρνεις κάθε μήνα. μια χαρα....ευχαριστω Βασιλη για την πληροφορια :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ερώτηση, μετά την λήξη του πάσου, έχουν κοπεί σε κανέναν τα φοιτητικά από το cu; Το πάσο μου λήγει τον Σεπτέμβρη, και τότε μπαίνω φαντάρος. Να ελπίζω στα πακέτα τότε ή να ψάξω κανένα νούμερο από κανέναν φίλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ερώτηση, μετά την λήξη του πάσου, έχουν κοπεί σε κανέναν τα φοιτητικά από το cu; Το πάσο μου λήγει τον Σεπτέμβρη, και τότε μπαίνω φαντάρος. Να ελπίζω στα πακέτα τότε ή να ψάξω κανένα νούμερο από κανέναν φίλο; Το πάσο μου έχει λήξει και είμαι φαντάρος 6 μήνες τώρα, δεν έχει κοπεί το φοιτητικό μου. Ακόμα.... Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Το πάσο μου έχει λήξει και είμαι φαντάρος 6 μήνες τώρα, δεν έχει κοπεί το φοιτητικό μου. Ακόμα.... Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Άντε να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Το πάσο μου έχει λήξει και είμαι φαντάρος 6 μήνες τώρα, δεν έχει κοπεί το φοιτητικό μου. Ακόμα.... Κι εγώ έχω την ίδια απορία. Είμαι αιώνια φοιτήτρια (17 χρόνια! :rolleyes:) και πέρυσι που έκανα την φοιτητική ταυτότητα (δεν είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα ότι είχε γίνει τέτοιο πράγμα) και πήρα το CU student δήλωσα στη Vodafone, στο κατάστημα, ημερομηνία λήξης Ιούλιο 2014 έτσι στην τύχη το είπα -ενώ θα χάσω την φοιτητική ιδιότητα μόνο αν πάρω ποτέ πτυχίο ή με διαγράψουν λόγω... αιωνιότητας. Ελπίζω να μην μου κόψουν το CU student ξαφνικά γιατί έχω μαζεμένα 4000' προς όλους... Αν κάποιου του διακόψουν το φοιτητικό CU παρακαλούμε να μας ενημερώσει σχετικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narco_7 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κατάργηση των 5ευρων καρτών ανανέωσης σε όλες τις εταιρίες κινητής!Το θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395028 καθώς βεβαια οι δημοσιογραφίκοι δεν έχουν ακόμα δωσει την είδηση.. Παράθεση http://stream1.gifsoup.com/view/127847/i-need-money-o.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ευχαριστώ πολύ VODAFONE CU που μου φάγατε 4 ευρώ για τρια μετρημένα μηνύματα προς άλλο δίκτυο και με αφήσατε με 0,7 ΛΕΠΤΑ. Για δεύτερη φορά. :whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Έχω μια απορία. Είχα 9,33 ευρώ. Έχω 300 λεπτά ομιλίας και 250 mb ίντερνετ . Στέλνω ένα sms και απο 9,33 ευρώ βρεθηκα με 9,10 ευρώ. Μετά από μια εβδομάδα τα 9,10 ευρώ έγιναν 9 ευρώ χωρίς να στείλω sms αφου μόνο αυτό χρεώνομαι . Σίγουρα δεν μας κλέβουν ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Φυσικά και μας κλέβουν, δες τι λέω πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μα σε αυτά που έγραψες εσύ βασίστηκα και έγραψα το πρόβλημα μου. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κοίτα αυτό που είπες συμβαίνει και σε γνωστούς μου με Cosmote άρα γενικό το κακό.. Έχω το Vodafone Student Xclusive όπου αν έχεις υπόλοιπο πάνω από 1 (; ) ευρώ έχεις αυτόματα και κάτι λεπτά δωρεάν κλπ χωρίς ανανέωση, και ουσιαστικά δεν μου χρησιμεύει αφού όλο μου τρώνε το υπόλοιπο. Και κατηγορούσα την Cosmote, η Vodafone χειρότερη είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ναι, τώρα που το επιβεβαιώσαμε την επόμενη φορά που θα μου φάνε χρήματα θα τους πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω για ποια χρήση έχασα λεπτά του ευρώ. Να δω τι θα μου απαντήσουν .Ευχαριστώ πάντως που μου επιβεβαίωσες την θεωρία μου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ναι, τώρα που το επιβεβαιώσαμε την επόμενη φορά που θα μου φάνε χρήματα θα τους πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω για ποια χρήση έχασα λεπτά του ευρώ. Να δω τι θα μου απαντήσουν .Ευχαριστώ πάντως που μου επιβεβαίωσες την θεωρία μου. Ρώτα για όλους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Έχω μια απορία. Είχα 9,33 ευρώ. Έχω 300 λεπτά ομιλίας και 250 mb ίντερνετ . Στέλνω ένα sms και απο 9,33 ευρώ βρεθηκα με 9,10 ευρώ. Μετά από μια εβδομάδα τα 9,10 ευρώ έγιναν 9 ευρώ χωρίς να στείλω sms αφου μόνο αυτό χρεώνομαι . Σίγουρα δεν μας κλέβουν ; To Μύνημα μέχρι 150 χαρακτήρες χρεώνεται 0,1015 Αν στείλεις 151 και πάνω χρεώνεται 0,2030 (Η περίπτωση σου ) πάνω από 300 και μέχρι 450 χαρακτήρες στοιχίζει 0,3045 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 To Μύνημα μέχρι 150 χαρακτήρες χρεώνεται 0,1015 Αν στείλεις 151 και πάνω χρεώνεται 0,2030 (Η περίπτωση σου ) πάνω από 300 και μέχρι 450 χαρακτήρες στοιχίζει 0,3045 160 χαρακτηρες δεν ειναι το μηνυμα στη συσκευη, αν δεν εχεις unicode χαρακτηρες; Γιατι 150; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts