Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια ακόμα ερώτηση: κάνω χρήση της υπηρεσίας 1λεπτο ανα λεπτό, έκανα πριν 1 μηνα ανανέωση κ αμέσως μετα την ενεργοποίηση της προσφοράς. πέρασε ενας μήνας από τότε κ πήρα μνμ ότι πρέπει να βάλω 10ε αν θέλω να έχω την προσφορά... αν βάλω σήμερα δηλ 10ε μέσα θα ανανεωθεί αυτόματα για 1μήνα ακόμα χωρίς να ξαναμπώ στη διαδικασία ενεργοποίησης κ επιλογής αριθμών???? γίνεται αυτόματα μόνο με μια ανανέωση χρόνου???

μια ακόμα ερώτηση: κάνω χρήση της υπηρεσίας 1λεπτο ανα λεπτό, έκανα πριν 1 μηνα ανανέωση κ αμέσως μετα την ενεργοποίηση της προσφοράς. πέρασε ενας μήνας από τότε κ πήρα μνμ ότι πρέπει να βάλω 10ε αν θέλω να έχω την προσφορά... αν βάλω σήμερα δηλ 10ε μέσα θα ανανεωθεί αυτόματα για 1μήνα ακόμα χωρίς να ξαναμπώ στη διαδικασία ενεργοποίησης κ επιλογής αριθμών???? γίνεται αυτόματα μόνο με μια ανανέωση χρόνου???

αν βαλεις καρτα σε διαστημα μεχρι και 2 μηνων απο την τελευταια ανανεωση δε χρειαζεται να ξανα επιλεξεις τους αριθμους. Αν περασουν 2 μηνες χωρις ανανεωση τοτε και μονο διαγραφονται οι αριθμοι και πρεπει να τους ξαναδηλωσεις

αν βαλεις καρτα σε διαστημα μεχρι και 2 μηνων απο την τελευταια ανανεωση δε χρειαζεται να ξανα επιλεξεις τους αριθμους. Αν περασουν 2 μηνες χωρις ανανεωση τοτε και μονο διαγραφονται οι αριθμοι και πρεπει να τους ξαναδηλωσεις

ok, εγω ανανέωσα στις 29 μερες περίπου, οπότε κ θα έχω τη προσφορά κ δε χρειάζεται καμιά άλλη διαδικασία. σωστα?/

ok, εγω ανανέωσα στις 29 μερες περίπου, οπότε κ θα έχω τη προσφορά κ δε χρειάζεται καμιά άλλη διαδικασία. σωστα?/

Αν καλέσεις το 1286 και πατήσεις το 2 σου λέει αμέσως πότε λήγει το 0.01 σου .

Επιπλέον να θυμάσαι ότι με ανανέωση 20 ευρώ η υπηρεσία 0.01 ανανεώνετε για 60 ημέρες , και επιπλέον τα 45 λεπτά που κερδίζεις κρατάν μία εβδομάδα , και έχεις και τις φτηνές χρεώσεις για 30 ημέρες.

Γιαυτό το λόγο κάνω πάντα ανανέωση με 20 ευρώ . (από το Internet έχεις και 2 ευρώ δώρο)

Αν καλέσεις το 1286 και πατήσεις το 2 σου λέει αμέσως πότε λήγει το 0.01 σου .

Επιπλέον να θυμάσαι ότι με ανανέωση 20 ευρώ η υπηρεσία 0.01 ανανεώνετε για 60 ημέρες , και επιπλέον τα 45 λεπτά που κερδίζεις κρατάν μία εβδομάδα , και έχεις και τις φτηνές χρεώσεις για 30 ημέρες.

Γιαυτό το λόγο κάνω πάντα ανανέωση με 20 ευρώ . (από το Internet έχεις και 2 ευρώ δώρο)

ευχαριστω !! πάντα κατατοπιστικότατος!

δεν προλαβα να βαλω καρτα στο cu ωστε να ισχυει το πακετο προσφορας 2009 για τον μηνα αυγουστο. μπορω να κανω κατι για να ενεργοποιηθει? δεν νομιζω ε?

Θα ισχύει. Όταν καλείς κάποιο από τα δύο αυτά νούμερα θα σου τρώει χρόνο από το 0,01 λεπτό και όχι από τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας.

Νομίζω συμφέρει αρκετά.

Σ ευχαριστω πολυ και μιας που σε βρηκα αλλη μια ερωτηση:D

Πως λειτουργει αυτο με τα 45 λεπτα bonus ομιλιας? Βαζω καρτα πχ 20 ευρω μετα το ενεργοποιω και για τις επομενες 7 μερες εαν μιλησω 45 λεπτα σε οποιονδηποτε αριθμο δεν χρεωνει τιποτα στην καρτα? Απ οτι διαβασα το 1 λεπτο το λεπτο δεν επηρεαζεται. Ξερω ειναι ακυρες ερωτησεις αλλα προς το παρον ζω στο εξωτερικο και δε μπορω να μαθω αλλιως τι παιζει.

