GREGORYMO Δημ. Δευτέρα στις 05:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:23 μμ Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές στις κληρώσεις. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 05:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:29 μμ 5 minutes ago, GREGORYMO said: Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές στις κληρώσεις. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.... Σε ποιες κληρώσεις αναφέρεσαι; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Δευτέρα στις 05:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:33 μμ 4 minutes ago, VIPdriver said: Σε ποιες κληρώσεις αναφέρεσαι; Big bang 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Δευτέρα στις 07:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:37 μμ 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε ποιες κληρώσεις αναφέρεσαι; 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Big bang 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiourgias Δημ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Συγγνώμη αν έχει γίνει ξανά η ερώτηση, αλλά υπάρχει τρόπος να σταματήσουμε την καθημερινή "ενημέρωση"/spamming που μας ειδοποιεί ότι τα διαθέσιμα MBs τελείωσαν και μας ζητάει να ενεργοποιήσουμε πακέτο DATA? Μια φορά το καταλαβαίνω, κάθε μέρα spamming καταντάει κουραστικό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 07:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:26 πμ Πάντως το 200GB στο BB δεν αυξήθηκε η τιμή.. ας ελπίσουμε πως θα το ξεχάσουν όπως το φοιτητικό 15ήμερο... 9 ώρες πριν, vgiourgias said: Συγγνώμη αν έχει γίνει ξανά η ερώτηση, αλλά υπάρχει τρόπος να σταματήσουμε την καθημερινή "ενημέρωση"/spamming που μας ειδοποιεί ότι τα διαθέσιμα MBs τελείωσαν και μας ζητάει να ενεργοποιήσουμε πακέτο DATA? Μια φορά το καταλαβαίνω, κάθε μέρα spamming καταντάει κουραστικό. Κάνε έναν αποκλεισμό στο κινητό σου ως που να βάλεις κάρτα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Χθες στς 07:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:34 πμ Έγιναν οι αλλαγές στο big bang? Δεν βλέπω κάτι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 07:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:35 πμ 1 minute ago, GREGORYMO said: Έγιναν οι αλλαγές στο big bang? Δεν βλέπω κάτι Ναι λέω μήπως το ξεχάσουν.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 08:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:02 πμ 9 ώρες πριν, vgiourgias said: Συγγνώμη αν έχει γίνει ξανά η ερώτηση, αλλά υπάρχει τρόπος να σταματήσουμε την καθημερινή "ενημέρωση"/spamming που μας ειδοποιεί ότι τα διαθέσιμα MBs τελείωσαν και μας ζητάει να ενεργοποιήσουμε πακέτο DATA? Μια φορά το καταλαβαίνω, κάθε μέρα spamming καταντάει κουραστικό. Εμενα με κλειστά δεδομένα δεν μου έρχεται τετοιο μήνυμα σε αριθμό που δεν έχει ενεργό πακέτο data. Αν κατα λάθος τα ανοιξω , τότε έρχεται. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 08:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:15 πμ 12 minutes ago, kmpatra said: Εμενα με κλειστά δεδομένα δεν μου έρχεται τετοιο μήνυμα σε αριθμό που δεν έχει ενεργό πακέτο data. Αν κατα λάθος τα ανοιξω , τότε έρχεται. Ο φίλος θα εχει καποια εφαρμογη που κανει αυτοματα updates 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 08:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:18 πμ 14 ώρες πριν, balkos said: Εγώ πάντως κ οι 2 κόρες μου δε θα φύγουμε γιατί είναι η μόνη εταιρεία που πιάνει άριστα στο σπίτι μου. Η cosmote μόνο στο μπαλκόνι Cosmocabriolet™ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 08:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:22 πμ 3 minutes ago, Bas said: Cosmocabriolet™ Κοντ, δε μπαλκόνις νετγουορκ 😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν On 12/1/2025 at 6:56 ΜΜ, p_k said: Σε ποια περιοχή έχεις τόσο χαμηλές ταχύτητες; Αθήνα, προς τα βόρεια 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Έχει αλλάξει η προσφορά για cu, αλλά τα ψιλά γράμματα όχι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 55 minutes ago, sou_d said: Έχει αλλάξει η προσφορά για cu, αλλά τα ψιλά γράμματα όχι EDIT: Επανήλθε Edited 2 ώρες πριν by Bas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν πόσες ημέρες να υπολογίζω για φορητότητα απο cosmote σε cu? εχθες προλαβα το βραδυ και τσιμπησα την προσφορα 13ευρω/μηνα για απεριοριστα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Το CU200 ακόμα παίζει 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 minutes ago, Bas said: Το CU200 ακόμα παίζει Και ο κωδικός birthday 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 49 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 49 λεπτά πριν Αυτό σημαίνει ότι η Cosmote με αποδέσμευσε έτσι εύκολα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 29 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 29 λεπτά πριν On 12/1/2025 at 9:23 ΜΜ, HEO said: Κοιτα, για αυτο λεω να εισαι ετοιμος και σβελτος οταν θα εχεις την ευκαιρια η voda απανταει στο αιτημα σε 20 ημερολογιακες μερες το διαστημα φορητοτητας στην περιπτωση των 8 ευρω ηταν 2 μηνες, προλαβαινες ανετα 😞 δεν ξερω τι παιχτηκε και δεν απαντησαν, ισως οταν πλησιαζε η συμπληρωση των 20 ημερολογιακων μερων να τους έπαιρνες τηλεφωνο αλλα και ενας μηνας να ειναι αν εισαι σβελτος προλάβαινεις επιμενω στο γραπτο και την κατυχωρηση στοιχειων οπως ο μαναδικος αριθμος αναφορας διοτι υπαρχει περιπτωση απο αμελεια να σε ξεχασουν, εχοντας γραπτα στοιχεια μπορεις να κανεις καταγγελεια και να τους φοβισεις να ξυπνησουν, συνεβει σε φιλο εδω στο φορουμ που τον ξεχασαν αν και ειχε διακοψει το νουμερο του, με παροτρυνση δικη μου εκανε καταγγελεια και πολυ συντομα τα πηρε τα λεφτα του και δεν ειναι οτι δεν θελουν να πληρωσουν, μεσα εκει γινεται της ποπης και ο ενας δεν ξερει τι λεει ο αλλος στο φιναλε "Verba volant, scripta manent" - Τα λογια πετανε, τα γραπτα μενουν 🙂 αν θελεις καμμια βοηθεια -μιας που ειμαι πιο εμπειρος και την εχω κανει την διαδικασια πολλες φορες- οταν ερθει η στιγμη μην διστασεις να γραψεις στο φορουμ ή ακομα και στειλεις ΠΜ Θα συμφωνήσω με την άποψη σου για αυτό και εγώ δεν τους πήρα τηλέφωνο και επικοινώνησα μέσω της φόρμας.Το ερώτημα που έχω είναι ότι η ημερομηνία που τους στέλνεις το email δε σε καλύπτει ακόμα και αν περάσει το δίμηνο; Αν εκείνοι άργησαν να απαντήσουν λόγο φόρτου εργασίας δεν φταίει ο πελάτης.!! Το έχω διαπιστώσει και εγώ εκεί γίνεται της Πόπης δεν βγάζεις εύκολα άκρη τώρα μάλιστα που έχουν και το bot άστα να πάνε. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου και όταν έρθει η ώρα θα επικοινωνήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts