Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, Harry636 said:

Network reset?

Μετά δοκίμασε χωρίς volte και δες άμα στο παλιό δουλεύει γιατί αυτό σημαίνει ότι είναι θέμα του κινητού 

32 minutes ago, Mivas said:

Καλησπέρα,

καινούργιος στο νήμα, καθώς έχω εδώ και πάνω από 10 χρόνια CU ως εφεδρικό. Τώρα που έβαλα την κάρτα σε άλλη συσκευή, έχω σοβαρό θέμα.

Έχει χαθεί η αναγνώριση κλήσης! Ό,τι κι αν δοκίμασα τίποτα. Ξέρει κάποιος αν θέλει ειδική ρύθμιση στην συσκευή ή πρέπει να καλέσω κάπου να την επαναφέρουν; Όλα τα εμφανίζει ως Άγνωστος, ακόμη και αν είναι από τις επαφές μου...

Αν δεν βγάλεις άκρη με τίποτα από τα παραπάνω, επικοινώνησε με το τεχνικό τμήμα 13840 (Δωρεάν από οποιοδήποτε δίκτυο κινητής) και ανάφερε τους το πρόβλημα.
Τους τελευταίους μήνες υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα, με τις αναβαθμίσεις που κάνουν στο δίκτυο και σε κάποια smartphones δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσεων όταν είναι ενεργοποιημένο από το δίκτυο το VoLTE.
Ποιο samrtphone είναι αν επιτρέπεται;

56 minutes ago, elkons said:

Δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων και Cache στην εφαρμογή του τηλεφώνου το dialer εννοώ 

δεν δούλεψε, το προσπαθούμε με την τεχνική υποστήριξη τώρα μήπως κάτι από αυτούς...

Στις ρυθμίσεις είναι ενεργή η αναγνώριση κλήσης πάντως (ανενεργό είναι μόνο το φιλτράρισμα ανεπιθύμητων)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Δοκίμασε εάν θέλει η εφαρμογή update 

Βασικά πήγαινε τη και έκδοση πίσω ,πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, τηλέφωνο, πάνω δεξιά 3 τέλειες κ κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων..

Δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω 

Εάν λυθεί στην υποστήριξη πες μας τι ήταν τελικά 

Screenshot_2024-10-30-15-37-38-178_gr.mobile.vodafone.thumb.jpg.fddb7858e71765497b55d1d262cb2220.jpg

Μόλις έλαβα και εγώ την ενημέρωση της εφαρμογής ωραία λειτουργία είναι αυτή

15 ώρες πριν, johndouk said:

Χθες Τρίτη πήρα drop 1€ efood και το έκαψα ήδη. Μόνο του εννοείται, αφού δεν προβλέπεται παράλληλη χρήση 2 κουπονιών στο efood.

Όσο για το 5€ domino's σήμερα, μάλλον δεν ήμουν γρήγορο πιστόλι...

Screenshot_20241030_000238_My CU.jpg

Screenshot_20241030_000251_My CU.jpg

Εμένα μου έδωσε χαλαρά κωδικό. Επειδή όμως ζω επαρχία και δεν τον χρειάζομαι, οποίος τον θέλει pm me!

Να πούμε επίσης πως από την τελευταία έκδοση του app αναγνωρίζεται η ανανέωση που έχει κάνει μέσα στο μήνα κάποιος και του δίνει το drop κανονικά. Πάλι καλά..

Edited by Teiresias_

14 minutes ago, Teiresias_ said:

Να πούμε επίσης πως από την τελευταία έκδοση του app αναγνωρίζεται η ανανέωση που έχει κάνει μέσα στο μήνα κάποιος και του δίνει το drop κανονικά. Πάλι καλά..

Τι εννοείς? Εκανα ανανέωση πριν 20 μερες. Παιρνω κωδικο οποια μερα θελω στις επόμενες 10?

56 minutes ago, elkons said:

Δοκίμασε εάν θέλει η εφαρμογή update 

Βασικά πήγαινε τη και έκδοση πίσω ,πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, τηλέφωνο, πάνω δεξιά 3 τέλειες κ κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων..

Δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω 

Εάν λυθεί στην υποστήριξη πες μας τι ήταν τελικά 

Καλά, λέγαμε με άλλους ότι η Nova είναι η χειρότερη, αλλά κι αυτή δεν πάει πίσω... Πόσα τηλέφωνα σε 13830 και 13840, επανεκκινήσεις κλπ, αλλά τελικά αερολογίες. Ένας μόνο κάτι έκανε και έφτιαξε την αναγνώριση κλήσης την δοκίμασε και μαζί μου, αλλά για ένα άλλο θέμα (5G) με συνέδεσε σε έναν άλλον, ένα ξεφτέρι που μου έλεγε άλλα αντ' άλλων, για κρατικά θέματα και για 4G, και στο τέλος έκανε κάτι στην γραμμή μου και ξαναχάλασε η αναγνώριση κλήσης...

Σκέτη απογοήτευση... Τώρα με έχουν στην αναμονή, λέει θα με καλέσουν όταν έχουν κάτι νεότερο...

Για το άλλο θέμα που δεν έχω 5G τελικά μου είπε ένας άλλος ότι δεν είναι επαρκής η κάλυψη Vodafone...

Ενημερωτικά πάντως για όποιον είναι χρήσιμο, οι μπάντες 5G της κόκκινης είναι 700, 2000, 3000-3700 και 26000 ΜΗz.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

1 minute ago, Mivas said:

Καλά, λέγαμε με άλλους ότι η Nova είναι η χειρότερη, αλλά κι αυτή δεν πάει πίσω... Πόσα τηλέφωνα σε 13830 και 13840, επανεκκινήσεις κλπ, αλλά τελικά αερολογίες. Ένας μόνο κάτι έκανε και έφτιαξε την αναγνώριση κλήσης την δοκίμασε και μαζί μου, αλλά για ένα άλλο θέμα (5G) με συνέδεσε σε έναν άλλον, ένα ξεφτέρι που μου έλεγε άλλα αντ' άλλων, για κρατικά θέματα και για 4G, και στο τέλος έκανε κάτι στην γραμμή μου και ξαναχάλασε η αναγνώριση κλήσης...

Σκέτη απογοήτευση... Τώρα με έχουν στην αναμονή, λέει θα με καλέσουν όταν έχουν κάτι νεότερο...

Για το άλλο θέμα που δεν έχω 5G τελικά μου είπε ένας άλλος ότι δεν είναι επαρκής η κάλυψη Vodafone...

Ενημερωτικά πάντως για όποιον είναι χρήσιμο, οι μπάντες 5G της κόκκινης είναι 700, 2000, 3000-3700 και 26000 ΜΗz.

Έπεσες σε άσχετο... Τυχαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!! 😉
Σου είπα πριν τι να κάνεις, πάρε το τεχνικό τμήμα και απλά αιτήσου να σου απενεργοποιήσουν το VoLTE από εκεί στην γραμμή σου. Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν μερικούς μήνες με τις αναβαθμίσεις στο δίκτυο τους. Κάποια στιγμή αργότερα ίσως δοκιμάσω να το ξανά ενεργοποιήσω για δοκιμή.
Για το 5G λογικά δεν θα υπάρχει κάλυψη στην περιοχή σου.
Σε ρώτησα και πριν ποιο smartphone χρησιμοποιείς;

24 minutes ago, kmpatra said:

Τι εννοείς? Εκανα ανανέωση πριν 20 μερες. Παιρνω κωδικο οποια μερα θελω στις επόμενες 10?

Εγώ έκανα ανανέωση πριν 3 μέρες. Σήμερα με το update μου έδωσε το drop κανονικά.

7 minutes ago, konstantinos77 said:

Έπεσες σε άσχετο... Τυχαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!! 😉
Σου είπα πριν τι να κάνεις, πάρε το τεχνικό τμήμα και απλά αιτήσου να σου απενεργοποιήσουν το VoLTE από εκεί στην γραμμή σου. Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν μερικούς μήνες με τις αναβαθμίσεις στο δίκτυο τους. Κάποια στιγμή αργότερα ίσως δοκιμάσω να το ξανά ενεργοποιήσω για δοκιμή.
Σε ρώτησα και πριν ποιο smartphone χρησιμοποιείς;

χάθηκε τελείως η αναγνώριση κλήσης σου δηλαδή; Αν είναι σύνηθες θα έπρεπε να ξέρουν τι να κάνουν στο τεχνικό τμήμα... Και η ειρωνεία είναι ότι ένας από αυτούς το έφτιαξε και ο επόμενος το χάλασε! Κι οι επόμενοι δεν ήξεραν τίποτα, λέω ένας συνάδελφός σας το έφτιαξε πριν λίγο και ένας άλλος κάτι έκανε στην γραμμή και ξαναχάθηκε και μου λέει συμβαίνει καμιά φορά...

Οι περισσότεροι εκεί δεν ξέρουν λέμε 😅

16 minutes ago, Mivas said:

Έχεις δοκιμάσει κάρτα άλλης εταιρείας ή άλλη σιμ; για να δουλέψει και μετά όχι θέμα παρόχου 

Αλήθεια αφού δεν είναι καλό το σήμα λέγοντας το και οι ίδιοι γιατί είσαι ακόμη στη Vodafone;

6 minutes ago, Mivas said:

χάθηκε τελείως η αναγνώριση κλήσης σου δηλαδή; Αν είναι σύνηθες θα έπρεπε να ξέρουν τι να κάνουν στο τεχνικό τμήμα... Και η ειρωνεία είναι ότι ένας από αυτούς το έφτιαξε και ο επόμενος το χάλασε! Κι οι επόμενοι δεν ήξεραν τίποτα, λέω ένας συνάδελφός σας το έφτιαξε πριν λίγο και ένας άλλος κάτι έκανε στην γραμμή και ξαναχάθηκε και μου λέει συμβαίνει καμιά φορά...

Οι περισσότεροι εκεί δεν ξέρουν λέμε 😅

Προσωπικά τόσα χρόνια έχω πέσει σε επαγγελματίες!!
Τώρα τι να σου πω...
Συνήθως είναι πρόβλημα του VoLTE σε συγκεκριμένα smartphones με συγκεκριμένες εταιρίες.

24 minutes ago, Mivas said:

Η 26000 δεν χρησιμοποιείται ακόμη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

6 minutes ago, elkons said:

Έχεις δοκιμάσει κάρτα άλλης εταιρείας ή άλλη σιμ; για να δουλέψει και μετά όχι θέμα παρόχου 

Αλήθεια αφού δεν είναι καλό το σήμα λέγοντας το και οι ίδιοι γιατί είσαι ακόμη στη Vodafone;

Έχεις δίκιο θα κάνω μερικές δοκιμές και με την άλλη καρτα να δούμε. Την έχω χρόνια την CU καθαρά σαν 2η/εφεδρική, αλλά τελευταία όπως ακρίβυνε η Q μπορεί σταδιακά να έχω αυτήν, εάν και εφόσον λυθούν αυτά τα θέματα... Εσύ έχεις καλό σήμα για κλήση/δεδομένα; Πιάνεις και 5G?

3 minutes ago, p_k said:

Η 26000 δεν χρησιμοποιείται ακόμη.

ο τεχνικός μου έδωσε αυτές τις συχνότητες... Άμα δεν ξέρουν ούτε τι έχουν οι ίδιοι, καήκαμε...

23 minutes ago, konstantinos77 said:

https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/diktyo-5g/se-poies-perioches-yparchei-kalypsi-diktyou-5g

1 minute ago, Mivas said:

Έχεις δίκιο θα κάνω μερικές δοκιμές και με την άλλη καρτα να δούμε. Την έχω χρόνια την CU καθαρά σαν 2η/εφεδρική, αλλά τελευταία όπως ακρίβυνε η Q μπορεί σταδιακά να έχω αυτήν, εάν και εφόσον λυθούν αυτά τα θέματα... Εσύ έχεις καλό σήμα για κλήση/δεδομένα; Πιάνεις και 5G?

Πάντα τέλειο όπου και αν το χρειάστηκα σε όλη την Ελλάδα!!!
Ένας από τους λόγους που είμαι συνδρομητής της τόσα χρόνια και όχι ο μόνος... 😉
Πέρα από μία εξαίρεση αλλά πριν πολλά χρόνια Καλαμαριά Θεσ/κης που είχα σοβαρό πρόβλημα, αλλά απ'όσο γνωρίζω έχει διορθωθεί.

3 minutes ago, Mivas said:

ο τεχνικός μου έδωσε αυτές τις συχνότητες... Άμα δεν ξέρουν ούτε τι έχουν οι ίδιοι, καήκαμε...

Ο τεχνικός δεν απάντησε ακριβώς λάθος, δεν διευκρίνισε όμως ότι μπορεί να έχει αγοραστεί φάσμα για mmwave (που είναι τα 26 Ghz), όμως ακόμη δεν χρησιμοποιείται αυτό στην Ελλάδα, ούτε καν σε ευρωπαϊκές χώρες.

Στο μέλλον αναμένεται να χρησιμοποιηθεί.

3 minutes ago, konstantinos77 said:

Πάντα τέλειο όπου και αν το χρειάστηκα σε όλη την Ελλάδα!!!
Ένας από τους λόγους που είμαι συνδρομητής της τόσα χρόνια και όχι ο μόνος... 😉
Πέρα από μία εξαίρεση αλλά πριν πολλά χρόνια Καλαμαριά Θεσ/κης που είχα σοβαρό πρόβλημα, αλλά απ'όσο γνωρίζω έχει διορθωθεί.

Μια χαρά είναι η κάλυψη στην Καλαμαριά φίλε!

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

3 minutes ago, Bas said:

είμαι στην τριγύρω περιοχή, θα έπρεπε να υπάρχει 5G σύμφωνα με αυτό...

10 minutes ago, Mivas said:

Μόνο η Cosmote έχει 5G στη περιοχή μου και Ν78 οι άλλες εικονικό 5G ,ακόμα κ έξω από το σπίτι μου οι άλλες πιάνουν τις πιο αργές συχνότητες Β20,Β28 .

Έχω και σημεία που η Cosmote τα φτύνει αλλά λειτουργεί τίμια δεν εδώ προβλήματα στις κλήσεις.

4 minutes ago, Mivas said:

είμαι στην τριγύρω περιοχή, θα έπρεπε να υπάρχει 5G σύμφωνα με αυτό...

Όταν λένε 5G μπορούν να λένε και την Ν1 δηλαδή με ταχύτητες σαν 4G+ απλά βλέπεις το εικονίδιο 5G

8 minutes ago, p_k said:

Ο τεχνικός δεν απάντησε ακριβώς λάθος, δεν διευκρίνισε όμως ότι μπορεί να έχει αγοραστεί φάσμα για mmwave (που είναι τα 26 Ghz), όμως ακόμη δεν χρησιμοποιείται αυτό στην Ελλάδα, ούτε καν σε ευρωπαϊκές χώρες.

Ο τεχνικός μπορεί να έλεγε την Β7 2600 στο LTE κ όχι 5G υποθέτω 

14 minutes ago, konstantinos77 said:

Προσωπικά τόσα χρόνια έχω πέσει σε επαγγελματίες!!
Τώρα τι να σου πω...
Συνήθως είναι πρόβλημα του VoLTE σε συγκεκριμένα smartphones με συγκεκριμένες εταιρίες.

Ένα μεγάλο "συγχαρητήρια" στα μέλη του myphone που μου έλυσαν ένα απλό αλλά σημαντικό ζήτημα, που μισή ντουζίνα τεχνικοι της Voda δεν ήξεραν τι συμβαίνει...

Απενεργοποίησα το VoLTE στις ρυθμίσεις και το πρόβλημα λύθηκε, έχω πλέον αναγνώριση κλήσης.🙏

3 minutes ago, elkons said:

Ο τεχνικός μπορεί να έλεγε την Β7 2600 στο LTE κ όχι 5G υποθέτω 

Τον ρώτησα ειδικά για 5G μπάντες και μου είπε συγκεκριμένα 26 GHz

Αφού δεν τ έλυσε ο τεχνικός το έλυσε ένα μέλος του My phone .

Τι να έχουν σπουδάσει αυτοί οι τεχνικοί ένας θεός ξέρει 

4 minutes ago, Mivas said:

Τον ρώτησα ειδικά για 5G μπάντες και μου είπε συγκεκριμένα 26 GHz

Μάλλον δε ζει στην Ελλάδα αυτός 😂

4G (LTE) μπάντες:

B1 (2100 MHz)

B3 (1800 MHz)

B7 (2600 MHz)

B20 (800 MHz) πιο αργή 

B28 (700 MHz)πιο αργή 

5G μπάντες:

N1 (2100 MHz) 

N28 (700 MHz)

N78 (3500 MHz)

Στο 4G η γρηγορότερη με μικρότερη κάλυψη είναι Β7 και στο 5G το αντίστοιχο η N78.

Αυτές τις μπάντες έχουμε στην Ελλάδα. 

Η Cosmote δεν έχει στο 4G την Β28.*

10 minutes ago, elkons said:

Αφού δεν τ έλυσε ο τεχνικός το έλυσε ένα μέλος του My phone .

Τι να έχουν σπουδάσει αυτοί οι τεχνικοί ένας θεός ξέρει 

Αυτοδίδακτοι - Επαγγελματίες 1:0

Και πως τους πήραν; γιατί πληρώνεται σε κάτι που δεν έχει εξειδικευτεί και απλά κάθεται και μιλάει στο τηλ λέγοντας άλλα για λύση; 

Πιο εξυπηρετικά είναι τα φόρουμ παρα η εξυπηρέτηση πελατών της κάθε εταιρείας