Αυτό με τα 45 λεπτά λειτουργεί ως εξής

Καλείς μία φορά το 1335 και πατάς 1, μόνο κάντο πριν βάλεις την πρώτη κάρτα. Από την στιγμή αυτή και μετά δεν θα λαμβάνεις άλλους pointmania πόντους εκτός από το ετήσιο bonus των 10 πόντων .

Θα πέρνεις 45 λεπτά ομιλίας με κάθε ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω ( δηλαδή όχι με την κάρτα των 3 ευρώ).

Αν ανανεώσης 10-14.99 ευρώ πρέπει να τα καταναλώσεις μέσα σε 24 ώρες

Αν ανανεώσης 15-29.99 ευρώ πρέπει να τα καταναλώσεις μέσα σε 7 ημέρες

Αν ανανεώσης 30 και άνω ευρώ πρέπει να τα καταναλώσεις μέσα σε 30 ημέρες .

Η χρυσή επιλογή για μένα είναι τα 15 ευρώ ( μέσω Internet με δώρο 0,75 ευρώ ) τον μήνα ή και δύο φορές τον μήνα ( αντί για μία των 30 ).

ή 20 ευρώ μέ δώρο 2 ευρώ τον μήνα για να έχεις τις χαμηλές χρεώσεις ( οι οποίες δεν με ενδιαφέρουν μια και ενεργοποιώ πακέτα ομιλίας ) .

Για μια εβδομάδα μιλάς 45 λεπτά σε Ελληνικά νούμερα χωρίς να χρεώνεσε .

Χρεώνεσε μόνο όταν μιλάς στους δύο επιλεγμένους αριθμούς 0.01 .

Στις άλλες δύο εταιρείες αυτά τα δωρεάν λεπτά Περιλαμβάνουν και του 0.01 αριθμούς .

Σε αυτό το σημείο η Vodafone είναι καλύτερη.

Επιπλέον αν ζείς στο εξωτερικό και δεν έχεις παρακολουθήσει τις εξελίξεις ,πιθανόν να πρέπει να στείλεις δύο μηνύματα.

Ένα στο 1280 για να έχεις την προσφορά των χαμηλών χρεώσεων με κάθε ανανέωση από 20 ευρώ και πάνω,

Και ένα μήνυμα στο 1281 για να κατέβει η βασική χρέωση από 0,39 σε 0,35 .

Καλώς ήρθατε στο Myphone.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τα καρτοκινητά της Vodafone που να έχεις ένα σταθερό πάγιο για να μπορείς να σερφάρεις στο Internet, χωρίς επιπλέον χρεώσεις;
Hello moto....!

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τα καρτοκινητά της Vodafone που να έχεις ένα σταθερό πάγιο για να μπορείς να σερφάρεις στο Internet, χωρίς επιπλέον χρεώσεις;

surf & mail 30 με δωρεαν 30ΜΒ τον μηνα και 3.5 ευρω παγιο... δες στην σελιδα της vodafone θα το βρεις αμεσως

τα πιο μεγαλα πακετα ειναι νομιζω μονο για συμβολαια

Μπράβο Vasileios!

Εγώ τα είχα ξεχάσει όλα αυτά με τα διάφορα SMS :O γιατί είχα μήνες να χρησιμοποιήσω A la carte και τώρα που "γύρισα" ένα CU σε A la carte για να μιλάω με το 0,01€ με έναν φίλο μου που είναι διακοπές δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά που λες και τα έχασα τα 45'. :lol:

Δεν πειράζει, τώρα τα έγραψα σε ένα "σκονάκι" και θα τα έχω για μελλοντική χρήση :D.

Ευχαριστώ! :cool:

να ρωτησω κατι παιδια ? ενδιαφερομαι να γυρισω σε καρτοκινητο παλι επειδη οι γονεις μου μ εκραξαν τελευταια για τους λογαριασμους που εφερνα.. θελω να μιλαω 300 λεπτα προς διαφορες εταιρειες και 100 περιπου προς εναν cu αριθμο.. τι προτεινετε να κανω ?

να ρωτησω κατι παιδια ? ενδιαφερομαι να γυρισω σε καρτοκινητο παλι επειδη οι γονεις μου μ εκραξαν τελευταια για τους λογαριασμους που εφερνα.. θελω να μιλαω 300 λεπτα προς διαφορες εταιρειες και 100 περιπου προς εναν cu αριθμο.. τι προτεινετε να κανω ?

Το Cu -κατά τη γνώμη μου- δεν είναι καρτοκινητό για να μιλάς με άλλους (εκτός Cu).Προς Cu έχεις πολλές επιλογές αλλά προς όλους όχι.Ρίξε μια ματιά και στις άλλες καρτοκινητές (Champion-VF,Frog,Q,What's Up? κ.λ.π).:)

Επειδή θέλεις να μιλάς με Αριθμό Vodafone 100 λεπτά η καλύτερη λύση είναι η Vodafone a la carte.

Θα κάνεις 2 ανανεώσεις των 15 ευρώ τον μήνα με συνολικό κόστος 30 ευρώ.

έτσι θα κερδίζεις 90 λεπτά προς όλους τον μήνα

Θα ενεργοποιείς 4 φορές τον μήνα το εβδομαδιαίο πακέτο των 30 λεπτών και 30 μηνυμάτων μέ κόστος 20 ευρώ και άλες δύο το μηνιαίο πακέτο των 30 λεπτών προς Vodafone. όλα αυτά στοιχίζουν 30 ευρώ.

μέχρι στιγμής με τον τρόπο που σου έδειξα θα έχεις 270 λεπτά ομιλίας + 100 προς το CU και 120 μηνύματα

Αν θές να πάς πιο πάνω ίσως να πρέπει να κάνεις άλλη μια ανανέωση

Πιθανόν κάπια μέρα να θες να μιλήσεις πολύ , βάζεις την 10 ευρώ και μιλάς τα 45 λεπτά σε 24 ώρες...

προφανώς θα πρέπει να βάζεις κάτι παραπάνω Π.χ 3 ευρώ για να έχεις τον χρόνο και για το CU

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να ρυθμίσεις δύο νούμερα Vodafone να μιλάς με 0.01 κάποια οικονομία θα έχεις και από το δεύτερο νούμερο

Επειδή θέλεις να μιλάς με Αριθμό Vodafone 100 λεπτά η καλύτερη λύση είναι η Vodafone a la carte.

Θα κάνεις 2 ανανεώσεις των 15 ευρώ τον μήνα με συνολικό κόστος 30 ευρώ.

έτσι θα κερδίζεις 90 λεπτά προς όλους τον μήνα

Θα ενεργοποιείς 4 φορές τον μήνα το εβδομαδιαίο πακέτο των 30 λεπτών και 30 μηνυμάτων μέ κόστος 20 ευρώ και άλες δύο το μηνιαίο πακέτο των 30 λεπτών προς Vodafone. όλα αυτά στοιχίζουν 30 ευρώ.

μέχρι στιγμής με τον τρόπο που σου έδειξα θα έχεις 270 λεπτά ομιλίας + 100 προς το CU και 120 μηνύματα

Αν θές να πάς πιο πάνω ίσως να πρέπει να κάνεις άλλη μια ανανέωση

Πιθανόν κάπια μέρα να θες να μιλήσεις πολύ , βάζεις την 10 ευρώ και μιλάς τα 45 λεπτά σε 24 ώρες...

προφανώς θα πρέπει να βάζεις κάτι παραπάνω Π.χ 3 ευρώ για να έχεις τον χρόνο και για το CU

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να ρυθμίσεις δύο νούμερα Vodafone να μιλάς με 0.01 κάποια οικονομία θα έχεις και από το δεύτερο νούμερο

Δηλαδη με 30 ευρω εχεις ολα αυτα ε? Πολυ ωραια γιατι ξαναεκανα φορητοτητα σε vodafone γιατι η εξυπηρετηση της wind με εκνευρισε παρα πολυ.

Εγω παντως θα το ακολουθησω αυτο που ειπες, thanks!

Βασιλη, μαλλον θα κοψω και γω την συνδεση και θα το γυρισω σε a la carte...

μονο με 30€ και εχεις ολα αυτα?

Το Μυστικό είναι οι ανανεώσεις των 15 Ευρώ .... Μόνο από Internet νομίζω ή απο κατάστημα

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτια κάρτα.

Με 15 ευρώ τα 45 λεπτά είναι για μια εβδομάδα.

Βασιλη οταν λες "προς ολους" και εκτος βονταφον αριθμους εννοεις? με 20 ευρω για 14 ημερες δεν ισχυουν τα δωρεαν λεπτα που δινει?

10 - 14,99  45 λεπτά 24 ώρες

15 - 19,99  45 λεπτά 7 ημέρες

20 - 29,99  45 λεπτά 7 ημέρες

30  και άνω 45 λεπτά 30 ημέρες

Ναι τα 45 λεπτά είναι και εκτός vodafone , προς όλους δηλαδή

Παιδιά πως απενεργοποιουμε το unlimitedmusiv and Internet ώστε να μην χρεωθουμε από 1/9 τα 8ευρω;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

από την σελίδα live.vodafone.gr μπαίνεις πας στο myaccount και στο οι συνδρομές μου και το ακυρώνεις. θα Ακυρωθεί μόλις λήξει

Αυτό που βρίσκεται;Αριστερά που είναι ο διαφορες

επιλογές δεν εμφανίζεται αυτό

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Στο κάτω μέρος γράφει myvodafone και μπαίνεις εκεί. Μετά απλά πας ενεργές συνδρομές και το σταματάς.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked