maria02 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Αν κατάλαβα καλά,επειδή ίσως βγάλω κι εγώ μια prepaid card,μπορώ με αυτήν να κάνω ανανέωση μέσω του site της Vodafone ώστε να έχω το bonus και να ισχύει και το cash back? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Εμένα παντως η βοντα εδω και 2 μέρες δεν μου έχει απαντήσει επισημα αν η ανανεωση μεσω του σάιτ (με μπονους 5 ως 15%) θα μου δώσει και κας μπακ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Αν κατάλαβα καλά,επειδή ίσως βγάλω κι εγώ μια prepaid card,μπορώ με αυτήν να κάνω ανανέωση μέσω του site της Vodafone ώστε να έχω το bonus και να ισχύει και το cash back? δεν εχει σχεση ο τροπος ανανεωσης με το cash back. φυσικα και θα εχεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 η κάρτα είναι προπληρωμένη και όχι πιστωτική.παρόλο αυτά έχει και κωδικό επαλήθευσης CVC όπως οι πιστωτικές. απλά λέω μήπως έχει δοκιμάσει κανείς. θα βγάλω την κάρτα σύντομα και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στο σιτε. ναι κανονικά Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Κάλεσε στο 1399 (χωρίς χρέωση) για να μάθεις πως μπορείς να απενεργοποιήσεις το "Surf 'n Mail".Στο Vodafone Live! μπορείς να μπεις μέσα από το "Κεντρική Σελίδα" που υπάρχει στον περιηγητή (browser) του κινητού σου... τελικα ειναι το 2off στο 19109 οπως εγραψε μετα ενας φιλος. το 1399 δεν λειτουργει. δεν εχω καμια κεντρικη σελιδα στον browser. μπορει καποιος να μου δωσει το url για να μπω στο vodafone live? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 τελικα ειναι το 2off στο 19109 οπως εγραψε μετα ενας φιλος. το 1399 δεν λειτουργει. δεν εχω καμια κεντρικη σελιδα στον browser. μπορει καποιος να μου δωσει το url για να μπω στο vodafone live? live.vodafone.gr πρέπει να έχεις ρυθμίσεις για live αν έχεις τις ρυθμίσεις internet δεν μπαίνει ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΠΟ INTERNET Πήγα να κάνω ανανέωση από internet ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ BONUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 live.vodafone.gr πρέπει να έχεις ρυθμίσεις για live αν έχεις τις ρυθμίσεις internet δεν μπαίνει ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΠΟ INTERNET Πήγα να κάνω ανανέωση από internet ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ BONUS Μηπως αυτο σημαινει οτι θα αναλαβουν οι εταιριες το κοστος του φορου καρτοκινητης; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 ρε παιδιά κόψανε και το μπόνους από το σιτε. τι γίνεται; Υπέροχα... και 12% φόρος, και κατάργηση του μπόνους. Διπλά χαμένοι δηλαδή. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Υπέροχα... και 12% φόρος, και κατάργηση του μπόνους. Διπλά χαμένοι δηλαδή. πιστευω οτι δεν ειμαι ο μονος που εκανε την σκεψη οτι με το μπονους ισοφαριζεται η φορολογηση. τζιφος ομως, τελικα οι εταιριες ειναι πιο πονηρες απο εμας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Εμ σου λένε,και bonus και cash back?Μην μας καλομάθουν!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Εμ σου λένε,και bonus και cash back?Μην μας καλομάθουν!:rolleyes: μα δεν ειναι μονο στην vodafone. και απο την κοσμοτε κοψαν το μπονους των 3 ευρω απο την καρτα των 30 ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Λογικό, γιατί σε αυτό το ποσό φορολογείται η εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Λογικό, γιατί σε αυτό το ποσό φορολογείται η εταιρεία. η λογικη ειναι παντα με το μερος των εταιριων και ποτε με το μερος των καταναλωτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 μα δεν ειναι μονο στην vodafone. και απο την κοσμοτε κοψαν το μπονους των 3 ευρω απο την καρτα των 30 ευρω Αν και εκτός θέματος. σύμφωνα με το site δεν έκοψαν το μπόνους των τριών ευρώ στην κοσμοτέ. http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L98_time_renewal_cards_index&fromPage=cosmokarta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Αν και εκτός θέματος. σύμφωνα με το site δεν έκοψαν το μπόνους των τριών ευρώ στην κοσμοτέ. http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L98_time_renewal_cards_index&fromPage=cosmokarta εχεις απολυτο δικιο, δικο μου λαθος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Σχετικά με την καταργηση του μπονους ανανεωσης από το σάιτ, σας το έλεγα οτι κατι δεν πάει καλα και δεν μου απανταει η βονταφον και δεν μου δίνατε σημασία! Τώρα έχω χασει και το 12% του φόρου και το 15% του μπονους και φταίει η βονταφον! Νομίζω ότι θα ξεκινησω μαραθωνιο βρισιματος στο cc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Το cc τι σου φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 ^Ζήτησα μια απάντηση για κάτι φαινομενικά απλό μέσω cc. Δεν την έχω ακόμα την απάντηση από το αρμόδιο τμήμα και έχω ήδη χάσει 12+15% από την ανανέωση που δεν έχω κάνει γιατί δεν έχω παρει απάντηση. Φυσικά, δεν θα βρίσω κυριολεκτικά κανέναν στο cc, αλλά θα βαρεθούν να με ακούν αφού θα παίρνω και θα καταθέτω αιτημα κάθε μέρα μέχρι να μου δώσουν το 12+15 στην επόμενη ανανέωση που θα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 live.vodafone.gr πρέπει να έχεις ρυθμίσεις για live αν έχεις τις ρυθμίσεις internet δεν μπαίνει θενξ αλλα οταν λες ρυθμισεις για live εννοεις να ειναι vodafone live η συσκευη? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Παντως αν καταλαβα σωστα το bonus σταματησε στο site της vodafone αλλα επισης νομιζω οτι η vodafone αποροφησε το 12% του φορου με ματια που εριξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Παντως αν καταλαβα σωστα το bonus σταματησε στο site της vodafone αλλα επισης νομιζω οτι η vodafone αποροφησε το 12% του φορου με ματια που εριξα! Τι είδες και συμπέρανες οτι απορρόφησε το 12% του φόρου? Εγώ απλά είδα οτι εχει καινούργιες κάρτες χρόνου ομιλίας, αλλα δεν διευκρινίζει κάτι για τον φόρο... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 ^Ζήτησα μια απάντηση για κάτι φαινομενικά απλό μέσω cc. Δεν την έχω ακόμα την απάντηση από το αρμόδιο τμήμα και έχω ήδη χάσει 12+15% από την ανανέωση που δεν έχω κάνει γιατί δεν έχω παρει απάντηση. Φυσικά, δεν θα βρίσω κυριολεκτικά κανέναν στο cc, αλλά θα βαρεθούν να με ακούν αφού θα παίρνω και θα καταθέτω αιτημα κάθε μέρα μέχρι να μου δώσουν το 12+15 στην επόμενη ανανέωση που θα κάνω. Δεν κατάλαβα τίποτα... πώς θα ζητήσεις από τη στιγμή που δεν την έκανες ακόμα την ανανέωση; Και τι ακριβώς έχασες; :blink: Η ερώτηση δεν ήταν σχετικά με το cash back? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 θενξ αλλα οταν λες ρυθμισεις για live εννοεις να ειναι vodafone live η συσκευη? :worry: όχι δεν είναι απαραίτητο να είναι η συσκευή live Απλά με ρυθμίσεις Internet μπαίνεις παντού εκτός από την αρχική σελίδα του vodafone live . Για αυτήν θές ρυθμίσεις Live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 όχι δεν είναι απαραίτητο να είναι η συσκευή live Απλά με ρυθμίσεις Internet μπαίνεις παντού εκτός από την αρχική σελίδα του vodafone live . Για αυτήν θές ρυθμίσεις Live :) σε ευχαριστω για την διευκρινηση. τις ρυθμισεις live που τις βρισκω? υπαρχει καποιο νουμερο να στειλω sms ή να παρω τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Πάρε 1392 και θα σου έρθουν. Από το ίδιο νούμερο θα ενεργοποιήσης την δυνατότητα internet και Videoκλήσεων και θα πάρεις και τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts