Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, Vasileios said:

0,24 είναι η maximoum τιμή προς Ε.Ε. σύμφωνα με τον ενωσιακό κανονισμό. 

Προφανώς δεν ισχύει για την υπόλοιπη Ευρώπη όπως η Ελβετίαη η Τουρκία   ή η Ουκρανία , αλλά η vodafone δεν το διευκρινίζει , έχει μόνο μια τιμη τάχα για "Ευρώπη" . Καλό θα ήταν να το αναφέρεις με κάποιο τρόπο. 

Η Ουκρανία και η Μολδαβία που μπήκαν από την πρωτοχρονιά στην ζώνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,και άρα έχεις δωρεάν περιαγωγή εκεί,δεν πιάνεται το ευρωπαϊκό πλαφόν η κλήση από Ελλάδα προς αυτές τις δύο χώρες;;;;

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1634

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1816

Πιστώθηκε και το ποσό επιστροφής στη snappi!Με μια διαφορά: Ενώ 14€ ανανέωσα, 13€ πιστώθηκε! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα επιστραφεί το ποσό ανανέωσης! Υγεία!

1 hour ago, Raskonikas13 said:

Πιστώθηκε και το ποσό επιστροφής στη snappi!Με μια διαφορά: Ενώ 14€ ανανέωσα, 13€ πιστώθηκε! Είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα επιστραφεί το ποσό ανανέωσης! Υγεία!

Δεν έλεγε ότι θα επιστραφεί το ποσό βάσει της ανανεώσης. Έλεγε ότι αν γίνει ανανέωση από 13€ και άνω, επιστρέφουν 13€. 

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Αφαίρεσαν τους κωδικούς ΑΒ από το Big Bang....

Με το καλό να αφαιρέσουν και το Bing Bang από το Store έτσι όπως το έχουν κάνει (σε λίγο θα έχει μόνο πακέτα 2-3 ημερών με 50 χιλιάδες κρυστάλλους + ευρώ) 😡

Συντηρουσα 3 νουμερα για διαγωνισμους (που σταματησαν) και ειχε μεινει το ΑΒ (που και αυτο το σταματησαν). Να δινω 13€ και να εχω μόνο 9,80€ για efood (δηλαδη να χανω 3,20€/μηνα) δεν αξίζει πιά.

Καλυτερα να δινω 4,5€/μηνα στο f2g και να εχω και 3gb (και με rollover) για μέρη που δεν πιάνει η κοσμοτέ. Με το cu δεν εχω κανενα συμφερον πιά.

Edited by VIPdriver

23 minutes ago, VIPdriver said:

Συντηρουσα 3 νουμερα για διαγωνισμους (που σταματησαν) και ειχε μεινει το ΑΒ (που και αυτο το σταματησαν). Να δινω 13€ και να εχω μόνο 9,80€ για efood (δηλαδη να χανω 3,20€/μηνα) δεν αξίζει πιά.

Καλυτερα να δινω 4,5€/μηνα στο f2g και να εχω και 3gb (και με rollover) για μέρη που δεν πιάνει η κοσμοτέ. Με το cu δεν εχω κανενα συμφερον πιά.

ειχε 2 κουπονια ο AB, το κανονικο και το bigbang

το αλλο δεν ξερουμε αν το κοψουν

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

2 minutes ago, HEO said:

ειχε 2 κουπονια ο AB, το κανονικο και το bigbang

το αλλο δεν ξερουμε αν το κοψουν

Εννοείς μέσω σμσ. Εαν παίρνω μόνο αυτο θα εχω 6€ το 4μηνο, ενω θα εχω χασούρα 6,40€ συνολο -0,40€ που δεν αξίζει τον κόπο. Εαν ειχε και του big bang, θα αξιζε ο κόπος για καθαρο κερδος 5,60€. Δυστυχώς όμως το έκοψαν του big bang. 

23 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Η Ουκρανία και η Μολδαβία που μπήκαν από την πρωτοχρονιά στην ζώνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,και άρα έχεις δωρεάν περιαγωγή εκεί,δεν πιάνεται το ευρωπαϊκό πλαφόν η κλήση από Ελλάδα προς αυτές τις δύο χώρες;;;;

Η Μολδαβία και η Ουκρανία είναι πια στην ζώνη δωρεάν περιαγωγής της Ε.Ε. , οι κλήσεις όμως προς αυτές τις χώρες δεν έχουν μπει στο τιμολόγιο της Ε.Ε. δηλαδή παραμένουν στο ακριβό τιμολόγιο. 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Screenshot_20260407_AB.thumb.jpg.859819b79d33aa35738f2c0812389a90.jpg

υπαρχει τροπος 🙂

333962384_Screenshot_20260407_164946_MyCU.thumb.jpg.b02d016c6f0ec105053933a16ba736d4.jpg

Μου έδωσε Απεριόριστα για μια μέρα επειδή έβαλα cu around κουπόνι χωρίς να το χρησιμοποιήσω αλλά τελικά ήταν 989 gb και βλέπω εχει προσφορά unlimited data για 15 ημέρες με 7.5€

Vodafone The only scam company you can trust 

22 ώρες πριν, Raskonikas13 said:

και σε εμένα επέστρεψαν τα 13ευρώ....13 έβαλα, 13 πήρα....τίμια αγορά!

για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr

η παιδεία απλά... https://ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Για το 1 κουπονι το ξερω. Για την ημερομηνία το έβαλα. 

τα κουπονια τα κανεις χρημα αμεσα, αν τα κανεις χρημα μενουν

αν και δεν συνισταται (εχω κατι δεκαρες μεσα)

Edited by HEO

32 minutes ago, panosss567 said:

Είχε κάνει κάποιος ανανεώσεις σε παραπάνω από ένα νούμερο; Πήρε επιστροφή σε όλα;

Εγώ είχα κάνει 6 ανανεώσεις σε ένα νούμερο και 2 ανανεώσεις σε άλλα 2 νούμερα (1 στο καθένα). Σύνολο 8 ανανεώσεις. Σήμερα πήρα έξι 13ευρα πίσω. Δε μπορούν να μου πουν από το τσατ σε ποιες ανανεώσεις αντιστοιχούν οι δύο που δεν πήραν cashback. Το αίτημα είναι ακόμα υπό διερεύνηση και θα επικοινωνήσουν όταν έχουν απάντηση από το αρμόδιο τμήμα (λουτσες μπλέ).

Edited by gpapas640

9 minutes ago, gpapas640 said:

Εγώ είχα κάνει 6 ανανεώσεις σε ένα νούμερο και 2 ανανεώσεις σε άλλα 2 νούμερα (1 στο καθένα). Σύνολο 8 ανανεώσεις. Σήμερα πήρα έξι 13ευρα πίσω. Δε μπορούν να μου πουν από το τσατ σε ποιες ανανεώσεις αντιστοιχούν οι δύο που δεν πήραν cashback. Το αίτημα είναι ακόμα υπό διερεύνηση και θα επικοινωνήσουν όταν έχουν απάντηση από το αρμόδιο τμήμα (λουτσες μπλέ).

6 στα 8 μιά χαρά είσαι. 

1 ώρα πριν, gpapas640 said:

Ανανέωσα 5 νούμερα πήρα μια επιστροφή.

Θα τους ενοχλήσω.

Ετσι οπως φαίνεται ίσως μετρανε σε ενα νούμερο οι ανανεώσεις. Οι δυο που ηταν στα άλλα νουμερα δεν μέτρησαν.

1 ώρα πριν, gpapas640 said:

26 minutes ago, panosss567 said:

Ανανέωσα 5 νούμερα πήρα μια επιστροφή.

Θα τους ενοχλήσω.

Edited by kmpatra

Εγώ με την ίδια κάρτα ανανέωσα σε 2 νούμερα cu από 13€ και πήρα επιστροφή μόνο στο 1 

Ισως αυτές τις μέρες που τρέχει και το fuel pass μέσω Snappi να υπάρχουν καθυστερήσεις 

Edited by rs280ps
[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσφέρει τίποτε αυτή η Snappi που μας έχουν ζαλίσει; Η θα είναι μια ακόμη τράπεζα;

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

1 hour ago, Lurker said:

Προσφέρει τίποτε αυτή η Snappi που μας έχουν ζαλίσει; Η θα είναι μια ακόμη τράπεζα;

Εξαρτάται τι θέλεις 🙂

Για μένα αξίζει 

8 ώρες πριν, HEO said:

Εξαρτάται τι θέλεις 🙂

Για μένα αξίζει 

Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί αξίζει; Εννοώ σε σχέση με αυτά που έχουμε μέχρι τώρα.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

24 minutes ago, Lurker said:

Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί αξίζει; Εννοώ σε σχέση με αυτά που έχουμε μέχρι τώρα.

Βασικά είναι κάτι σαν τη revolut για συναλλαγές σε συνάλλαγμα..

Από κει και πέρα, συνεργάζεται με ΑΒ, Vodafone, κλπ και βγάζει κάποιες προσφορές κατά καιρούς.

Για εμένα αν δεν τη χρησιμοποιείς για συνάλλαγμα, δεν αξίζει.

Η payzy αξίζει περισσότερο.