Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδιά.

είμαι χρήστης f2g2 αλλά λόγω μετακόμισης ΔΕΝ έχω σήμα . η βόντα έχει. σκέφτομαι λοιπόν να κάνω φορητότητα σε βόντα με κάρτα πάντα. μπορείτε να μου πείτε αν στοιχίζει η φορητότητα, τι διαδικασία απαιτείται, ποια είναι η πιο κοντινή στο f2g2 υπηρεσία της βόντα καθώς και τα +/- της?

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

γεια σας παιδιά.

είμαι χρήστης f2g2 αλλά λόγω μετακόμισης ΔΕΝ έχω σήμα . η βόντα έχει. σκέφτομαι λοιπόν να κάνω φορητότητα σε βόντα με κάρτα πάντα. μπορείτε να μου πείτε αν στοιχίζει η φορητότητα, τι διαδικασία απαιτείται, ποια είναι η πιο κοντινή στο f2g2 υπηρεσία της βόντα καθώς και τα +/- της?

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα σου πρότεινα -λόγω του ότι έχεις F2G2- να καταφύγεις στη λύση του δεύτερου αριθμού και να τον μοιράσεις στον κύκλο σου.:)

Προσωπικά, δεν θα έχανα το F2G2 για τίποτα.:rolleyes:

Για το ερώτημα σου, θα σου απαντήσει κάποιος άλλος γιατί προσωπικά δεν τα κατέχω και πολύ αυτά:p

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Θα σου πρότεινα -λόγω του ότι έχεις F2G2- να καταφύγεις στη λύση του δεύτερου αριθμού και να τον μοιράσεις στον κύκλο σου.:)

Προσωπικά, δεν θα έχανα το F2G2 για τίποτα.:rolleyes:

Για το ερώτημα σου, θα σου απαντήσει κάποιος άλλος γιατί προσωπικά δεν τα κατέχω και πολύ αυτά:p

συμφωνώ,την φθηνή χρέωση ομιλίας δεν θα την ξανά βρεις σε κανένα πακέτο άλλης εταιρείας, καλύτερα πάρε ένα δεύτερο νούμερο και αυτό κρατά τό. Σου απάντησα στην καρτέλα " τα πάντα για τα καρτοκινητα της γουίντ". Εάν πάλι δεν θες διότι δεν ποιανεί καθόλου σήμα η γουίντ στην περιοχή σου τότε κανε φορητοτητα. Το μπόνους 2 ώρες προσ όλα τα δίκτυα ξέχασα να σου πω ότι έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 3 λεπτά.

Ξερει κανεις πως απενεργοποιουμε το surf n mail 60 με μηνυμα γιατι στην σελιδα της vodafone δεν το γραφει?? ( Λεει μονο πως ενεργοποιεις την υπηρεσια Aποστέλλοντας "ΣΕ60" ή "SE60" στο 19109):(

Ξερει κανεις πως απενεργοποιουμε το surf n mail 60 με μηνυμα γιατι στην σελιδα της vodafone δεν το γραφει?? ( Λεει μονο πως ενεργοποιεις την υπηρεσια Aποστέλλοντας "ΣΕ60" ή "SE60" στο 19109):(

Στέλνεις 2OFF στο 19109

Στέλνεις 2OFF στο 19109

η μπορείς να καλέσεις το 1286 και να επιλέξεισ την κατάργηση τις αυτόματης ανανέωσης για να μην ανανεωθεί τον επόμενο μήνα .

η μπορείς να καλέσεις το 1286 και να επιλέξεισ την κατάργηση τις αυτόματης ανανέωσης για να μην ανανεωθεί τον επόμενο μήνα .

Στέλνεις 2OFF στο 19109

Οκ ευχαριστω παιδια ...

Βλέποντας τον κατάλογο της Vodafone του Σεπτεμβρίου '10 είδα τις υπηρεσίες που προσφέρει στα καρτοκινητά της.

Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις σχετικά με το Vodafone CU.

-Αναφέρεται ότι με 5 €uros έχω 150' προς όλα τα Εθνικά σταθερά δίκτυα. Δεν έχε καμμία σχέση με τα Cosmote & WIND ε?:(

-Τα πακέτα Talk a lot 300 και 600 με 3 και 5 €uros αντίστοιχα, αναφέρονται προς όλους? Δηλαδή, προς σταθερά και υπόλοιπα κινητά δίκτυα?

Γενικότερα, υπάρχει πακέτο για Vodafone CU ώστε να μιλάω προς τα υπόλοιπα σταθερά και κινητά δίκτυα?:!:

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Βλέποντας τον κατάλογο της Vodafone του Σεπτεμβρίου '10 είδα τις υπηρεσίες που προσφέρει στα καρτοκινητά της.

Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις σχετικά με το Vodafone CU.

-Αναφέρεται ότι με 5 €uros έχω 150' προς όλα τα Εθνικά σταθερά δίκτυα. Δεν έχε καμμία σχέση με τα Cosmote & WIND ε?:(

-Τα πακέτα Talk a lot 300 και 600 με 3 και 5 €uros αντίστοιχα, αναφέρονται προς όλους? Δηλαδή, προς σταθερά και υπόλοιπα κινητά δίκτυα?

Γενικότερα, υπάρχει πακέτο για Vodafone CU ώστε να μιλάω προς τα υπόλοιπα σταθερά και κινητά δίκτυα?:!:

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Τα 150' με 5ευρώ, αναφέρονται ΜΟΝΟ σε σταθερά δίκτυα Ελλάδας... Οπότε, δεν ισχύουν για cosmote και wind!

Τα πακέτα talk a lot, αναφέρονται ΜΟΝΟ σε κλήσεις πρός CU, δηλαδή ούτε κάν πρός όλη τη vodafone!

Απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει κάποιο πακέτο στο CU για ομιλία σε σταθερά και κινητά δίκτυα... Τέτοια πακέτα υπάρχουν στο Νεο καρτοκινητό!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Αυτό που διαπιστώνω, λοιπόν, είναι ότι όποιος έχει Vodafone Καρτοκινητή για βασικό νούμερο, τον συμφέρει περισσότερο το Νέο Καρτοκινητό παρά το CU. :!:

ξεκάθαρα έτσι είναι. Στο Cu μένεις μόνο αν πρέπει να σε καλούν από CU ή αν θές το CU all day για σταθερά. Αλλιώς πας στο νέο καρτοκινητό.

στο νέο καρτοκινητό το πρόγραμμα unlimited προς όλους τους vodafone και το bonus 2 ώρες μπορούν να ενεργοποιηθούν και τα 2;

για τις 2 ώρες bonus καλύπτει και σταθερά;

στο νέο καρτοκινητό το πρόγραμμα unlimited προς όλους τους vodafone και το bonus 2 ώρες μπορούν να ενεργοποιηθούν και τα 2;

για τις 2 ώρες bonus καλύπτει και σταθερά;

Όχι και όχι.

Και τα δύο έχουν κάτι κοινό. Την ελάχιστη 3-λεπτη χρέωση.

Υπάρχουν επιπλέον προγράμματα-πακέτα ή σούπερ-πακέτα για σταθερά. Tσέκαρέ το εδώ. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043

Αφού δεν γίνεται να ενεργοποιηθούν και τα 2 τότε δε συμφέρει καθόλου. Αν και ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα το κάνουν έτσι. Κάτι σαν συμβόλαιο θα είναι μετά αλλά με κάρτα.:happy:

Παιδιά καλησπέρα. Θα μπορούσε κάποιος πολύ αναλυτικά να μου εξηγήσει πως ακριβώς λειτουργεί αυτή η υπηρεσία που με 1€ σου δίνει για 24 ώρες απεριόριστο mobile internet (πολιτική ορθής χρήσης 10 MB download) ?

Πήρα τηλέφωνο στον αριθμό που μου υπέδειξε το ενημερωτικό sms και ενεργοποίησα την υπηρεσία (τώρα όποτε παίρνω μου λέει ότι είμαι εγγεγραμμένος) αλλά την πρώτη φορά έλεγε κάτι για "...από τις 4 π.μ. έως τις 4 μ.μ.) και δεν το παρακολούθησα γιατί δεν είχα καλό σήμα. Μετά πήγα να μπω μου έφαγε κανονικά κάρτα ... ένα μπάχαλο!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας θα γίνει στις 4 π.μ. της επόμενες ημέρας, γι' αυτό και χρεώθηκες. Από κει και έπειτα, κάθε φορά που θα μπαίνεις Ίντερνετ θα σου αφαιρεθεί 1 ευρώ και σερφαρεις όσο θες. Πρόσεχε όμως αν στο Χ 10 σου έχεις ρυθμίσει τις εφαρμογές να συνδέονται στο παρασκήνιο με Ίντερνετ για διάφορους λόγους (όπως έλεγχος mails, updates κλπ.).Στις περιπτώσεις αυτές, πάλι θα σου αφαιρείται 1 ευρώ με κάθε είσοδο τους στο Ίντερνετ.Επομένως εσύ, αν μία μέρα αποφασίσεις να μη χρησιμοποιήσεις Ίντερνετ, αν οι εφαρμογές είναι ρυθμισμένες να συνδεθούν σ'αυτό, πάλι αφαιρείται το 1 ευρώ...

Δηλαδή για να φαγωθεί μόνο 1€uro σε 1 ημέρα, πρέπει από τη στιγμή που θα surfάρει για πρώτη φορά, να παραμείνει online για 24 ώρες με μέγιστο όγκο 10ΜΒ ?

Δηλαδή για να φαγωθεί μόνο 1€uro σε 1 ημέρα, πρέπει από τη στιγμή που θα surfάρει για πρώτη φορά, να παραμείνει online για 24 ώρες με μέγιστο όγκο 10ΜΒ ?

από όσο εχω καταλάβει από την στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις θα ισχύσει μέχρι τις 4 το πρωί και μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις όσο θέλεις δεν σε περιορίζει κανείς και επιπλέον έχει και απεριόριστο vodafone live,τα 10μb που λέει είναι η πολιτική ορθής χρήσης για την ημέρα δεν σημαίνει ότι εάν καταναλωθούν θα υπάρξει χρέωση διότι είναι απεριόριστη η πρόσβαση στο ίντερνετ απλά θα μειωθεί η ταχύτητα. Επιπλέον εάν μια μέρα δεν κάνουμε σύνδεση στο ίντερνετ ή στο vodafone live καθόλου δεν θα ενεργοποιηθεί παρά μόνο όταν κάνουμε μια σύνδεση. Από όσο ξέρω στα συμβόλαια οποίος γραφτεί καλώντας το αριθμό για εγράφη μετά δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής από την υπηρεσία ούτε από 13830 ούτε από το συγκεκριμένο αριθμό απλά δεν το χρησιμοποιείς και δεν σε χρεώνει. Αλλά δεν ξέρω εάν αφορά και τα καρτοκινητα αυτό; διότι δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω σε καρτοκινητο . Δηλαδή στα καρτοκινητα θα δίνει και την δυνατότητα διαγραφής στην υπηρεσία καλώντας τον αριθμό εγράφης ή όχι; . Εάν ξέρει κανείς που έχει δοκιμάσει ας μου απαντήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στα καρτοκινητά μπορείς και να διαγραφείς καλώντας 1350 Αλλά νομίζω δεν είναι και τόσο έξυπνο να το κάνεις ....Γιατί έστω και μία φορά να συνδεθείς κατα λάθος θα σου φάει πιό πολλά από 1 ευρώ...

Η πρώτη ενεργοποίηση γίνεται στις 4 το πρωί της επόμενης και αυτό έχει στοιχίσει αρκετά ευρώ σε όσους δεν το κατανοούν ( και εγώ έχασα 5 ευρώ έτσι αλλά πλέον είμαι πολύ ικανοποιημένος)

Στα καρτοκινητά μπορείς και να διαγραφείς καλώντας 1350 Αλλά νομίζω δεν είναι και τόσο έξυπνο να το κάνεις ....Γιατί έστω και μία φορά να συνδεθείς κατα λάθος θα σου φάει πιό πολλά από 1 ευρώ...

Η πρώτη ενεργοποίηση γίνεται στις 4 το πρωί της επόμενης και αυτό έχει στοιχίσει αρκετά ευρώ σε όσους δεν το κατανοούν ( και εγώ έχασα 5 ευρώ έτσι αλλά πλέον είμαι πολύ ικανοποιημένος)

οκ για την διαγραφή, αλλά αυτό που γράφεις ότι η πρώτη ενεργοποίηση γίνεται στις 4 το πρωί τις εννοείς;, ότι εάν εγώ το ενεργοποίησω στις 12 δεν θα ενεργοποιηθεί άμεσα; θα ενεργοποιηθεί στις 4 το πρωί τις επόμενης μέρας;. Εξάλλου δεν υπάρχει τρόπος να ελενξεις άμεσα στα συμβόλαια ότι ενεργοποιήθηκε μόνο από το 13830. Όσο για τα καρτοκινητα εάν μου αφαιρέσει 1€ δεν θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν ;, εάν στείλουμε Sms στο 1286 τι μας έρχεται; μας ενημερώνει πως mb έχουμε διαθέσιμα; κανονικά όχι αφού είναι απεριόριστη η πρόσβαση. Γενικά υπάρχει ενημέρωση όταν στέλνουμε Sms στο 1286 σχετικά με το πακέτο ίντερνετ με την μέρα;.

οκ για την διαγραφή, αλλά αυτό που γράφεις ότι η πρώτη ενεργοποίηση γίνεται στις 4 το πρωί τις εννοείς;, ότι εάν εγώ το ενεργοποίησω στις 12 δεν θα ενεργοποιηθεί άμεσα; θα ενεργοποιηθεί στις 4 το πρωί τις επόμενης μέρας;. Εξάλλου δεν υπάρχει τρόπος να ελενξεις άμεσα στα συμβόλαια ότι ενεργοποιήθηκε μόνο από το 13830. Όσο για τα καρτοκινητα εάν μου αφαιρέσει 1€ δεν θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν ;, εάν στείλουμε Sms στο 1286 τι μας έρχεται; μας ενημερώνει πως mb έχουμε διαθέσιμα; κανονικά όχι αφού είναι απεριόριστη η πρόσβαση. Γενικά υπάρχει ενημέρωση όταν στέλνουμε Sms στο 1286 σχετικά με το πακέτο ίντερνετ με την μέρα;.

Ό,τι ώρα και να το ενεργοποιήσεις, η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί στις 4 τα ξημερώματα και θα σου αφαιρέσει 1€ την ώρα που θα κάνεις την πρώτη σου σύνδεση.

αυτο το προγραμμα ισχει και για καρτοπρογραμμα???εγω χτες με το κινητο που εχω στο αβαταρ ειχα βαλει αντι για προφιλ vodafone live εβαλα vodafone pc modem και με πηγε στην σελιδα που με εβγαζε στο καρτοιντερνετ..σε αυτη την σελιδα ειχα μπει και απο τον υπολογιστη οταν ειχα καρτοιντερνετ το καλοκαιρι...

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ό,τι ώρα και να το ενεργοποιήσεις, η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί στις 4 τα ξημερώματα και θα σου αφαιρέσει 1€ την ώρα που θα κάνεις την πρώτη σου σύνδεση.

ok ευχαριστώ για την χρήσιμη πληροφορία. Πολύ χρήσιμο αυτό δεν το ήξερα. Γνωρίζεις εάν υπάρχει ενημέρωση με Sms στο 1286 για τα μβ ; ή όχι λόγω ότι είναι απεριόριστη η πλοήγηση την ημέρα.

ok ευχαριστώ για την χρήσιμη πληροφορία. Πολύ χρήσιμο αυτό δεν το ήξερα. Γνωρίζεις εάν υπάρχει ενημέρωση με Sms στο 1286 για τα μβ ; ή όχι λόγω ότι είναι απεριόριστη η πλοήγηση την ημέρα.

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει περαιτέρω αλλά ο μόνος μετρήτης είναι αυτός του κινητού σου. Αλλά δε νομίζω να ξεπεράσεις τα 10 ΜΒ μέσα σε μία μέρα. :X Θα ήταν κτηνωδία :p

Δεν υπάρχει ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked