Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς τι ποσοστό ή πόσο κέρδους έχουν τα περίπτερα και γενικά τα σημεία πώλησης χρόνου ομιλίας από τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας vodafone; Είναι το ιδιο για όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας; Είναι το ίδιο για υλικές και άυλες κάρτες;

Είδα σε ένα περίπτερο που είχε πάκο τις αποδείξεις από τις άυλες και αναρωτήθηκα πόσα να βγάζει από όλον αυτό το τζίρο... Ειδικά από βοντα κ κοσμοτε που δεν δίνουν κίνητρο για να ανανεώσεις από τα δικά τους καταστήματα.

ειχα ρωτησει πριν καποιο καιρο τον ψιλικατζη που ψωνιζω και μου ειχε πει 7% απο τις καρτες των καρτοκινητων

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά πώς κάνουμε μεταφορά υπολοίπου απο ένα καρτοκινητό σενα αλλο?

Με κλήση στο 1330 ή με μήνυμα στο 1331:

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ωπ! Εχει μεταφορα χρονου ομιλιας η Voda? Απο ποτε?

Αντε και στην Cosmote ευχομαι. Επιτελους να αντιγραφουν και τα καλα πραγματα η μια απο την αλλη, οχι μονο να τα κανουν πλακακια στις χρεωσεις :p

Ξερετε ποσοι ηλικιωμενοι που εχουν καρτοκινητο για ωρα αναγκης χρειαζονται αυτη την υπηρεσια για να τους κανουν ανανεωση τα παιδια τους απο μακρια, για να μη ληξει το καρτοκινητο τους ή για να μπορουν να κανουν καποια κληση που χρειαζονται? Γιατι οι ιδιοι δε μπορουν να κανουν ανανεωση/δεν εχουν καποιον? ΠΑΡΑ πολλοι...

Αντε και στην Cosmote ευχομαι.

Στη cosmote υπαρχει αυτη η δυνατοτητα εδω και καιρο.

Αντε και στην Cosmote ευχομαι. Επιτελους να αντιγραφουν και τα καλα πραγματα η μια απο την αλλη, οχι μονο να τα κανουν πλακακια στις χρεωσεις :p

Ξερετε ποσοι ηλικιωμενοι που εχουν καρτοκινητο για ωρα αναγκης χρειαζονται αυτη την υπηρεσια για να τους κανουν ανανεωση τα παιδια τους απο μακρια, για να μη ληξει το καρτοκινητο τους ή για να μπορουν να κανουν καποια κληση που χρειαζονται? Γιατι οι ιδιοι δε μπορουν να κανουν ανανεωση/δεν εχουν καποιον? ΠΑΡΑ πολλοι...

με την εμφανιση του καινουριου πακετου εκανε την εμφανιση της και η μεταφορα υπολοιπου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει και η Κοσμοτέ χρόνια τώρα αλλά πρέπει να καλέσεις την εξ. πελατών!

Πολύ χρήσιμη η μεταφορά στη βόντα.

Βέβαια όσοι έχουν θέμα με καρτοκινητά ηλικιωμένων κτλ μπορούσαν χρόνια τώρα να βάλουν χρόνο ομιλίας μέσω κάρτας ανανέωσης καλώντας το 10ψήφιο που έχουν όλες οι εταιρείες για ανανέωση από άσχετο αριθμό ή μεταφορά χρόνου ομιλίας από συμβόλαιο ή μέσω του website της εταιρείας.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

έχουν κάνει λάθος στο σιτε ή εγώ δεν κατάλαβα καλά;

γράφει:

Αίτηση Μεταφοράς Χρόνου Ομιλίας σε άλλο χρήστη καρτοκινητής Vodafone:

* Mε γραπτό μήνυμα στο 1331, επιλέγοντας το ποσό (από 5€ έως και 30€, χωρίς δεκαδικά), τη λέξη ‘ΣΤΟ’ και τον αριθμό του χρήστη καρτοκινητής Vodafone από τον οποίο θα ήθελες να μεταφέρεις χρόνο ομιλίας, π.χ. 12 ΣΤΟ 694*******.

δεν έπρεπε να λέει: .... στον οποίο θα ήθελες....

έχουν κάνει λάθος στο σιτε ή εγώ δεν κατάλαβα καλά;

γράφει:

Αίτηση Μεταφοράς Χρόνου Ομιλίας σε άλλο χρήστη καρτοκινητής Vodafone:

* Mε γραπτό μήνυμα στο 1331, επιλέγοντας το ποσό (από 5€ έως και 30€, χωρίς δεκαδικά), τη λέξη ‘ΣΤΟ’ και τον αριθμό του χρήστη καρτοκινητής Vodafone από τον οποίο θα ήθελες να μεταφέρεις χρόνο ομιλίας, π.χ. 12 ΣΤΟ 694*******.

δεν έπρεπε να λέει: .... στον οποίο θα ήθελες....

μπορεις να στειλεις μοναδες αλλα μπορεις και να ζητησεις μοναδες απο καποιον αλλο χρηστη και κατοπιν να σου τις στειλει

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορεις να στειλεις μοναδες αλλα μπορεις και να ζητησεις μοναδες απο καποιον αλλο χρηστη και κατοπιν να σου τις στειλει

αυτό το κατάλαβα.

για να στείλω μονάδες λογικά γράφω: π.χ. 12 ΣΤΟ 694*******.

στο σιτε όμως το εξηγούν αλλιώς (κοίτα τα bold στο προηγούμενο post).

καλά κόλησα κι εγώ τωρα... :p

αυτό το κατάλαβα.

για να στείλω μονάδες λογικά γράφω: π.χ. 12 ΣΤΟ 694*******.

στο σιτε όμως το εξηγούν αλλιώς (κοίτα τα bold στο προηγούμενο post).

καλά κόλησα κι εγώ τωρα... :p

κατα πασα πιθανοτητα ειναι λαθος διατυπωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει και η Κοσμοτέ χρόνια τώρα αλλά πρέπει να καλέσεις την εξ. πελατών!

Πολύ χρήσιμη η μεταφορά στη βόντα.

Βέβαια όσοι έχουν θέμα με καρτοκινητά ηλικιωμένων κτλ μπορούσαν χρόνια τώρα να βάλουν χρόνο ομιλίας μέσω κάρτας ανανέωσης καλώντας το 10ψήφιο που έχουν όλες οι εταιρείες για ανανέωση από άσχετο αριθμό ή μεταφορά χρόνου ομιλίας από συμβόλαιο ή μέσω του website της εταιρείας.

Τα ξερω αυτα παιδια αλλα απο καρτοκινητο με το sharing ειναι ο πιο απλος τροπος ΙΜΟ...

Τα ξερω αυτα παιδια αλλα απο καρτοκινητο με το sharing ειναι ο πιο απλος τροπος ΙΜΟ...

Σίγουρα είναι :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Πως ενεργοποιω το wap στη Vodafone;To 12% φορος θα ειναι μονο για τα καρτοκινητα Vodafone;

Για ολα τα καρτοκινητα ανεξαρτητως εταιρειας. Για το wap παρε καλυτερα το 13830

Να ρωτησω κατι.. εβαλα καρτα 10 ευρω ... ενεργοποιησα το πακετο 7 ευρω με τα 80 λεπτα ομιλιας...μπορω να ενεργοποιησω και αυτο με τα 0.01 λεπτα σε δυο προεπιλεγμενους αριθμους βονταφον μαζι με το αλλο πακετο?και οταν περνω αυτους τους αριθμους πως αφαιρειται το ποσο??Απο το υπολοιπο της καρτας???

Ευχαριστω :D

Να ρωτησω κατι.. εβαλα καρτα 10 ευρω ... ενεργοποιησα το πακετο 7 ευρω με τα 80 λεπτα ομιλιας...μπορω να ενεργοποιησω και αυτο με τα 0.01 λεπτα σε δυο προεπιλεγμενους αριθμους βονταφον μαζι με το αλλο πακετο?και οταν περνω αυτους τους αριθμους πως αφαιρειται το ποσο??Απο το υπολοιπο της καρτας???

Ευχαριστω :D

μπορεις να τα ενεργοποιησεις και τα δυο. οταν παιρνεις στους 2 αριθμους με 0,01 θα αφαιρουνται ευρω απο το υπολοιπο σου και οχι απο τα 80 λεπτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δωσανε σε ενα φιλο μου ενα πακετο alacart και θελει να το μετατρεψει σε CU μολις το ενεργοποιησει. Θα ισχυει ακομη ο δωρεαν χρονο ομιλιας 12 ευρω?? ή θα χαθει με την μετατροπη?

Επι της ευκαιριας πως γινεται η μετατροπη?

Δωσανε σε ενα φιλο μου ενα πακετο alacart και θελει να το μετατρεψει σε CU μολις το ενεργοποιησει. Θα ισχυει ακομη ο δωρεαν χρονο ομιλιας 12 ευρω?? ή θα χαθει με την μετατροπη?

Νομίζω θα χαθούν τα 12€, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Στο 1266 (χωρίς χρέωση-με ηχογραφημένες οδηγίες) να πάρει για να το αλλάξει.

Αν το ψάξεις μερικά ποστς πιο πίσω, θα δεις ότι έχω κάνει κι εγώ την ίδια ερώτηση και η απάντηση είναι εδώ ..

Ας χρησιμοποιούμε λίγο την αναζήτηση, παιδιά! Γλιτώνουμε και χρόνο (αναμονής) και κόπο...!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας των 12 ή 5 ευρώ στην Vodafone και στην WIND ισχύει κανονικά αν αλλάξεις πακέτο ομιλίας

(μόνο στην cosmote δεν ισχύει μετα την αλλαγή )

100% δοκιμασμένο

Μόνο που πρέπει να καταναλώνεις 1 ευρώ τον μήνα

Προσοχή , Η υπηρεσία cu all day και η χρήση internet dεν μετράει στην κατανάλωση του 1 ευρώ.

Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας των 12 ή 5 ευρώ στην Vodafone και στην WIND ισχύει κανονικά αν αλλάξεις πακέτο ομιλίας

(μόνο στην cosmote δεν ισχύει μετα την αλλαγή )

100% δοκιμασμένο

Μόνο που πρέπει να καταναλώνεις 1 ευρώ τον μήνα

Προσοχή , Η υπηρεσία cu all day και η χρήση internet dεν μετράει στην κατανάλωση του 1 ευρώ.

Δε νομιζω οτι θελει καταναλωση 1 ευρω αλλα ανανεωση καθε μηνα ανεξαρτητως ποσου.

Sorry παιδιά το ξέρω ότι είμαι λίγο "ξέμπαρκος" τώρα. Με προγράμματα και τέτοια δεν έχω ξαναασχοληθεί ποτέ. Μόνο με συσκευές...

Έχω σύνδεση στη Vodafone, και θέλω να το αλλάξω, για να το κάνω καρτοκινητό. Είδα ότι το CU είναι σχετικά το καλύτερο, αλλά έχει ποικιλία προγραμμάτων και δεν μπορώ να επιλέξω.

Λοιπόν, τηλέφωνα δεν παίρνω ποτέ, μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις. Περισσότερο στέλνω SMS, αλλά μην φανταστήτε ότι είμαι σαν κάποιους που όπου πάνε, έχουν την τάση να γυμνάζουν τα χέρια τους πληκτρολογόντας :p.

Απλά προτειμώ το πρόγραμμα να έχει λίγα δωρεάν SMS παρά δωρεάν κλήσεις.

Και άλλη μία ερώτηση. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ το internet στη συσκευή και δεν έχω την τύχη, όπου είμαι να υπάρχει και WiFi, υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιώ το δίκτυο για να μπένω internet αν βάλω κάρτα, έτσι ??

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Δε νομιζω οτι θελει καταναλωση 1 ευρω αλλα ανανεωση καθε μηνα ανεξαρτητως ποσου.

Στα πακέτα επάνω όμως γράφει

Με την ενεργοποίηση του πακέτου παρέχετε 1 ευρώ δωρεάν χρόνος ομιλίας

Τους επόμενους μήνες θα προστίθεται 1 ευρώ / μήηνα , δωρεάν χρόνος ομιλίας , εφόσον τον προηγούμενο μήνα έχει γίνει οποιαδήποτε χρεώσιμη χρήση , αξίας τουλάχιστον 1 ευρώ.

Από όσο γνωρίζω χρειάζετε μία ανανέωση τον πρώτο μήνα

Φίλος μου που πήρε τηλέφωνο ισχυριζόμενος ότι κατανάλωσε όλο το 1 ευρώ εισέπραξε την εξής απάντηση

Όχι δεν το καταναλώσατε γιατί εσείς βλέπετε 0 ευρώ με δύο δεκαδικά ψηφία

Εμείς όμως που το βλέπουμε με 4 , βλέπουμε ότι έχετε 0,0012

Άρα μία ανανέωση χρειάζετε οποσδήποτε.

Μετά μπορείς να χρεώνεσε 1,01 ευρώ κάθε μήνα και να πέρνεις το ευρώ , Και αυτό το έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Πάρα πολές φορές.

Sorry παιδιά το ξέρω ότι είμαι λίγο "ξέμπαρκος" τώρα. Με προγράμματα και τέτοια δεν έχω ξαναασχοληθεί ποτέ. Μόνο με συσκευές...

Έχω σύνδεση στη Vodafone, και θέλω να το αλλάξω, για να το κάνω καρτοκινητό. Είδα ότι το CU είναι σχετικά το καλύτερο, αλλά έχει ποικιλία προγραμμάτων και δεν μπορώ να επιλέξω.

Λοιπόν, τηλέφωνα δεν παίρνω ποτέ, μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις. Περισσότερο στέλνω SMS, αλλά μην φανταστήτε ότι είμαι σαν κάποιους που όπου πάνε, έχουν την τάση να γυμνάζουν τα χέρια τους πληκτρολογόντας :p.

Και άλλη μία ερώτηση. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ το internet στη συσκευή και δεν έχω την τύχη, όπου είμαι να υπάρχει και WiFi, υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιώ το δίκτυο για να μπένω internet αν βάλω κάρτα, έτσι ??

Αν στέλνεις SMS το CU στοιχίζει 0,0514 και η ομιλία 0,35

Αν λοιπόν θέλεις να στέλνεις μόνο μηνύματα συνιστώ το International όπου το μήνυμα στοιχίζει 0,04 και η ομιλία 0,25

αυτά με την προυπόθεση όπως λές ότι δεν καλείς παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις

Όσο αφορά το internet υπάρχουν τα πακέτα surf& e-mail με 3,5 ευρώ τον μήνα και 30 MB, ή το music με 100 ΜΒ τον μήνα και 8 ευρώ.

στο cu μπορεις να ενεργοποιεις και πακετα μηνυματων και ετσι το μηνυμα θα σου βγαινει πραγματικα πολυ φθηνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked