fandago Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Και σε μένα έγινε η επιστροφή χρημάτων μόλις πριν λίγο. Και οσο αφορα την αλλαγή απο A La Carte σε Cu πραγματοποιείται μέσα σε 24 ώρες και θα σου έρθει ανάλογο μήνυμα. Ο αριθμός είναι 1266 Απίστευτο πάντως!!!!Εγώ που το χρησιμοποιώ ως κύριο κινητό μου ήρθε όντως τσάμπα το 2009!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Και οσο αφορα την αλλαγή απο A La Carte σε Cu πραγματοποιείται μέσα σε 24 ώρες και θα σου έρθει ανάλογο μήνυμα. Ναι αλλά σε πιο τετραψήφιο στέλνω μήνυμα για να γίνει η αλλαγή;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Στο 1266 φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 παιδια αυτό που προσφέρει η βονταφον σι γιου ειναι φοβερο...και δεν μιλαω για τα 1000 λεπτα ουτε τα 1000 εσεμες! αλλα για τα 30mb!!!γαματη σκεψη εγω ειχα μπει στην διαδικασια να παω να το κανω φορητοτητα στην κοσμοτε , αλλα βλεπω εξελιξεις στο σιγιου και θα μεινω!!! ειδικα τωρα με το προγραμμα για ολο το χρονο , εγω που το εχω κυριο κινητο μου ηρθε κουτι!!!επισης πριν λιγο πιστωθηκαν τα 8 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Οριστε και τα επισημα: "Στη CU land το γιορτάζουμε και θα μιλάμε, θα γράφουμε αλλά και θα σερφάρουμε δωρεάν όλο το 2009 πληρώνοντας μια φορά μόνο 1 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα από τις 29/1/09 το απόγευμα το κόστος ενεργοποίησης της προσφοράς από 9€ γίνεται 1€ και ο συνδρομητής που την ενεργοποιεί θα λαμβάνει κάθε μήνα για όλο το 2009 : 1.000’ ομιλίας ή βιντεο-κλήσεων προς CU 1.000 SMS ή MMS προς CU 30 ΜΒ Internet από το κινητό Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει την προσφορά με χρέωση 9€, θα πιστωθεί μέχρι αύριο μέσα στην ημέρα, στο λογαριασμό τους το ποσό των 8€ και θα ενημερωθούν αυτόματα με SMS. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Το μόνο μείον της υπηρεσίας πλέον είναι ο περιορισμός ενεργοποίησης της.Πάντως μέχρι στιγμής η προσφορά της Vodafone είναι η καλύτερη.:)(Έζησα για να το πω και αυτό.:lol:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 H προσφορά είναι τόσο καλή που σκέφτομαι να βάλω τη cu sim στο "καλό" μου κινητό και να καταργήσω το surf & mail από το συμβόλαιο, του οποίου την κάρτα θα βάλω σε ένα παλιό Sharp που είναι μια χαρά για κλήσεις μόνο. Πως τσατίζομαι με τις δύο συσκευές όμως... μου φαίνεται θα πάω για 2gether. (Grrrr....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Απίστευτοοοοοο, άντε να δούμε και η Wind τι θα κάνει, λές να τα δίνει τζάπα χαχαχα!! Κι εμένα μου επέστρεψε τα 8 ευρώ η Vodafone. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 πως μπορώ να δω αν ένας αριθμός είναι CU ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Αποδεικνύει η Vodafone ότι είναι η μεγαλύτερη εταιρία κινητής στην Ελλάδα (προσωπική άποψη)... Μπράβο της! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Αποδεικνύει η Vodafone ότι είναι η μεγαλύτερη εταιρία κινητής στην Ελλάδα (προσωπική άποψη)... Μπράβο της! σε ηλικιες 10-15ετων ναι ειναι η μεγαλυτερη :lol: ας σοβαρευτουμε..να ειναι καλα η wind που βγαζει προσφορες και εξαναγκαζει τις αλλες να κανουν αντιστοιχες κινησεις ;) Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 σε ηλικιες 10-15ετων ναι ειναι η μεγαλυτερη :lol: Μπα σε αυτές τις ηλικές η Wind είναι μεγαλύτερη με τα F2G. Να δούμε άραγε, η Wind θα επιστρέψει τα 9 ευρώ? Οι άλλες έχουν να χαίρονται με τα συμβόλαια τους (όπως δείχνουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα), και την υγιή τους οικονομική κατάσταση. Να είναι καλά και η Vodafone και η Cosmote που απαντούν δυναμικά στον ανταγωνισμό, και μας δίνουν τελικά τα "πολύ περισσότερα"...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καμία μείωση τιμών θα δούμε στο Cu;:worry:.Μόλις πήρα ένα πακετάκι Vodafone Cu και μόλις το άνοιξα μου ήρθε μύνυμα να στείλω κάτι για να έχω 40% φθηνότερες χρεώσεις αλλά μάλλον είναι που γράφουν στο site.Έλεος ρε Vodafone.Οι άλλες χρεώνουν προς όλους με 0,21 και εσύ ακόμα με 0,35!:blink:.