dasnowy Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Και πωλητές vodafone cu στο δρόμο έδιναν το φοιτητικό τρίμηνο με τα 50gb και σε μη φοιτητές όταν είχε βγει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) Ανέβηκε ελαφρώς η τιμή Edited 24 Φεβρουαρίου by sou_d 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Παλι πολυ φτηνο. 50% φτηνοτερο απο του φρογκ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) 30 minutes ago, VIPdriver said: Παλι πολυ φτηνο. 50% φτηνοτερο απο του φρογκ. Για Vodafone δεν αξίζει.. όταν με 110€ έχεις 300GB το μήνα.. Εδώ με 96€ έχεις 50GB μόνο.. Edited 24 Φεβρουαρίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Δεν τα γράφουμε αυτά δημόσια, μας διαβάζουν πολλοί καλοθελητές... δεν ισχυει αυτο, μου εχουν κανει πεντε (5) νουμερα φοιτιτικα χωρις να τους πω λεξη βεβαια ειμαι (ημουν μεχρι πριν λιγο) μετα-φοιτητης αλλα αυτο δεν νομιζω οτι σημαινει κατι τα εχω τα νουμερα φοιτιτκα μεχρι να κοψουν τα δωρα 600 ΜΒ μετα θα τα σουταρω 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Από σήμερα είμαι και εγώ σε cu, 300gb απεριόριστη ομιλία 100σμσ τον μήνα για έναν χρόνο με 95€. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει (WiFi calling volte). 9 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 25 minutes ago, cu2goup said: Για Vodafone δεν αξίζει.. όταν με 110€ έχεις 300GB το μήνα.. Εδώ με 96€ έχεις 50GB μόνο.. Το πρώτο τρίμηνο θα είναι 150gb μου είπε κάθε μήνα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Just now, sou_d said: Το πρώτο τρίμηνο θα είναι 150gb μου είπε κάθε μήνα Έστω.. αξίζει για 14€; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 19 minutes ago, cu2goup said: Έστω.. αξίζει για 14€; Προφανώς και όχι μαν. Αλλά άλλο να τα δίνεις 20-20, άλλο 110 ντούκου. Μόνο αυτό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 1 hour ago, HEO said: δεν ισχυει αυτο, μου εχουν κανει πεντε (5) νουμερα φοιτιτικα χωρις να τους πω λεξη βεβαια ειμαι (ημουν μεχρι πριν λιγο) μετα-φοιτητης αλλα αυτο δεν νομιζω οτι σημαινει κατι τα εχω τα νουμερα φοιτιτκα μεχρι να κοψουν τα δωρα 600 ΜΒ μετα θα τα σουταρω Ρε μην του λες τέτοια... Και θα αρχίσει να κλαίει πάλι... 😏😏😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Γιατί 110€ ρε παιδιά το ετήσιο, 95€ έχει τον πρώτο χρόνο και 100€ τον δεύτερο. Πριν κάνα δυο τρεις σελίδες το έγραψα. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, terkos2 said: Γιατί 110€ ρε παιδιά το ετήσιο, 95€ έχει τον πρώτο χρόνο και 100€ τον δεύτερο. Πριν κάνα δυο τρεις σελίδες το έγραψα. Δεν το δίνουν όλοι 95€. Το gigashop στη Λάρισα που είχα μιλήσει το δίνει 95€. Η άλλη στους Γόνους Λάρισας το δίνει 110€. Η south attica επίσης 110€. Και οι διαφημίσεις τους πλέον στα 110€ το έχουν. Μήπως δεν πουλάει πολύ και το δίνουν 95€ παρά την αύξηση στις διαφημίσεις;; Δεν ξέρω.. Καλό είναι παντός αν ενδιαφέρεται κάποιος να πάρει τηλέφωνο σε όσους εξωτερικούς συνεργάτες έχουμε αναφέρει και εδώ και στα λαγονικά και να ρωτήσει πόσο το δίνει ο καθένας. Edited 25 Φεβρουαρίου by cu2goup 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Archodas Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Η south attica είπε ότι το δίνει μονο σε προσωπικό σωμάτων ασφαλείας αλλά όταν την ρωτούσα τι χρειάζεται τα μάσαγε. Επισης μου είπε ότι θα το έκανε σε άτομο μη στρατιωτικό αν ήταν μαζί του στο τηλ κάποιος σε σώμα χωρίς πάλι να μου πει τι τον χρειάζεται… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) 15 minutes ago, Archodas said: Η south attica είπε ότι το δίνει μονο σε προσωπικό σωμάτων ασφαλείας αλλά όταν την ρωτούσα τι χρειάζεται τα μάσαγε. Επισης μου είπε ότι θα το έκανε σε άτομο μη στρατιωτικό αν ήταν μαζί του στο τηλ κάποιος σε σώμα χωρίς πάλι να μου πει τι τον χρειάζεται… Πες "είναι ο θείος μου στρατιωτικός στον Εβρο" και δεν μπορείς τώρα να τον τραβολογάς στο τηλεφωνο. Και στο κάτω κάτω εάν δεν θέλουν υπάρχουν και αλλού κερασιές... Edited 25 Φεβρουαρίου by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) 21 minutes ago, Archodas said: Η south attica είπε ότι το δίνει μονο σε προσωπικό σωμάτων ασφαλείας αλλά όταν την ρωτούσα τι χρειάζεται τα μάσαγε. Επισης μου είπε ότι θα το έκανε σε άτομο μη στρατιωτικό αν ήταν μαζί του στο τηλ κάποιος σε σώμα χωρίς πάλι να μου πει τι τον χρειάζεται… 6 minutes ago, VIPdriver said: Πες "είναι ο θείος μου στρατιωτικός στον Εβρο" και δεν μπορείς τώρα να τον τραβολογάς στο τηλεφωνο. Και στο κάτω κάτω εάν δεν θέλουν υπάρχουν και αλλού κερασιές... Εγώ που δεν τους είχα αφήσει περιθώριο γιατί μπήκα κατευθείαν στο ψητό, μου έστειλαν τα "απαραίτητα" στο viber χωρίς πολλά πολλά. Απλώς δεν το προχώρησα. Ζητάς απλώς την προσφορά για τα σώματα ασφαλείας. Edited 25 Φεβρουαρίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Η ταυτότητα στα απαραίτητα τι ήταν? Αστυνομική ή του σώματος? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 32 minutes ago, kmpatra said: Η ταυτότητα στα απαραίτητα τι ήταν? Αστυνομική ή του σώματος? Από τη στιγμή που η προσφορά αφορά και τους συγγενείς, δεν γίνεται να ζητήσουν ταυτότητα του σώματος.. Παιδιά έχουν βγάλει προσφορά και για τους εργαζόμενους του Σκλαβενίτη. Μήπως να τους στείλουμε και την Εργάνη;; 🙂 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, cu2goup said: Από τη στιγμή που η προσφορά αφορά και τους συγγενείς, δεν γίνεται να ζητήσουν ταυτότητα του σώματος.. Παιδιά έχουν βγάλει προσφορά και για τους εργαζόμενους του Σκλαβενίτη. Μήπως να τους στείλουμε και την Εργάνη;; 🙂 Τι προσφορα εχει για τον Σκλαβενίτη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, VIPdriver said: Τι προσφορα εχει για τον Σκλαβενίτη; https://www.facebook.com/share/p/1G7nze5xX4/ Δεν βρίσκω του CU αλλά δες για παράδειγμα της q. Δήθεν αποκλειστική προσφορά και την έχουν όλοι.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Εαν υπηρχε ΕΝΑΣ με μυαλο στις εταιριες ή συνεργάτες, θα έφτιαχνε πακέτο ανέργων και θα ξεπουλούσε... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) 5 minutes ago, VIPdriver said: Εαν υπηρχε ΕΝΑΣ με μυαλο στις εταιριες ή συνεργάτες, θα έφτιαχνε πακέτο ανέργων και θα ξεπουλούσε... Είναι το μάρκετινγκ. Σου λέει αποκλειστικά για vipdrivers και τρέχεις να το πάρεις επειδή θεωρείς πως θα έχεις προνόμιο. Και τελικά γελάει ο cu2goup με εσένα στο φόρουμ.. 😉😂 ..που έχει καλύτερη προσφορά από εσένα.. Edited 25 Φεβρουαρίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) 5 minutes ago, cu2goup said: Είναι το μάρκετινγκ. Σου λέει αποκλειστικά για vipdrivers και τρέχεις να το πάρεις επειδή θεωρείς πως θα έχεις προνόμιο. Και τελικά γελάει ο cu2goup με εσένα στο φόρουμ.. 😉😂 ..που έχει καλύτερη προσφορά από εσένα.. Κάτσε να μου ξαναδώσει το cu March Madness και θα σου πω εγώ μετά! Edited 25 Φεβρουαρίου by VIPdriver 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, VIPdriver said: Κάτσε να μου ξαναδώσει το cu March Madness και θα σου πω εγώ μετά! Πραγματικά το εύχομαι.. να το πάρω κι εγώ στα 2 cu που έχω σε αναμονή.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 57 minutes ago, VIPdriver said: Τι προσφορα εχει για τον Σκλαβενίτη; Γιατί;;; 😳😳 Θα πας να δουλέψεις;;; 😳😳 Σε έχω ικανό!!! 😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 50 minutes ago, cu2goup said: Πραγματικά το εύχομαι.. να το πάρω κι εγώ στα 2 cu που έχω σε αναμονή.. Με την γκαντεμιά που με δέρνει, μόλις αγορασω το 144αρι, την επόμενη ημέρα θα ανέβει στο ινστα ο διαγωνισμός της βονταφονάρας! 35 minutes ago, konstantinos77 said: Γιατί;;; 😳😳 Θα πας να δουλέψεις;;; 😳😳 Σε έχω ικανό!!! 😂😂😂 Ίσως παω στην "πηγή" απευθείας... 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts