Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/liquid/

Στο σαιτ του liquid λέει ελάχιστη ανανέωση 13 ευρώ, ενώ όταν πας να το κάνεις liquid λέει ελάχιστη 15 ευρώ... 

Edit: όταν πας στο επόμενο στάδιο, δίνει επιλογή 13 ευρώ. 

Edited by VIPdriver

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/liquid/

Στο σαιτ του liquid λέει ελάχιστη ανανέωση 13 ευρώ, ενώ όταν πας να το κάνεις liquid λέει ελάχιστη 15 ευρώ... 

Edit: όταν πας στο επόμενο στάδιο, δίνει επιλογή 13 ευρώ. 

Προωθούν το 15 με την απεριόριστη ομιλία. Και ουσιαστικά αυτό είναι το πιο συμφέρον. Το 13 είναι το πιο ασύμφορο. Αν δεν πας στο 15 και να τρως το υπόλοιπο σε efood, πας στα 8 από κατάστημα.

11 minutes ago, VIPdriver said:

Daily bonus 4000 κρύσταλλοι (από 400 που έδινε). 

Άντε και στις 40.000 daily!! Μην τυχόν δεν μαζέψει κάποιος όλους τους κρυστάλλους!! Τα λέμε Αυστραλία παίδες!!

Κατι δεν εχω καταλαβει σωστα. Εχω καπου 80000 κρυσταλλους, ειχα ενεργοποιησει τη βδομαδα δωρεαν data αλλα για το διαγωνισμο ειμαι στους 12000 κρυσταλλους και 2 συμμετοχες.

1 hour ago, GMF80 said:

Κατι δεν εχω καταλαβει σωστα. Εχω καπου 80000 κρυσταλλους, ειχα ενεργοποιησει τη βδομαδα δωρεαν data αλλα για το διαγωνισμο ειμαι στους 12000 κρυσταλλους και 2 συμμετοχες.

Οι κρυσταλλοι του διαγωνισμου ειναι όσοι άρχισαν να μαζεύονται απο την αρχη του διαγωνισμού. 

εξαφανιζόν η προσφορά του efood πάλι όπως το καλοκαίρι που την είχαν λήξει 15 μέρες πριν τη λήξη της. εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να πάρω κωδικό, κυρίως από τις 12πμ και μετά, και συνέχεια παίρνω το μήνυμα ότι εξαντλήθηκαν και να προσπαθησω αυριο

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Εκανα και εγώ την βλακεία να την αφήσω για πιο μετά και τώρα δεν έχει ... μάλλον τέλος.

Τωρα οι μερες με απεριοριστα του 2ου και 3ου επιπεδου του διαγωνισμου οταν λήξουν τις ξαναπαίρνεις  όπως και τις πρώτες ... μένει μόνο να δουμε αν θα κοπούν στις 11/1 η οχι

Τί εννοείς; Ενεργοποίησες 2η φορά την ίδια Free Unlimited data για 10 μέρες;

Η αναφέρεσαι σε 2η ξανά ενεργοποίηση μιας απ'τις επόμενες (7 ημερών ή 5 ημερών);

Δεν επιτρέπει ξανά ενεργοποίηση εάν δεν έχει λήξει η διάρκεια ισχύος κάποιας από αυτές μετά την ενεργοποίησή της;

Και οι 10 και οι 7 και οι 5 μέρες αφου τις βάλεις και λήξουν , μετα ξαναμπαίνουν  . Μπορείς να ενεργοποιήσεις και 2 ταυτοχρονα τα εχουν λιγο χυμα .... το μόνο που δεν επιτρέπει ειναι να ενεργοποιήσεις το ίδιο ακριβώς δωρεαν πακέτο πριν λήξει.

1 hour ago, blizard said:

Και οι 10 και οι 7 και οι 5 μέρες αφου τις βάλεις και λήξουν , μετα ξαναμπαίνουν  . Μπορείς να ενεργοποιήσεις και 2 ταυτοχρονα τα εχουν λιγο χυμα .... το μόνο που δεν επιτρέπει ειναι να ενεργοποιήσεις το ίδιο ακριβώς δωρεαν πακέτο πριν λήξει.

Εμένα δεν με αφησε να ξαναπαρω τις 10 μερες μετάτη λήξη τους. Τις ειχα παρει απο τις "προσφορες" και ενω συνεχισαν να φαινονται διαθεσιμες μου γραφει "υπάρχει κάποιο πρόβλημα". Πηγα και απο τη σελιδα του διαγωνισμού και το ιδιο. Πάτησα μετά τις 7 μερες και τις εδωσε κανονικά .

Και σε εμενα μια σιμ απο τις 3 έβγαλε το ίδιο σφαλμα στις 10 μέρες, το έχουν πει και αλλοι (εμενα το εβγαζε και ατο shake) !!! δεν ξερω τι παιζει. Πάντως οι 7 και οι 5 μερες των επιπεδων του διαγωνισμού δουλέυουν μια χαρα παντου,  και αφου λήξουν ξανα

Είχα ενεργοποιήσει τις 7 ημέρες δωρεάν απεριόριστα mb το οποίο έληξε εχθές βράδι.

Σήμερα πάω να ενεργοποιήσω τις 10 ημέρες δωρεάν απεριόριστα mb και μου βγάζει μήνυμα λάθους και δεν τα δίνει.

Έχω κάνει ανανέωση πριν λίγες ημέρες οπότε δεν φταίει αυτό.

Έχει τύχει σε άλλον αυτό;

Στη Vodafone στο κέντρο της Ξάνθης ζητάνε 30€ για φορητότητα σε CU. Και μάλιστα μου πρότεινε και καρτοπρόγραμμα ως πιο οικονομική λύση!!! Κανένας ενδοιασμός!!!

12 minutes ago, kalitexnis_g said:

Στη Vodafone στο κέντρο της Ξάνθης ζητάνε 30€ για φορητότητα σε CU. Και μάλιστα μου πρότεινε και καρτοπρόγραμμα ως πιο οικονομική λύση!!! Κανένας ενδοιασμός!!!

Έτσι γίνονται οι μπίζνες. Ξέρεις πόσο κόσμο (που δεν ξέρει) έχουν ψαρέψει έτσι; Εννοείται δεν την χαλάει την βονταφονάρα! 

Το γεγονός ότι συμπεριφέρονται "έτσι", είναι ότι "πιάνει": Μη κοιτάμε το 5% που ασχολούμαστε και "το θεωρούμε σημαντικό" , ΟΚ ακόμα κι "εμείς εδώ μέσα" με τις αδυναμίες αντίληψης όπως "μας εκπαίδευαν τόσους αιώνες".

Στους #100# που θα ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να μπουν στα καταστήματά τους, οι >#50# τσιμπάνε και ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, Με "σένα" που τους ξέρεις θ'ασχολούνται; Ας πας στο καλό "εσύ", αφού στους περισσότερους "πιάνει", γιατί να μην το ΚΑΝΟΥΝ;

Καλά μας κάνουν.

Ειδικά οι πελάτες μιας άλλης μαύρης εταιρίας, ΕΓΓΕΝΩΣ τους "έχουν μαζέψει" με "τέτοιες" Ιδιότητες και πολύ μεγαλύτερα % αδυναμίας ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ. "Εκεί" να δεις "τι" συμβαίνει" σε όσους ΕΣΤΩ τολμήσουν απέξω απ'τα ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ να περάσουν. Όχι καν να "μπούνε μέσα"!!!

4 minutes ago, Pppe said:

Το γεγονός ότι συμπεριφέρονται "έτσι", είναι ότι "πιάνει": Μη κοιτάμε το 5% που ασχολούμαστε και "το θεωρούμε σημαντικό" , ΟΚ ακόμα κι "εμείς εδώ μέσα" με τις αδυναμίες αντίληψης όπως "μας εκπαίδευαν τόσους αιώνες".

Στους #100# που θα ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να μπουν στα καταστήματά τους, οι >#50# τσιμπάνε και ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, Με "σένα" που τους ξέρεις θ'ασχολούνται; Ας πας στο καλό "εσύ", αφού στους περισσότερους "πιάνει", γιατί να μην το ΚΑΝΟΥΝ;

Καλά μας κάνουν.

Εγώ πιστευω το 85-90% αδιαφορεί να "ψαχτεί" και καταπίνει αμάσητο το σανό. Και όχι μόνο στην τηλεφωνία... 

37 minutes ago, kalitexnis_g said:

Τί τους απάντησες;

23 minutes ago, VIPdriver said:

Τί τους απάντησες;

Το έκλεισα στη μάπα πριν τελειώσει αυτά που έλεγε.

Edited by kalitexnis_g

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγώ πιστευω το 85-90% αδιαφορεί να "ψαχτεί" και καταπίνει αμάσητο το σανό. Και όχι μόνο στην τηλεφωνία... 

Πιστεύει ότι αυτό που κάνει είναι το καλύτερο.

2 ώρες πριν, Pppe said:

Καλά μας κάνουν.

Ειδικά οι πελάτες μιας άλλης μαύρης εταιρίας, ΕΓΓΕΝΩΣ τους "έχουν μαζέψει" με "τέτοιες" Ιδιότητες και πολύ μεγαλύτερα % αδυναμίας ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ. "Εκεί" να δεις "τι" συμβαίνει" σε όσους ΕΣΤΩ τολμήσουν απέξω απ'τα ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ να περάσουν. Όχι καν να "μπούνε μέσα"!!!

Το σανό της ´ μαύρης ´ είναι το καλύτερο 😄😬

10 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

Τραγικό

2 minutes ago, sou_d said:

Τραγικό

Τελικά στης Π. Τσαλδάρη το δίνουν δωρεάν με 15€ κάρτα και μπράβο τους (για να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα)

Η καταγγελία αφορά το κατάστημα της Καραολή.

2 minutes ago, kalitexnis_g said:

Τελικά στης Π. Τσαλδάρη το δίνουν δωρεάν με 15€ κάρτα και μπράβο τους (για να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα)

Δωρεαν με 8 ευρω καρτα θα ηταν το σωστο.

3 minutes ago, kalitexnis_g said:

Σοβαρά τώρα; Και για δίπλα στην nova, έχω ακούσει ό,τι χειρότερο

4 minutes ago, VIPdriver said:

Δωρεαν με 8 ευρω καρτα θα ηταν το σωστο.

Ας μην είμαστε υπερβολικοί.. το άλλο ζητάει 30€ ταρίφα.

4 minutes ago, sou_d said:

Σοβαρά τώρα; Και για δίπλα στην nova, έχω ακούσει ό,τι χειρότερο

Πάντως είχα πάει στη Nova πιο πάνω από την COSMOTE με εξουσιοδότηση να καταργήσω ένα σταθερό και δεν τη δέχτηκαν. Δλδ πεθαίνεις εσύ και πρέπει να πας ο ίδιος να καταργήσεις το σταθερό σου.

Αντίθετα κάτω στην Καραολή το δέχτηκαν. Τεσπα ένα μπάχαλο γενικώς.

• This topic was locked and unlocked