Ευτυχώς που το μήνυμα το έχεις κρατήσει σχετικά χαμήλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ^ ναι, ρε γμτ, αυτά τα 2, CU και What's up είναι καλά μόνο για εντός πακέτου χρήση... Σε όλα τα άλλα είναι φωτιά και λάβρα! Έχουν μόνο το μεν CU το CU all day και το δε What's Up κάτι πακέτα για SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ^ ναι, ρε γμτ, αυτά τα 2, CU και What's up είναι καλά μόνο για εντός πακέτου χρήση... Σε όλα τα άλλα είναι φωτιά και λάβρα! Έχουν μόνο το μεν CU το CU all day και το δε What's Up κάτι πακέτα για SMS. γι αυτο ολοι κανουν φορητοτητα στην wind ... και η φτηνοτερη ομιλια προς ολους και το φτηνοτερο sms προς ολους και φυσικα ολα τα πακετα !!! :D οι χρεωσεις του cu ειναι φωτια σχετικα με τα οικ. στοιχεια η βονταφον εχει φυγει τρελα πισω ειδικοτερα το τελευταιο τριμηνο ... δεν ημαστε απο την μπουρδουκλοχωρα οπως λεει κ η wind x0a Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 πως μπορώ να δω αν ένας αριθμός είναι CU ? με μηνυμα τον στελνεις στο 1253 χωρις χρεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ^ ναι, ρε γμτ, αυτά τα 2, CU και What's up είναι καλά μόνο για εντός πακέτου χρήση... Σε όλα τα άλλα είναι φωτιά και λάβρα! Έχουν μόνο το μεν CU το CU all day και το δε What's Up κάτι πακέτα για SMS. Και εγώ χρησιμοποιώ το What's Up? μόνο για το Call 600.Το Cu το ήθελα για ''κύριο'' καρτοκινητό αλλά με τις χρεώσεις που είδα στο Vodafone.gr άλλαξα γνώμη.Τώρα θα μου πείτε δεν ήξερες,δεν ρώταγες;.Απ'ότι φαίνεται ήταν κάτι που δεν το υπολόγιζα.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 σε ηλικιες 10-15ετων ναι ειναι η μεγαλυτερη :lol: ας σοβαρευτουμε..να ειναι καλα η wind που βγαζει προσφορες και εξαναγκαζει τις αλλες να κανουν αντιστοιχες κινησεις ;) Που κολλάει αυτό.. Ναι πήρε την προσφορά , έδωσε περισσότερες υπηρεσίες και έριξε και την τιμή μετά... Δν καταλαβαίνω.... Σημασία έχει ότι είναι η καλύτερη μέχρι τώρα τουλάχιστον... Εννοείται ότι αν δεν υπήρχε ο ανταγωνισμός δεν θα βλέπαμε όλα αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Το μόνο μείον της υπηρεσίας πλέον είναι ο περιορισμός ενεργοποίησης της.Πάντως μέχρι στιγμής η προσφορά της Vodafone είναι η καλύτερη.:)(Έζησα για να το πω και αυτό.:lol:). Λογικά θα πάρει παράταση.. Anyway, χαίρομαι πολύ που βλέπω πως επιτέλους ξύπνησε η σιδηρά κυρία! Αντε, εύχομαι και με περισσότερες υπηρεσίες το 2009 και ολοκληρωμένες προτάσεις internet+σταθερή+κινητή Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 σχετικα με τα οικ. στοιχεια η βονταφον εχει φυγει τρελα πισω ειδικοτερα το τελευταιο τριμηνο ... Θέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Γιατι μάλλον όλοι άλλοι εκτός από σένα δεν ξέρουν ανάγνωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 γι αυτο ολοι κανουν φορητοτητα στην wind ... και η φτηνοτερη ομιλια προς ολους και το φτηνοτερο sms προς ολους και φυσικα ολα τα πακετα !!! :D οι χρεωσεις του cu ειναι φωτια σχετικα με τα οικ. στοιχεια η βονταφον εχει φυγει τρελα πισω ειδικοτερα το τελευταιο τριμηνο ... δεν ημαστε απο την μπουρδουκλοχωρα οπως λεει κ η wind x0a Ναι σωστά... είναι η φθηνότερη... επίσης είναι η εταιρία με το χειρότερο δίκτυο, μην το ξεχνάμε.. οπότε τι να το κάνω να εχω 1000 λεπτά ενω δεν μπορώ να σταυρώσω λέξη απ αυτα που λέει ο άλλος? Λοιπον, καιρος πια να αφήσουμε αυτη τη καραμελα της "φθηνοτερης"... οτι δίνεις παίρνεις... και στη wind ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 εδω και χρονια ακουω για το χειροτερο δικτυο της wind. μηπως το τοσο το κανουμε τοοοοσο? το οτι εκει που πιανει η wind δεν πιανουν αλλα δικτυα ανεκαθεν ,ποτε δεν ειδα να το αναφερει καποιος. μην κολατε με το λογοτυπο μιας εταιρειας,αλλα με το τι σας συμφερει και σας εξυπηρετει περρισοτερο. μην ληφθουν τα παραπανω ως λογομαχια,αλλα ως απλη αναφορα! ευχαριστω. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλά η wind είναι για κλάματα.. τί να λέμε τώρα. Εγώ είχα μια κάρτα wind παλιά για 2ο νούμερο και είχα συνέχεια διάφορα προβλήματα... Αναξιοπιστία στο φουλ! Φυσικά έφαγε σουτ εδώ και καιρό η κάρτα.. την πήρε ο άνεμος :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 με μηνυμα τον στελνεις στο 1253 χωρις χρεωση Σ'ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Παιδιά έχω CU και δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο σε κινητό στο εξωτερικό ενώ μπορώ να δεχτώ Ξέρετε τι πρέπει να κάνω? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts