Fns1 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 37 minutes ago, petrost8 said: δλδ τι να στειλουμε εμεις που ειμαστε ηδη σε σταθερο της VF για να παρουμε καλυτερη τιμη; Αφου οι αλλοι παροχοι ειναι επισης ακριβοι, πχ 26€ τον μηνα βλεπω στο site της Nova Η μεγάλη διαφορά είναι ότι αυτά που γράφουν τα site είτε στη διακράτηση πελατών είτε ακόμα και σε κατάστημα οι τιμές είναι χαμηλότερες. Έχω γράψει και παραπάνω ότι σε κατάστημα για νέους την 100αρα η Νοβα την δινει 17,90.Εγω παλιός πελάτης την πλήρωνω 28,05. Εκδήλωσε ενδιαφέρον στη nova και πάρε προσφορά.,ή προσφορά αυτή θα είναι χαμηλότερη από αυτή που γράφουν τα site (με τη δικαιολογία ότι φεύγεις από άλλο πάροχο, όλοι επικαλούνται αυτό) Μετά ενόχλησε τη vodafone που είσαι ήδη πελάτης και πες ότι έχεις αυτή την προσφορά θα σου κάνουν καλύτερη τιμή με νέο όμως συμβόλαιο 24-μηνο. Αυτό έχει γίνει πολύ έντονο από τότε που βγήκε η ΔΕΗ fiber και έριξε πολύ τις τιμές. ΥΓ. Έκλεισα επίσης σε συγγενή 50αρα στην voda 18,65 .Στο σάιτ την εχει 25ευρω. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό : Βάζω κάρτα πάντα μέσα από το myCU app , έτσι και αυτή την φορά επέλεξα το ποσό των 13€ με apple pay, μου τα αφαίρεσαν κανονικά από την τράπεζα, ωστόσο… δεν εμφανίζεται κανένα υπόλοιπο των ~ 12,32€. Πήρα τηλέφωνο το 1252 και αναφέρει το προηγούμενο υπόλοιπό μου , δηλαδή αυτό των 0,50€. Μπήκα στην τράπεζα και βλέπω πως μου αφαίρεσαν 13€ . Μπήκα και στο ιστορικό online ανανέωσης αλλά δεν γράφει 26/03/2026. Λήγει το πακέτο μου απόψε στις 23:59 για αυτό δεν θέλω να περιμένω άλλο … τι να κάνω ; Edited 26 Μαρτίου by Inevar 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 5 minutes ago, Inevar said: Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό : Βάζω κάρτα πάντα μέσα από το myCU app , έτσι και αυτή την φορά επέλεξα το ποσό των 13€ με apple pay, μου τα αφαίρεσαν κανονικά από την τράπεζα, ωστόσο… δεν εμφανίζεται κανένα υπόλοιπο των ~ 12,32€. Πήρα τηλέφωνο το 1252 και αναφέρει το προηγούμενο υπόλοιπό μου , δηλαδή αυτό των 0,50€. Μπήκα στην τράπεζα και βλέπω πως μου αφαίρεσαν 13€ . Μπήκα και στο ιστορικό online ανανέωσης αλλά δεν γράφει 26/03/2026. Λήγει το πακέτο μου απόψε στις 23:59 για αυτό δεν θέλω να περιμένω άλλο … τι να κάνω ; Chat μέσα από την εφαρμογή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου ΥΓ Μόλις που είδα ότι μου επιστράφηκε το ποσό των 13€ , όποτε θα προσπαθήσω ξανά . 2 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) Δοκίμασε πάλι με αλλο τροπο θα έλεγα (απευθείας κάρτα - gpay αν γίνεται) Edited 26 Μαρτίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) 3 minutes ago, kmpatra said: Δοκίμασε πάλι με αλλο τροπο θα ρλργα (κάρτα - gpay αν γίνεται) Μια χαρά , απλά κάπου θα bugαρε η εφαρμογή τους , προσπάθησα πάλι με apple pay πάλι με ίδια καρτα και μου τα έβαλαν . Edited 26 Μαρτίου by Inevar 4 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Κρυψε τον αριθμό σου! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 7 minutes ago, kmpatra said: Κρυψε τον αριθμό σου! σε ευχαριστώ, το έκανα κατευθείαν με το που ανέβασα τις φωτό , ήταν η πρώτη εκεί φαινόταν και την έσβησα , ούτε 30 δευτερόλεπτα δεν κράτησε !! οι άλλες δεν δείχνουν κάτι . 3 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 8 ώρες πριν, eridion25 said: Εμφανίζεται αυτο στο tiktok Η επίσημη σελιδα του CU στο TikTok 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas285 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Πήγα σε 5 καταστήματα VF για να πάω ενα καρτοκινητό Q σε CU. Όλοι θέλουν 30 ευρώ. Εαν δεν βρω άκρη μέχρι την δευτέρα θα κάνω αυτό που είπε ο @kmpatra ,θα στείλω μήνυμα στο ginecu να μην μπει πακέτο και να μπουν τα 15 ευρώ σαν υπόλοιπο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, petrost8 said: δλδ τι να στειλουμε εμεις που ειμαστε ηδη σε σταθερο της VF για να παρουμε καλυτερη τιμη; Αφου οι αλλοι παροχοι ειναι επισης ακριβοι, πχ 26€ τον μηνα βλεπω στο site της Nova Στείλε κάτι τέτοιο.. Edited 26 Μαρτίου by cu2goup 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 14 minutes ago, cu2goup said: Στείλε κάτι τέτοιο.. Η αλήθεια είναι ότι με αφορμή αυτό και με μία ερώτηση τυχαία σε ένα κατάστημα ξεκίνησα το ψάξιμο ενώ έχω ακόμα 8 μήνες υπόλοιπο συμβολαίου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Fns1 said: ΥΓ. Έκλεισα επίσης σε συγγενή 50αρα στην voda 18,65 .Στο σάιτ την εχει 25ευρω 13,21€ την pro για 2 χρόνια. Μάλλον την πάτησε ο συγγενής.😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) 14 minutes ago, Konsta_ntina said: 13,21€ την pro για 2 χρόνια. Μάλλον την πάτησε ο συγγενής.😀 5/9/25 την είχα κλεισει.7 μήνες πριν.Ανεφερα το παράδειγμα για να δείξω στον φίλο ότι οι τιμές στα σάιτ δεν έχουν καμία σχέση από τις προσφορές στο chat, τηλέφωνο ή ακόμα και σε κατάστημα.😉 Edited 26 Μαρτίου by Fns1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 13 minutes ago, Konsta_ntina said: 13,21€ την pro για 2 χρόνια. Μάλλον την πάτησε ο συγγενής.😀 Είναι μέσα και κλήσεις σε κινητά;; 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 54 minutes ago, HEO said: Είναι μέσα και κλήσεις σε κινητά;; Απεριόριστα όλα, κινητά σταθερά. Όλα είναι στις ικανότητες διαπραγμάτευσης του συνδρομητή. Εντάξει -240€ στα 2 χρόνια. Σιγά το κέρδος. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Ξεκίνησε και το cu τα flash offers ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 15 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Απεριόριστα όλα, κινητά σταθερά. Όλα είναι στις ικανότητες διαπραγμάτευσης του συνδρομητή. Εντάξει -240€ στα 2 χρόνια. Σιγά το κέρδος. Μια χαρά είναι, μάζευε και ας είναι ρώγες έλεγε ο γάτος ο παππούς μου 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) 35 minutes ago, Alexandros201285 said: Ξεκίνησε και το cu τα flash offers ; Απεριόριστα data για 30 μέρες με 6,5€. Μου κάνει εντύπωση που λέει ότι δεν ισχύει για νέους cu πελάτες. Μάλλον με κάποιο τρόπο θέλει εμάς τους παλιούς να μας κρατήσει, ειδικά τώρα που τελειώνουν τα δωρεάν από το instagram. Θα ήθελα και ομιλία όμως... Edited 27 Μαρτίου by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) Άκυρο delete Edited 27 Μαρτίου by opmgls 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Έπαθε Q η βονταφονάρα... Ανανεωση 8€... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Εμενα δειχνεο απο 6 ευρω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Just now, GMF80 said: Εμενα δειχνεο απο 6 ευρω Μήπως είσαι σε φοιτητικό cu; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Η ανανέωση με σναπι κανονικά δίνει το 2€ κασμπακ, όταν είναι πάνω από 13€. Και ως 31/3. Τώρα το εμφανίζει και στα 8€. Αναρωτιέμαι βέβαια αν όντως θα το δώσει. 11 minutes ago, VIPdriver said: Έπαθε Q η βονταφονάρα... Ανανεωση 8€... Να ανοίγει άραγε κουπονι e-food? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 2 minutes ago, GMF80 said: Εμενα δειχνεο απο 6 ευρω Το 6 είναι του refill.. Το 8 δείχνει να είναι κανονικό και το έχω κι εγώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts