aektzhs 1 Δημ. Χθες στς 09:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:15 μμ 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Ελαφρύ το χώμα στα υπόλοιπα που μας άφησαν... ΥΓ: καθόλου ομιλία τελικά... Για να δούμε θα αντικατασταθεί με νέα πακέτα η εφαρμογή;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Χθες στς 09:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:20 μμ 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Για να δούμε θα αντικατασταθεί με νέα πακέτα η εφαρμογή;;;; Έχουν ανακοινωθεί 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Μαλλον για νεα πακέτα bing bang εννοεί ο aektzhs1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Το δολοφόνησαν το big bang Εμένα μου βγάζει 5 πακέτα μόνο Ευτυχώς αυτά που χρησιμοποιώ υπάρχουν ακομα 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 hour ago, HEO said: Το δολοφόνησαν το big bang Εμένα μου βγάζει 5 πακέτα μόνο Ευτυχώς αυτά που χρησιμοποιώ υπάρχουν ακομα Αποκλειστικά ομιλία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν ειχα κανει αιτηση για φορητοτητα σε cu μεσω της σελίδας σήμερα μου ήρθε η κάρτα με WPS, αλλα στο σαιτ μεσα μου πέταξε το εξης Ελέγχουμε την παραγγελία & τα δικαιολογητικά Χρειαζόμαστε κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την παραγγελία σου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σύντομα. Με πήραν τηλ οντως και μου λενε οτι βλέπουν να έχω κάνει αίτηση για φορητότητα σε συμβόλαιο κινητης με την vodafone. Η υπάλληλος λοιπον που είχα μιλήσει πριν 5 μερες για να πάρω προσφορα, την ειχα πει οτι θα ξαναμιλήσουμε 25 του μήνα. Αυτη απο οσο φαίνεται άνοιξε αίτημα φορητότητας κανονικά και εξου το σκάλωμα Μου ειπαν λοιπον οτι θα πρεπει να ακυρωθεί το αίτημα αυτό, άρα μου λενε σε 2-3 εργάσιμες μέχρι να γινει η ακυρωση..... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Για να καταλάβω, αυτή που μίλησες εκανε αίτημα φορητότητας σε συμβόλαιο χωρίς την έγκριση σου,η οποία κανονικά ηχογραφείται κιόλας? 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 minute ago, kmpatra said: Για να καταλάβω, αυτή που μίλησες εκανε αίτημα φορητότητας σε συμβόλαιο χωρίς την έγκριση σου,η οποία κανονικά ηχογραφείται κιόλας? ετσι οπως το ειπε ο υπαλληλος απο το τμημα της CU, ναι, αυτο καταλαβα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 5 minutes ago, tasosathan said: ετσι οπως το ειπε ο υπαλληλος απο το τμημα της CU, ναι, αυτο καταλαβα τρελα πραγματα συμβαινουν.....😐 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 21 ώρες πριν, VIPdriver said: Ελαφρύ το χώμα στα υπόλοιπα που μας άφησαν... ΥΓ: καθόλου ομιλία τελικά... Ξέρει κανείς αν μπορούμε να σώσουμε τα υπόλοιπα από τα προηγούμενα ΒΒ πακέτα; Η κόρη μου έχει συσσωρεύσει 40+ GB από το πακέτο 4GB +100' 2,5€ που της έβαζα κάθε εβδομάδα στην μεταliquid εποχή. Τώρα θα της ενεργοποιώ το πακέτο 11,8€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 minute ago, balkos said: Ξέρει κανείς αν μπορούμε να σώσουμε τα υπόλοιπα από τα προηγούμενα ΒΒ πακέτα; Η κόρη μου έχει συσσωρεύσει 40+ GB από το πακέτο 4GB +100' 2,5€ που της έβαζα κάθε εβδομάδα στην μεταliquid εποχή. Τώρα θα της ενεργοποιώ το πακέτο 11,8€ Δυστυχώς ΟΧΙ. Μόνο στο chat αν σου κάνουν κάτι χαριστικα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Στις 7/1 έκανα αίτηση φορητότας online πλήρωσα και τα 13 ευρώ (έλαβα και email απόδειξης απο vodafone) αλλά δε μου ήρθε κάποιο μήνυμα ή αριθμός αίτησης. Άρχισα να προβληματίζομαι γιατί δεν έχω λάβει την κάρτα sim. Ξέρετε πόσο καιρό κάνει η φορητότα; Δε θα έπρεπε να λάβω κάποιο email; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Θα έπρεπε να εχεις τελειωσει απο τις πρωτες μερες. Επικοινωνησε μαζι τους. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Το cu200 παίζει ακόμα για όποιον ενδιαφέρεται. 😊 5 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν On 6/1/2025 at 12:57 ΜΜ, aektzhs 1 said: Έχω πιάσει από Δυτική Κέρκυρα σήμα από Ιταλία. Φιλος στο φόρουμ (νομίζω ο @MitsosDaBest13 ) επίσης από Πελοπόννησο είχε πιάσει 3G από Λιβύη Το ISS-NASA-Guests ίσως είναι δορυφορικό δεν ξέρω Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ. 😅 2G ήταν από Λιβύη, στη νότια Λακωνία (Πλύτρα), αλλά έβλεπα κι άλλες εταιρίες. Η Vodafone πουθενά. 😛 Αν είχα ανοίξει το Roaming, πιθανόν να είχε συνδεθεί. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 43 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ. 😅 2G ήταν από Λιβύη, στη νότια Λακωνία (Πλύτρα), αλλά έβλεπα κι άλλες εταιρίες. Η Vodafone πουθενά. 😛 Αν είχα ανοίξει το Roaming, πιθανόν να είχε συνδεθεί. Ω ρε μεγάλε, που βρέθηκες εκεί κάτω. Τέρμα Θεού 😅😜. Τσίτα τα μηχανάκια οι μακρινοί γείτονες, λολ😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, johnny_htc said: Ω ρε μεγάλε, που βρέθηκες εκεί κάτω. Τέρμα Θεού 😅😜. Τσίτα τα μηχανάκια οι μακρινοί γείτονες, λολ😂 Μόνο εμείς θέλουμε να δείξουμε ευσεβείς στα εθνικά όρια να δείξουμε και καλά για το καλό της υγείας όλων 💀 Φούρνοι μικροκυμάτων οι τύποι σαν τους Τούρκους 😇 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Μόνο εμείς θέλουμε να δείξουμε ευσεβείς στα εθνικά όρια να δείξουμε και καλά για το καλό της υγείας όλων 💀 Φούρνοι μικροκυμάτων οι τύποι σαν τους Τούρκους 😇 Ρε φίλε, πραγματικά. Είναι υπερβολικά μακριά έστω και από τα παραλία της Λιβύης. Απίστευτο. Εν τω μεταξύ, τι δίκτυο είναι αυτό εκεί, ειλικρινά θα ήθελα να ξερα πώς καταφέρνει και δουλεύει σωστά με τέτοια handovers που θα κάνει στις κεραίες. Εκτός και αν έχουν πολύ λίγες ή έχουν απλά μόνο ένα cell ανά διαστήματα κεραιών να βαράει στο άπειρο για τη θάλασσα λολ.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Ωραίο όνομα για εταιρία το Αλ Μαντάρ!!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 26 minutes ago, costastro said: Ωραίο όνομα για εταιρία το Αλ Μαντάρ!!! Μη μας το κάνεις μαντάρα τώρα! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 35 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 35 λεπτά πριν On 15/1/2025 at 9:38 ΜΜ, VIPdriver said: Ελαφρύ το χώμα στα υπόλοιπα που μας άφησαν... ΥΓ: καθόλου ομιλία τελικά... Νέες αλλαγές. Το εβδομαδιαίο απεριόριστο πολύ ενδιαφέρον παντως... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 14 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, elkons said: Μόνο εμείς θέλουμε να δείξουμε ευσεβείς στα εθνικά όρια να δείξουμε και καλά για το καλό της υγείας όλων 💀 Φούρνοι μικροκυμάτων οι τύποι σαν τους Τούρκους 😇 Φούρνοι μεγαλοκυμάτων! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts