Harry636 Δημ. Κυριακή στις 10:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:25 μμ 9 minutes ago, elkons said: Γιατρεε @Harry636 Εγώ σε χειρότερη κατάσταση κρασάκι στο χέρι άσε είχα την μικρή δεν άφηνε το Mac να κοιμηθεί αυτή την Πέπα την άκουσα ένας θεός ξέρει πόσες φορές ας πω και την συμβουλή μου μόνο νερό 2 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Κυριακή στις 10:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:27 μμ 1 minute ago, Harry636 said: Εγώ σε χειρότερη κατάσταση κρασάκι στο χέρι άσε είχα την μικρή δεν άφηνε το Mac να κοιμηθεί αυτή την Πέπα την άκουσα ένας θεός ξέρει πόσες φορές ας πω και την συμβουλή μου μόνο νερό Εάν είναι κόκκινο θα ήθελα ένα ποτήρι. 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 10:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:43 μμ (edited) 27 minutes ago, Harry636 said: Εγώ σε χειρότερη κατάσταση κρασάκι στο χέρι άσε είχα την μικρή δεν άφηνε το Mac να κοιμηθεί αυτή την Πέπα την άκουσα ένας θεός ξέρει πόσες φορές ας πω και την συμβουλή μου μόνο νερό Καλά σίγουρα μόνο νερό... Και αυτό ποιοτικό νερό, σίγουρα όχι εμφιαλωμένα και κατά προτίμηση φιλτραρισμένο... 😊 Αλλά παλεύεται μία ζωή μόνο με νερό... Ξέρω εγώ... 🤔😊😂😋😉 (Νοσηλευτής χειρουργείου εδώ... 😊😋) 32 minutes ago, RAVEN_ said: νομιζα οτι δε θα εβρησκα, οτι θα ετρωγα γιουχαρισμα. Αλλα ημουν τυχερη. Πιστευω οτι θα ηταν καλο να υπηρχε ενα θεμα, το οποιο θα ηταν για αυτο το σκοπο, ανεξαρτητα απο την εταιρια του καθενα. Ανθρωποι που θα χρειαζονται κωδικους, να ανταλλασουν. Εχει και για αεροπορικα,κλπ. Καλή η ιδέα, αλλά μην το κάνετε γιατί θα κόψουν και του κωδικούς... Σας το λέω από τώρα... 😉😉😂😂 Πάντως πέρα από την πλάκα καλό είναι να αναφέρουμε όσοι έχουμε εναπομείναντες κωδικούς για να μην πάνε έτσι... 😉 Εγώ έχω!! Αυτό... 😊 Edited Κυριακή στις 10:53 μμ by konstantinos77 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 06:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:37 πμ 8 ώρες πριν, RAVEN_ said: Αλλα ημουν τυχερη. Σόρρυ αλλά σε προηγούμενο post μου σε ανέφερα ως "φίλο" δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι ήσουν κοπέλλα. Συγνώμη 🙂 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Χθες στς 06:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:43 πμ 5 minutes ago, HEO said: Σόρρυ αλλά σε προηγούμενο post μου σε ανέφερα ως "φίλο" δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι ήσουν κοπέλλα. Συγνώμη 🙂 Την φίλη , την λες και 'φιλο'. Τον φίλο άμα πεις φίλη είναι 'προβλήμα'. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 08:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:44 πμ 5:30 ηρθε το σμσ των γκολ μπόνους. Αυτό και η πολιτική προστασία θα μας τρομάζουν... 3 2 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 08:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:49 πμ 4 minutes ago, VIPdriver said: 5:30 ηρθε το σμσ των γκολ μπόνους. Αυτό και η πολιτική προστασία θα μας τρομάζουν... ρε γατε, τι θα κανεις τωρα που θα θελει ταισμα ο ολυμπαικος 13 ευρω;; θα συνεχισεις;;; 3 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 11:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:36 πμ 2 ώρες πριν, HEO said: ρε γατε, τι θα κανεις τωρα που θα θελει ταισμα ο ολυμπαικος 13 ευρω;; θα συνεχισεις;;; Θα τους παίρνω τηλ καθημερινά και θα τους νιαουρίζω μέχρι να φέρουν πίσω το κάσμπακ... 5 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:40 πμ 3 minutes ago, VIPdriver said: Θα τους παίρνω τηλ καθημερινά και θα τους νιαουρίζω μέχρι να φέρουν πίσω το κάσμπακ... Θα σου κάνουν γαβ και θα στο κλείνουν 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 12:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:02 μμ Πριν λιγο διαβασα σε αλλο τοπικ για το Padu που συνεργαζεται η Νοβα. 5 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:11 μμ Προσπαθούν να αντιγράψουν κάτι τύπου Cu around με Cosmote deals for you έχω έχω καταλάβει Η Cosmote παίζει να το χει απο το 14 💀 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Λήγει το καρτοσυμβολαιο μου στης 10/1/25 μόλις έκανα παραγγελία WhatsUp είχα vodafone τόσο καιρό, για πείτε μου τα βήματα μπας και πιέσω vodafone να δώσει κάτι καλό για να μείνω. Να την ενεργοποιήσω την WhatsApp όταν την παραλάβω; πως να κινηθώ; 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 14 minutes ago, teopanta1 said: Λήγει το καρτοσυμβολαιο μου στης 10/1/25 μόλις έκανα παραγγελία WhatsUp είχα vodafone τόσο καιρό, για πείτε μου τα βήματα μπας και πιέσω vodafone να δώσει κάτι καλό για να μείνω. Να την ενεργοποιήσω την WhatsApp όταν την παραλάβω; πως να κινηθώ; Ενεργοποίησε και θα σε πάρουν αυτοί. Τι πρόγραμμα είχες αν επιτρέπεται;;;; Edited 23 ώρες πριν by aektzhs 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 5 minutes ago, aektzhs 1 said: Ενεργοποίησε και θα σε πάρουν αυτοί. Τι πρόγραμμα είχες αν επιτρέπεται;;;; Καρτοπρογραμμα 7 gb 1600 λεπτά προς όλους 6000 sms με 12,20 α και 500 mb κάθε Σάββατοκυριακο τώρα δίνουν τα παρακάτω 1 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Καλησπέρα στην παρέα του Myphone! Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά δεν έλεγα να κάτσω να μπω στη διαδικασία να γράφω. Όμως τώρα με αφορμή την προσφορά του CU ήθελα να πω πως ο κόσμος είναι πολύ δύσκολος στο να πάρει μία προσφορά. Εξηγούσα σε έναν νεαρό συνάδελφο κι ενώ του έκανε εντύπωση το unlimited, με κοιτούσε με μισό μάτι και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνει τη φορητότητα. Ο κόσμος δεν ξέρει και φοβάται. Καλά ειδικά αν είναι να το κάνει online και όχι σε κατάστημα, με τίποτα!!! 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 5 minutes ago, cu2goup said: Καλησπέρα στην παρέα του Myphone! Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά δεν έλεγα να κάτσω να μπω στη διαδικασία να γράφω. Όμως τώρα με αφορμή την προσφορά του CU ήθελα να πω πως ο κόσμος είναι πολύ δύσκολος στο να πάρει μία προσφορά. Εξηγούσα σε έναν νεαρό συνάδελφο κι ενώ του έκανε εντύπωση το unlimited, με κοιτούσε με μισό μάτι και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνει τη φορητότητα. Ο κόσμος δεν ξέρει και φοβάται. Καλά ειδικά αν είναι να το κάνει online και όχι σε κατάστημα, με τίποτα!!! Την έχει πατήσει με συμβόλαια μάλλον... Τι μάλλον... ΣΙΓΟΥΡΑΑΑ!!! 😂😂😉😉 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Just now, konstantinos77 said: Την έχει πατήσει με συμβόλαια μάλλον... Τι μάλλον... ΣΙΓΟΥΡΑΑΑ!!! 😂😂😉😉 Είναι μικρός για να έχει ιστορίες με συμβόλαια. Καρτοκινητός είναι.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Just now, cu2goup said: Είναι μικρός για να έχει ιστορίες με συμβόλαια. Καρτοκινητός είναι.. Πες του "Η ζωή θέλει θάρρος!!!" 😉😉😂😂😋😋 12 minutes ago, cu2goup said: Καλά ειδικά αν είναι να το κάνει online και όχι σε κατάστημα, με τίποτα!!! Αυτό να του πεις μου θύμισε συνταξιούχο... Αυτό να του πεις και μπορεί να ισιώσει!!! 😉😉😋😋😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 20 minutes ago, konstantinos77 said: Αυτό να του πεις και μπορεί να ισιώσει!!! Νομίζω ότι μεγάλη πλειοψηφία σου θυμίζει συνταξιούχο.. 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 2 minutes ago, cu2goup said: Νομίζω ότι μεγάλη πλειοψηφία σου θυμίζει συνταξιούχο.. 🙂 Εγώ γνωρίζω ότι όταν δεν είσαι γνώστης της τεχνολογίας αλλά γνωρίζεις κάποιον που είναι και μπορείς να τον εμπιστευτείς, τον εμπιστεύεσαι!! Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε... 😉 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 minute ago, konstantinos77 said: Εγώ γνωρίζω ότι όταν δεν είσαι γνώστης της τεχνολογίας αλλά γνωρίζεις κάποιον που είναι και μπορείς να τον εμπιστευτείς, τον εμπιστεύεσαι!! Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε... 😉 Πάντως φταίμε κι εμείς για το καρτέλ. Αν κυνηγούσαμε τις προσφορές, θα τους αναγκάζαμε να ακολουθήσουν άλλη πολιτική. Με κοιμισμένο αγοραστικό κοινό, κάνουν ό,τι θέλουν και τους περνάει! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Το χρηματικό υπόλοιπο μου λήγει στις 3/12/24, 00.00. Αυτό σημαίνει ότι λήγει απόψε με την αλλαγή σε 3/12 ή αύριο το βράδυ όταν τελειώνει η 3/12; Δεν θα έκανε καμία διαφορά αν δεν ήθελα το αυριανό κουπόνι του e-food από το drop 😋 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 minute ago, geoponer said: Το χρηματικό υπόλοιπο μου λήγει στις 3/12/24, 00.00. Αυτό σημαίνει ότι λήγει απόψε με την αλλαγή σε 3/12 ή αύριο το βράδυ όταν τελειώνει η 3/12; Δεν θα έκανε καμία διαφορά αν δεν ήθελα το αυριανό κουπόνι του e-food από το drop 😋 Όσα χρόνια χρησιμοποιώ την Vodafone όταν αναφέρεται με τον συγκεκριμένο τρόπο η λήξη ορίζεται ως το τέλος της συγκεκριμένης ημερομηνίας. 😉 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 26 minutes ago, kmpatra said: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί Όχι δεν αναφέρθηκε πριν. Και σε εμένα ήρθε μήνυμα πριν 5 ώρες αλλά δεν το έγραψα εδώ γιατί δεν κατάλαβα πιο είναι το κέρδος. Τα 20 λεπτά του μηνύματος που δεν θα χρεωθείς όταν πάρεις το κουπόνι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts