Ilovemetal Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Και εγώ με την 3.9.0 είμαι εδώ και κάποιες ημέρες. Βέβαια δε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι σε εμένα είχε έρθει και η 3.5.0 του bigbang αρκετές μέρες πριν έρθει σε όλους.. Έχω ακόμα την 3.7.0 Υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στην 3.9.0; Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Δεν εχω εντοπισει κατι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Βέβαια τις apps τις έχω σε redmi, το όποιο δεν δέχεται να κάνει αναβάθμιση το chrome browser... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Εγω γιατι δεν βλεπω επιλογη πακέτων combo που αναφέρετε παραπανω ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Για πάτα στο voice. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Για πάτα στο voice. Sent from my Galaxy S10e Ευχαριστω πολύ. Χαζομάρα μου, νόμιζα ότι ήταν χωριστή ενότητα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 (edited) μείωσαν τους πόντους πάνω από το μισό στο bigbanq στα 10€ και 100gb πλέον με 9.000 πόντους Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 25, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Μακάρι να το άφηναν μόνιμα έτσι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Μακάρι να το άφηναν μόνιμα έτσι Μακάρι, μόνο κέρδος θα έχουν, ειδικά στο πακετο των 100gb και δεν θα χρειαστεί να προσφέρουν απεριόριστο πακετο. Στα μηνύματα του app πάντως δεν έχουν νέο μήνυμα για ημερομηνία λήξης της προσφορας, όπως είχαν την προηγουμενη φορά των μειωμένων κρυστάλλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 (edited) και για το Σ/Κ προσφορά τώρα ήρθε ειδοποίηση ...εντάξει αφού έχετε εμένα ολα καλά χαχα edit: πάντως ρε παιδιά η εξυπηρέτηση πελατών από το chat είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα άσχετα αν μερικές φορές δεν είναι τόσο ενημερωμένες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 26, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Ρε παιδιά σήμερα ενεργοποίησα την υπηρεσία Double Sims της Vodafone CU και την δεύτερη sim την έχω περάσει σε ένα mobile modem που έχω της Huawei. Γνωρίζεις κάποιος τις ρυθμίσεις που θα πρέπει να περάσω για να δουλέψει; (APN, Username, Password κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 γιατί δεν παίρνεις δωρεάν την τεχνική υποστήριξη? αν θυμάμαι καλά βάζεις στο APN web.session όλα τα άλλα όπως είναι...... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Αυτές είναι οι ρυθμίσεις για τα καρτοκινητά/συμβόλαια κινητής: APN: internet.vodafone.gr Proxy: Κενό Port: Κενό Όνομα Χρήστη: Κενό Κωδικός: Κενό Server: Κενό MMSC: Κενό MMS Proxy: Κενό MMS Port: Κενό MCC: 202 MNC: 05 Τύπος Αuthentication: Κενό Τύπος APN: default,supl,dun Πρωτόκολλο APN: IPv4 Πρωτόκολλο Roaming APN: IPv4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση APN: Ενεργοποίηση Bearer: Κενό Τύπος MVNO: Κενό Τιμή MVNO: Kενό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 νομίζω ότι ζητάει ρυθμίσεις για το μόντεμ ..... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Ανεξάρτητα με το τι συσκευή έχεις, οι ρυθμίσεις APN για το καρτοκινητο είναι ίδιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Παιδιά θυμηστε μου λίγο από τα 10 ευρώ ανανέωση πόσα μένουν καθαρά? Ευχαριστώ πολύ My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 8.93 καθαρότατα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Μακάρι, μόνο κέρδος θα έχουν, ειδικά στο πακετο των 100gb και δεν θα χρειαστεί να προσφέρουν απεριόριστο πακετο. Στα μηνύματα του app πάντως δεν έχουν νέο μήνυμα για ημερομηνία λήξης της προσφορας, όπως είχαν την προηγουμενη φορά των μειωμένων κρυστάλλων. Εντάξει τα απεριόριστα είναι αλλιώς αλλά τα 100gb είναι αρκετά και μάλιστα σε αυτή την τιμή και αν δεν τα καταναλώσεις, μεταφέρονται κανονικά στον επόμενο μήνα αν φυσικά έχεις να ξαναδώσεις τους ανάλογους πόντους.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 8.93 καθαρότατα Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΕυχαριστώ πολύ φίλε μου. Όλο το ξεχνάω My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 παρακαλώ να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, Κάθε μήνα ανανεώνω το πρόγραμμα της καρτοκινητής βάζοντας στον λογαριασμό μου 12 ευρώ (το πρόγραμμα κοστίζει 10 ευρώ). Κάθε φορά προστίθεται στο υπόλοιπο κι ένα μικρό ποσό. Δύο ερωτήσεις έχω: 1. Αν την επόμενη φορά βάλω 10 ευρώ (καθαρό ποσό δηλαδή 8.93), το υπόλοιπο της διαφοράς που υπολείπεται για να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα θα μπει αυτόματα από τον λογαριασμό μου; 2. Αν συνεχίσω να βάζω κάθε μήνα 12 ευρώ, το υπόλοιπο στον λογαριασμό μου θα αυξάνεται σιγά σιγά. Πώς θα μπορούσα να αξιοποιήσω αυτά τα χρήματα; τι θα μπορούσα να κάνω δηλαδή για να πιάσουν τόπο; αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να χαθούν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Όταν θα έχεις μέσα υπόλοιπο €1,08 τουλάχιστον, εάν βάλεις €10 θα έχεις σύνολο αρκετό για να ενεργοποιηθεί το πακέτο των €10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 2. Αν συνεχίσω να βάζω κάθε μήνα 12 ευρώ, το υπόλοιπο στον λογαριασμό μου θα αυξάνεται σιγά σιγά. Πώς θα μπορούσα να αξιοποιήσω αυτά τα χρήματα; τι θα μπορούσα να κάνω δηλαδή για να πιάσουν τόπο; αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να χαθούν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα; Το υπόλοιπο των χρημάτων με τα τωρινά δεδομένα χάνεται στο δίμηνο. Οσο βάζεις χρήματα πριν περάσουν 2 μήνες απο την προηγούμενη φορά που έβαλες, δεν χάνονται Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Μάλλον ο φίλος νομίζει ότι εάν βάλει κάρτα 12 ευρώ, θα έχει υπόλοιπο 2 ευρώ κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Όχι, μια χαρά ξέρω ότι στα 12 ευρώ το υπόλοιπο που μένει είναι λιγότερο από 2 ευρώ. Τα παιδιά από πάνω κατάλαβαν τι ρώτησα και μου ξεκαθάρισαν την απορία μου: όταν έχω υπόλοιπο στον λογαριασμό περισσότερα από 1,08 ευρώ τότε μπορώ να ενεργοποιήσω το πρόγραμμα πληρώνοντας 10 ευρώ αντί για 12. Όπως επίσης, ο άλλος φίλος, διευκρίνησε ότι χρειάζεται να περάσουν δύο μήνες χωρίς να βάλω χρήματα για να χαθεί το υπόλοιπο. Το ερώτημα που παραμένει είναι πώς θα μπορούσα να αξιοποιήσω τα χρήματα που συσσωρεύονται στον λογαριασμό (το υπόλοιπο δηλαδή που μαζεύεται μετά από κάθε ανανέωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts