Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως είναι επιλεκτική προσφορά;Γιατί σε ένα καρτοκινητό cu(μόνο στο cu όχι στα άλλα 2 Νέα καρτοκινητά μου)ήρθε το μήνυμα:Θες 12% περισσότερο χρόνο ομιλίας;Έως 8/4 με ανανέωση από 10Ε σε κατάστημα Vodafone,έχεις επιστροφή φόρου 12%!Για να μιλάς πιο πολύ!Express the real u!

Νισάφι πια με τις επιλεκτικές προσφορές! Τις έχω με την wind, τώρα θα τις έχουμε και με την vodafone? Θα πάω σε λίγο να βάλω 10€ από κατάστημα vodafone και θα αναφέρω τι έγινε. Και εγώ CU έχω αλλά τέτοιο sms δεν θυμάμαι να μου ήρθε...

Ούτε σε εμένα ήρθε sms. Οπότε ισχύει για όλους τους κατόχους cu.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Αυτό που αναφέρεις στην υπογραφή σου για τα 10€ ανανέωση σε κατάστημα vodafone το έχουν αναρτημένο σε κάποιο site? Είναι σίγουρο?

Ούτε σε εμένα ήρθε sms. Οπότε ισχύει για όλους τους κατόχους cu.

καλησπέρα αυτό που γράφω στην υπογραφή μου ισχύει και το εχω ρωτήσει στο 13840 και μου είπανε ότι αφορά όλους τους συνδρομητές βοντα με κάρτα μέχρι 8/4 και δεν επιλεκτική η προσφορά.

για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλ δωρεάν από το κινητό σου το 13840

Το Surf & Email 200 ανανεώνεται αυτόματα μετά το πέρας του πρώτου μήνα; Αν ναι, πώς γίνεται διακοπή;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

καλησπέρα αυτό που γράφω στην υπογραφή μου ισχύει και το εχω ρωτήσει στο 13840 και μου είπανε ότι αφορά όλους τους συνδρομητές βοντα με κάρτα μέχρι 8/4 και δεν επιλεκτική η προσφορά.

για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλ δωρεάν από το κινητό σου το 13840

Εγώ πάντως πήγα σε κατάστημα, τους ρώτησα, επιβεβαίωσαν, έκανα ανανέωση 10 ευρώ και από 3.93 τώρα έχω υπόλοιπο 12.86

Άρα αφαιρέθηκε κανονικά ο φόρος..

Εγώ πάντως πήγα σε κατάστημα, τους ρώτησα, επιβεβαίωσαν, έκανα ανανέωση 10 ευρώ και από 3.93 τώρα έχω υπόλοιπο 12.86

Άρα αφαιρέθηκε κανονικά ο φόρος..

Και σε μένα το ίδιο έγινε! Από 3.74€ πήγα στα 12.67. Πριν κάνω ανανέωση όμως επιβεβαίωσα την προσφορά στο 13840 και όντως μου είπανε ότι ισχύει μέχρι τις 8/04 :confused:. Πήρα τηλ μετά την ανανέωση, τους είπα τι έγινε και με παρότρυναν να πάρω τηλ ξανά μετά από κανά 2ωρο (τώρα είχε πέσει το σύστημα μου είπε) ώστε να κινηθούν διαδικασίες αν όντως έγινε έτσι όπως του είπα και να πιστωθεί το ποσό... Θα πάρω αργότερα τηλέφωνο και θα σας πω την συνέχεια ;).

!ΕΔΙΤ!: Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι η vodafone μου χαρίζει τον φόρο καρτοκινητής! Δεν χρειάζεται να πάρω τηλ ξανά!

Edited by djalma

Την ανανέωση την έκανες στο κατάστημα;

Βάζοντας κάρτα ή online στο σύστημά τους;

Edit: Τώρα είδα ότι είναι όλα ok!

Edited by seranata

Kαι σε μένα μόλις έβαλαν πίσω το φόρο! Μπράβο η vodafone! Τόσο καιρό στην cote αυτά έχανα :p

Να συνεχιζε και η προσφορα 5 ευρω 500ΜΒ θα ηταν πολυ καλυτερα...

Eννοείται αυτό.

Προσωπικά πάντως δε με χαλάει να τη βγάζουν 3-4 φορές το χρόνο, να φορτώνω 2 πακέτα και μετά ας την ξαναβγάλουν σε 3-4 μήνες :p

Να συνεχιζε και η προσφορα 5 ευρω 500ΜΒ θα ηταν πολυ καλυτερα...

πηρε παραταση στην γουιντ, αρα 1000% θα παρει και στην βονταφον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι σε μένα μόλις έβαλαν πίσω το φόρο! Μπράβο η vodafone! Τόσο καιρό στην cote αυτά έχανα :p

Για ανανεώσεις μόνο από το κατάστημα χαρίζουν τον φόρο?

Να ρωτήσω κάτι άλλο?

Είχα κάνει ανανέωση πριν από καμιά εβδομάδα στο cu me 5ευρώ και είχα πάρει κανονικά τα sms,τα λεπτά προς CU και τα 100ΜΒ.

Σήμερα έβαλα άλλη μία κάρτα,με 10 ευρώ αυτή την φορά.Στα στατιστικά βλέπω πως μου είχε κρατήσει τα δωρεάν προς cu,μου έβαλε δωρεάν προς όλη την vodafone,αλλά δεν μου έδωσε ΜΒ ακόμα...

Έχει περάσει μισή ώρα από την ανανέωση περιπου και τα ΜΒ δεν έχουν αυξηθεί στο vodafonecu.gr.

Δεν δικαιούμαι κι άλλα ΜΒ αφού έβαλα κάρτα?

Πραγματι ισχυει η επιστροφη του φορου, απλα αργησε να μου ερθει το μηνυμα οταν ανανεωσα σημερα.

Πολυ σπαστικο παντως να ανανεωνεται ανα μηνα η καθε προφορα.

Σιγουρα? Εδω μεχρι 31/3 λεει.

το ανεφερε καποιο αλλο μελος.στο σαιτ μη δινεις και πολυ σημασια.συνηθως αργει να ενημερωθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ανεφερε καποιο αλλο μελος.στο σαιτ μη δινεις και πολυ σημασια.συνηθως αργει να ενημερωθει.
Δεν είδα κάποιον άλλον να το αναφέρει στα σίγουρα. Δηλαδή έστειλε κανείς σήμερα SMS για ενεργοποίηση και πήρε 500ΜΒ αντί για 200?

Το site εξακολουθεί να λέει ως 31/3 πάντως. Και μπορεί η Wind να παρέτεινε την ανάλογη προσφορά για ένα ακόμα μήνα αλλά η Cosmote κατάργησε την αντίστοιχη δική της προσφορά.

Δεν είδα κάποιον άλλον να το αναφέρει στα σίγουρα. Δηλαδή έστειλε κανείς σήμερα SMS για ενεργοποίηση και πήρε 500ΜΒ αντί για 200?

Το site εξακολουθεί να λέει ως 31/3 πάντως. Και μπορεί η Wind να παρέτεινε την ανάλογη προσφορά για ένα ακόμα μήνα αλλά η Cosmote κατάργησε την αντίστοιχη δική της προσφορά.

καταργήθηκε και στην vodafone ! Και τώρα γυρίσαμε πάλι στα 200μβ με 7€

καταργήθηκε και στην vodafone ! Και τώρα γυρίσαμε πάλι στα 200μβ με 7€

Επιμενεις απο χτες να λες οτι κοπηκαν τα 500mb. Ισχυουν κανονικα. Καλεσε 1286

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σωστα ειναι ακομα μεσα το πακετο..... Αν ηξεραν τι τους γινεται....

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Σωστα ειναι ακομα μεσα το πακετο..... Αν ηξεραν τι τους γινεται....

γιαυτο σου ειπα να μην δινεις και πολυ σημασια στο σαιτ της καθε εταιριας. αργουν πολυ να το ενημερωσουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιμενεις απο χτες να λες οτι κοπηκαν τα 500mb. Ισχυουν κανονικα. Καλεσε 1286

το άκουσα και εγώ στο 1286 αλλά στο 1252 δεν ακούγεται πια και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου είπανε σήμερα που πήρα τηλέφωνο ότι πήρε παράταση μέχρι 15 απριλίου αλλά δεν ήτανε σίγουρος πάντως μου είπε ότι έχει πάρει σίγουρα παράταση. Όσο για το σίτε γράφει ακόμα 31/3 δεν έχει ενημερωθεί.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked