chris_amg Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 18 minutes ago, cu2goup said: Ναι και με το παραπάνω! Επίσης λένε ότι με 100€ αγοράζεις και τον επόμενο χρόνο. Δλδ δεσμεύονται και για την επόμενη χρονιά. Θα δούμε. Εγώ το gigashop βλέπω το έχει 110€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 16 minutes ago, chris_amg said: Εγώ το gigashop βλέπω το έχει 110€ Άσε τη διαφήμιση.. αν μιλήσεις στο τηλ το δίνουν ακόμα 95. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, cu2goup said: Ας βγαίνανε να ζητήσουν συγγνώμη. καλα τα λες, αλλα ο μακαριτης ο παππους μου ελεγε: "Μην ζητας συγνωμη απο τους αρχοντες, δεν πρόκειται να την εχεις" και αυτο το βλεπουμε καθε μερα στον πλανητη, απο το πρωτο μεχρι τον τελευταίο "αρχοντα" = αυτον που εχει το πανω χερι 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Κωδικοί Freenow Drop by CU 3€ c9kk0a81h 3€ ctoczgddf 3€ 908p2u0ai 7€ για νέους χρήστες irh2un6tn 17 ώρες πριν, sou_d said: Παίδες δοκιμάστε CUSTUDENT3 στο 54646 Δίνει 5€ efood CUSTUDENT5 για 60€ JYSK CUSTUDENT7 για 3 μήνες Vodafone TV Παρόλο που οι κωδικοί είναι CU student στη θεωρία, χθες το βράδυ δούλεψε και σε μη φοιτητικά CU, στα υπόλοιπα καρτοκινητά της Vodafone και σε (καρτο)συμβόλαια όταν το δοκίμασα. Όποιος προλάβει μέχρι να το κλείσουν κι αυτό όπως έκαναν χθες το μεσημέρι αλλάζοντας τους όρους cashback μέσω Snappi 🙄 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) Αν έχω κάνει ήδη μια ανανέωση 13€ μέσα στο Μάρτιο (όχι μέσω Snappi) και κάνω τώρα άλλη μια ανανέωση 13€ μέσω Snappi το παίρνω το caashback 13€; Edited 29 Μαρτίου by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 29 minutes ago, panos.k2 said: Αν έχω κάνει ήδη μια ανανέωση 13€ μέσα στο Μάρτιο (όχι μέσω Snappi) και κάνω τώρα άλλη μια ανανέωση 13€ μέσω Snappi το παίρνω το caashback 13€; Λογικά το παίρνεις! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Πρώτη φορά έλαβα το μήνυμα κι εγώ. Συνήθως δεν κάνω τόση χρήση (άντε να τρώω 5-8gb το μήνα) αλλά χρειάστηκε (μεταφορά αρχείων από onedrive σε Google drive) και άλλο το 5ρι upload του vdsl και άλλο το 25ρι της κινητής. Δυστυχώς όμως το καλοκαίρι εξοχικό με cosmote tv μόνη λύση καρτοκινητο cosmote που δεν έχει κόφτη (ελπίζω να συνεχίσει να έχει καλοκαιρινό πακέτο απεριόριστα). Τουλάχιστον τη δουλειά την έκανα και οικονομικά με ανανέωση 8 ευρώ και το πακετακι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 22 ώρες πριν, balkos said: Ενημερωτικά. Στο Βέλγιο τα δωρεάν λεπτά (του instagram) λειτουργούν κανονικά. Τα δεδομένα όχι. Άλλαξε κάτι; γιατί εδώ πχ λένε ότι λειτουργούν και τα δεδομένα On 19/2/2026 at 6:13 ΜΜ, ParafronGR said: Μετά την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Δανία και η Πορτογαλία στις χώρες που υποστηρίζουν τα data του διαγωνισμού από το Instagram Έχει κάποιος άλλος εμπειρία για χρήση στην Ευρωπαική Ένωση των παροχών του ετήσιου από το instagram; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Περιμένω δωράκι από την ΚΛΟΠΗ της ατάκας μου... 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Περιμένω δωράκι από την ΚΛΟΠΗ της ατάκας μου... Εσύ το λες πάντα ειρωνικά οπότε θα έχεις κόφτη στα 512Kbps όταν χρησιμοποιείς το ίντερνετ φυσιολογικά και προτεραιότητα δικτύου όταν κάνεις speed test για να μη μπορείς να αποδείξεις τίποτα και να μάθεις να κοροϊδεύεις. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 29/3/2026 at 1:53 ΜΜ, cu2goup said: Άσε τη διαφήμιση.. αν μιλήσεις στο τηλ το δίνουν ακόμα 95. Πρέπει να εισαι όμως στην ΠΑ σωστά? ή τη δίνουν σε όλους άτυπα ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 20 minutes ago, Tsino said: Πρέπει να εισαι όμως στην ΠΑ σωστά? ή τη δίνουν σε όλους άτυπα ? Σε όλους τυπικά! 😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 53 minutes ago, Tsino said: Πρέπει να εισαι όμως στην ΠΑ σωστά? ή τη δίνουν σε όλους άτυπα ? Γραφει οτι το πακετο ειναι για ΠΑ και τις οικογένειες τους, οπότε λες εσύ οτι ενας συγγενής σου ειναι ΠΑ και λογικα δεν θα υπαρξει θεμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Γραφει οτι το πακετο ειναι για ΠΑ και τις οικογένειες τους, οπότε λες εσύ οτι ενας συγγενής σου ειναι ΠΑ και λογικα δεν θα υπαρξει θεμα. Αφού το δίνουν και γενικώς γιατί να πει όλα αυτά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 4 minutes ago, cu2goup said: Αφού το δίνουν και γενικώς γιατί να πει όλα αυτά; Σε περιπτωση που τον ρωτησουν εαν ειναι στην ΠΑ.... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 13 minutes ago, VIPdriver said: Σε περιπτωση που τον ρωτησουν εαν ειναι στην ΠΑ.... Καλύτερα να απευθυνθεί κατευθείαν στο gigashop που το δίνει ακόμα στα 95€ και είναι και για όλους. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Κωδικοί 5€ Drop by CU για Domino's C1604839 C8219560 C9426853 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 42 minutes ago, VIPdriver said: Ο κωδικός φαίνεται να ισχύει και για μη φοιτητικά κινητά. Επίσης στέλνοντας EFOOD15 έχω καταφέρει να πάρω και δεύτερο κωδικό -15% για efood. 2 διαθέσιμοι κωδικοί ενεργοποίησης Vodafone TV με λήξη σήμερα για όποιον ενδιαφέρεται r23dagdq v373s37s 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Παιδιά συγνώμη προκαταβολικά για αυτό το απέραντο σεντόνι. Η συνέχεια του "παραμυθιού" της φορητότητας του δευτερεύοντος κινητού μου απλού CU σε cosmote What's up μετά από την ανάρτηση εδώ: Την Τρίτη 24-3-26 το απόγευμα τηλεφωνώ ξανά στην vodafone, αφού το ψάχνει η κοπέλα μου λέει θα το προωθήσω σε προϊστάμενο να επισπευσθεί, δεν σου το εγγυώμαι ότι θα γίνει σήμερα, εγώ θα είμαι μέχρι τις εντεκάμιση το βράδυ εδώ αν έχω κάτι νεώτερο θα σε ενημερώσω. Μετά από καμιά ωρίτσα μου τηλεφωνεί και μου λέει από την vodafone δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καμία δέσμευση, απλά τηλεφώνησε στην cosmote και πες τους να σου ανοίξουν την γραμμή. Τηλεφωνώ στην cosmote τους λέω ότι η vodafone έχει αποδεσμεύσει το νούμερο, μου ζήτησαν τους αριθμούς των αιτήσεων που μου έβγαλε η εφαρμογή και αφού είδαν ότι όντως η vodafone είχε αποδεσμεύσει το νούμερο μετά από πολλές αναμονές μου λένε θα προωθηθεί το θέμα και απόψε θα γίνει η μετάβαση. Φυσικά και δεν έγινε. Την Πέμπτη το πρωί 26-3-26 ξανατηλεφωνώ μου λένε ότι δεν έγινε λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου και θα γίνει σήμερα. Ούτε και τότε δεν έγινε. Την επομένη το πρωί 27-3-26 βγήκα εκτός εαυτού, αποφάσισα πλέον να κάνω φορητότητα σε ετήσιο CU τον κύριο αριθμό μου cosmote συμβόλαιο (όλα απεριόριστα) και να αφήσω αυτήν την επίμαχη φορητότητα (από το απλό CU μου στο What's up) για να δω μέχρι που θα φτάσει το χάλι τους, δεν με ενδιέφερε πλέον άμεσα. Τους τηλεφωνώ, δεν εξιστορώ πλέον το όλο θέμα και ζητώ να μου πουν ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να ακυρώσω την φορητότητα. Μου δίνουν ένα σταθερό νούμερο το οποίο καλώ 3-4 φορές, ενώ καλούσε αρκετές φορές και δεν απαντούσε κανείς στο τέλος όταν έκλεινε η γραμμή έλεγε ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλημμένος, λες και μου απέρριπταν την κλίση. Ξανατηλεφωνώ πάλι, εξηγώ τι έχει γίνει, μου λέει μισό λεπτό να δω, λοιπόν πάλι το ίδιο παραμύθι, θα γίνει η μετάβαση σήμερα. Περίμενα μέχρι αργά το απόγευμα και πάλι τίποτα. Μετά από αυτό τηλεφωνώ στο GIGASHOP τους στέλνω τα απαραίτητα για την φορητότητα του κύριου πλέον αριθμού μου, πληρώνω 95€ συν 3€ τα μεταφορικά στο boxnow, χθες Δευτέρα πριν το μεσημέρι παρέλαβα την κάρτα sim και αναμένω τηλέφωνό τους για ενεργοποίηση. Χθες το πρωί εν τω μεταξύ 30-3-26 λαμβάνω ένα τηλεφώνημα από το 13888 της cosmote, (ήταν η πρώτη φορά που μου τηλεφωνούσαν μέχρι τότε καλούσα εγώ) το παραμύθι συνεχίζεται.... Μου λένε λοιπόν ότι ύστερα από έλεγχο, μας έχουν ενημερώσει ότι δεν έχετε κάνει ενεργοποίηση της sim μέσα από την εφαρμογή, τους λέω αυτά έχουν γίνει από τις 16-3-26 που παρέλαβα την κάρτα, κάποια στιγμή μάλιστα μου είπαν ότι βλέπουν μέσα στο σύστημα ότι η κάρτα έχει ενεργοποιηθεί. Τους διαβάζω τι γράφει μέσα στην εφαρμογή στην ενότητα Αιτήματα-παραγγελίες, να ξανακάνεις μου λένε την ενεργοποίηση, μα αφού σας είπα ότι έχουν γίνει όλα αυτά και επειδή η εφαρμογή δεν με άφηνε να πάρω screenshot έχω τραβήξει φωτογραφία το τελευταίο στάδιο της ενεργοποίησης το οποίο τους το διαβάζω, μου λένε να μας στείλετε την φωτογραφία με mail για να δούμε πως θα σας εξυπηρετήσουμε τις επόμενες ημέρες. Να δω τελικά τι άλλο θα μου πουν στην συνέχεια, όπως είπα πλέον δεν βιάζομαι. Σήμερα 31-3-26 το πρωί (09:28) λαμβάνω SMS από την Vodafone για την καταχώρηση του αιτήματος φορητότητας του κύριου αριθμού μου για το ετήσιο CU (τότε προφανώς κατέθεσε το αίτημα το GIGASHOP). Μετά από 3 λεπτά με καλούν από την cosmote από κάποιο σταθερό νούμερο (να τα πουλάκια μας λέω) και μου λένε, μόλις λάβαμε αίτημα για την Vodafone, θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν έχει συμβεί κάτι από την συνεργασία μας και θέλετε την μεταφορά, αν ο λόγος είναι οικονομικός, είναι θέμα προσφοράς ίσως, να εξυπηρετήσουμε με κάτι καλύτερο, απαντώ και τα δύο, δηλαδή είναι μόνο αυτός ο λόγος; δεν είχατε κάποιο άλλο θέμα με το δίκτυο από άποψη κάλυψης υπηρεσιών; λέω και αυτό είναι ένας από τους λόγους, αλλά ο κυριότερος το θέμα συμπεριφοράς της εταιρείας σχετικά με την φορητότητα του καρτοκινητού μου (αναφέρωντας εν συντομία το παραπάνω σκηνικό). Βλέπω έχετε και σταθερό μου λέει, μου έκανε αρχικά πρόταση για να παραμείνω στα 16.23€, στην συνέχεια και 3 επιπλέον πάγια δώρο, λέω είναι αργά πλέον γιατί πήγα σε προπληρωμένο πακέτο καρτοκινητό, έχω πληρώσει, έχω παραλάβει sim και αναμένω μετάβαση, μου λέει η μετάβαση είναι προγραμματισμένη να γίνει σήμερα το απόγευμα μετά τις 4, μου το είπε σαν να μιλούσα με την vodafone, (μέχρι στιγμής πάντως που συντάσσω αυτό το κείμενο δεν έχει γίνει μετάβαση, το κατάστημα μου είπε θα σε ενημερώσουμε όταν είναι να γίνει), με ρώτησε επίσης τι ποσό πλήρωσες, της λέω γύρω στα 100€. Δυστυχώς λέω κατά κύριο λόγο αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά σας, με έκανε να φύγω και στην συνέχεια θα πάρω και το σταθερό αλλά και το καρτοκινητό όταν και αν ολοκληρωθεί η φορητότητά του, μου λέει σε καταλαβαίνω και θα αναφέρω όλα όσα μου λες. Μου λέει ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευελπιστούμε σε μια επόμενη, λέω αυτό εξαρτάται από εσάς. 9 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Μιας κ λεμε για εξυπηρέτηση πελατών, πρεπει να παραδεχτω το chat της βονταφονάρας χθες που το χρειάστηκα με εξυπηρέτησε γρήγορα και με επαγγελματισμο. Όσοι με ξέρετε στο φόρουμ, για να γράφω εγώ θετικά για την κόκκινη, σημαίνει ότι ισχύει. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Just now, VIPdriver said: Μιας κ λεμε για εξυπηρέτηση πελατών, πρεπει να παραδεχτω το chat της βονταφονάρας χθες που το χρειάστηκα με εξυπηρέτησε γρήγορα και με επαγγελματισμο. Όσοι με ξέρετε στο φόρουμ, για να γράφω εγώ θετικά για την κόκκινη, σημαίνει ότι ισχύει. Κι εμένα.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 18 minutes ago, terkos2 said: Παιδιά συγνώμη προκαταβολικά για αυτό το απέραντο σεντόνι. Η συνέχεια του "παραμυθιού" της φορητότητας του δευτερεύοντος κινητού μου απλού CU σε cosmote What's up μετά από την ανάρτηση εδώ: Την Τρίτη 24-3-26 το απόγευμα τηλεφωνώ ξανά στην vodafone, αφού το ψάχνει η κοπέλα μου λέει θα το προωθήσω σε προϊστάμενο να επισπευσθεί, δεν σου το εγγυώμαι ότι θα γίνει σήμερα, εγώ θα είμαι μέχρι τις εντεκάμιση το βράδυ εδώ αν έχω κάτι νεώτερο θα σε ενημερώσω. Μετά από καμιά ωρίτσα μου τηλεφωνεί και μου λέει από την vodafone δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καμία δέσμευση, απλά τηλεφώνησε στην cosmote και πες τους να σου ανοίξουν την γραμμή. Τηλεφωνώ στην cosmote τους λέω ότι η vodafone έχει αποδεσμεύσει το νούμερο, μου ζήτησαν τους αριθμούς των αιτήσεων που μου έβγαλε η εφαρμογή και αφού είδαν ότι όντως η vodafone είχε αποδεσμεύσει το νούμερο μετά από πολλές αναμονές μου λένε θα προωθηθεί το θέμα και απόψε θα γίνει η μετάβαση. Φυσικά και δεν έγινε. Την Πέμπτη το πρωί 26-3-26 ξανατηλεφωνώ μου λένε ότι δεν έγινε λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου και θα γίνει σήμερα. Ούτε και τότε δεν έγινε. Την επομένη το πρωί 27-3-26 βγήκα εκτός εαυτού, αποφάσισα πλέον να κάνω φορητότητα σε ετήσιο CU τον κύριο αριθμό μου cosmote συμβόλαιο (όλα απεριόριστα) και να αφήσω αυτήν την επίμαχη φορητότητα (από το απλό CU μου στο What's up) για να δω μέχρι που θα φτάσει το χάλι τους, δεν με ενδιέφερε πλέον άμεσα. Τους τηλεφωνώ, δεν εξιστορώ πλέον το όλο θέμα και ζητώ να μου πουν ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να ακυρώσω την φορητότητα. Μου δίνουν ένα σταθερό νούμερο το οποίο καλώ 3-4 φορές, ενώ καλούσε αρκετές φορές και δεν απαντούσε κανείς στο τέλος όταν έκλεινε η γραμμή έλεγε ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλημμένος, λες και μου απέρριπταν την κλίση. Ξανατηλεφωνώ πάλι, εξηγώ τι έχει γίνει, μου λέει μισό λεπτό να δω, λοιπόν πάλι το ίδιο παραμύθι, θα γίνει η μετάβαση σήμερα. Περίμενα μέχρι αργά το απόγευμα και πάλι τίποτα. Μετά από αυτό τηλεφωνώ στο GIGASHOP τους στέλνω τα απαραίτητα για την φορητότητα του κύριου πλέον αριθμού μου, πληρώνω 95€ συν 3€ τα μεταφορικά στο boxnow, χθες Δευτέρα πριν το μεσημέρι παρέλαβα την κάρτα sim και αναμένω τηλέφωνό τους για ενεργοποίηση. Χθες το πρωί εν τω μεταξύ 30-3-26 λαμβάνω ένα τηλεφώνημα από το 13888 της cosmote, (ήταν η πρώτη φορά που μου τηλεφωνούσαν μέχρι τότε καλούσα εγώ) το παραμύθι συνεχίζεται.... Μου λένε λοιπόν ότι ύστερα από έλεγχο, μας έχουν ενημερώσει ότι δεν έχετε κάνει ενεργοποίηση της sim μέσα από την εφαρμογή, τους λέω αυτά έχουν γίνει από τις 16-3-26 που παρέλαβα την κάρτα, κάποια στιγμή μάλιστα μου είπαν ότι βλέπουν μέσα στο σύστημα ότι η κάρτα έχει ενεργοποιηθεί. Τους διαβάζω τι γράφει μέσα στην εφαρμογή στην ενότητα Αιτήματα-παραγγελίες, να ξανακάνεις μου λένε την ενεργοποίηση, μα αφού σας είπα ότι έχουν γίνει όλα αυτά και επειδή η εφαρμογή δεν με άφηνε να πάρω screenshot έχω τραβήξει φωτογραφία το τελευταίο στάδιο της ενεργοποίησης το οποίο τους το διαβάζω, μου λένε να μας στείλετε την φωτογραφία με mail για να δούμε πως θα σας εξυπηρετήσουμε τις επόμενες ημέρες. Να δω τελικά τι άλλο θα μου πουν στην συνέχεια, όπως είπα πλέον δεν βιάζομαι. Σήμερα 31-3-26 το πρωί (09:28) λαμβάνω SMS από την Vodafone για την καταχώρηση του αιτήματος φορητότητας του κύριου αριθμού μου για το ετήσιο CU (τότε προφανώς κατέθεσε το αίτημα το GIGASHOP). Μετά από 3 λεπτά με καλούν από την cosmote από κάποιο σταθερό νούμερο (να τα πουλάκια μας λέω) και μου λένε, μόλις λάβαμε αίτημα για την Vodafone, θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν έχει συμβεί κάτι από την συνεργασία μας και θέλετε την μεταφορά, αν ο λόγος είναι οικονομικός, είναι θέμα προσφοράς ίσως, να εξυπηρετήσουμε με κάτι καλύτερο, απαντώ και τα δύο, δηλαδή είναι μόνο αυτός ο λόγος; δεν είχατε κάποιο άλλο θέμα με το δίκτυο από άποψη κάλυψης υπηρεσιών; λέω και αυτό είναι ένας από τους λόγους, αλλά ο κυριότερος το θέμα συμπεριφοράς της εταιρείας σχετικά με την φορητότητα του καρτοκινητού μου (αναφέρωντας εν συντομία το παραπάνω σκηνικό). Βλέπω έχετε και σταθερό μου λέει, μου έκανε αρχικά πρόταση για να παραμείνω στα 16.23€, στην συνέχεια και 3 επιπλέον πάγια δώρο, λέω είναι αργά πλέον γιατί πήγα σε προπληρωμένο πακέτο καρτοκινητό, έχω πληρώσει, έχω παραλάβει sim και αναμένω μετάβαση, μου λέει η μετάβαση είναι προγραμματισμένη να γίνει σήμερα το απόγευμα μετά τις 4, μου το είπε σαν να μιλούσα με την vodafone, (μέχρι στιγμής πάντως που συντάσσω αυτό το κείμενο δεν έχει γίνει μετάβαση, το κατάστημα μου είπε θα σε ενημερώσουμε όταν είναι να γίνει), με ρώτησε επίσης τι ποσό πλήρωσες, της λέω γύρω στα 100€. Δυστυχώς λέω κατά κύριο λόγο αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά σας, με έκανε να φύγω και στην συνέχεια θα πάρω και το σταθερό αλλά και το καρτοκινητό όταν και αν ολοκληρωθεί η φορητότητά του, μου λέει σε καταλαβαίνω και θα αναφέρω όλα όσα μου λες. Μου λέει ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευελπιστούμε σε μια επόμενη, λέω αυτό εξαρτάται από εσάς. Ταλαιπωρία… Προσωπικα αυτό που γνωρίζω είναι πως αφού εγκριθεί η φορητότητα από την αρμόδια αρχή, η εταιρία στην οποια έχεις κάνει το αίτημα θα σε «τραβήξει» στο δίκτυο. Αποδέσμευση της γραμμής από τον πάροχο που προέρχεσαι δεν υφισταται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Welcome back καρτοσυμβολαιο/καρτοπρογραμμα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 26 minutes ago, VIPdriver said: Welcome back καρτοσυμβολαιο/καρτοπρογραμμα... καλη η προσπαθεια, αλλα ειναι πολλα. Αν ειχε 500 λεπτα + data + sms και εκανε 5 ευρω θα ελέγε κατι. 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts