Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, VIPdriver said:

Απο ψέμα καλά πάει η βονταφονάρα! Πρώτα το F2G είχε δώσει ομιλία προς όλους και μετα ακολούθησε ο ανταγωνισμός!

8 ώρες πριν, elkons said:

Ναι το ξέρω είχε δώσει και απάντηση η WIND 🙂

Τι πάτε και θυμάστε κερατούκληδες χρονιάρες μέρες!  :classic_biggrin:

15 ώρες πριν, HEO said:

αν το νουμερο το πηρες απο το παζαρι και το εχει ταυτοποιησει ο αμπτουλ χαμιτ, ε τοτε εχεις ατυχησει

Και πάλι μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας συγκριτικά με τον αμπτουλ χαμας

Καλά τότε γινόταν πραγματικός πόλεμος τιμών που από τότε δεν θυμάμαι πάλι να έχει υπάρξει στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας. Χαμός γινόταν και ειδικά εκεί την περίοδο της ταυτοποίησης όλοι είχαν βγάλει και από μία τέλεια προσφορά 

Αν θέλει κάποιος κωδικό απ' το drop ας μου πει. Δεν έχω ψάξει καν πως λειτουργεί για να πω την αλήθεια.

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

On 27/12/2024 at 12:54 ΜΜ, elkons said:

Που τα ξεθάβεις αχαχαχα. Στο μεταξύ, επικές εποχές πρώτον, πέρασαν σαν νερό, τότε που δεν μας ένοιαζε να έχουμε 500 mbps ταχύτητα κλπ, και δεύτερον η βονταφον στο τέλος το σώζει γιατί είπε αλήθεια έμμεσα, ότι και καλά είναι προς όλους, εννοώντας ότι έχουν όλοι βονταφον. Τρομερή επίθεση από θέση άμυνας έπαιξαν μπαλίτσα με τέτοιες διαφημίσεις 🤣🤣😂

13 minutes ago, johnny_htc said:

Που τα ξεθάβεις αχαχαχα. Στο μεταξύ, επικές εποχές πρώτον, πέρασαν σαν νερό, τότε που δεν μας ένοιαζε να έχουμε 500 mbps ταχύτητα κλπ, και δεύτερον η βονταφον στο τέλος το σώζει γιατί είπε αλήθεια έμμεσα, ότι και καλά είναι προς όλους, εννοώντας ότι έχουν όλοι βονταφον. Τρομερή επίθεση από θέση άμυνας έπαιξαν μπαλίτσα με τέτοιες διαφημίσεις 🤣🤣😂

Για πολλές μηνύσεις (σε ένα σοβαρό κράτος).

Just now, VIPdriver said:

Για πολλές μηνύσεις (σε ένα σοβαρό κράτος).

Μα αυτό λέω, ότι τελικά δεν είπε ψέμματα, δεν βγήκε από πάνω. Στη τελική, οι άλλοι δεν της έκαναν μήνυση ποτέ, αφού μπορεί και να είπαν δώσε, θα απαντήσουμε αλλιώς 🤪

Οι συγκριτικές διαφημίσεις δεν απαγορεύονται και είναι συνήθης πρακτική ειδικά στο εξωτερικό.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

38 minutes ago, johnny_htc said:

1η εκδοχή δε το έλεγε μετά κάτι έγινε έδωσε απάντηση και η WIND και έγινε η επεξεργασία στο τέλος.

Χρόνια Πολλά σε όλους! Μου ήρθε η κάρτα από φορητότητα σήμερα! Πρέπει να περιμένω να μου στείλουν μνμ για ενεργοποίηση ή αν την βάλω θα ενεργοποιηθεί άμεσα;

3 minutes ago, p_k said:

Οι συγκριτικές διαφημίσεις δεν απαγορεύονται και είναι συνήθης πρακτική ειδικά στο εξωτερικό.

Δεν έχω πρόβλημα με την σύγκριση, αλλά με την παραπλάνηση.

3 minutes ago, tsigo21 said:

Χρόνια Πολλά σε όλους! Μου ήρθε η κάρτα από φορητότητα σήμερα! Πρέπει να περιμένω να μου στείλουν μνμ για ενεργοποίηση ή αν την βάλω θα ενεργοποιηθεί άμεσα;

Εμένα από την Vodafone με ενημέρωσαν ότι θα έρθει από την εταιρία που είσαι τώρα μήνυμα ότι διακόπτεται η σύνδεση σου με το δίκτυο τους!

Άμα είσαι από την πράσινη κάμπια θα σε γράψουν στα π@π@ρια τους!!
Όπως ούτως ή άλλως συνηθίζουν... 😉😉😂😂
Μόλις δεις ότι δεν λειτουργεί η sim την αλλάζεις!

35 minutes ago, tsigo21 said:

Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση κ πες τους ότι την παρέλαβες για να στην ενεργοποιήσουν κ άμεσα  αν θες 

Εμενα έτσι έγινε παντως 

4 minutes ago, Natbic said:

Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση κ πες τους ότι την παρέλαβες για να στην ενεργοποιήσουν κ άμεσα  αν θες 

Εμενα έτσι έγινε παντως 

Εμένα με κάλεσαν από μόνοι τους την ημέρα που την παρέλαβα για να βεβαιωθούν ότι την παρέλαβα και με ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να περιμένω να χάσω το σήμα από την προηγούμενη sim, που όπως μου είπαν θα γινόταν το αργότερο την επόμενη μέρα, που όπως και έγινε.
Ίσως έχει και να κάνει και με την ολοκλήρωση της φορητότητας.

2 minutes ago, Bas said:

"100MB internet άλλα μόνο προς Free2Go"

Σοβαρά τώρα;

Προφανώς τα έκανε όλα πακέτο σε ένα μαζί με την απεριόριστη ομιλία που έλεγε 😂 Στο μεταξύ πριν 14 χρόνια, με 100 mb, ένιωθες βασιλιάς, πήγαινες παντού 😂

ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 3 MEPEΣ AΠO TO CU ΓIA KAΛH XPONIA! TO ZOYME ΣTO ΦOYΛ TO 2025 ANAKAΛYΠTONTAΣ TO KOΣMO, TOYΣ AΛΛOYΣ, EMAΣ! ΓINOMAΣTE OI EMΠEIPIEΣ MAΣ. KAI OI EMΠEIPIEΣ ΔEN ΓEPNANE ΠOTE! KAΛH XPONIA! ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA AΠO 31/12 EΩΣ 01/01 EΔΩ https://www.vodafonecu.gr/cuapp/bundles?key=Offers&code=BDLUnlPrePromo

Είδαν πόσο σπαγκοραμμένοι έγιναν κ πάνε να το σώσουν.

Εύχομαι στο νέο έτος να μπει στο παιχνίδι η ΔΕΗ κ η Volton μήπως  κ λειτουργήσει ο ανταγωνισμός.

1 minute ago, balkos said:

Είδαν πόσο σπαγκοραμμένοι έγιναν κ πάνε να το σώσουν.

Εύχομαι στο νέο έτος να μπει στο παιχνίδι η ΔΕΗ κ η Volton μήπως  κ λειτουργήσει ο ανταγωνισμός.

Και οι Άραβες...

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 3 MEPEΣ AΠO TO CU ΓIA KAΛH XPONIA! TO ZOYME ΣTO ΦOYΛ TO 2025 ANAKAΛYΠTONTAΣ TO KOΣMO, TOYΣ AΛΛOYΣ, EMAΣ! ΓINOMAΣTE OI EMΠEIPIEΣ MAΣ. KAI OI EMΠEIPIEΣ ΔEN ΓEPNANE ΠOTE! KAΛH XPONIA! ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA AΠO 31/12 EΩΣ 01/01 EΔΩ https://www.vodafonecu.gr/cuapp/bundles?key=Offers&code=BDLUnlPrePromo

Έφαγαν κράξιμο από τον κόσμο επειδή είχαν μάθει με τσαμπα. Θα μπορούσαν και κάτι καλύτερο από 3 ημέρες σε μια εβδομάδα, για να σπάσει ο πάγος με τη προσφορά της COSMOTE κάπως. 

Καλή η κίνηση αυτή, κάλιο αργά παρά ποτέ. Απλά να ζήσει το δίκτυο και μια χαρά, περιμένω και από τη NOVA....

3 minutes ago, VIPdriver said:

Και οι Άραβες...

Σαλαμαλεκουν

Edited by elkons

Just now, balkos said:

Ποιοί άραβες;

Η NOVAρα πωλείται 🙂

Θα καταλήξει σε κάποιον από τους 2 ενδιαφερόμενους Αραβικούς ομίλους ή Fund που θα καταστραφεί η εταιρεία μετά.