Vasileios Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Ακριβώς έτσι όπως τα λές. Να προσθέσω μόνο ότι το δωρεάν Chat μέχρι 1/05 ισχύει και στο καρτοκινητό Carrefour , αν και δεν αανφέρετε στην σελίδα της Vodafone http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10571 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Α. Και δεύτερη φορά έκανα λάθος και μου έφαγε 1€ το "ιντερνετ όλη μέρα": είχε τελειώσει το πακέτο με τα 100ΜΒ bonus στο CU και ώσπου να βάλω το δωρεάν “Ch@t ME OLOUS” πάλι κάτι κλίκαρα και μου το 'φαγε το ευρουλάκι. :( Εντάξει, αυτή τη φορά βασικά εγώ φταίω :O, πάντα απρόσεχτη... Β. Από 20 Απριλίου και ώρα 01:16 έχω βάλει στο CU δωρεάν "chat με όλους" 30ΜΒτην εβδομάδα -μέχρι 1/5. Εδώ είναι οι όροι. 1) Υποθέτω ότι θα ανανεωθεί αυτόματα και δωρεάν στις 27 Απριλίου και ώρα 01:16; 2) Και θα ισχύει μετά μέχρι 4 Μαϊου και ώρα 01:15; 3) Άρα αν ενεργοποιήσω (σε άλλο καρτοκινητό Vodafone) ένα δωρεάν πακέτο την 1η Μαϊου, θα ισχύει μέχρι 8 Μαϊου κανονικά και δωρεάν. 3) Και άρα θα πρέπει απλώς να στείλω “CHATOFF” στo 19109 μετά την τελευταία δωρεάν ενεργοποίηση ώστε να μην ανανεωθεί πάλι μετά τις 2/5 και μου φάει το ευρώ. Σωστά τα λέω; εγω τωρα που ημουν διακοπες χρησημοποιουσα το ενα ευρω ανα ημερα και πηγα μια χαρα...στο myphone δεν μπορουσα να μπω...φταει ο browser η οτι ειχα σημα gprs? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Μάλλον ο Browser θα έφταιγε Γιώργο ( χρόνια σου πολλά ) Στο δικό μου μια χαρά έμπαινα στο myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Για Βέλγιο μπορείς να χρησιμοποιήσεις α) Vodafone Carrefour 0,258 χρέωση ανά δευτερόλεπτο , Νομίζω η καλύτερη επιλογή . β) WIND AB 0,258 γ) Frog 0,44 αν υπολογίσεις τον διπλασιασμό πάμε στα 0,22 ( αλλά έχει χρέωση ανα 30 δευτερόλεπτα) δ) WIND card to all 0,4651 λόγω του διπλασιασμού 0,2325 , ελάχιστη χρέωση 30 δευτερόλεπτα μετά ανά δευτερόλεπτο Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Μάλλον ο Browser θα έφταιγε Γιώργο ( χρόνια σου πολλά ) Στο δικό μου μια χαρά έμπαινα στο myphone. ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για τις ευχες...:):) πιστευω και εγω πως ναι γιατι κλεινει η ιστοσελιδα μετα απο καποια φορτωση της ιστοσελιδας Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 καλημέρα σε όλους, Αντιμετωπίζει κανείς σήμερα πρόβλημα με το site http://www.vodafonecu.gr/ καθώς προσπαθεί να δει το υπόλοιπο χρόνου/sms κ.τ.λ ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 καλημέρα σε όλους, Αντιμετωπίζει κανείς σήμερα πρόβλημα με το site http://www.vodafonecu.gr/ καθώς προσπαθεί να δει το υπόλοιπο χρόνου/sms κ.τ.λ ? Κανένα πρόβλημα από εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 ... Β. Από 20 Απριλίου και ώρα 01:16 έχω βάλει στο CU δωρεάν "chat με όλους" 30ΜΒτην εβδομάδα -μέχρι 1/5. Εδώ είναι οι όροι. 1) Υποθέτω ότι θα ανανεωθεί αυτόματα και δωρεάν στις 27 Απριλίου και ώρα 01:16; ... και ομως, δεν έγινε έτσι! Το είχα ενεργοποιήσει αρχικά στις 20 Απριλίου και ώρα 01:16 -είμαι βέβαιη γιατί έχω φυλάξει τα sms. Έκλεισα το κινητο στις 26 Απριλιου και ώρα 7 το πρωί και οταν το ανοιξα πάλι στις 4 το απογευμα, μου ήρθε μηνυμα (χωρις ώρα αποστολής, μονο ώρα παραλαβης δείχνει το κινητο) οτι το πακετο μου chat με ολους ανανεώθηκε για μια ακομα εβδομάδα! Άρα μήπως η ανανέωση γινεται κάποια στανταρ ώρα της ημέρας και οχι μετά απο 7x24 ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 καλημέρα σε όλους, Αντιμετωπίζει κανείς σήμερα πρόβλημα με το site http://www.vodafonecu.gr/ καθώς προσπαθεί να δει το υπόλοιπο χρόνου/sms κ.τ.λ ? από ότι κατάλαβα ενεργοποιείται κάθε δευτέρα ανεξάρτητα από το εάν έχεις κλείσει 7 ημέρες. Προσοχή όσοι θέλετε να το έχετε δωρεάν ακύρωστε την αυτόματη ανανέωση είτε από το vodafone live είτε από το 1286 για να μην ανανεωθεί διότι από 2/5 θα σας χρέωση 1€ και δεν θα δίνει 30μβ αλλά 15μβ!. Καλύτερα να το απενεργοποιήσετε μέσα από το my vodafone του vodafone live διότι εκεί μόλις το ακυρώσεις σου λέει πότε λήγει η συνδρομή στο πακέτο και ξέρεις με σιγουριά την ημερομηνία απενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Να ρωτήσω κάτι & γω!!! Στο καρτοκινητό vodafone υπάρχει κάποιο αντίστοιχο με της cosmote-cosmoκάρτα bonus εισερχόμενων-εξερχόμενων κλήσεων? Πήρα το 1286 αλλά δεν μπορώ να γραφτώ σε κατι ανάλογο που έχει η vodafone γιατι έχω ενεργοποιημένο το 2ωρο με κάθε ανανέωση. Δεν πάνε & τα 2 μαζί. Το ίδιο έχω & στην cosmote (2ωρο με κάθε ανανέωση) αλλά από εκεί έχω bonus. Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 από ότι κατάλαβα ενεργοποιείται κάθε δευτέρα ανεξάρτητα από το εάν έχεις κλείσει 7 ημέρες. Προσοχή όσοι θέλετε να το έχετε δωρεάν ακύρωστε την αυτόματη ανανέωση είτε από το vodafone live είτε από το 1286 για να μην ανανεωθεί διότι από 2/5 θα σας χρέωση 1€ και δεν θα δίνει 30μβ αλλά 15μβ!. Καλύτερα να το απενεργοποιήσετε μέσα από το my vodafone του vodafone live διότι εκεί μόλις το ακυρώσεις σου λέει πότε λήγει η συνδρομή στο πακέτο και ξέρεις με σιγουριά την ημερομηνία απενεργοποίησης. :blink: τι εννοείς ότι ενεργοποιείται κάθε δευτέρα ? Εγώ δεν μπορούσα να συνδεθώ, αλλά σήμερα λειτουργούν όλα καλά. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 από ότι κατάλαβα ενεργοποιείται κάθε δευτέρα ανεξάρτητα από το εάν έχεις κλείσει 7 ημέρες. .... Ίσως, αλλά στην περίπτωση μου η 26η Απριλίου κατά την οποία ανανεώθηκε η "εβδομάδα" μου, ήταν ημέρα Τρίτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 τρέχει καμιά προσφορά αυτή τη περίοδο για ανανέωση σε κατάστημα που να μην κρατάει το φόρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 :blink: τι εννοείς ότι ενεργοποιείται κάθε δευτέρα ? Εγώ δεν μπορούσα να συνδεθώ, αλλά σήμερα λειτουργούν όλα καλά. κοιτα εγω που το ενεργοποιησα πρωτη φορα ητανε μεσοβδομαδα και οχι δευτερα αλλα την αμεσως επομενη δευτερα μου ηρθε μυνημα οτι ενεργοποιηθηκε . και μετα την 3η εβδομαδα ανανεωθηκε παλι δευτερα και ελαβα σχετικο μυνημα. Υπενθυμιση : οσοι εχετε ενεργοποιησει το chat με ολουσ απο 2/5 το προγραμμα θα χρεωνει 1€ και θα δινει 15μβ ιντερνετ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ανανέωσα σήμερα. Δεν υπάρχει προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 τρέχει καμιά προσφορά αυτή τη περίοδο για ανανέωση σε κατάστημα που να μην κρατάει το φόρο; κατι επαιζε με ανανεωση των 10 ευρω σε καταστημα αλλα δεν ξερω αν ισχυει ακομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 κατι επαιζε με ανανεωση των 10 ευρω σε καταστημα αλλα δεν ξερω αν ισχυει ακομα κατι ακυρο μπαινεις απο κινητο μεσω wifi ;. για αυτο σου βγαζει την ενδειξη του wifi διπλα απο το ονομα σου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 κατι ακυρο μπαινεις απο κινητο μεσω wifi ;. για αυτο σου βγαζει την ενδειξη του wifi διπλα απο το ονομα σου ; απο σταθερο υπολογιστη μεσω ρουτερ. αυτο που βγαζει διπλα δεν ειναι το σημα του wi fi. πατα πανω στο σημαδακι και θα δεις οτι σου βγαζει διαφορες επιλογες για τον χρηστη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 απο σταθερο υπολογιστη μεσω ρουτερ. αυτο που βγαζει διπλα δεν ειναι το σημα του wi fi. πατα πανω στο σημαδακι και θα δεις οτι σου βγαζει διαφορες επιλογες για τον χρηστη οκ το βρηκα δεν ειναι αυτο αλλα αυτο το εικονιδιο εμφανιζεται οταν καποιος ειναι συνδεδεμενος ( online ) και σε οσους δεν εμφανιζεται σημαινει οτι δεν ειναι μεσα. το δοκιμασα πριν λιγο και το ειδα τσεκαρε το και εσυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 οκ το βρηκα δεν ειναι αυτο αλλα αυτο το εικονιδιο εμφανιζεται οταν καποιος ειναι συνδεδεμενος ( online ) και σε οσους δεν εμφανιζεται σημαινει οτι δεν ειναι μεσα. το δοκιμασα πριν λιγο και το ειδα τσεκαρε το και εσυ . σε μενα οταν καπιος ειναι ον λαιν εκεινο το εικονιδιο εχει εντονο μπλε χρωμα ενω οταν ειναι οφ λαιν ειναι ξεβαμμενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 σε μενα οταν καπιος ειναι ον λαιν εκεινο το εικονιδιο εχει εντονο μπλε χρωμα ενω οταν ειναι οφ λαιν ειναι ξεβαμμενο οντως και σε εμενα το ιδιο . σε ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Η πιο μικρη ανανεωση που μπορει να γινει ποια ειναι σε νεο καρτοκινητο vodafone γιατι νομιζω πως ο αριθμος μου ληγει? Οραν παιρνω 1252, μου βγαζει κατευθειαν να δωσω κωδικο ανανεωσης... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Η πιο μικρη ανανεωση που μπορει να γινει ποια ειναι σε νεο καρτοκινητο vodafone γιατι νομιζω πως ο αριθμος μου ληγει? Οραν παιρνω 1252, μου βγαζει κατευθειαν να δωσω κωδικο ανανεωσης... Απο 5€ και πανω μπορεις να βαλεις .Ακομα και ανανεωση απο καταστημα απο 5€ ειναι το ελαχιστο που μπορεις να βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39799&dateFrom=&dateUntil= καλα μηνα μηνα το πανε ... για να μας σπασουνε τα νευρα; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39799&dateFrom=&dateUntil= καλα μηνα μηνα το πανε ... για να μας σπασουνε τα νευρα; :mad: Αίσχος. Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας. :mad: Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts