Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 49,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1663

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1882

On 10/4/2026 at 11:36 ΜΜ, VIPdriver said:

Ε ΟΧΙ!

Screenshot_20260410.thumb.jpg.e6499cc180c830ee405adbbfe799d4f3.jpg

ΥΓ: Δωστε ιδεες να βάλω...

Βάλε "frog". 😁🤪

3 minutes ago, aektzhs 1 said:

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά!!!!!!!!Για να δούμε τι θα δώσει για να μας κρατήσει εμάς με το απεριόριστο 

Αληθώς! Χρόνια πολλά! 😀

Όσοι κάνατε ανανεώσεις για το 13ευρο cashback της Snappi, συμμετέχετε παράλληλα και στο Boosted Cashback, που δίνει επιστροφή 10%. Το βρήκα τυχαία, τσεκαρετε του όρους εδώ:

https://www.snappibank.com/el/boosted-cashback-terms/

Ρώτησα στο τσατ εάν συμμετέχουν οι συναλλαγές απο όλες τις εφαρμογές της Vodafone και μου είπαν ναι. Έστειλα και το αποδεικτικό ανανέωσης από τη Snappi που γράφει Vodafone cu app top up και μου είπε ότι δικαιούμαι την επιστροφή. Φυσικά μυριζομαι ότι για να τα πάρουμε και αυτά θα πρέπει να μαλώσουμε πάλι.

Δε θα τους αφήσουμε κολυμπηθροξυλο. Snap αυτοί slap εμείς!

Edited by gpapas640

Υπάρχει και 3ο cashback, απο την ανανέωση,με επιστροφή 2€

Αυτο που αναφερεις με 10% ισχύει και για τις αγορές απο ΑΒ και shell εκτός από τη Vodafone.

Edit τώρα είδα ότι εβαλες το λινκ

2 ώρες πριν, gpapas640 said:

Όσοι κάνατε ανανεώσεις για το 13ευρο cashback της Snappi, συμμετέχετε παράλληλα και στο Boosted Cashback, που δίνει επιστροφή 10%. Το βρήκα τυχαία, τσεκαρετε του όρους εδώ:

https://www.snappibank.com/el/boosted-cashback-terms/

Ρώτησα στο τσατ εάν συμμετέχουν οι συναλλαγές απο όλες τις εφαρμογές της Vodafone και μου είπαν ναι. Έστειλα και το αποδεικτικό ανανέωσης από τη Snappi που γράφει Vodafone cu app top up και μου είπε ότι δικαιούμαι την επιστροφή. Φυσικά μυριζομαι ότι για να τα πάρουμε και αυτά θα πρέπει να μαλώσουμε πάλι.

Δε θα τους αφήσουμε κολυμπηθροξυλο. Snap αυτοί slap εμείς!

Μέχρι 11 Απριλίου ήταν το 10%

τρεχει καμια προσφορα για απεριοριστα data? ληγει στις 16/4 το απεριοριστικο απο vf

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

Αντί να κάνουν καμμία καλή προσφορά του στυλ 99 ευρώ μας αφήνουν μόνους στην θάλασσα....

Κρίμα θα ήταν μια καλή ευκαιρία να μαζέψουν πελάτες τώρα που τελειώνει το τζάμπα insta

Προσωπικά θα πάω στο ετήσιο με τα 27 ευρω (είναι φοιτητικό και έχει πολλά gb καβαντζα) και θα χρησιμοποιώ telz και voipalot με callback για τις λίγες κλήσεις που κανω

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

18 minutes ago, HEO said:

και θα χρησιμοποιώ telz και voipalot με callback για τις λίγες κλήσεις που κανω

Μία μητέρα φίλης είχε ένα σαμσουνγκ δεκαετιας+ και δεν έπαιζε τίποτα. Λειτουργικό 4.0.1. Ούτε WhatsApp κλπ, ούτε στο play store δεν έμπαινε λόγω μη δυνατότητας πιστοποίησης του λογαριασμού λόγω μη ασφαλούς browser.

Είχε όμως μέσα ξεχασμένη την εφαρμογή sipnetic. Βάλαμε στοιχεία και έκανε κλήση κανονικά και με άριστη ακουστικότητα. Βάλαμε μία παλιά σιμ Q καινούργια αλλά έπρεπε να ενεργοποιηθεί μέχρι το '22, έδωσε όλες τις παροχές και το τηλέφωνο αναστήθηκε. Αν και έχει μόνο 2g ίντερνετ, το call back δουλεύει άψογα. Για έναν χρόνο έγινε λειτουργικό και επειδή είναι δικαρτο θα μπει και esim με τον γνωστό τρόπο.

Edited by Konsta_ntina

Παίδες να σας ρωτήσω εσείς αν έχετε κάνει η ξέρετε τι είναι το CU Refill δηλαδή αυτό με τα 6€ θα σας πω μια ιστορία 

Λοιπόν στις 11/04/2026 κανω μια ανανέωση 6€ σε δεύτερο μου αριθμό που εχω ενω είχα και καλά επέκταση υπολοίπου 18.00€ και είχα υπόλοιπο 1.77€ κάνοντας την ανανέωση λοιπόν μου έρχεται το εξής μήνυμα 

Screenshot_20260412_110849_Messages.thumb.jpg.61ddd8a012bb2cf5efc67800770b0a3c.jpg

οτι μου αφαίρεσε αυτό το ποσό και το υπόλοιπο μου έγινε 0€ απο 1.77€ που είχα 

Ενω στους όρους και προϋποθέσεις τις υπηρεσίας λέει ότι αυτή η ανανέωση δεν κάνει αποπληρωμή της υπηρεσίας επέκτασης υπολοίπου 

Μιλώντας με το τσατ για να δω τι στο καλό 

Και με κοροϊδεύουν και ενω ζήτησα την ακύρωση της ανανέωσης διότι δεν υπόσχονται αυτό που λένε μου λένε δεν είναι εφικτό αυτό και αναγκαστικά έπρεπε να κανω ανανέωση 13€ 

Εσείς έχετε δει αν γίνεται και αυτό σε εσάς η είμαι ο μόνος που έχει προβλήματα με αυτήν την εταιρεία

Να και τι γράφουν η όροι ξεκάθαρα 

842686889_Screenshot_20260414_131652_MyCU.thumb.jpg.f255f0716b025fed30bf04b173c31935.jpg

Και αν η προσφορά δεν ισχύει πλέον διότι έχει παρέλθει η ημερομηνία γιατι την έχουν ακόμα στο App κοροϊδεύουν το κόσμο έτσι απλά για να βάζει περισσότερη κάρτα όχι ρε φίλε αυτή την κοροϊδία να την κάνουν αλλού 

Edited by Dimitris_15

Vodafone The only scam company you can trust 

Μου εκαναν προταση για 80gb με φορητοτητα απο nova σε cu 19,72 αξιζει?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

6 minutes ago, redman20 said:

Πώς ακριβώς θα σου δίνουν 80gb στο cu;

9 minutes ago, redman20 said:

Σου φτάνουν τα 80Gb το μήνα;
Πιάνει καλά η Voda εκεί που κινεισαι;
Θες να δεσμευτείς να πληρώνεις €20 το μήνα για 2 χρόνια;
Αν σε όλα τα παραπάνω η απάντηση σου είναι ναι, τότε προχωρα.

15 minutes ago, VIPdriver said:

Πώς ακριβώς θα σου δίνουν 80gb στο cu;

συμβολαιο για 2 χρονια

8 minutes ago, VIPdriver said:

Για μενα δεν αξίζει, απο τη στιγμη που μπορεις να εχεις απεριόριστα gb με 12€ στο φρογκ.

πως μπορω με 12 ευρω? απο το καταστημα στην ομονοια?

12 minutes ago, redman20 said:

πως μπορω με 12 ευρω? απο το καταστημα στην ομονοια?

Σου έχουν απαντήσει ήδη σε αυτό στην ίδια ερώτηση που έκανες σε άλλο νήμα.
https://myphone.gr/forum/topic/38184/?do=findComment&comment=7415355

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Μπορούν και πολύ καλύτερα 

Δηλαδή;

3 ώρες πριν, redman20 said:

Δηλαδή;

Με τέτοιες τιμές μπορείς να παίρνεις τα πάντα όλα απεριόριστα,αλλά δυστυχώς βλέπω την τάση σε όλους τους παρόχους πλέον σε αυτές τις τιμές να δίνουν περιορισμένο όγκο από τα πάντα όλα απεριόριστα που έδιναν πριν

Ας πούμε και η Cosmote Telekom προμοτάρει αρκετά συμβόλαιο με 100 GB ως πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου 

Edited by aektzhs 1

Βλέπω ότι εάν παραγγειλεις νέο νουμερο στο σάιτ του cu και δηλώσεις φοιτητής δεν σου ζητάει κάποιο αποδεικτικό εγγραφο και έφτασα στο σημείο πληρωμής, στο οποίο μπορουσα να κάνω την αγορά του 3μηνου με 20€. Τι φάση;

12 minutes ago, VIPdriver said:

Βλέπω ότι εάν παραγγειλεις νέο νουμερο στο σάιτ του cu και δηλώσεις φοιτητής δεν σου ζητάει κάποιο αποδεικτικό εγγραφο και έφτασα στο σημείο πληρωμής, στο οποίο μπορουσα να κάνω την αγορά του 3μηνου με 20€. Τι φάση;

Αφού αγοράσεις απαιτεί να ανεβάσεις δικαιολογητικά 

6 ώρες πριν, eranos said:

Αφού αγοράσεις απαιτεί να ανεβάσεις δικαιολογητικά 

Καλό αυτό, αφού σταξεις το παραδακι σε περιμένουν στην έξοδο 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

9 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δεν το δοκιμάζεις να δούμε? Το πολυ πολυ να σου επιστρεψουν τα 20. 😁

Edited by kmpatra

19 minutes ago, kmpatra said:

Δεν το δοκιμάζεις να δούμε? Το πολυ πολυ να σου επιστρεψουν τα 20. 😁

Εχω απο αλλού άκρες. Εννοείται θα βοηθήσω τον στόχο δικού μου ανθρώπου.