Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασα την νεα υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων οταν ο αριθμος ειναι κατειλλημενος καλωντας το 1285 επιλογη 2 . αφου πρωτα ειχα απενεργοποιησει την αναμονη κλησης και πηρα απο αλλο νουμερο οχι vodafone στο δικο μου ενω ειχα καλεσει απο το δικο μου το νουμερο το 1252 , και ακουγεται το μυνημα οτι << ο αριθμος που καλεσατε ειναι κατειλημενος ευχαριστουμε που καλεσατε >> και αμεσως σου ερχεται μυνημα οτι ο αριθμος 69........... σαν καλεσε στις ( αναφερει την ωρα) ενω ησασταν κατειλημμενος. Πολυ καλο αυτο για να μην χτυπαει δευτερη γραμμη οταν εχεις καποια σημαντικη συνομιλια αλλα δεν βολευει οταν καποιος δεν εχει καρτα ουτε για αναπαντητη οταν ο αριθμος δεν ειναι vodafone , αλλιως στην vodafone κανει ενα call me back και τον παιρνουνε , αρα θα βαλω την αναμονη παλι που με βολευει καλυτερα.

Μην το βγάλεις. Δουλεύει ταυτόχρονα και η αναμονή κλήσεων. Τώρα μόλις δοκίμασα. Μιλούσα στο 1252, είχα ενεργοποιήσει και την αναμονή κλήσεων(από το μενού της συσκευής) και την ειδοποίηση κλήσεων.

Πήρα τηλ ενώ μιλούσα, η αναμονή δούλεψε κανονικά.

Μην το βγάλεις. Δουλεύει ταυτόχρονα και η αναμονή κλήσεων. Τώρα μόλις δοκίμασα. Μιλούσα στο 1252, είχα ενεργοποιήσει και την αναμονή κλήσεων(από το μενού της συσκευής) και την ειδοποίηση κλήσεων.

Πήρα τηλ ενώ μιλούσα, η αναμονή δούλεψε κανονικά.

το δοκίμασα με ενεργή την αναμονή κλήσεων και την ειδοποίηση και δεν δούλεψε χτυπάγε σε αναμονή και όταν έκανα απόρριψη κλήσεων τοτε μονο ακούστηκε το μυνημa ότι είμαι κατειλλημενος και μου ήρθε μυνημa.

Έκανα αναβάθμιση την εφαρμογή για android και πλέον δεν μπορείς να δεις το υπόλοιπό σου ανοίγοντας την εφαρμογή παρά μόνο από το widget και μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος με 3g.

Ήμαρτον δηλαδή....

καλησπερα,

σημερα το πρωι πηρα δυο καρτες cu απο το δρομο... τ παιδια εκει πηραν τα στοιχεια της ταυτοτητας μου κλπ. οποτε η πιστοποιηση θα γινει απο εκεινους? να μην παω στην vodafone? γιατι η sim δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη!!! τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω :)

καλησπερα,

σημερα το πρωι πηρα δυο καρτες cu απο το δρομο... τ παιδια εκει πηραν τα στοιχεια της ταυτοτητας μου κλπ. οποτε η πιστοποιηση θα γινει απο εκεινους? να μην παω στην vodafone? γιατι η sim δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη!!! τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω :)

Θα γίνει από αυτούς. Γι' αυτό πήραν τα στοιχεία σου. Απλά περίμενε.

Θα γίνει από αυτούς. Γι' αυτό πήραν τα στοιχεία σου. Απλά περίμενε.

αα ευχαριστω πολυ!! ξερεις επισης τι μου προσφερεται με αυτη την καρτα? δηλαδη εχει καθολου ευρω μεσα?

Παιδια πως ενημερωμαστε για το υπολοιπο του λογαριασμου μας? Εστειλα μηνυμα στο 1286 και το μονο που ειμαι ειναι οτι μου μενουν 500mb ιντερνετ απο την ανανεωση που εκανα...

Παιδια πως ενημερωμαστε για το υπολοιπο του λογαριασμου μας? Εστειλα μηνυμα στο 1286 και το μονο που ειμαι ειναι οτι μου μενουν 500mb ιντερνετ απο την ανανεωση που εκανα...

Κλήση στο 1286 ή

http://www.vodafonecu.gr/gr/users/usage-statistics/

Καλω το 1286 και στα νουμερα που λεει να πατησω δεν υπαρχει καποια επιλογη για ενημερωση υπολοιπου. Εχω βαλει το cu students xclusive αν παιζει καποιο ρολο...

Edit: Ενταξει το βρηκα πηρα το 1252.

Το 1252 είναι για ενημέρωση υπολοίπου πατώντας το 1. Πατώντας το 4 ενημερώνεσαι και για υπόλοιπα που έχεις σε μηνύματα, λεπτά ομιλίας ή mb.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το 1252 είναι για ενημέρωση υπολοίπου πατώντας το 1. Πατώντας το 4 ενημερώνεσαι και για υπόλοιπα που έχεις σε μηνύματα, λεπτά ομιλίας ή mb.

Ημερομηνίες ληξης των πακετων αρχισε να λεει ή συνεχιζει το κρατικό μυστικο;

Ημερομηνίες ληξης των πακετων αρχισε να λεει ή συνεχιζει το κρατικό μυστικο;

Οχ! Το κραταει κρυφο...

Ελπιζω online ή στην εφαρμογη να τα λεει.

το δοκίμασα με ενεργή την αναμονή κλήσεων και την ειδοποίηση και δεν δούλεψε χτυπάγε σε αναμονή και όταν έκανα απόρριψη κλήσεων τοτε μονο ακούστηκε το μυνημa ότι είμαι κατειλλημενος και μου ήρθε μυνημa.

Ε ναι βρε προφανώς και δεν θα έστελνε μήνυμα όταν δέχεσαι κλήση στην αναμονή.... Αφού μπορείς να το σηκώσεις ή να το απορρίψεις ή να το αγνοήσεις. Αν το αγνοήσεις θα πάει στις αναπάντητες! Δεν καταλαβαίνω γιατί περίμενες μήνυμα σε αυτή την περίπτωση. Αν την απορρίψεις στην αναμονή, ναι, σου έρχεται μήνυμα! :)

Έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα που υπάρχει με το σύστημα της vodafone και θα ήθελα να το αναφέρω για να δω αν υπάρχουν κι άλλοι χρήστες.

Έχω cu και τους τελευταίους μήνες ενεργοποιώ το πακέτο cu combo 600. Την τελευταία φορά που ενεργοποίησα το πακέτο ήταν πριν ένα μήνα και σύμφωνα με το my CU account έληγε σήμερα (άγνωστο τι ώρα).

7:30 τσέκαρα ήταν ενεργοποιημένο ακόμα.

8:25 πάω να συνδεθώ στο internet και πάνω που αρχίζει να φορτώνει η σελίδα έρχεται μήνυμα ότι το πακέτο μου έληξε. Παίρνω κατευθείαν να ακούσω μονάδες και βλέπω ότι μου είχε αφαιρέσει 1 ευρώ για το ημερήσιο πακέτο internet χωρίς να το θέλω!

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το μήνυμα που ενημερώνει για την λήξη του πακέτου έρχεται είτε όταν πας να κάνεις κλήση, είτε όταν στέλνεις μήνυμα, είτε όταν συνδέεσαι στο internet κλπ. Μου έχει τύχει τουλάχιστον άλλες 2 φορές να πάω να κάνω κλήση και την ώρα που χτυπάει, και περιμένω να το σηκώσει ο συνομιλητής μου, να μου έρχεται το μήνυμα ειδοποίησης όπου δεν το δίνω σημασία λόγω κλήσης.

Δεν είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι, οπότε να υπάρχει τόσο μεγάλη σύμπτωση μου φαίνεται απίστευτο!

Το έχω αναφέρει ήδη στην vodafone. Μπορεί για μένα να φαίνεται λίγο το 1 ευρώ που έχασα, αλλά για την vodafone είναι μεγάλο το κέρδος να τα παίρνει από χιλιάδες συνδρομητές με αυτόν τον τρόπο.

Έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα που υπάρχει με το σύστημα της vodafone και θα ήθελα να το αναφέρω για να δω αν υπάρχουν κι άλλοι χρήστες.

Έχω cu και τους τελευταίους μήνες ενεργοποιώ το πακέτο cu combo 600. Την τελευταία φορά που ενεργοποίησα το πακέτο ήταν πριν ένα μήνα και σύμφωνα με το my CU account έληγε σήμερα (άγνωστο τι ώρα).

8:25 πάω να συνδεθώ στο internet και πάνω που αρχίζει να φορτώνει η σελίδα έρχεται μήνυμα ότι το πακέτο μου έληξε. Παίρνω κατευθείαν να ακούσω μονάδες και βλέπω ότι μου είχε αφαιρέσει 1 ευρώ για το ημερήσιο πακέτο internet χωρίς να το θέλω!

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το μήνυμα που ενημερώνει για την λήξη του πακέτου έρχεται είτε όταν πας να κάνεις κλήση, είτε όταν στέλνεις μήνυμα, είτε όταν συνδέεσαι στο internet κλπ. Μου έχει τύχει τουλάχιστον άλλες 2 φορές να πάω να κάνω κλήση και την ώρα που χτυπάει, και περιμένω να το σηκώσει ο συνομιλητής μου, να μου έρχεται το μήνυμα ειδοποίησης όπου δεν το δίνω σημασία λόγω κλήσης.

Δεν είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι, οπότε να υπάρχει τόσο μεγάλη σύμπτωση μου φαίνεται απίστευτο!

Το έχω αναφέρει ήδη στην vodafone. Μπορεί για μένα να φαίνεται λίγο το 1 ευρώ που έχασα, αλλά για την vodafone είναι μεγάλο το κέρδος να τα παίρνει από χιλιάδες συνδρομητές με αυτόν τον τρόπο.

Μου έχει συμβεί κι εμένα σε κλήση. Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται περί λαμογιας της vodafone για να σε κλέβει.

Και το 1 ευρώ για να το χάσεις έτσι μόνο λίγο δεν μου φαίνεται.

Εχω γραψει πριν καιρο τι παιζει με τα λαθη του συστηματος χρεωσεων της voda. Πλεον εχει επιβεβαιωθει οτι τα λαθη, εκτός του οτι ειναι εσκεμμένα, ειναι 99% υπερ της εταιριας.

Εγω αυτο που δε μπορώ να καταλαβω (με τιποτα ομως) ειναι οτι ειμαστε στο 2012 και ακομη δεν υπαρχει ενημέρωση ημ.ληξης των αγορασμενων πακετων της voda...

It doesn't take a genius...

Εχω γραψει πριν καιρο τι παιζει με τα λαθη του συστηματος χρεωσεων της voda. Πλεον εχει επιβεβαιωθει οτι τα λαθη, εκτός του οτι ειναι εσκεμμένα, ειναι 99% υπερ της εταιριας.

Εγω αυτο που δε μπορώ να καταλαβω (με τιποτα ομως) ειναι οτι ειμαστε στο 2012 και ακομη δεν υπαρχει ενημέρωση ημ.ληξης των αγορασμενων πακετων της voda...

It doesn't take a genius...

Στο site του Vodafone cu σου λέει πότε λήγει το κάθε πακέτο.

Εκτός αν δεν κατάλαβα και εννοείς κάτι άλλο.

Στο site του Vodafone cu σου λέει πότε λήγει το κάθε πακέτο.

Εκτός αν δεν κατάλαβα και εννοείς κάτι άλλο.

Για τη τηλεφωνικη ενημέρωση (1286) εννοω.

Η κοσμοτε σου στελνει σε δωρεαν sms τα υπολοιπα κ ημ.ληξης, ενω η wind στο λεει, εκτός απο το web, και δωρεαν τηλεφωνικά.

Με άλλα λογια, στη vodafone, εαν δεν εχεις ιντερνετ, δε μαθαινεις ημ.ληξης...

Για τη τηλεφωνικη ενημέρωση (1286) εννοω.

Η κοσμοτε σου στελνει σε δωρεαν sms τα υπολοιπα κ ημ.ληξης, ενω η wind στο λεει, εκτός απο το web, και δωρεαν τηλεφωνικά.

Με άλλα λογια, εαν δεν εχεις ιντερνετ, δε μαθαινεις ημ.ληξης...

Καλά, δεν λέω ότι δεν είναι τραγικοί αλλά τουλάχιστον κάπως μπορείς να το μάθεις.

@navi55

ναι, έτσι κάνει. Και για τα πακέτα ομιλίας το ίδιο και μπορεί εύκολα να χάσεις ολο σου το υπολοιπο. Γι' αυτο βάζω υπενθύμιση για την λήξη αμέσως μολις κάνω την ενεργοποίηση.

Παιδια ερωτησουλα!

Μου ειπαν οτι αν αγορασεις καποιο πακετο με mb δε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για voip εφαρμογες οπως viber, whatsapp, skype κτλ.

Δηλαδη ουσιαστικα αυτες οι εφαρμογες θα παιζουν μονο με wifi.

Ισχυει κατι τετοιο?

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Παιδια ερωτησουλα!

Μου ειπαν οτι αν αγορασεις καποιο πακετο με mb δε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για voip εφαρμογες οπως viber, whatsapp, skype κτλ.

Δηλαδη ουσιαστικα αυτες οι εφαρμογες θα παιζουν μονο με wifi.

Ισχυει κατι τετοιο?

Ισχύει, αλλά με μία κλήση στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone μπορούν να στο ξεμπλοκάρουν και να έχεις πρόσβαση σε Viber, Skyper κτλ.

παιδιά αν μπορείτε δώστε τα φώτα σας

στην δουλειά είμαστε 2 εξωτερικά συνεργεία το ένα με cosmote το άλλο με vondafon, έτυχε

το πρόβλημα είναι ότι η 2ρη ομάδα έχει και το μεταφορικό μέσο οπότε υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας για μετακινήσεις

σκεφτόμουν για κάρτα vondafon αλλά χάθηκα στο σάιτ

απλός την θέλω για καμία αναπάντητη και να μην είμαι κάθε μήνα για ανανέωση

υπάρχει τίποτα τέτοιο ;;;;;

Ισχύει, αλλά με μία κλήση στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone μπορούν να στο ξεμπλοκάρουν και να έχεις πρόσβαση σε Viber, Skyper κτλ.

Μολις ΞΑΝΑπηρα την Εξυπηρετηση πελατων... με συνδεσαν στο τμημα του Ιντερνετ και μου ειπαν.. κατα λεξη "Σε χρηστες καρτοκινητης δεν γινεται καμια μα καμια ενεργοποιηση μεμονομενα για χρηση VOIP μονο στους πελατες συμβολαιου μπορει να παιξει το VOIP .. Αν εχει συμβει σε χρηστες καρτοκινητης εχει γινει λογο σφαλματος στο δικτυο και στην SIM τους .αυτη ειναι η πολιτικη της εταιρειας. Αυτα... παρτε και εσεις και αν σας πουνε κατι διαφορετικο να δουμε τι θα κανουμε.

Edited by zerokill

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked