konstantinos77 Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου (edited) 19 minutes ago, VIPdriver said: Vodafone can't afford me... WOOOW!!!! 😁😁😂😂 Και το Αγγλικό σου με σκοτώνει... Όλα με σκοτώνουν πάνω σου... 😁😁😂😂 Edited 16 Φεβρουαρίου by konstantinos77 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, konstantinos77 said: WOOOW!!!! 😁😁😂😂 Και το Αγγλικό σου με σκοτώνει... Όλα με σκοτώνουν πάνω σου... 😁😁😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, hercoulis said: Αγορά προ-πληρωμένης κάρτας από μάρκετ (τα λιντλ έχουν στο ταμείο). Την πρόσθετης στο id toy κινητού και πληρώνεις από αυτό. Μήπως λάθος quote, η απάντηση ήταν για αλλού; Δεν βλέπω σχέση με αυτό που ρωτώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKOKOTS Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου απο σημερα cu ετησιο απο q 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 41 minutes ago, NIKOSKOKOTS said: απο σημερα cu ετησιο απο q Τιμούλα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKOKOTS Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 45 minutes ago, VIPdriver said: Τιμούλα; 110 + 5 ευρω κουριερ και δωρο 15 ευρω snappi 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Τι σημαίνει ετησιο cu απο q ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, kmpatra said: Τι σημαίνει ετησιο cu απο q ? Ότι ήταν q κανονικό και πήγε cu ετήσιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 1 minute ago, kmpatra said: Τι σημαίνει ετησιο cu απο q ? Εγω καταλαβα οτι ηταν απλό Q και το εκανε 12μηνο CU (θα γελασετε, αλλά μόλις είδα ντεζαβού στην οθονη...) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Just now, VIPdriver said: Εγω καταλαβα οτι ηταν απλό Q και το εκανε 12μηνο CU (θα γελασετε, αλλά μόλις είδα ντεζαβού στην οθονη...) Πάλι με αντιγράφεις; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 12 minutes ago, cu2goup said: Πάλι με αντιγράφεις; Με προλαβες στο 90'! Πριν πατησω "καταχώριση απάντησης" ηρθε ενημέρωση με το ονομα σου! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klx652 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Πάει και το Big Bang Data Medium το εξαφάνισαν τα λυγούρια 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου καλα το ποσο τραγικα λιγουρια ειναι φανηκε και απο το 2.5 ευρω χρεωση , στην εξυπηρετηση πελατών, για να παρεις προτεραιοτητα. τετοια γυφτια δεν εχει ξαναγινει 5 1 1 Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, NIKOSKOKOTS said: και δωρο 15 ευρω snappi Φαντάζομαι αν κάνεις νέο λογαριασμό snappi; Αν είναι έτσι όλα τα cu το δίνουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Έχει αλλά η "διεύθυνση" στην Vodafone Ελλάδας τελευταία; Γιατί με όλα αυτά που γίνονται δεν εξηγείται αλλιώς... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, NIKOSKOKOTS said: 110 + 5 ευρω κουριερ και δωρο 15 ευρω snappi Από που το πήρες το ετήσιο ; Edited 17 Φεβρουαρίου by akis8607 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) Μόλις τσέκαρα το cu app και είδα ότι και στα τρία νούμερα που διαχειρίζομαι μπήκε κάτω κάτω στα combo η τρίμηνη προσφορά. Για τσεκάρετε κι εσείς.. λογικά μπήκε σε όλους.. Στα δύο φοιτητικά μπήκε το τρίμηνο πακέτο. Στο κανονικό μπήκε και το τρίμηνο και το δίμηνο. Άντε παιδιά βάλτε και το ετήσιο να γουστάρουμε!! Edited 18 Φεβρουαρίου by cu2goup 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Ισχύει: τρίμηνη και δίμηνη προσφορά σε κανονικό cu. 2 3 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 52 minutes ago, cu2goup said: Μόλις τσέκαρα το cu app και είδα ότι και στα τρία νούμερα που διαχειρίζομαι μπήκε κάτω κάτω στα combo η τρίμηνη προσφορά. Για τσεκάρετε κι εσείς.. λογικά μπήκε σε όλους.. Στα δύο φοιτητικά μπήκε το τρίμηνο πακέτο. Στο κανονικό μπήκε και το τρίμηνο και το δίμηνο. Άντε παιδιά βάλτε και το ετήσιο να γουστάρουμε!! Πολύ δυνατή κινηση, λογικά θα απαντησει ο ανταγωνισμός. Πολύ καλή λυση για οσους ζορίζονται να δωσουν 100-110-144 ευρω μαζεμενα για 12 μηνες και τους ειναι αρκετα τα 20 gb. ΥΓ: Βεβαια λεει "προσφορά" αλλά δεν λέει ημερομηνία ληξης προσφορας. Εχει και ρολοβερ, αρα θα κρατησει καιρο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Και σε μένα το εμφανίσε 1 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Εγώ που έχω το ετήσιο και έβγαζε και το τρίμηνο με 27.2, δεν βγάζει πλέον το τρίμηνο. 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Βεβαια λεει "προσφορά" αλλά δεν λέει ημερομηνία ληξης προσφορας. Έτσι το έλεγε το πακέτο και πριν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) 2 minutes ago, dasnowy said: Εγώ που έχω το ετήσιο και έβγαζε και το τρίμηνο με 27.2, δεν βγάζει πλέον το τρίμηνο. Να σ πω το ίδιο με το δίμηνο είναι.. Edited 18 Φεβρουαρίου by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 1 minute ago, cu2goup said: Να σ πω το ίδιο με το δίμηνο είναι.. Ούτε το δίμηνο μου βγάζει, αν εννοείς αυτό. Καλά έτσι και αλλιώς δεν με ενδιαφέρει εμένα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) 5 minutes ago, dasnowy said: Ούτε το δίμηνο μου βγάζει, αν εννοείς αυτό. Καλά έτσι και αλλιώς δεν με ενδιαφέρει εμένα. Είναι αυτό που λέμε "στην καρτοκινητή δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει".. 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πολύ δυνατή κινηση, λογικά θα απαντησει ο ανταγωνισμός. Πολύ καλή λυση για οσους ζορίζονται να δωσουν 100-110-144 ευρω μαζεμενα για 12 μηνες και τους ειναι αρκετα τα 20 gb. Πάντως αφού και τα συμβόλαια βγαίνουν 24μηνα, δεν με χάλαγε μία 24μηνη προπληρωμή καρτοκινητής με 6-7€ μήνα.. Edited 18 Φεβρουαρίου by cu2goup 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 35 minutes ago, cu2goup said: Πάντως αφού και τα συμβόλαια βγαίνουν 24μηνα, δεν με χάλαγε μία 24μηνη προπληρωμή καρτοκινητής με 6-7€ μήνα.. Σίγουρα συμφέρει, αλλά πρεπει να εχεις και την οικονομικη ανεση να το κάνεις. Το μόνο αρνητικό ειναι οτι δεν θα εχεις την ευελιξία να αλλάξεις εταιρια, σε περιπτωση πιο συμφερουσας προσφοράς. Εμένα πάντως με βλεπω να συνεχιζω βονταφον εαν κρατησει τις συγκεκριμένες προσφορες. Ποιος το λεει τωρα στον Κωνσταντίνο.... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts