eatmydust Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Το θεωρώ πολύ λογικό αυτό που έγινε σε σένα. Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω για το 0.facebook.com θα δεις ότι από κει που δεν μπορούσαν να μπουν τελικά μπήκαν έχοντας τις ίδιες ρυθμίσεις. Προφανώς κάτι άλλαξε η Vodafone στο θέμα του GPRS/Internet/WAP κλπ. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Το θεωρώ πολύ λογικό αυτό που έγινε σε σένα. Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω για το 0.facebook.com θα δεις ότι από κει που δεν μπορούσαν να μπουν τελικά μπήκαν έχοντας τις ίδιες ρυθμίσεις. Προφανώς κάτι άλλαξε η Vodafone στο θέμα του GPRS/Internet/WAP κλπ. ακριβως αυτο..δεν μπορουσα να μπω και μπηκα..ειναι σαν να αναβαθμησε η εταιρια τα καρτοκινητα...κατι τετοιο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giogr Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ωραια....! Ευχαριστώ παίδες. Για να προσέχω τώρα, δεν μπορώ να βάζω συνέχεια κάρτα και να κάνει φτερά χωρίς λόγο.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Είναι 3 € για 60 ΜΒ/μήνα. Όχι 120 ΜΒ. Αυτό ήταν προσφορά του καλοκαιριού που σου έδιναν τα 60 ΜΒ του πακέτου, και άλλα 60 ΜΒ δώρο. Η Vodafone έχει δώσει παράταση στην προσφορά μέχρι 30 Σεπτεμβρίου(120ΜΒ με 3 ευρώ)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Η Vodafone έχει δώσει παράταση στην προσφορά μέχρι 30 Σεπτεμβρίου(120ΜΒ με 3 ευρώ)! ναι λόγω τις φρογκ που έβαλε ίντερνετ και ισχύει ο διπλασιασμός στα 120μβ μέχρι το τέλος του σεπτεβρίου και για όλα τα καρτοκινητα τις κοσμοτε ισχύει το ίδιο. Αν και τελειώνει ο μήνας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Η Vodafone έχει δώσει παράταση στην προσφορά μέχρι 30 Σεπτεμβρίου(120ΜΒ με 3 ευρώ)! Γιατι δεν το αφηνουν 120ΜΒ να τελειωνουμε ...:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Το πρόγραμμα Vodafone Unlimited ισχύει έως και 30 Ιουνίου 2011. Όπως έχω ρωτήσει και στο τμήμα με την cosmote ,που αυτής η προσφορά είναι μέχρι τέλος του 2010.Θα ανανεωθεί η προσφορά αυτή ή θα διακοπεί; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Η αύξηση τιμής του cu all day ισχύει μόνο για όσους το ενεργοποιήσουν τώρα πρώτη φορά; Όσοι χρησιμοποιούν το πακέτο από παλιά, η χρέωση παραμένει ίδια (37 λεπτά); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Η αύξηση τιμής του cu all day ισχύει μόνο για όσους το ενεργοποιήσουν τώρα πρώτη φορά; Όσοι χρησιμοποιούν το πακέτο από παλιά, η χρέωση παραμένει ίδια (37 λεπτά); Απ ότι κατάλαβα θα αυξηθεί για όλους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Ναι, αυξάνεται για όλους, είναι σαφής η ανακοίνωση. Μια άλλη ερώτηση παίδες. Εάν έχει κάποιος λογαριασμό myaccount στο vodafone.gr για συμβόλαιο, πρέπει να ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ διαφορετικά myaccount εάν έχεις και καρτοκινητό vodafone; Τι γίνεται εάν έχεις 5 καρτοκινητές sim vodafone; Θέλει ξεχωριστό myaccount για την καθεμιά; Please ας μου το ξεκαθαρίσει κάποιος. ΤΗΑΝΚΣ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Ναι , θα χρειαστεί να ανοίξεις 5 ακόμα myaccount Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Ναι , θα χρειαστεί να ανοίξεις 5 ακόμα myaccount οκ, να' σαι καλά φίλος Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Η αύξηση τιμής του cu all day ισχύει μόνο για όσους το ενεργοποιήσουν τώρα πρώτη φορά; Όσοι χρησιμοποιούν το πακέτο από παλιά, η χρέωση παραμένει ίδια (37 λεπτά); η αυξηση της τιμης ισχυει και για παλιους και για νεους συνδρομητες. διαπιστωμενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που εχω vodafone unlimited και ενεργοποιήσω κάποιο από τα πακέτα προσφοράς ομιλίας όταν καλέσω συνδρομητή vodafone. Θα καταναλώσει από τα 1500 ή από τα λεπτά του πακέτου προσφοράς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που εχω vodafone unlimited και ενεργοποιήσω κάποιο από τα πακέτα προσφοράς ομιλίας όταν καλέσω συνδρομητή vodafone. Θα καταναλώσει από τα 1500 ή από τα λεπτά του πακέτου προσφοράς? θα καταναλώσει από το πακέτο που λήγει ποιο νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Παιδια οποιος εχει καρτοκινητο vodafone a la carte και ειναι στο προγραμμα unlimited μπορει να μιλησει και στους συνδρομητες vodafone cu απεριοριστα? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Παιδια οποιος εχει καρτοκινητο vodafone a la carte και ειναι στο προγραμμα unlimited μπορει να μιλησει και στους συνδρομητες vodafone cu απεριοριστα? Μόνο με 10€ ανανέωση. Αν θέλεις και με 5€ να μιλάς απεριόριστα σε CU, τότε πρέπει να αλλάξεις πακέτο από a la carte σε CU. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Μόνο με 10€ ανανέωση. Αν θέλεις και με 5€ να μιλάς απεριόριστα σε CU, τότε πρέπει να αλλάξεις πακέτο από a la carte σε CU. Για να καταλαβω. Αρα απο vodafone a la carte (unlimited) σε CU δεν γινεται? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Για να καταλαβω. Αρα απο vodafone a la carte (unlimited) σε CU δεν γινεται? Από τη στιγμή που είσαι a la carte και θέλεις να μιλάς σε CU απεριόριστα και με την προϋπόθεση ότι είσαι εγγεγραμένος, όπως είπες, στην υπηρεσία unlimited, γίνεται, αρκεί να κάνεις ανανέωση 10€. Απλά εγώ ανέφερα ότι μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο ανανεώνοντας με μόνο 5€, απλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να αλλάξεις πακέτο από a la carte σε CU και φυσικά να είσαι γραμένος στην υπηρεσία unlimited. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Από τη στιγμή που είσαι a la carte και θέλεις να μιλάς σε CU απεριόριστα και με την προϋπόθεση ότι είσαι εγγεγραμένος, όπως είπες, στην υπηρεσία unlimited, γίνεται, αρκεί να κάνεις ανανέωση 10€. Απλά εγώ ανέφερα ότι μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο ανανεώνοντας με μόνο 5€, απλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να αλλάξεις πακέτο από a la carte σε CU και φυσικά να είσαι γραμένος στην υπηρεσία unlimited. Ααα οκ τοτε!! :) Οχι σιγα μην αλλαξω πακετα... απλως για να ξερω το ηθελα!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Ρε παιδια τι γινεται εδω εχω ενα cu και στελνω μηνυματα σε κοπελα και εχει και η ιδια cu αλλα η καρτα εξακολουθει να τελειωνει ενω οταν βαζω καρτα μου λεει οτι τα 1500 σμς και λεπτα προς cu ενεργοποιηθηκαν αρα λογικα δεν θα επρεπε να χανω καρτα σωστα ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Ρε παιδια τι γινεται εδω εχω ενα cu και στελνω μηνυματα σε κοπελα και εχει και η ιδια cu αλλα η καρτα εξακολουθει να τελειωνει ενω οταν βαζω καρτα μου λεει οτι τα 1500 σμς και λεπτα προς cu ενεργοποιηθηκαν αρα λογικα δεν θα επρεπε να χανω καρτα σωστα ? Είσαι σίγουρος ότι και εσύ και η κοπέλα έχετε vodafone cu με ενεργοποιημένη την υπηρεσία unlimited?:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα? Επειδή με το συμβόλαιο με είχαν ξεζουμίσει (πήρα επιδότηση για το iPhone και άλλα μου έλεγαν, άλλα πλήρωνα) πήγα προχθές, πλήρωσα 110€ το αναπόσβεστο ποσό επιδότησης και το έκανα κάρτα. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Α. Γιατί θέλουν ένα μήνα για να διακόψουν τη σύνδεση και να το γυρίσουν σε κάρτα? Πρέπει ντε και καλά να πάρουν άλλο ένα πάγιο? :ninja: Β. Για να ενργοποιηθεί το πρόγραμμα Vodafone Unlimited βάζω 10€ καρτούλα κάθε μήνα και καλώ κάπου για να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα ή γίνεται αυτομάτως με την ανανέωση κάρτας? Φαντάζομαι ότι το unlimited ΔΕΝ προϋποθέτει να έχει ο συνομιλητής ίδιο πρόγραμμα για να μιλάμε απεριόριστα αλλά αρκεί να είναι Vodafone ο παροχός κινητής του και Γ. Τι γίνεται με το internet? Η προσφορά για 60 + 60 mb με 3€ μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου πήρε παράταση ή πάπαλα? Εγώ δηλαδή που μεταφέρομαι σε πρόγραμμα καρτοκινητής στις 2/11 στο πηγάδι κατούρησα? :p Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 A) Για να πάρουν ένα ακόμα πάγιο. Β) Καλείς στο 1286 και γράφεσαι πρίν βάλεις την κάρτα. Μιλάς με ΌΛΗ την Vodafone. Η προσφορά έληξε 30 Σεπτεμβρίου . Να προσέχετε που ... κατουράτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις :D Μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο άμεσα? Δεν το καταλαβαίνω το νταβατζιλίκι του ενός μηνός και θέλω να διακόψω άμεσα, δεν μου περισσεύουν 65€. Προβλέπεται από το συμβόλαιο το χρονικό διάστημα για την αποδέσμευση ή το λένε στον αέρα κι όποιος τσιμπήσει...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts