Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να δούμε πόσο θα κρατήσει. 

Πολύ καλό πακέτο να μην είχε κόφτη μόνο.. 

Screenshot_20250110_152547.jpg

Nova only Edge SA For Ever.. 

Μα γιατί βάζει κόφτη;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Και γω και γω....

ΥΓ. Βρηκα ενα παλαιότερο λινκ στα σμσ μου μήπως και μπορεσω να ξανακάνω το ερωτηματολόγιο και να τους πω 2 λογάκια για το κασμπακ, αλλά...

Screenshot_20250110.thumb.jpg.005e543ad6886e6b32a63302a18e00ac.jpg

Copyright 2022 από κάτω το είδε κανείς; 🤣

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Η δική μου εμπειρία από σουπερμάρκετ δείχνει (όταν παω βαθιά μέσα στο κτίριο) ότι με κοσμοτέ δεν βγάζω κλήση, ενώ με βονταφον μπορώ να μιλήσω κανονικα. 

Τα σούπερ μάρκετ στη περιοχή είναι βαθιά ε; 

Τρύπες ολόκληρες 

6 minutes ago, p_k said:

Μα γιατί βάζει κόφτη;

Για τον ίδιο λόγο με τη Nova λογικά απλώς τα άφησε απεριόριστα αντίθετα η Nova στα καρτοκινητά της πλέον δεν υπάρχει το απεριόριστο.

Τουλάχιστον στα συμβόλαια μέχρι τώρα δε τολμάνε για κόφτη, καλό αυτό για εμάς τους καταναλωτές όμως.

1 hour ago, Antonio21 said:

Για να δούμε πόσο θα κρατήσει. 

Πολύ καλό πακέτο να μην είχε κόφτη μόνο.. 

Screenshot_20250110_152547.jpg

Πιστεύω θα το κρατήσει περισσότερο απο την κοσμοτε. 

1 hour ago, VIPdriver said:

Πιστεύω θα το κρατήσει περισσότερο απο την κοσμοτε. 

Στο τσατ που ρώτησα είπε περίπου μέχρι 14/1. Τώρα τι εννοεί περίπου; Ανάλογα πόσους θα μαζέψουν λέω εγώ.

Θέλω να το κάνω για έναν γνωστό που έχει comokarta.. 

4 ώρες πριν, Antonio21 said:

Θέλω να το κάνω για έναν γνωστό που έχει comokarta.. 

Αν θες, μπορείς να χρησιμοποιησεις στο πεδίο "κωδικός έκπτωσης" έναν από τους παρακάτω Bring a friend κωδικούς. Δίνουν 7€ κουπόνι για το efood και είναι από το φίλο που είχα αναφέρει οτι έμεινε άνεργος.

Εννοείται όποιος θέλει χρησιμοποιεί - εγώ απλά τους πετάω εδώ για εξυπηρέτηση.

mu7umapp

ctcj6l8d

a7t7gc3a

jn48gmg5

emt7abr9

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Βάζω δηλ ένα από αυτά και θα πάρει ο φίλος σας κουπόνι 7€?

Ναι θα το κάνω 16/01 γυρίζει ο φίλος 17-18 θα κάνω την αίτηση φορητότητας και θα βάλω έναν από τους κωδικούς αυτούς. 

Εάν επιτρέπεται έχει ανάγκη ο φίλος μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε; 

Edited by Antonio21

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Βάζω δηλ ένα από αυτά και θα πάρει ο φίλος σας κουπόνι 7€?

Ναι θα το κάνω 16/01 γυρίζει ο φίλος 17-18 θα κάνω την αίτηση φορητότητας και θα βάλω έναν από τους κωδικούς αυτούς. 

Εάν επιτρέπεται έχει ανάγκη ο φίλος μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε; 

Με τους κωδικούς αυτούς παίρνουν και οι δύο 10gb/ανανέωση για 1 χρόνο κι ένα κουπόνι efood αξίας 7€ με διάρκεια για 2 βδομάδες, δλδ και ο φίλος σου θα πάρει κουπόνι για το efood.  

Προς το παρόν, είναι εντάξει και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής, τον βοηθάω με κάτι τέτοια μικρά και βλέπουμε

Να σαι καλά! 🙂 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

23 ώρες πριν, HEO said:

Η καλύτερη αξιολόγηση είναι τα νούμερα Vodafone που θα πεθάνουν 

Προσωπικά είχα καμμία δεκαριά και βάλε που τα χρησιμοποιώ σε κατασκευές και συναγερμούς.

Όλα αυτά θα πεθάνουν αφού 13 ευρώ το δίμηνο για καθενα είναι δυσβάσταχτο ενώ τα εγγλεζακια giffgaf δεν θέλουν τιποτα

Πάμε για άλλα 🙂

Αυτό πιστεύω και εγώ.
Και από μένα θα πεθάνουν 3.
Όσο για την αξιολόγηση με πήρε ρομπότ τηλ από το 1237. Άλλες φορές το έκλεινα. Τώρα τους έβαλα 5. Είμαι πιο επιεικής από κάτι τύπους εδώ μέσα😁.

9 minutes ago, VIPdriver said:

Απο μενα πεθαναν ηδη 2 και θα πεθανουν και άλλα 2. Ας μην σταματούσαν το κασμπακ...

Αυτό που το λες σαν να πήρες εκδίκηση.. δλδ τι έχασαν από εσένα που απέσυρες δύο νούμερα; Πόσα έσοδα είχαν από εσένα τόσο καιρό που τα δούλευες μόνο μέσω cashback;

Με την κατάργηση του cashback μόνο εσύ κι εγώ βγήκαμε χαμένοι, όχι η Vodafone.

Αν οι εταιρείες περίμεναν να ζήσουν από εμάς εδώ στο φόρουμ, δεν θα είχαν ανοίξει καν.

12 minutes ago, cu2goup said:

Αυτό που το λες σαν να πήρες εκδίκηση.. δλδ τι έχασαν από εσένα που απέσυρες δύο νούμερα; Πόσα έσοδα είχαν από εσένα τόσο καιρό που τα δούλευες μόνο μέσω cashback;

Με την κατάργηση του cashback μόνο εσύ κι εγώ βγήκαμε χαμένοι, όχι η Vodafone.

Αν οι εταιρείες περίμεναν να ζήσουν από εμάς εδώ στο φόρουμ, δεν θα είχαν ανοίξει καν.

Χάνει και η εταιρια, αφου χανει πελάτη, ο οποίος πελάτης οταν αποφασισει να αγορασει πακετο ή προσφορα θα βαλει λεφτά. Λεφτά τα οποία τωρα θα πανε σε αλλη εταιρια. Κανέναν πελάτη δεν πρεπει να χάνει.

8 minutes ago, VIPdriver said:

Χάνει και η εταιρια, αφου χανει πελάτη, ο οποίος πελάτης οταν αποφασισει να αγορασει πακετο ή προσφορα θα βαλει λεφτά. Λεφτά τα οποία τωρα θα πανε σε αλλη εταιρια. Κανέναν πελάτη δεν πρεπει να χάνει.

Χάνει έναν τζαμπατζή.

Εγώ όσο υπήρχε το cashback δεν "αποφάσισα" να βάλω ποτέ κάρτα.

Οι τζαμπατζήδες είναι φύρα.

22 minutes ago, cu2goup said:

Χάνει έναν τζαμπατζή.

Εγώ όσο υπήρχε το cashback δεν "αποφάσισα" να βάλω ποτέ κάρτα.

Με τη δική σου λογική τα δωρεάν του ΑΒ ειναι για τζαμπατζηδες και η βονταφον πρεπει να το κόψει γιατι δεν κερδίζει τίποτα. 

1 hour ago, cu2goup said:

Χάνει έναν τζαμπατζή.

Δεν είναι τόσο απλό.

Οι ενεργές συνδέσεις είναι πλεονέκτημα για την εταιρεία τα δε δωρα ΑΒ φέρνουν πελάτες στο σούπερ μάρκετ που θα πάρουν και άλλα προϊόντα.

Το ίδιο και το cashback

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

42 minutes ago, HEO said:

Δεν είναι τόσο απλό.

Οι ενεργές συνδέσεις είναι πλεονέκτημα για την εταιρεία τα δε δωρα ΑΒ φέρνουν πελάτες στο σούπερ μάρκετ που θα πάρουν και άλλα προϊόντα.

Το ίδιο και το cashback

Ναι αλλά με 0,20€ πχ cashback σου δίνει 12€ το μήνα ΑΒ. Με 15€ αγορές.. δλδ με 3€ ουσιαστικά.

Και λες δλδ με 3€ το μήνα να σου δίνει ψώνια αξίας 15€.

Χώρια τα υπόλοιπα drop.

Παιδιά ανοίξτε μία εταιρεία και κάντε τέτοιες προσφορές στους πελάτες σας και θα έρθουμε όλοι αλήθεια!!

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Με τη δική σου λογική τα δωρεάν του ΑΒ ειναι για τζαμπατζηδες και η βονταφον πρεπει να το κόψει γιατι δεν κερδίζει τίποτα. 

Το εάν πρέπει να τα κόψει θα το αποφασίσει αυτή. Εγώ αυτή τη στιγμή που έχω και την προσφορά της κάρτας Νέων, βάζω μέσα τη Vodafone κάθε μήνα. Ναι είμαι τζαμπατζής. Αν αυξηθούμε, θα το σταματήσει.

42 minutes ago, HEO said:

τα δε δωρα ΑΒ φέρνουν πελάτες στο σούπερ μάρκετ που θα πάρουν και άλλα προϊόντα.

Θα μπορούσε να τα δίνει και χωρίς καθόλου ανανέωση. Πάλι θα ερχόταν οι πελάτες και μάλιστα περισσότεροι. Γιατί κολλάμε στο cashback των 0,20€ 🙂 Εκτός κι αν δεν γνωρίζουν από marketing, οπότε οκ πάω πάσο.. 🙂

Edited by cu2goup

μην κοιτας τις τρυπες που βρισκουμε εμεις τα γατονια και γεμιζουμε το στομαχι μας ΤΖΑΜΠΑ

κοιτα την γενικη εικονα, του μεσου χρηστη :)

1 minute ago, HEO said:

μην κοιτας τις τρυπες που βρισκουμε εμεις τα γατονια και γεμιζουμε το στομαχι μας ΤΖΑΜΠΑ

κοιτα την γενικη εικονα, του μεσου χρηστη 🙂

Ε, για εμάς μιλάω όμως.. ο μέσος χρήστης ακούει για cashback και φεύγει, του λες για φορητότητα και φοβάται.. πολλά περίεργα έχει ο μέσος χρήστης που αν δεν τα είχε, θα πληρώναμε τα μαλλιά της κεφαλής μας για το κινητό.

Ευτυχώς πληρώνει αυτός όμως.. 🙂😉

Εμείς οι λίγοι ψαγμένοι δεν θα την "βάλουμε μέσα" την εταιρία, άρα το επίθετο "τσαμπατζής" παει στην εταιρία που το έκοψε... 😁

3 minutes ago, VIPdriver said:

Εμείς οι λίγοι ψαγμένοι δεν θα την "βάλουμε μέσα" την εταιρία, άρα το επίθετο "τσαμπατζής" παει στην εταιρία που το έκοψε... 😁

Εμένα μου αρέσει το τζαμπατζης

Δείχνει ανωτερότητα και γατοσυνη 😁

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ευτυχώς βρήκες εταιρεία χουβαρντά να πας να συνεχίσεις να τη βγάζεις τζάμπα.