spiliot Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 2 ώρες πριν, HEO said: παντως ρολοι που να γραφει 24:00 δεν εχω δει ποτε μου 🙂 Θα σας κάψω τώρα, έχω δει στην Γερμανία κουζίνα φίλου που έλεγε 24:00 και το επόμενο λεπτό 00:01. Το ψάξαμε και αποδείχθηκε ότι το μοντέλο ήταν από surplus του αμερικάνικου στρατού που χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα, οι μισοί συγκάτοικοι ήταν αντιμιλιταριστές-ελευθεριακοί, έγινε συμβούλιο (με πολύ γέλιο) για το αν πρέπει να σουτάρουν την κουζίνα... 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 34 minutes ago, spiliot said: Θα σας κάψω τώρα, έχω δει στην Γερμανία κουζίνα φίλου που έλεγε 24:00 και το επόμενο λεπτό 00:01. Το ψάξαμε και αποδείχθηκε ότι το μοντέλο ήταν από surplus του αμερικάνικου στρατού που χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα, οι μισοί συγκάτοικοι ήταν αντιμιλιταριστές-ελευθεριακοί, έγινε συμβούλιο (με πολύ γέλιο) για το αν πρέπει να σουτάρουν την κουζίνα... και ομως εχεις δικαιο ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ 🤪 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Jimakos43 said: Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω μόλις παρέλαβα το νούμερο μου και στην παραγγελία είχα βάλει κωδικό bring a friend που δίνει 10gb + 7€ κουπόνι efood. Τα 10gb τα πήρα αυτό το κουπόνι efood πότε το παίρνω; Εντός 5 ημερών με SMS, στην πράξη την επόμενη εργάσιμη. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Το simply μέσω φορητότητας μάλλον θα αργήσουν να μας το στείλουν λιγάκι. Μίλησα με ginecu και μου δώσανε χρονικό ορίζοντα τις 16/12. Μάλλον έπεσε ξύλο στη black Friday. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 4 minutes ago, cu2goup said: Το simply μέσω φορητότητας μάλλον θα αργήσουν να μας το στείλουν λιγάκι. Μίλησα με ginecu και μου δώσανε χρονικό ορίζοντα τις 16/12. Μάλλον έπεσε ξύλο στη black Friday. Γύρω στους 15.000 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 23 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Περιμένω την what's up κάρτα να την ενεργοποιήσω και να περιμένω αντιπροσφορα από vodafone; 2 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 7 minutes ago, teopanta1 said: Περιμένω την what's up κάρτα να την ενεργοποιήσω και να περιμένω αντιπροσφορα από vodafone; Δεν είναι στάνταρ οτι θα πάρεις αντιπροσφορά. 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 5 minutes ago, VIPdriver said: 13 minutes ago, teopanta1 said: Περιμένω την what's up κάρτα να την ενεργοποιήσω και να περιμένω αντιπροσφορα από vodafone; Δεν είναι στάνταρ οτι θα πάρεις αντιπροσφορά Ναι σίγουρα, αν δεν πάρω σκέφτομαι να το κάνω μετά cu με την προσφορά black Friday, πρέπει να κρατήσω κάποιο διάστημα το whats up ή μπορώ να το κάνω άμεσα; 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 2 minutes ago, teopanta1 said: Ναι σίγουρα, αν δεν πάρω σκέφτομαι να το κάνω μετά cu με την προσφορά black Friday, πρέπει να κρατήσω κάποιο διάστημα το whats up ή μπορώ να το κάνω άμεσα; Μπορείς και την επόμενη στιγμή 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 2 ώρες πριν, HEO said: παντως ρολοι που να γραφει 24:00 δεν εχω δει ποτε μου 🙂 Είσαι μικρούλης 😅 2 ώρες πριν, VIPdriver said: 00:00:00 ειναι η αρχη της ημερας Όχι φίλτατε. Ειλικρινά αρνούμαι να απαντήσω 2 ώρες πριν, spiliot said: Θα σας κάψω τώρα, έχω δει στην Γερμανία κουζίνα φίλου που έλεγε 24:00 και το επόμενο λεπτό 00:01. Το ψάξαμε και αποδείχθηκε ότι το μοντέλο ήταν από surplus του αμερικάνικου στρατού που χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα, οι μισοί συγκάτοικοι ήταν αντιμιλιταριστές-ελευθεριακοί, έγινε συμβούλιο (με πολύ γέλιο) για το αν πρέπει να σουτάρουν την κουζίνα... Είχα casio ρε συ, που έλεγε έτσι την ώρα 1 ώρα πριν, HEO said: και ομως εχεις δικαιο ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ 🤪 It is known brother. Είναι δυνατόν να υπάρχει χρόνος 0; Σατανάδες 😅😅😅 Σήμερα τελείωσε η προσφορά των 1000 λεπτών και 3gb (cosmote), σε ένα από τα κινητά που διαχειρίζομαι. Με παίρνει ακόμα κανέναν μήνα παραμονή, γιατί έχω χρηματικό υπόλοιπο. Περιμένω μήπως τα Χριστούγεννα βγάλει πάλι η voda την προσφορά με την κάρτα νέων 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 4 minutes ago, sou_d said: Είσαι μικρούλης 😅 Όχι φίλτατε. Ειλικρινά αρνούμαι να απαντήσω Μήπως δεν έκλεισες τον υπολογιστή σου στις 31/12/1999 23:59:59 ;;; 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Μήπως δεν έκλεισες τον υπολογιστή σου στις 31/12/1999 23:59:59 ;;; Όχι, απλώς η ώρα έχει 23 ώρες και 59 λεπτά. Και υπάρχει χρόνος 0. Είναι πιο λογικό. Τέσπα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαστεί να αναλύσουμε και αυτό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 minutes ago, sou_d said: Όχι, απλώς η ώρα έχει 23 ώρες και 59 λεπτά. Και υπάρχει χρόνος 0. Είναι πιο λογικό. Τέσπα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαστεί να αναλύσουμε και αυτό Καλησπέρα Τι κάνετε πιστεύεω να είστε καλά ας απαντήσουμε στο ερώτημα σας η ημέρα έχει 24 ώρες ακριβώς και πως υπάρχει η διαφορά μεταξύ αυτόν το δύο 1ον εξαρτάται από την ημερομηνία αναφοράς δλδ άμα είναι η χθεσινή πάει στο 24 άμα είναι η αυριανή πάει στο 00:00 2ον συστήματα που έχουν δευτερόλεπτα αλλάζουν αμέσως την ημερομηνία και ιδού το 00:00 ΥΓ υπάρχουν και διαφορές μεταξύ χωρών πχ Ιαπωνία μπορείς να γράψεις ακόμα και 32:00 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 ώρα πριν, teopanta1 said: Ναι σίγουρα, αν δεν πάρω σκέφτομαι να το κάνω μετά cu με την προσφορά black Friday, πρέπει να κρατήσω κάποιο διάστημα το whats up ή μπορώ να το κάνω άμεσα; Δεν είναι σίγουρο πως θα την προλάβεις 😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 3 ώρες πριν, spiliot said: Θα σας κάψω τώρα, έχω δει στην Γερμανία κουζίνα φίλου που έλεγε 24:00 και το επόμενο λεπτό 00:01. Το ψάξαμε και αποδείχθηκε ότι το μοντέλο ήταν από surplus του αμερικάνικου στρατού που χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα, οι μισοί συγκάτοικοι ήταν αντιμιλιταριστές-ελευθεριακοί, έγινε συμβούλιο (με πολύ γέλιο) για το αν πρέπει να σουτάρουν την κουζίνα... Να για τέτοια χρήσιμα αγαπάω αυτό το φόρουμ! 38 minutes ago, sou_d said: Όχι, απλώς η ώρα έχει 23 ώρες και 59 λεπτά. Και υπάρχει χρόνος 0. Είναι πιο λογικό. ...Τέσπα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαστεί να αναλύσουμε και αυτό... Μα για αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχουν τετοιοι "χώροι" σαν αυτό το φόρουμ. Άμα ήταν να αναλύουμε τα σημαντικά μόνο πηγαίναμε και στο πανεπιστήμιο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, sou_d said: Και υπάρχει χρόνος 0. Είναι πιο λογικό. Κατά τη διάρκεια του 00:00 μετράει 60 δευτερόλεπτα. Άρα δεν σταματάει ο χρόνος με την έννοια που το λες. Επίσης στα 00:00:00 μετράνε οι υποδιαιρέσεις του δευτερολέπτου κ.ο.κ. Το ότι επιλέγουμε να βλέπουμε τις συγκεκριμένες υποδιαιρέσεις, είναι επειδή αυτές μας είναι οι πιο χρήσιμες. Κατά τη διάρκεια του μηδέν, πάντα υπάρχει μία υποδιαίρεση που δεν είναι μηδέν. Edited 16 ώρες πριν by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 minute ago, cu2goup said: μετράει 60 δευτερόλεπτα. Λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα 1 minute ago, cu2goup said: είναι επειδή αυτές μας είναι οι πιο χρήσιμες Κάπως έτσι είναι, αλλά δεν μπορώ άλλο, έχω και κάποια ηλικία 🤣🤣🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 minute ago, cu2goup said: Κατά τη διάρκεια του 00:00 μετράει 60 δευτερόλεπτα. Άρα δεν σταματάει ο χρόνο με την έννοια που το λες. Επίσης στα 00:00:00 μετράνε οι υποδιαιρέσεις του δευτερολέπτου κ.ο.κ. Το ότι επιλέγουμε να βλέπουμε τις συγκεκριμένες υποδιαιρέσεις, είναι επειδή αυτές μας είναι οι πιο χρήσιμες. Κατά τη διάρκεια του μηδέν, πάντα υπάρχει μία υποδιαίρεση που δεν είναι μηδέν. Βασικά πάει 23:59:59 24:00:00 00:00:01 αναλόγως πόσο αναλυτικά πάει ο χρόνος αλλάζει πχ αμα είναι ανα λεπτό στο λεπτό δευτερόλεπτα στο δευτερόλεπτο Ms στο ms 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Just now, sou_d said: Λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα Κάπως έτσι είναι, αλλά δεν μπορώ άλλο, έχω και κάποια ηλικία 🤣🤣🤣 Ψάχνουν οι τελειωμένοι οι επιστήμονες να βρούν το σημείο μηδέν, ενώ το γράφει η κουζίνα μου το βράδυ 😂😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 minute ago, cu2goup said: Ψάχνουν οι τελειωμένοι οι επιστήμονες να βρούν το σημείο μηδέν, ενώ το γράφει η κουζίνα μου το βράδυ 😂😂😂 Η κουζίνα υπολογίζει ανά λεπτό δεν έχει κάτι σημαντικό να ρύθμιση ενω οι ΗΥ ανά ms η κουζίνα πάει 23:59 24:00 00:01 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 3 minutes ago, cu2goup said: Ψάχνουν οι τελειωμένοι οι επιστήμονες να βρούν το σημείο μηδέν, ενώ το γράφει η κουζίνα μου το βράδυ 😂😂😂 Θεούλης 1 minute ago, Harry636 said: δεν έχει κάτι σημαντικό να ρύθμιση Μην σε ακούσει ο κοντιζάς 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 2 ώρες πριν, cu2goup said: Δεν είναι σίγουρο πως θα την προλάβεις 😂😂😂 Ε θα κάνω το cu200😂😂 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 2 minutes ago, teopanta1 said: Ε θα κάνω το cu200😂😂 Η αλήθεια είναι ότι για τον μέσο χρήστη είναι υπέρ αρκετά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Για να δούμε θα δώσουν και κάτι δωρεάν για τις γιορτές(αργότερα) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts