Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

37 minutes ago, petrost8 said:

δλδ τι να στειλουμε εμεις που ειμαστε ηδη σε σταθερο της VF για να παρουμε καλυτερη τιμη; Αφου οι αλλοι παροχοι ειναι επισης ακριβοι, πχ 26€ τον μηνα βλεπω στο site της Nova

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι αυτά που γράφουν τα site είτε στη διακράτηση πελατών είτε ακόμα και σε κατάστημα οι τιμές  είναι  χαμηλότερες.

Έχω γράψει και παραπάνω ότι σε κατάστημα για νέους την 100αρα η Νοβα την δινει 17,90.Εγω παλιός πελάτης την πλήρωνω 28,05. 

Εκδήλωσε ενδιαφέρον στη nova και πάρε προσφορά.,ή προσφορά αυτή θα είναι  χαμηλότερη από αυτή που γράφουν τα site (με τη δικαιολογία ότι φεύγεις από άλλο πάροχο, όλοι επικαλούνται αυτό)

Μετά ενόχλησε τη vodafone που είσαι ήδη πελάτης και πες ότι έχεις αυτή την προσφορά θα σου κάνουν καλύτερη τιμή με νέο όμως συμβόλαιο 24-μηνο.

Αυτό έχει γίνει πολύ έντονο από τότε που βγήκε η ΔΕΗ fiber και έριξε πολύ τις τιμές.

ΥΓ. Έκλεισα επίσης σε συγγενή 50αρα στην voda 18,65 .Στο σάιτ την εχει 25ευρω.

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1632

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1813

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό :

Βάζω κάρτα πάντα μέσα από το myCU app , έτσι και αυτή την φορά επέλεξα το ποσό των 13€ με apple pay, μου τα αφαίρεσαν κανονικά από την τράπεζα, ωστόσο… δεν εμφανίζεται κανένα υπόλοιπο των ~ 12,32€. Πήρα τηλέφωνο το 1252 και αναφέρει το προηγούμενο υπόλοιπό μου , δηλαδή αυτό των 0,50€. Μπήκα στην τράπεζα και βλέπω πως μου αφαίρεσαν 13€ . Μπήκα και στο ιστορικό online ανανέωσης αλλά δεν γράφει 26/03/2026.  Λήγει το πακέτο μου απόψε στις 23:59 για αυτό δεν θέλω να περιμένω άλλο … τι να κάνω ;

image.thumb.png.c1e0797b6180d66891d260e4d499ef98.png

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

5 minutes ago, Inevar said:

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό :

Βάζω κάρτα πάντα μέσα από το myCU app , έτσι και αυτή την φορά επέλεξα το ποσό των 13€ με apple pay, μου τα αφαίρεσαν κανονικά από την τράπεζα, ωστόσο… δεν εμφανίζεται κανένα υπόλοιπο των ~ 12,32€. Πήρα τηλέφωνο το 1252 και αναφέρει το προηγούμενο υπόλοιπό μου , δηλαδή αυτό των 0,50€. Μπήκα στην τράπεζα και βλέπω πως μου αφαίρεσαν 13€ . Μπήκα και στο ιστορικό online ανανέωσης αλλά δεν γράφει 26/03/2026.  Λήγει το πακέτο μου απόψε στις 23:59 για αυτό δεν θέλω να περιμένω άλλο … τι να κάνω ;

image.thumb.png.c1e0797b6180d66891d260e4d499ef98.png

Chat μέσα από την εφαρμογή 

ΥΓ Μόλις που είδα ότι μου επιστράφηκε το ποσό των 13€ , όποτε θα προσπαθήσω ξανά .

Δοκίμασε πάλι με αλλο τροπο θα έλεγα (απευθείας κάρτα - gpay αν γίνεται)

Edited by kmpatra

3 minutes ago, kmpatra said:

Δοκίμασε πάλι με αλλο τροπο θα ρλργα (κάρτα - gpay αν γίνεται)

Μια χαρά , απλά κάπου θα bugαρε η εφαρμογή τους , προσπάθησα πάλι με apple pay πάλι με ίδια καρτα και μου τα έβαλαν .

IMG_2457.png

IMG_2458.png

Edited by Inevar

7 minutes ago, kmpatra said:

Κρυψε τον αριθμό σου!

σε ευχαριστώ, το έκανα κατευθείαν με το που ανέβασα τις φωτό , ήταν η πρώτη εκεί φαινόταν και την έσβησα , ούτε 30 δευτερόλεπτα δεν κράτησε !! 

οι άλλες δεν δείχνουν κάτι .

Πήγα σε 5 καταστήματα VF για να πάω ενα καρτοκινητό Q σε CU. Όλοι θέλουν 30 ευρώ. Εαν δεν βρω άκρη μέχρι την δευτέρα θα κάνω αυτό που είπε ο @kmpatra ,θα στείλω μήνυμα στο ginecu να μην μπει πακέτο και να μπουν τα 15 ευρώ σαν υπόλοιπο.

2 ώρες πριν, petrost8 said:

δλδ τι να στειλουμε εμεις που ειμαστε ηδη σε σταθερο της VF για να παρουμε καλυτερη τιμη; Αφου οι αλλοι παροχοι ειναι επισης ακριβοι, πχ 26€ τον μηνα βλεπω στο site της Nova

Στείλε κάτι τέτοιο..

IMG_20260326_203520.jpg

Edited by cu2goup

14 minutes ago, cu2goup said:

Στείλε κάτι τέτοιο..

IMG_20260326_203520.jpg

Η αλήθεια είναι ότι με αφορμή αυτό και με μία ερώτηση τυχαία σε ένα κατάστημα ξεκίνησα το ψάξιμο ενώ έχω ακόμα 8 μήνες υπόλοιπο συμβολαίου.

2 ώρες πριν, Fns1 said:

ΥΓ. Έκλεισα επίσης σε συγγενή 50αρα στην voda 18,65 .Στο σάιτ την εχει 25ευρω

13,21€ την pro για 2 χρόνια. Μάλλον την πάτησε ο συγγενής.😀 

14 minutes ago, Konsta_ntina said:

5/9/25 την είχα κλεισει.7 μήνες πριν.Ανεφερα το παράδειγμα για να δείξω στον φίλο ότι οι τιμές στα σάιτ δεν έχουν καμία σχέση από τις προσφορές στο chat, τηλέφωνο ή ακόμα και σε κατάστημα.😉

Edited by Fns1

13 minutes ago, Konsta_ntina said:

Είναι μέσα και κλήσεις σε κινητά;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

54 minutes ago, HEO said:

Είναι μέσα και κλήσεις σε κινητά;;

Απεριόριστα όλα, κινητά σταθερά. Όλα είναι στις ικανότητες διαπραγμάτευσης του συνδρομητή. Εντάξει -240€ στα 2 χρόνια. Σιγά το κέρδος.

15 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Απεριόριστα όλα, κινητά σταθερά. Όλα είναι στις ικανότητες διαπραγμάτευσης του συνδρομητή. Εντάξει -240€ στα 2 χρόνια. Σιγά το κέρδος.

Μια χαρά είναι, μάζευε και ας είναι ρώγες έλεγε ο γάτος ο παππούς μου 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

35 minutes ago, Alexandros201285 said:

Ξεκίνησε και το cu τα flash offers ;

Απεριόριστα data για 30 μέρες με 6,5€. Μου κάνει εντύπωση που λέει ότι δεν ισχύει για νέους cu πελάτες. Μάλλον με κάποιο τρόπο θέλει εμάς τους παλιούς να μας κρατήσει, ειδικά τώρα που τελειώνουν τα δωρεάν από το instagram.

Θα ήθελα και ομιλία όμως...

Edited by kmpatra

Η ανανέωση με σναπι κανονικά δίνει το 2€ κασμπακ, όταν είναι πάνω από 13€. Και ως 31/3. Τώρα το εμφανίζει και στα 8€. Αναρωτιέμαι βέβαια αν όντως θα το δώσει.

11 minutes ago, VIPdriver said:

Έπαθε Q η βονταφονάρα... Ανανεωση 8€...

Να ανοίγει άραγε κουπονι e-food?