Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορούμε το 50% δώρο να το μεταφέρουμε σε άλλο αριθμό. Δηλαδή αντί να βάζω κάρτα στο cu μου να κάνω ένα παλιό κοσμοκάρτα φορητότητα σε cu να βάζω κάρτα εκεί και να μεταφέρω όλο το υπόλοιπο(μαζί με το 50% δώρο)στο κανονικό μου νούμερο ;

Γινεται να απενεργοποιησω αυτο το ηχογραφημενο μηνυμα που λεει "για να στειλετε το μηνυμα σας με voice mmm..." ο αλλος που σε παιρνει δε καταλαβαινει τι ειναι. Επισης ειδοποιηση κλησεων οταν το κινητο ειναι απενεργοποιημενη η εκτος καλυψης πως ενεργοποιειται;

:X:X:X:X:X:X:X:X

Από χθες το βράδυ δεν έχω καθόλου εισερχόμενα sms. Είτε από υπηρεσίες, πχ 1286-1252, είτε από τον οποιονδήποτε! Ενώ τα μηνύματά μου στέλνονται, δεν έρχονται αναφορές ενώ στα άτομα στα οποία τα στέλνω παίρνουν κανονικά τα μηνύματά μου! Δοκίμασα και σε άλλη συσκευή αλλά τίποτα. 13840 παίρνω για την vodafone?

Ρε παιδιά, έχω ένα καρτοκινητό vodafone και έχω το πρόγραμμα 3€ -> 60ΜΒ internet το οποίο ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα. Γιατί στην τελευταία ανανέωση έχω 120 ΜΒ; Ξέρει κανείς; Δε θυμάμαι και τι υπόλοιπο είχα για να ξέρω αν με χρέωσαν περισσότερο από 3€.

Με τα τις 12, το βραδυ που μας περασε, ο ιντερνετ της vodafone τα ειχε παιξει. Εγω προσωπικα που εχω το surf'n'mail με τα 120mb μολις κατεβηκα στα 105mb μου ηρθε αυτο το μηνυμα που ερχεται οταν υπερβεις τα 15mb στο ιντερνετ ολη μερα, αμεσως μου κατεβεικε απελπηστικα η ταχυτητα. Τωρα το πρωι φαινεται να εχει αποκατασταθει το προβλημα.

Επιδει μαρεσει να τα λεω ολα η voda αυτες τις μερες κανει την εξης πονηρια. Ειναι γνωστο οτι οσοι ενεργοποιουν το surf'n'mail 60 πρωτη φορα ειναι δωρεαν, τωρα λοιπον που διπλασιαζει τα 60mb και τα κανει 120 στελνεις σε οσους δεν εχουν ενεργοποιησει ποτε το συγκεκριμενο πακετο μηνυμα οτι με την επομενη ανανεωση 10ευρω που θα κανετε θα εχετε δωρο 120mb ιντερνετ. Απλα λοιπον σου ενεργοποιουν αυτοματα το πακετο εν αγνοια σου που ετσι και αλλιως θα το ειχες δωρεαν στην πρωτη ενεργοποιηση και στο παρουσιαζουν σα προσφορα. ΕΛΕΟΣ.

Edited by moment_v
Χρησιμοποίησε την τροποποίηση
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

^ Δεν σε κατάλαβα, ακριβως. Ποτε σου το στέλνουν το μήνυμα;

Έχω 3 cu που δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ το surf n mail, ενεργοποιήθηκε τώρα και στα 3 απο μονο του, θέλεις να πεις;

Ακόμα και έτσι να είναι (που δεν το πιστεύω) Μπορείς να ενεργοποιήσεις τώρα το δωρεάν Surf & e-mail , και να κάνεις αργότερα ανανέωση με 10 ευρώ.

Κάποιος έχει για υπογραφή, μεταξύ άλλων το "Για φθηνή βενζίνη στέλνεται την περιοχή που θέλετε στο 54151! Ισχύει για όλα τα δίκτυα και είναι δωρεάν!"

Και η απάντηση:

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ.ΒΕΒΑΙΩΘΗΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ 54151.

(Οι διακεκριμένες προσφορές που έλεγε κάποιος)

Και μια απορία...

Τα 200 ΜΒ πόσο γρήγορα φεύγουν από το κινητό?

Αν υπολογίσεις πως κάθε μέρα μπαίνεις στο φεις και ψάχνεις στο google

Υπογραφή .. Εγώ!

Κάποιος έχει για υπογραφή, μεταξύ άλλων το "Για φθηνή βενζίνη στέλνεται την περιοχή που θέλετε στο 54151! Ισχύει για όλα τα δίκτυα και είναι δωρεάν!"

Και η απάντηση:

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ.ΒΕΒΑΙΩΘΗΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ 54151.

(Οι διακεκριμένες προσφορές που έλεγε κάποιος)

Και μια απορία...

Τα 200 ΜΒ πόσο γρήγορα φεύγουν από το κινητό?

Αν υπολογίσεις πως κάθε μέρα μπαίνεις στο φεις και ψάχνεις στο google

εγώ εχω αυτην την υπογραφή. Λογικό είναι να σου έρθει αυτή η απάντηση αφού αφορά κάποιες συγκεκριμένες περιοχές εντός αττικής και δεν υποστηρίζονται όλες. Και σιγά σιγά θα προσθεθουν εάν είναι στειλε κάποια άλλη περιοχή που να είναι εντός αττικής. Όσα για τα 200μβ είναι λογικό να φεύγουνε γρήγορα εάν έχεις smartphone δοκίμασε να κατεβάσεις το μίνι όπερα πιστεύω ότι θα δεις διαφορά.

Καλησπέρα σήμερα ενεργοποιήσά τον ίντερνετ όλη μέρα και κατέβασα ένα αρχείο 18μβ και μόλις κατέβηκε μου ήρθε μύνημα ότι καταναλώσα τα 15μβ . Πήρα την την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε ότι έχει περίπου μια εβδομάδα ή 10μέρες που έχει αλλάξει. Στα 15μβ μια χαρά!. Το πήρε κανένας χαμπάρι;

κάποιος το έχει αναφέρει πιο πριν αν δε κάνω λάθος.

το θέμα είναι μη βάλουν καμία χρέωση μετά το όριο. κόψουν δηλαδή το απεριόριστο.

τώρα τι 10ΜΒ τι 15ΜΒ.

σιγά τα λάχανα

Καλά, δεν τσακίστηκαν και να αυξήσουν το όριο των mbs.... 20 όριο έχει η Cosmote με το χιλιο-υπερφορτωμένο δίκτυό της και η VF βάζει όριο στα 15;; Εκτός και αν συνεννοήθηκαν τα συνεταιράκια (όπως πάντα άλλωστε) και το κατεβάσει και η Cosmote στα 15...

κάποιος το έχει αναφέρει πιο πριν αν δε κάνω λάθος.

το θέμα είναι μη βάλουν καμία χρέωση μετά το όριο. κόψουν δηλαδή το απεριόριστο.

τώρα τι 10ΜΒ τι 15ΜΒ.

σιγά τα λάχανα

Σαφως και το θεμα ειναι μη βαλουν οριο και μετα χρεωση αλλα 5 ΜΒ παραπανω για μερικους ειναι σοβαρο θεμα.

Καλά, δεν τσακίστηκαν και να αυξήσουν το όριο των mbs.... 20 όριο έχει η Cosmote με το χιλιο-υπερφορτωμένο δίκτυό της και η VF βάζει όριο στα 15;; Εκτός και αν συνεννοήθηκαν τα συνεταιράκια (όπως πάντα άλλωστε) και το κατεβάσει και η Cosmote στα 15...

το υπέρφορτωμένο δίκτυο της κότε σήμερα στο μεσολόγγι τα έχει παίξει τελείως , πρώτη φορά μου συμβαίνει να θέλω να μπω σε μια σελίδα και μου γράφει ο ελενχος δικτύου στοιχείων πακέτων δεδομένων απέτυχε! Και δεν έμπαινε μου είχε σπάσει τα νεύρα με την 4ή φορά και αν . Ευτυχώς μπήκα με την βοντα και ησύχασα διότι άμα περίμενα με την κότε φαιξε μου και γλυστρησα!

Καλησπέρα σήμερα ενεργοποιήσά τον ίντερνετ όλη μέρα και κατέβασα ένα αρχείο 18μβ και μόλις κατέβηκε μου ήρθε μύνημα ότι καταναλώσα τα 15μβ . Πήρα την την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε ότι έχει περίπου μια εβδομάδα ή 10μέρες που έχει αλλάξει. Στα 15μβ μια χαρά!. Το πήρε κανένας χαμπάρι;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3647575#post3647575

εγω:)

ξαφνικη αλλα καλη η αλλαγη της βοντα...και δεν νομιζω να βγαλει απο τις υπηρεσιες της το 0.facebook

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δε συμφερει πλεον φιλε. Εγω το απενεργοποιησα και ενεργοποιησα το πακετο με τα 60 mb που σου δινει πλεον 120mb με 3 ευρω.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39812&dateFrom=&dateUntil= άραγε μετά τι θα γίνει ; που όλα τα έχουνε μεταφέρει έως 30/6;

CU ανανέωση επίσης μέχρι σήμερα παιδιά για τα 1500 ? (σόρρυ αν κάποιος το έχει ρωτήσει).

εαν το εχεις ενεργοποιησει μεχρι 2/2, ληγει στις 30/06. http://www.vodafonecu.gr/gr/paketa/vodafone-unlimited/

ενεργοποιημένο είναι...και από τον προηγούμενο μήνα λήγει σε 2 μέρες, απλά για να μην "τρέξω" σήμερα, να αφήσω να "φάω" τον χρόνο σήμερα και αύριο. ;) Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω καρτοκινητό vodafone, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να μου δώσουν αναλυτικό λογαριασμό του τελευταίου μήνα δηλαδή της τελευταίας κάρτας ανανέωσης που έβαλα και που καταναλώθηκαν η μονάδες αναλυτικά... Υπάρχει αυτήν η δυνατότητα στα καρτοκινητά η μόνο με συμβόλαιο μπορείς? Επίσης Υπάρχει η δυνατότητα να μου αποστέλλουν αναλυτικό λογαριασμό κάθε μήνα στο σπίτι μου ?

Ευχαριστώ,

Από την σελίδα της Vodafone

Έχω καρτοκινητό της Vodafone. Πώς μπορώ να παίρνω κάθε μήνα αναλυτική κατάσταση χρεώσεων; Χρεώνομαι κάτι γι' αυτό;

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε κάθε μήνα αναλυτική κατάσταση χρεώσεων θα πρέπει να έχετε δηλώσει τα προσωπικά σας στοιχεία και να απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα Vodafone ώστε να υποβάλλετε το αίτημά σας. Η χρέωση για κάθε έκδοση αναλυτικής κατάστασης χρεώσεων είναι €2,23 (χρέωση με ΦΠΑ). Για να ενημερωθείτε ποια δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσετε, καθώς επίσης και για το πλησιέστερο κατάστημα Vodafone πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, στο 13830.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία My Account και να ενημερώνεστε για το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σας και μηνυμάτων καθώς και για το ιστορικό των ανανεώσεών σας. Για εγγραφή πατήστε εδώ.

http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories.action?faqCategoryId=126

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Vodafone 845 Joy ως μόντεμ για να δώσει ιντερνετ σε υπολογιστή καταναλώνοντας από τα πακέτα ιντερνετ για καρτοκινητά της vodafone (surf'n'mail, ιντερνετ όλη μέρα);

Κατέβασα και εγκατέστησα αυτό εδώ

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10355&menuId=10357

αλλά ενώ με συνδέει στο δίκτυο 2G ή 3G της vodafone, δεν με αφήνει να φορτώσω καμία σελίδα και με βγάζει σε μια σελίδα της vodafone που μου ζητάει προπληρωμένους κωδικούς

http://eikona.info/images/39474993557611152823_thumb.jpg

Το πρόγραμμα που κατέβασα δεν έχει ρυθμίσεις για να του βάλω apn όποιο θέλω εγώ και μάλλον εκεί κάτι παίζεται.

Δεν θέλω να πληρώσω ξανά, θέλω να "φάω" από το surf'n'mail μου!

Το έχει καταφέρει κάποιος;

Από το ίδιο το κινητό συνδέομαι κανονικά και χωρίς πρόβλημα με το webkarta.vodafone.gr

[και μην μου πείτε ότι τα ΜΒ είναι λίγα και δεν αξίζει, το ξέρω, αλλά το θέλω για μια ώρα ανάγκης όταν δεν είμαι σε χώρο με wifi]

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked