aektzhs 1 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 4 ώρες πριν, Vasileios said: 0,24 είναι η maximoum τιμή προς Ε.Ε. σύμφωνα με τον ενωσιακό κανονισμό. Προφανώς δεν ισχύει για την υπόλοιπη Ευρώπη όπως η Ελβετίαη η Τουρκία ή η Ουκρανία , αλλά η vodafone δεν το διευκρινίζει , έχει μόνο μια τιμη τάχα για "Ευρώπη" . Καλό θα ήταν να το αναφέρεις με κάποιο τρόπο. Η Ουκρανία και η Μολδαβία που μπήκαν από την πρωτοχρονιά στην ζώνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,και άρα έχεις δωρεάν περιαγωγή εκεί,δεν πιάνεται το ευρωπαϊκό πλαφόν η κλήση από Ελλάδα προς αυτές τις δύο χώρες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Πιστώθηκε και το ποσό επιστροφής στη snappi!Με μια διαφορά: Ενώ 14€ ανανέωσα, 13€ πιστώθηκε! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα επιστραφεί το ποσό ανανέωσης! Υγεία! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 hour ago, Raskonikas13 said: Πιστώθηκε και το ποσό επιστροφής στη snappi!Με μια διαφορά: Ενώ 14€ ανανέωσα, 13€ πιστώθηκε! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα επιστραφεί το ποσό ανανέωσης! Υγεία! Δεν έλεγε ότι θα επιστραφεί το ποσό βάσει της ανανεώσης. Έλεγε ότι αν γίνει ανανέωση από 13€ και άνω, επιστρέφουν 13€. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) Αφαίρεσαν τους κωδικούς ΑΒ από το Big Bang.... Edited 7 Απριλίου by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Αφαίρεσαν τους κωδικούς ΑΒ από το Big Bang.... Με το καλό να αφαιρέσουν και το Bing Bang από το Store έτσι όπως το έχουν κάνει (σε λίγο θα έχει μόνο πακέτα 2-3 ημερών με 50 χιλιάδες κρυστάλλους + ευρώ) 😡 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) Συντηρουσα 3 νουμερα για διαγωνισμους (που σταματησαν) και ειχε μεινει το ΑΒ (που και αυτο το σταματησαν). Να δινω 13€ και να εχω μόνο 9,80€ για efood (δηλαδη να χανω 3,20€/μηνα) δεν αξίζει πιά. Καλυτερα να δινω 4,5€/μηνα στο f2g και να εχω και 3gb (και με rollover) για μέρη που δεν πιάνει η κοσμοτέ. Με το cu δεν εχω κανενα συμφερον πιά. Edited 7 Απριλίου by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 23 minutes ago, VIPdriver said: Συντηρουσα 3 νουμερα για διαγωνισμους (που σταματησαν) και ειχε μεινει το ΑΒ (που και αυτο το σταματησαν). Να δινω 13€ και να εχω μόνο 9,80€ για efood (δηλαδη να χανω 3,20€/μηνα) δεν αξίζει πιά. Καλυτερα να δινω 4,5€/μηνα στο f2g και να εχω και 3gb (και με rollover) για μέρη που δεν πιάνει η κοσμοτέ. Με το cu δεν εχω κανενα συμφερον πιά. ειχε 2 κουπονια ο AB, το κανονικο και το bigbang το αλλο δεν ξερουμε αν το κοψουν 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 2 minutes ago, HEO said: ειχε 2 κουπονια ο AB, το κανονικο και το bigbang το αλλο δεν ξερουμε αν το κοψουν Εννοείς μέσω σμσ. Εαν παίρνω μόνο αυτο θα εχω 6€ το 4μηνο, ενω θα εχω χασούρα 6,40€ συνολο -0,40€ που δεν αξίζει τον κόπο. Εαν ειχε και του big bang, θα αξιζε ο κόπος για καθαρο κερδος 5,60€. Δυστυχώς όμως το έκοψαν του big bang. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 23 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Η Ουκρανία και η Μολδαβία που μπήκαν από την πρωτοχρονιά στην ζώνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,και άρα έχεις δωρεάν περιαγωγή εκεί,δεν πιάνεται το ευρωπαϊκό πλαφόν η κλήση από Ελλάδα προς αυτές τις δύο χώρες;;;; Η Μολδαβία και η Ουκρανία είναι πια στην ζώνη δωρεάν περιαγωγής της Ε.Ε. , οι κλήσεις όμως προς αυτές τις χώρες δεν έχουν μπει στο τιμολόγιο της Ε.Ε. δηλαδή παραμένουν στο ακριβό τιμολόγιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 5 ώρες πριν, HEO said: ειχε 2 κουπονια ο AB, το κανονικο και το bigbang το αλλο δεν ξερουμε αν το κοψουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 2 minutes ago, VIPdriver said: υπαρχει τροπος 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 7 minutes ago, HEO said: υπαρχει τροπος 🙂 Για το 1 κουπονι το ξερω. Για την ημερομηνία το έβαλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Μου έδωσε Απεριόριστα για μια μέρα επειδή έβαλα cu around κουπόνι χωρίς να το χρησιμοποιήσω αλλά τελικά ήταν 989 gb και βλέπω εχει προσφορά unlimited data για 15 ημέρες με 7.5€ 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 22 ώρες πριν, Raskonikas13 said: Πιστώθηκε και το ποσό επιστροφής στη snappi!Με μια διαφορά: Ενώ 14€ ανανέωσα, 13€ πιστώθηκε! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα επιστραφεί το ποσό ανανέωσης! Υγεία! και σε εμένα επέστρεψαν τα 13ευρώ....13 έβαλα, 13 πήρα....τίμια αγορά! 2 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) Είχε κάνει κάποιος ανανεώσεις σε παραπάνω από ένα νούμερο; Πήρε επιστροφή σε όλα; Edited 7 Απριλίου by panosss567 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Για το 1 κουπονι το ξερω. Για την ημερομηνία το έβαλα. τα κουπονια τα κανεις χρημα αμεσα, αν τα κανεις χρημα μενουν αν και δεν συνισταται (εχω κατι δεκαρες μεσα) Edited 7 Απριλίου by HEO 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) 32 minutes ago, panosss567 said: Είχε κάνει κάποιος ανανεώσεις σε παραπάνω από ένα νούμερο; Πήρε επιστροφή σε όλα; Εγώ είχα κάνει 6 ανανεώσεις σε ένα νούμερο και 2 ανανεώσεις σε άλλα 2 νούμερα (1 στο καθένα). Σύνολο 8 ανανεώσεις. Σήμερα πήρα έξι 13ευρα πίσω. Δε μπορούν να μου πουν από το τσατ σε ποιες ανανεώσεις αντιστοιχούν οι δύο που δεν πήραν cashback. Το αίτημα είναι ακόμα υπό διερεύνηση και θα επικοινωνήσουν όταν έχουν απάντηση από το αρμόδιο τμήμα (λουτσες μπλέ). Edited 7 Απριλίου by gpapas640 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 9 minutes ago, gpapas640 said: Εγώ είχα κάνει 6 ανανεώσεις σε ένα νούμερο και 2 ανανεώσεις σε άλλα 2 νούμερα (1 στο καθένα). Σύνολο 8 ανανεώσεις. Σήμερα πήρα έξι 13ευρα πίσω. Δε μπορούν να μου πουν από το τσατ σε ποιες ανανεώσεις αντιστοιχούν οι δύο που δεν πήραν cashback. Το αίτημα είναι ακόμα υπό διερεύνηση και θα επικοινωνήσουν όταν έχουν απάντηση από το αρμόδιο τμήμα (λουτσες μπλέ). 6 στα 8 μιά χαρά είσαι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, gpapas640 said: Εγώ είχα κάνει 6 ανανεώσεις σε ένα νούμερο και 2 ανανεώσεις σε άλλα 2 νούμερα (1 στο καθένα). Σύνολο 8 ανανεώσεις. Σήμερα πήρα έξι 13ευρα πίσω. Δε μπορούν να μου πουν από το τσατ σε ποιες ανανεώσεις αντιστοιχούν οι δύο που δεν πήραν cashback. Το αίτημα είναι ακόμα υπό διερεύνηση και θα επικοινωνήσουν όταν έχουν απάντηση από το αρμόδιο τμήμα (λουτσες μπλέ). Ανανέωσα 5 νούμερα πήρα μια επιστροφή. Θα τους ενοχλήσω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) Ετσι οπως φαίνεται ίσως μετρανε σε ενα νούμερο οι ανανεώσεις. Οι δυο που ηταν στα άλλα νουμερα δεν μέτρησαν. 1 ώρα πριν, gpapas640 said: Εγώ είχα κάνει 6 ανανεώσεις σε ένα νούμερο και 2 ανανεώσεις σε άλλα 2 νούμερα (1 στο καθένα). Σύνολο 8 ανανεώσεις. Σήμερα πήρα έξι 13ευρα πίσω. Δε μπορούν να μου πουν από το τσατ σε ποιες ανανεώσεις αντιστοιχούν οι δύο που δεν πήραν cashback. Το αίτημα είναι ακόμα υπό διερεύνηση και θα επικοινωνήσουν όταν έχουν απάντηση από το αρμόδιο τμήμα (λουτσες μπλέ). 26 minutes ago, panosss567 said: Ανανέωσα 5 νούμερα πήρα μια επιστροφή. Θα τους ενοχλήσω. Edited 7 Απριλίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) Εγώ με την ίδια κάρτα ανανέωσα σε 2 νούμερα cu από 13€ και πήρα επιστροφή μόνο στο 1 Ισως αυτές τις μέρες που τρέχει και το fuel pass μέσω Snappi να υπάρχουν καθυστερήσεις Edited 7 Απριλίου by rs280ps 2 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Προσφέρει τίποτε αυτή η Snappi που μας έχουν ζαλίσει; Η θα είναι μια ακόμη τράπεζα; 1 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 hour ago, Lurker said: Προσφέρει τίποτε αυτή η Snappi που μας έχουν ζαλίσει; Η θα είναι μια ακόμη τράπεζα; Εξαρτάται τι θέλεις 🙂 Για μένα αξίζει 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 8 ώρες πριν, HEO said: Εξαρτάται τι θέλεις 🙂 Για μένα αξίζει Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί αξίζει; Εννοώ σε σχέση με αυτά που έχουμε μέχρι τώρα. 1 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 24 minutes ago, Lurker said: Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί αξίζει; Εννοώ σε σχέση με αυτά που έχουμε μέχρι τώρα. Βασικά είναι κάτι σαν τη revolut για συναλλαγές σε συνάλλαγμα.. Από κει και πέρα, συνεργάζεται με ΑΒ, Vodafone, κλπ και βγάζει κάποιες προσφορές κατά καιρούς. Για εμένα αν δεν τη χρησιμοποιείς για συνάλλαγμα, δεν αξίζει. Η payzy αξίζει περισσότερο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts