Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1632

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1813

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Καλημέρα σας, έχει βρεθεί κανείς τελευταία σε χώρα της ΕΕ με CU με μηδενικό υπόλοιπο;

Δουλεύει κανονικά;

Ρωτάω επειδή το ετήσιο cu έρχεται με μηδενικό υπόλοιπο.

Προφανώς θα το έχουν προβλέψει αλλά ρωτάω για καλό κ για κακό..

Βασικα, αφου εχεις μηδενικό υπόλοιπο, δεν πρόκειται να χρεωθείς τίποτα. Εαν έχεις το ετησιο, λογικά σε χωρες μελη ΕΕ θα πρέπει να μπορεις να κάνεις χρήση καποιου μερους του πακετου σου. Στη χειρότερη περίπτωση μπαίνεις σε wifi και χρησιμοποιεις viber/whatsapp κλπ.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Καλημέρα σας, έχει βρεθεί κανείς τελευταία σε χώρα της ΕΕ με CU με μηδενικό υπόλοιπο;

Δουλεύει κανονικά;

Ρωτάω επειδή το ετήσιο cu έρχεται με μηδενικό υπόλοιπο.

Ναι, δουλεύει με μηδενικό υπόλοιπο εισερχόμενες και εφόσον έχεις υπόλοιπα κλήσεων/mb και στα εξερχόμενα. Σε χώρες εκτός ΕΕ - αν δεν άλλαξε κάτι - χρειάζεται υπόλοιπο ανώτερο της ελάχιστης χρέωσης για να έχεις εισερχόμενες, ακόμα και αν δεν το σηκώσεις ποτέ.

Προφανώς θα το έχουν προβλέψει αλλά ρωτάω για καλό κ για κακό..

Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω, στα περισσότερα τα μισά τα βρίσκουμε στο δρόμο και τα άλλα μισά δουλεύουν κατά λάθος, νομίζεις ότι το σκέφτονται και πολύ;

Edited by spiliot

23 minutes ago, spiliot said:

Ναι, δουλεύει με μηδενικό υπόλοιπο εισερχόμενες και εφόσον έχεις υπόλοιπα κλήσεων/mb και στα εξερχόμενα. Σε χώρες εκτός ΕΕ - αν δεν άλλαξε κάτι - χρειάζεται υπόλοιπο ανώτερο της ελάχιστης χρέωσης για να έχεις εισερχόμενες, ακόμα και αν δεν το σηκώσεις ποτέ.

Απλώς θα ήταν ξεφτίλα μεγάλη.. 🙂

11 minutes ago, cu2goup said:

Απλώς θα ήταν ξεφτίλα μεγάλη.. 🙂

φοιτιτικο με μηδεν υπολοιπο σε ΕΕ, που εχει περασει το τρiμηνο αλλο οχι δωδεκαμηνο

δουλευε κανονικα για εξερχομενες σε CU και για internet -> απο τα φοιτιτικα δωρα 600ΜΒ και 600 λεπτα CU

οπως Ελλαδα δηλαδη

αυτο συνεβει στο κοντινο παρελθον, τωρα δεν ξερω

να προσθεσω, εισερχομενες ΔΕΝ ειχε

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

4 minutes ago, cu2goup said:

Γιατί; Αυτό δεν είναι το δεδομένο υποτίθεται;;

μετα το τριμηνο κοβονται οι εισερχομενες στην voda

5 ώρες πριν, konstantin79 said:

Απλά αν θελήσεις να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο, στην εταιρεία που θα κάνεις τη φορητότητα  διάλεξε καμία απλή κάρτα χωρίς πακέτο για να μην χάσεις τα χρήματα σου στην επιστροφή/υπαναχώρηση.

Να θυμίσω επίσης το δικαίωμα για μη άμεση φορητότητα, το οποίο θα πρέπει να δηλωθεί στην αίτηση φορητότητας, καθώς έχουν προ-επιλεγμενη την άμεση.

Δεν βοηθάει αυτο. Ο τωρινός πάροχος θα ενημερωθεί οτι φευγεις μετα απο 14 μέρες. Και τοτε δεν θα μπορεις να φυγεις. Η μη αμεση σου δίνει περιθωριο υπαναχώρησης σε σχεση με τον μελλοντικό πάροχο.

Παιδιά μίλησα για το yaerly max στο τσατ και μου είπαν πως η ομιλία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ. Και πως πρέπει να αγοράσω έξτρα πακέτο με χρόνο ομιλίας.

Λέτε να είναι πραγματικά έτσι;

Εγώ θεωρώ ότι απλώς πήγε και είδε τις λεπτομέρειες του πακέτου και επειδή δεν αναγράφει κάτι για τον χρόνο ομιλίας, μου απάντησε πως δεν ισχύει.

Ενώ τα 11GB ίντερνετ ισχύουν για ΕΕ κανονικά.

Edited by cu2goup

18 ώρες πριν, cu2goup said:

Ε, εντάξει για το yearly max μιλάμε..

και εγω εφερα παραδειγμα το φοιτιτικο 😁

1 hour ago, HEO said:

και εγω εφερα παραδειγμα το φοιτιτικο 😁

Πρώτο παράδειγμα που δεν εμπεριέχει φαγητό!!! 😳😳😁😁😂😂😂 

On 17/3/2026 at 9:01 ΜΜ, cu2goup said:

Παιδιά μίλησα για το yaerly max στο τσατ και μου είπαν πως η ομιλία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ. Και πως πρέπει να αγοράσω έξτρα πακέτο με χρόνο ομιλίας.

Λέτε να είναι πραγματικά έτσι;

Εγώ θεωρώ ότι απλώς πήγε και είδε τις λεπτομέρειες του πακέτου και επειδή δεν αναγράφει κάτι για τον χρόνο ομιλίας, μου απάντησε πως δεν ισχύει.

Ενώ τα 11GB ίντερνετ ισχύουν για ΕΕ κανονικά.

Εγώ πάλι πιστεύω πως όταν κάτι δεν αναφέρεται ρητά δεν σημαίνει πως δεν ισχύει κιόλας. Συνεπώς αν δεν αναφέρεται πουθενά κάτι για τα λεπτά ομιλίας και την περιαγωγή, πρέπει να ισχύει ο γενικός κανόνας, ότι δηλαδή μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

Για παράδειγμα στο αντίστοιχο πρόγραμμα της Q VIP, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι τα λεπτά ομιλίας, μηνύματα και δεδομένα ισχύουν μόνο για χρήση εντός Ελλάδας.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι στην χώρα που ζούμε, τίποτα δεν είναι αυτονόητο... 

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

14 minutes ago, jimmis11 said:

Εγώ πάλι πιστεύω πως όταν κάτι δεν αναφέρεται ρητά δεν σημαίνει πως δεν ισχύει κιόλας. Συνεπώς αν δεν αναφέρεται πουθενά κάτι για τα λεπτά ομιλίας και την περιαγωγή, πρέπει να ισχύει ο γενικός κανόνας, ότι δηλαδή μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

Για παράδειγμα στο αντίστοιχο πρόγραμμα της Q VIP, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι τα λεπτά ομιλίας, μηνύματα και δεδομένα ισχύουν μόνο για χρήση εντός Ελλάδας.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι στην χώρα που ζούμε, τίποτα δεν είναι αυτονόητο... 

Ρώτησα και σε άλλα σημεία πώλησης του ετήσιου cu και μου είπανε όλοι πως ισχύουν. Κάποιος για 200 λεπτά, άλλος απεριόριστα..

Κανείς δεν μου είπε πως δεν ισχύουν εκτός από τον αδαή στο τσατ του cu που απλώς επειδή δεν το διάβασε, θεώρησε πως δεν ισχύουν.

Edited by cu2goup

Όσο αφορά τη γνώση, το τσατ της κόκκινης έχει πεσει παρα πολυ (δυστυχώς). Για όσους δεν το έχουν μαθει, υπήρξαν απολυσεις ανω απο 500 υψηλόβαθμων πριν λίγο καιρο

15 minutes ago, VIPdriver said:

Όσο αφορά τη γνώση, το τσατ της κόκκινης έχει πεσει παρα πολυ (δυστυχώς). Για όσους δεν το έχουν μαθει, υπήρξαν απολυσεις ανω απο 500 υψηλόβαθμων πριν λίγο καιρο

Μια χαρά πολυ καλό ειναι απλά θα προτιμούσα να είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο 

Τουλάχιστον είναι εύκολο στη χρήση και σε συνδέει με εκπρόσωπο γρήγορα (συνήθως)

Δεν σε πετάει μετά από 10-15 λεπτά αναμονής ή κλείνει έτσι και βγεις από την εφαρμογή, όπως κάνει το τσατ της εταιρίας που έχεις για φωτογραφία στο προφίλ σου 

12 minutes ago, panos.k2 said:

Μια χαρά πολυ καλό ειναι απλά θα προτιμούσα να είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο 

Τουλάχιστον είναι εύκολο στη χρήση και σε συνδέει με εκπρόσωπο γρήγορα (συνήθως)

Δεν σε πετάει μετά από 10-15 λεπτά αναμονής ή κλείνει έτσι και βγεις από την εφαρμογή, όπως κάνει το τσατ της εταιρίας που έχεις για φωτογραφία στο προφίλ σου 

Προσωπικά ειχα γρήγορη ανταπόκριση και στις 2 εταιριες. Βεβαια σπανια να χρειάστηκα το τσατ της πρασινης.

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Βεβαια σπανια να χρειάστηκα το τσατ της πρασινης.

Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι με την πράσινη απλώς δουλεύουν τα πάντα και δεν χρειάζεται η εξυπηρέτηση πολύ πολύ..

48 minutes ago, cu2goup said:

Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι με την πράσινη απλώς δουλεύουν τα πάντα και δεν χρειάζεται η εξυπηρέτηση πολύ πολύ..

Προσωπικά πολύ λίγες φορές έχω χρησιμοποιήσει την εξυπηρέτηση της Cosmote μέσω chat, όπως αντίστοιχα και της Wind και τις Vodafone. 

Αυτή τη μια φορά που χρησιμοποίησα το τσατ κάθε εταιρίας, η Cosmote ήταν η μόνη που με έκανε να καλέσω 13888 γιατι στα 10λ αναμονής με πέταγε 

Ημουν στο εξωτερικό και δεν έμπαινε με τίποτα σε δίκτυο. Καταλαβαίνετε τι διαδικασία έκανα. Έβαλα άνθρωπο από Ελλάδα να καλέσει το 13788 για να με καλέσουν σε άλλο νούμερο και να μου ανοίξουν την περιαγωγή…

Επίσης, μόνο στη πράσινη μου έτυχε να έρθει λάθος πάγιο με τιμή άλλη από αυτή που συμφωνήθηκε.

Οποτε όλα σχετικά είναι 

Edited by panos.k2

27 minutes ago, panos.k2 said:

Προσωπικά πολύ λίγες φορές έχω χρησιμοποιήσει την εξυπηρέτηση της Cosmote μέσω chat, όπως αντίστοιχα και της Wind και τις Vodafone. 

Αυτή τη μια φορά που χρησιμοποίησα το τσατ κάθε εταιρίας, η Cosmote ήταν η μόνη που με έκανε να καλέσω 13888 γιατι στα 10λ αναμονής με πέταγε 

Ημουν στο εξωτερικό και δεν έμπαινε με τίποτα σε δίκτυο. Καταλαβαίνετε τι διαδικασία έκανα. Έβαλα άνθρωπο από Ελλάδα να καλέσει το 13788 για να με καλέσουν σε άλλο νούμερο και να μου ανοίξουν την περιαγωγή…

Επίσης, μόνο στη πράσινη μου έτυχε να έρθει λάθος πάγιο με τιμή άλλη από αυτή που συμφωνήθηκε.

Οποτε όλα σχετικά είναι 

Σιγουριά.. ο καθένας με τις εμπειρίες του..

Μπορεί κάποιος που έχει πάρει το ετήσιο πακέτο από το gigashop να μου πει τι ακριβώς του ζητήσανε κ αν είναι δυνατον να βάλει εδώ η να μου στείλει σε πμ το κείμενο για την υπεύθυνη δήλωση που ζητάει;

Θα μιλήσω μαζί τους στο τηλέφωνο αύριο αλλά η πρόσβαση μου στο ίντερνετ θα είναι περιορισμένη και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω την δήλωση. 

7 ώρες πριν, kostas285 said:

Μπορεί κάποιος που έχει πάρει το ετήσιο πακέτο από το gigashop να μου πει τι ακριβώς του ζητήσανε κ αν είναι δυνατον να βάλει εδώ η να μου στείλει σε πμ το κείμενο για την υπεύθυνη δήλωση που ζητάει;

Θα μιλήσω μαζί τους στο τηλέφωνο αύριο αλλά η πρόσβαση μου στο ίντερνετ θα είναι περιορισμένη και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω την δήλωση. 

Σου στέλνω σε πμ το κείμενο.