Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ακριβώς. Με αλλά λόγια δεν υπάρχει κάποιος καλός λόγος να έχει κάποιος 20 γραμμές. Απλά εδώ ισχυει αυτο που έλεγε ο Emile Dunkheim... 

Και εγω φιλικά θα σου πω ότι η χρήση της λέξης "φασισμός" τα τελευταία χρόνια δεν έχει καμμιά αξία. Καλά κάνεις και χρειάζεσαι πολλα νουμερα για συναγερμούς και δεν είπα να μην έχεις. Εσυ έχεις λόγο. Όσοι δεν έχουν λόγο να εχουν, βεβαιώνει ότι θα έχουν άλλους παρανομους λόγους που το χρειάζονται. 

δηλαδη οτιδηποτε περα απο εκει που μπορεί να σκεφτεί το μυαλο σ ειναι παρανομο? 

5 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Γιατί μπήκαν οι πόρτες ασφαλείας στις τράπεζες που κάποιες εποχές ΠΡΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ τις χρησιμοποιουσαμε ΟΛΟΙ πιο συχνά? Γιατί κάποιοι έκαναν ληστείες με την ΑΝΟΧΗ μέρους της κοινωνίας.

ενω η κοινωνια θα επρεπε να μην εδειχνε καμια ανοχη στις ληστείες τραπεζων?

unlock your soul

unlock your wifi

16 minutes ago, tricker said:

Αν έχει μπει φραγή σε έναν αριθμό μπορεί να γίνει φορητότητα σε άλλον πάροχο; Ή πρέπει πρώτα να μπει κάρτα;

καποτε γινοταν τωρα δεν γνωριζω

το φοιτιτικο ειναι πλεον στο 2μηνο, εκανα ανανεωση πριν λιγο 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

21 minutes ago, bizbiki said:

ενω η κοινωνια θα επρεπε να μην εδειχνε καμια ανοχη στις ληστείες τραπεζων?

η κοινωνια δεν θα πρεπει να δειχνει καμμια ανοχη στους παραβατικους

αλλα το θεμα ειναι γιατι καποιος με πολλα νουμερα πρεπει να θεωρειται παραβατικος

Εγώ έχω μια απορία 

Πως οι εταιρείες δίνουν στους πλανόδιους ένα σωρό νούμερα χωρίς κάποια ταυτοποίηση; και πως παίρνουν ήδη τόσα πολλά; τι μπαίνουν στο κατάστημα και λέει δώσε μου 40 νούμερα Cu;

11 minutes ago, elkons said:

Εγώ έχω μια απορία 

Πως οι εταιρείες δίνουν στους πλανόδιους ένα σωρό νούμερα χωρίς κάποια ταυτοποίηση; και πως παίρνουν ήδη τόσα πολλά; τι μπαίνουν στο κατάστημα και λέει δώσε μου 40 νούμερα Cu;

Δεν πρέπει να είναι ενεργοποιημένες 

39 minutes ago, HEO said:

αλλα το θεμα ειναι γιατι καποιος με πολλα νουμερα πρεπει να θεωρειται παραβατικος

για να μην του δειχνει καμια ανοχη η κοινωνια

unlock your soul

unlock your wifi

1 ώρα πριν, tricker said:

Αν έχει μπει φραγή σε έναν αριθμό μπορεί να γίνει φορητότητα σε άλλον πάροχο; Ή πρέπει πρώτα να μπει κάρτα;

Νομίζω ότι αν πας από καταστημα γίνεται. Online η κοσμοτέ πχ ζητάει otp που στέλνει στο κινητό. Αν έχεις φραγή δε δέχεσαι sms.

1 ώρα πριν, HEO said:

καποτε γινοταν τωρα δεν γνωριζω

το φοιτιτικο ειναι πλεον στο 2μηνο, εκανα ανανεωση πριν λιγο 

Είναι βέβαιο; Για κάνε μια αποσύνδεση και επανασύνδεση στην εφαρμογή. Σε κάποιους κάνει τη δύσκολη για να αλλάξει σε 6μηνο.

Edited by gpapas640

1 ώρα πριν, bizbiki said:

δηλαδη οτιδηποτε περα απο εκει που μπορεί να σκεφτεί το μυαλο σ ειναι παρανομο? 

1 ώρα πριν, HEO said:

Οι κινήσεις όλων έχουν κάποια αιτία. Εαν η αιτία είναι νόμιμη, κανένα πρόβλημα. 

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

3 ώρες πριν, gpapas640 said:

Too long I didn't read. Το ότι η δημόσια αρχή καθίσταται ουσιαστικά ο "συμβολαιογράφος" μιας υπεύθυνης δήλωσης καθιστά την υπεύθυνη δήλωση δεσμευτική. Αλλιώς θα υπογράφαμε ένα χαρτί και όλα κομπλέ.

Άλλωστε υπάρχει και σχετικός νόμος: https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4912-2022/arthro-26-nomos-4912-2022-eyresi-deltioy-taytotitas

6. Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών."

Το κειμενακι αυτό υπάρχει σε κάθε υπεύθυνη δήλωση και το κάνει όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι η ψευδής υπεύθυνη δήλωση από μόνη της τιμωρείται.

Κρίμα...

Με ανάγκασες να σκοτίσω τον δικηγόρο μου ο οποίος το έψαξε ξανά και επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά* πως:

- υπεύθυνη δήλωση που δεν υπογράφεται μέσω gov ή μπροστά σε δημόσιο υπάλληλο δεν είναι τέτοια. Δε μπορείς να πεις "υπέγραψα από το site της vodafone".

- Η παράγραφος που ανέφερες (επικαιροποιεί παλιότερη) μιλάει ξεκάθαρα για υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8, αυτού που σου έστειλα παραπάνω που μιλάει ότι ισχύει μόνο για το δημόσιο.

Συμπέρασμα και με το ελάχιστο δυνατό ξέχεσμα που προκαλεί το απαράδεκτο ύφος της απάντησής σου, με κλανιές δε βάφουμε αυγά και με γκουγκλαρίσματα δε γινόμαστε δικηγόροι. Τέλος το offtopic και λυπάμαι πραγματικά για τον τρόπο σου.

*στο παρελθόν είχα ρωτήσει το δικηγόρο μου αν κάποιο ζήτημα που είχα με τρίτον μπορούσε να λυθεί βάζοντάς τον να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση και έτσι είχα μάθει ότι δεν ισχύει εκτός δημοσίου. Παρόλα αυτά, κάθε ενυπόγραφη δήλωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά για άλλες περιπτώσεις, πχ τεκμηρίωσης απάτης σε περίπτωση αγωγής, γι αυτό και είπα νωρίτερα προσοχή μη παρεξηγηθώ και ξεκαθάρισα για τι πράγμα μιλάω.

Edited by spiliot

4 minutes ago, gpapas640 said:

Είναι βέβαιο; Για κάνε μια αποσύνδεση και επανασύνδεση στην εφαρμογή. Σε κάποιους κάνει τη δύσκολη για να αλλάξει σε 6μηνο.

βεβαιοτατο, μπηκα και απο υπολογιστη αλλα τσιφος

2024-11-28_21-34-20.png

26 minutes ago, VIPdriver said:

Οι κινήσεις όλων έχουν κάποια αιτία. Εαν η αιτία είναι νόμιμη, κανένα πρόβλημα. 

Πω πω πω... Κάτι τέτοια λες και με αναστατώνεις!!! 🤔🤔😂😂

Edited by konstantinos77

Έσκασε blackfriday προσφορά στο simply cu https://www.vodafonecu.gr/foitites/simply-cu/#?panel=note-655

image.thumb.png.e9e99744f2507f0b9078d032d9744620.png

Για 6.25 ευρώ το μήνα για όσους κάνουν κλήσεις, στέλνουν κάνα SMS και δε τρώνε υπερβολικά data νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο, βέβαια τα δίνεις μπροστά, αλλά για κάποιους μπορεί να είναι και πλεονέκτημα, για ένα χρόνο δεν ασχολείσαι ξανά.

Edited by spiliot

17 minutes ago, eridion25 said:

@HEO Ομπο αλήθεια για δοκίμασε τώρα ξανα και πες μου τι λει;

δεν αλλαξε κατι 😞

18 minutes ago, spiliot said:

Έσκασε blackfriday προσφορά στο simply cu https://www.vodafonecu.gr/foitites/simply-cu/#?panel=note-655

Για 6.25 ευρώ το μήνα για όσους κάνουν κλήσεις, στέλνουν κάνα SMS και δε τρώνε υπερβολικά data νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο, βέβαια τα δίνεις μπροστά, αλλά για κάποιους μπορεί να είναι και πλεονέκτημα, για ένα χρόνο δεν ασχολείσαι ξανά.

Πολυ καλη προσφορα. 

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

21 minutes ago, spiliot said:

Δεν προχωράει στο δεύτερο βήμα όταν επιλέγεις φορητότητα.

Μέχρι ποτε ισχύει? Τι κακο κι αυτο να μην τη δινει στους υπάρχοντες... Τους νοιάζει πιο πολύ να δείχνουν καινούργιους πελάτες παρά να παίρνουν λεφτά μου φαίνεται...

αλήθεια τι σημαίνει το "η διάρκεια της αξίας ανανέωσης για τους συνδρομητές είναι 14 μήνες από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας". Επίσης αν κάποιος πάρει αυτό το πακέτο μπορεί να βάλει έξτρα gb πχ αν κάποιο μήνα το επιθυμεί ; η είναι αυτό το πακέτο και τέλος 

Εμένα απορρίπτει την πληρωμή 

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

25 minutes ago, Teiresias_ said:

Δεν προχωράει στο δεύτερο βήμα όταν επιλέγεις φορητότητα.

σε μενα προχωρησε μεχρι την πληρωμη

αλλα λεφτα γιοκ!

2024-11-28_23-10-54.png

1 ώρα πριν, HEO said:

βεβαιοτατο, μπηκα και απο υπολογιστη αλλα τσιφος

2024-11-28_21-34-20.pngτξν

Την ίδια ημερομηνία λήξης έχουμε λολ

11 minutes ago, HEO said:

σε μενα προχωρησε μεχρι την πληρωμη

αλλα λεφτα γιοκ!

2024-11-28_23-10-54.png

Τώρα τι παίζει με την πληρωμή λάθος συστήματος η δεν δέχεται το νούμερο?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

42 minutes ago, VIPdriver said:

Πολυ καλη προσφορα. 

Είπες καλή κουβέντα;;; 😳😳
Δεν το πιστεύω... 😂😂