Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε μένα έγινε η επιστροφή χρημάτων μόλις πριν λίγο.

Και οσο αφορα την αλλαγή απο A La Carte σε Cu πραγματοποιείται μέσα σε 24 ώρες και θα σου έρθει ανάλογο μήνυμα. Ο αριθμός είναι 1266

Απίστευτο πάντως!!!!Εγώ που το χρησιμοποιώ ως κύριο κινητό μου ήρθε όντως τσάμπα το 2009!!!!

Και οσο αφορα την αλλαγή απο A La Carte σε Cu πραγματοποιείται μέσα σε 24 ώρες και θα σου έρθει ανάλογο μήνυμα.

Ναι αλλά σε πιο τετραψήφιο στέλνω μήνυμα για να γίνει η αλλαγή;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια αυτό που προσφέρει η βονταφον σι γιου ειναι φοβερο...και δεν μιλαω για τα 1000 λεπτα ουτε τα 1000 εσεμες! αλλα για τα 30mb!!!γαματη σκεψη

εγω ειχα μπει στην διαδικασια να παω να το κανω φορητοτητα στην κοσμοτε , αλλα βλεπω εξελιξεις στο σιγιου και θα μεινω!!!

ειδικα τωρα με το προγραμμα για ολο το χρονο , εγω που το εχω κυριο κινητο μου ηρθε κουτι!!!επισης πριν λιγο πιστωθηκαν τα 8 ευρω!

Οριστε και τα επισημα:

"Στη CU land το γιορτάζουμε και θα μιλάμε, θα γράφουμε αλλά και θα σερφάρουμε

δωρεάν όλο το 2009 πληρώνοντας μια φορά μόνο 1 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα από τις 29/1/09 το απόγευμα το κόστος ενεργοποίησης της προσφοράς από 9€ γίνεται 1€ και ο συνδρομητής που την ενεργοποιεί θα λαμβάνει κάθε μήνα για όλο το 2009 :

1.000’ ομιλίας ή βιντεο-κλήσεων προς CU

1.000 SMS ή MMS προς CU

30 ΜΒ Internet από το κινητό

Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει την προσφορά με χρέωση 9€, θα πιστωθεί μέχρι αύριο μέσα στην ημέρα, στο λογαριασμό τους το ποσό των 8€ και θα ενημερωθούν αυτόματα με SMS.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Το μόνο μείον της υπηρεσίας πλέον είναι ο περιορισμός ενεργοποίησης της.Πάντως μέχρι στιγμής η προσφορά της Vodafone είναι η καλύτερη.:)(Έζησα για να το πω και αυτό.:lol:).

H προσφορά είναι τόσο καλή που σκέφτομαι να βάλω τη cu sim στο "καλό" μου κινητό και να καταργήσω το surf & mail από το συμβόλαιο, του οποίου την κάρτα θα βάλω σε ένα παλιό Sharp που είναι μια χαρά για κλήσεις μόνο. Πως τσατίζομαι με τις δύο συσκευές όμως... μου φαίνεται θα πάω για 2gether. (Grrrr....)

Απίστευτοοοοοο, άντε να δούμε και η Wind τι θα κάνει, λές να τα δίνει τζάπα χαχαχα!!

Κι εμένα μου επέστρεψε τα 8 ευρώ η Vodafone.

Αποδεικνύει η Vodafone ότι είναι η μεγαλύτερη εταιρία κινητής στην Ελλάδα (προσωπική άποψη)...

Μπράβο της!

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Αποδεικνύει η Vodafone ότι είναι η μεγαλύτερη εταιρία κινητής στην Ελλάδα (προσωπική άποψη)...

Μπράβο της!

σε ηλικιες 10-15ετων ναι ειναι η μεγαλυτερη :lol:

ας σοβαρευτουμε..να ειναι καλα η wind που βγαζει προσφορες και εξαναγκαζει τις αλλες να κανουν αντιστοιχες κινησεις ;)

Μπα σε αυτές τις ηλικές η Wind είναι μεγαλύτερη με τα F2G. Να δούμε άραγε, η Wind θα επιστρέψει τα 9 ευρώ?

Οι άλλες έχουν να χαίρονται με τα συμβόλαια τους (όπως δείχνουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα), και την υγιή τους οικονομική κατάσταση.

Να είναι καλά και η Vodafone και η Cosmote που απαντούν δυναμικά στον ανταγωνισμό, και μας δίνουν τελικά τα "πολύ περισσότερα"...:rolleyes:

Καμία μείωση τιμών θα δούμε στο Cu;:worry:.Μόλις πήρα ένα πακετάκι Vodafone Cu και μόλις το άνοιξα μου ήρθε μύνυμα να στείλω κάτι για να έχω 40% φθηνότερες χρεώσεις αλλά μάλλον είναι που γράφουν στο site.Έλεος ρε Vodafone.Οι άλλες χρεώνουν προς όλους με 0,21 και εσύ ακόμα με 0,35!:blink:.Ευτυχώς που το μήνυμα το έχεις κρατήσει σχετικά χαμήλα.:)

^ ναι, ρε γμτ, αυτά τα 2, CU και What's up είναι καλά μόνο για εντός πακέτου χρήση...

Σε όλα τα άλλα είναι φωτιά και λάβρα! Έχουν μόνο το μεν CU το CU all day και το δε What's Up κάτι πακέτα για SMS.

^ ναι, ρε γμτ, αυτά τα 2, CU και What's up είναι καλά μόνο για εντός πακέτου χρήση...

Σε όλα τα άλλα είναι φωτιά και λάβρα! Έχουν μόνο το μεν CU το CU all day και το δε What's Up κάτι πακέτα για SMS.

γι αυτο ολοι κανουν φορητοτητα στην wind ... και η φτηνοτερη ομιλια προς ολους και το φτηνοτερο sms προς ολους και φυσικα ολα τα πακετα !!! :D οι χρεωσεις του cu ειναι φωτια

σχετικα με τα οικ. στοιχεια η βονταφον εχει φυγει τρελα πισω ειδικοτερα το τελευταιο τριμηνο ...

δεν ημαστε απο την μπουρδουκλοχωρα οπως λεει κ η wind x0a

Και εγώ χρησιμοποιώ το What's Up? μόνο για το Call 600.Το Cu το ήθελα για ''κύριο'' καρτοκινητό αλλά με τις χρεώσεις που είδα στο Vodafone.gr άλλαξα γνώμη.Τώρα θα μου πείτε δεν ήξερες,δεν ρώταγες;.Απ'ότι φαίνεται ήταν κάτι που δεν το υπολόγιζα.:lol::lol::lol:

ας σοβαρευτουμε..να ειναι καλα η wind που βγαζει προσφορες και εξαναγκαζει τις αλλες να κανουν αντιστοιχες κινησεις ;)

Που κολλάει αυτό.. Ναι πήρε την προσφορά , έδωσε περισσότερες υπηρεσίες και έριξε και την τιμή μετά... Δν καταλαβαίνω.... Σημασία έχει ότι είναι η καλύτερη μέχρι τώρα τουλάχιστον... Εννοείται ότι αν δεν υπήρχε ο ανταγωνισμός δεν θα βλέπαμε όλα αυτά...

Το μόνο μείον της υπηρεσίας πλέον είναι ο περιορισμός ενεργοποίησης της.Πάντως μέχρι στιγμής η προσφορά της Vodafone είναι η καλύτερη.:)(Έζησα για να το πω και αυτό.:lol:).

Λογικά θα πάρει παράταση..

Anyway, χαίρομαι πολύ που βλέπω πως επιτέλους ξύπνησε η σιδηρά κυρία! Αντε, εύχομαι και με περισσότερες υπηρεσίες το 2009 και ολοκληρωμένες προτάσεις internet+σταθερή+κινητή

σχετικα με τα οικ. στοιχεια η βονταφον εχει φυγει τρελα πισω ειδικοτερα το τελευταιο τριμηνο ...

Θέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Γιατι μάλλον όλοι άλλοι εκτός από σένα δεν ξέρουν ανάγνωση...

γι αυτο ολοι κανουν φορητοτητα στην wind ... και η φτηνοτερη ομιλια προς ολους και το φτηνοτερο sms προς ολους και φυσικα ολα τα πακετα !!! :D οι χρεωσεις του cu ειναι φωτια

δεν ημαστε απο την μπουρδουκλοχωρα οπως λεει κ η wind x0a

Ναι σωστά... είναι η φθηνότερη...

επίσης είναι η εταιρία με το χειρότερο δίκτυο, μην το ξεχνάμε.. οπότε τι να το κάνω να εχω 1000 λεπτά ενω δεν μπορώ να σταυρώσω λέξη απ αυτα που λέει ο άλλος?

Λοιπον, καιρος πια να αφήσουμε αυτη τη καραμελα της "φθηνοτερης"... οτι δίνεις παίρνεις... και στη wind ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

εδω και χρονια ακουω για το χειροτερο δικτυο της wind.

μηπως το τοσο το κανουμε τοοοοσο?

το οτι εκει που πιανει η wind δεν πιανουν αλλα δικτυα ανεκαθεν ,ποτε δεν ειδα να το αναφερει καποιος.

μην κολατε με το λογοτυπο μιας εταιρειας,αλλα με το τι σας συμφερει και σας εξυπηρετει περρισοτερο.

μην ληφθουν τα παραπανω ως λογομαχια,αλλα ως απλη αναφορα!

ευχαριστω.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Καλά η wind είναι για κλάματα.. τί να λέμε τώρα. Εγώ είχα μια κάρτα wind παλιά για 2ο νούμερο και είχα συνέχεια διάφορα προβλήματα... Αναξιοπιστία στο φουλ! Φυσικά έφαγε σουτ εδώ και καιρό η κάρτα.. την πήρε ο άνεμος :ρ

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked