Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 22/8/2025 at 3:41 ΜΜ, GREGORYMO said:

Παρέλαβα την κάρτα SIM.

Νέο νούμερο.

Πώς την ξύνουμε για να μην έχουμε κάποιο 'ατύχημα' ?

ξινόγλυκο... 😉

• Απαντήσεις 49,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1657

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1873

19 ώρες πριν, VIPdriver said:

Κρατάς σκρινσοτ την ημερομηνία ληξης του χρηματικού σου υπολοιπου και σε περιπτωση που γίνει φραγη τους το δείχνεις. Δεν πιστευω οτι θα εχεις φραγη, αλλά κράτα και μία πισινή με το σκρινσοτ.

Το έκανα. Για να δούμε

23 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Αν και το έχουμε πει πολλές φορές,θέλω μία επιβεβαίωση:έχω κερδίσει στον διαγωνισμό του Μαρτίου στο instagram και μου ήρθε μήνυμα πως θα μπει φραγή. Το αγνοώ;;;;

Το ξαναγράφω: εμένα θα έπρεπε να λήξει το υπόλοιπο τον Μαίο και να είχε μπει φραγη των Ιούνιο 

Αλλά δεν έγινε τίποτα ακομα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

4 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Το έκανα. Για να δούμε

Οταν περασει η ημερομηνία πες μας τι εγινε.

3 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Βαριέστε βλέπω... 😋😋😂😂😂

Έλα λίγο όλοι τα κεφάλια μέσα! Μην πω και κανένα "καλό χειμώνα"...

2 ώρες πριν, HEO said:

Το ξαναγράφω: εμένα θα έπρεπε να λήξει το υπόλοιπο τον Μαίο και να είχε μπει φραγη των Ιούνιο 

Αλλά δεν έγινε τίποτα ακομα

Εαν το εκαναν θα φευγαμε ολοι φρογκ με καλυτερο σημα.

2 minutes ago, VIPdriver said:

Έλα λίγο όλοι τα κεφάλια μέσα! Μην πω και κανένα "καλό χειμώνα"...

Μη σου πω καλό Πάσχα..

2 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν το εκαναν θα φευγαμε ολοι φρογκ με καλυτερο σημα.

Εντάξει δε λέω καλή η Cosmote αλλά εξαρτάται και η περιοχή. Εάν κάποιος έχει δίπλα του κεραία με Ν78 της Vodafone και η Cosmote στα 6km προφανώς θα επιλέξεις Vodafone, το ίδιο και αντίστροφα.

Εσκασα το 95αρι χθες και αναμενω. Επιστροφη cu μετα απο ενα χρονο frog.

Αυτο το χαρατσι 2,2 ευρω που χρεωνεσαι για μια απλη κληση οταν δεν εχεις καποιο ενεργο πακετο υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει;

11 ώρες πριν, madmax said:

Αυτο το χαρατσι 2,2 ευρω που χρεωνεσαι για μια απλη κληση οταν δεν εχεις καποιο ενεργο πακετο υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει;

Φραγή κλήσεων

3 minutes ago, cu2goup said:

Μπορεί και να κλείσει το κινητό γενικώς ε;

Δεν είναι κακή ιδέα... 🤔😋😉😂😂

Θέλω να κάνω φορητότητα ένα νούμερο από f2g σε cu για να βάλω το stay on. Μέσα από το σάιτ όμως μου ζητάει να επιλέξω κάποια από τις προσφορές που τρέχουν τώρα (13€-15€-95€). Υπάρχει δυνατότητα να μην επιλέξω κάποια;; Και αν όχι ποια απ' τις δυο "φθηνές" προτείνετε, μιας και ουσιαστικά το νούμερο θα ειναι απλά για να υπάρχει ...

4 ώρες πριν, thansof_7 said:

Θέλω να κάνω φορητότητα ένα νούμερο από f2g σε cu για να βάλω το stay on. Μέσα από το σάιτ όμως μου ζητάει να επιλέξω κάποια από τις προσφορές που τρέχουν τώρα (13€-15€-95€). Υπάρχει δυνατότητα να μην επιλέξω κάποια;; Και αν όχι ποια απ' τις δυο "φθηνές" προτείνετε, μιας και ουσιαστικά το νούμερο θα ειναι απλά για να υπάρχει ...

Αν το νούμερο το θες απλά για να υπάρχει, γιατί να φύγεις από Nova;

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Αν το νούμερο το θες απλά για να υπάρχει, γιατί να φύγεις από Nova;

Γιατί πρέπει κάθε δίμηνο να βάζω κάρτα...

31 minutes ago, thansof_7 said:

Γιατί πρέπει κάθε δίμηνο να βάζω κάρτα...

στην νοβα δεν χρειαζεται να βαζεις καρτα καθε διμηνο για να εχεις εισερχομενες κλησεις και μηνυματα και ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ....

πριν κλησει ο χρονος κανεις μια φορητοτητα στην cosmote με 3 ευρω και μετα επανερχεσαι στην Νοβα

εναλλακτικα το αφηνεις να διακοπει απο το δικτυο και αμεσως τους κανεις τηλεφωνο και στο ενεργοποιουν για ενα χρονο

μπορεις να το συνδιασεις με telz και να κανεις και κλησεις

καλο το πακετο της voda αλλα μονο για ειδικες περιπτωσεις π.χ μηνυματα εισερχομενων κλησεων, 100 λεπτα κλησεων και 100 μηνυματα.....

Αυτο που κάνει η νοβα ειναι ανεπισημο. Στο σαιτ της γραφει οτι τον 4ο μηνα μπαινει φραγη (οπως κάνει και ο ανταγωνισμός). Της βονταφον το ετησιο ειναι εγγυημενο. Βεβαια πολυ πιο συμφερον να βαζει 8ε/3μηνο στην κιου, ή 13ε/3μηνο στο φρογκ και θα μαζευονται τα λεπτα ομιλιας προς όλους απο το πακετο 3ε/120'. 

Το πιο φτηνο ειναι το κιου (8€). Το πιο συμφερον ειναι το φρογκ (δεν τους χαρίζεις τα χρηματα). Το πιο βολικο (δεν ξανασχολεισαι για 12 μηνες) ειναι της βονταφον 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Αυτο που κάνει η νοβα ειναι ανεπισημο. Στο σαιτ της γραφει οτι τον 4ο μηνα μπαινει φραγη (οπως κάνει και ο ανταγωνισμός). Της βονταφον το ετησιο ειναι εγγυημενο. Βεβαια πολυ πιο συμφερον να βαζει 8ε/3μηνο στην κιου, ή 13ε/3μηνο στο φρογκ και θα μαζευονται τα λεπτα ομιλιας προς όλους απο το πακετο 3ε/120'. 

Το πιο φτηνο ειναι το κιου (8€). Το πιο συμφερον ειναι το φρογκ (δεν τους χαρίζεις τα χρηματα). Το πιο βολικο (δεν ξανασχολεισαι για 12 μηνες) ειναι της βονταφον 

Εσύ ρε αγόρι μου λες και δεν είσαι στο φόρουμ.. χεστήκαμε τι λέει το επίσημο της Nova.. αφού δεν βάζει φραγή δεν βάζει τι να κάνουμε;;

Άμα ήταν να μένουμε στα επίσημα εμείς εδώ, φέξε μ κ γλίστρησα..

Edited by cu2goup

Just now, cu2goup said:

Εσύ ρε αγόρι μου λες και δεν είσαι στο φόρουμ.. χεστήκαμε τι λέει το επίσημο της Nova.. αφού δεν βάζει φραγή δεν βάζει τι να κάνουμε;;

Άμα ήταν να μένουμε στα επίσημα εμείς εδώ, φέξε μ κ γλίστρησα..

Απλα το λεω διοτι όποτε θέλει το κοβει η νοβα και το παει επίσημα (και χωρίς ειδοποιηση/ανακοίνωση). Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα να χασω κληση/σμσ. 

σωστα οποτε θελει το κοβει

αλλα δεν το εχει κοψει χρονια τωρα καθοτι το χρησιμοποιω κατα κορον

αν το κοψει βλεπουμε

εχει ο Θεος οπως ελεγε η γιαγια μου απο την Πολη 🙂