HEO Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 21 minutes ago, eridion25 said: Τα μηνύματα για λήξη υπόλοιπου έρχονται από το CUInfo όχι από CUOffer απλός ήθελε να σε τρομάζει μάλλον\ φιλε μου δεν θα πονταριζα σε αυτο αν ειχα καποιο σοβαρο υπολοιπο 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 24 minutes ago, eridion25 said: Τα μηνύματα για λήξη υπόλοιπου έρχονται από το CUInfo όχι από CUOffer απλός ήθελε να σε τρομάζει μάλλον Πολύ έξυπνη παρατήρηση!! Ενημέρωση 7 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Bas said: Εάν βγάζεις την vf SIM, τι γίνεται; Στέλνει από frog αλλά με χρέωση 5 ώρες πριν, kmpatra said: Προεπιλεγμένη sim για sms είναι η φρογκ? Έχω βάλει να με ρωτάει κάθε φορα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Τον κωδικο bring a friend που τον βαζουμε στη παραγγελια? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 18 minutes ago, thanos678 said: Τον κωδικο bring a friend που τον βαζουμε στη παραγγελια? Εδώ φίλε 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 minute ago, eridion25 said: Εδώ φίλε Σε ευχαριστω φιλε. Δηλαδη ή κωδικο cu200 ή bring a friend μπορω να βαλω στη παραγγελια. Και οι δυο δε γινεται... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 7 ώρες πριν, Steleon said: Το δοκίμασα, μετά την επανεκκίνηση δεν δούλευε με frog (χρέωσε κανονικά 0,20...), όταν ομως ενεργοποίησα εκ νέου το cu δούλεψε κατευθείαν με cu χωρίς να μπορείς να επιλέξεις από πού να στείλεις. Μάλλον θα τα πληρώνω τα μηνύματα στο frog, ακριβά... Εναλλακτικά, αρκετοί voip providers έχουν και δυνατότητα αποστολής SMS (π.χ. Betamax/Dellmont clones, Talk Home app) με ≈5-10¢ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 hour ago, thanos678 said: Σε ευχαριστω φιλε. Δηλαδη ή κωδικο cu200 ή bring a friend μπορω να βαλω στη παραγγελια. Και οι δυο δε γινεται... όχι, ένα από τα 2 γίνεται. σε πρόσφατη παραγγελία που έβαλα το CU200, τους έστειλα email ζητώντας τους να μου προσθέσουν κι ένα κωδικό bring a friend, αλλά μου απάντησαν ότι οι προσφορές δεν συνδυάζονται και να αποφασισω ποια από τις 2 θέλω. 1 1 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 29 minutes ago, ParafronGR said: όχι, ένα από τα 2 γίνεται. σε πρόσφατη παραγγελία που έβαλα το CU200, τους έστειλα email ζητώντας τους να μου προσθέσουν κι ένα κωδικό bring a friend, αλλά μου απάντησαν ότι οι προσφορές δεν συνδυάζονται και να αποφασισω ποια από τις 2 θέλω. Το bring 200 friends! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Παιδιά εφόσον το cu me apola έχει καταργηθεί ποιο είναι το αντίστοιχο για να παίρνουμε τα 200 γιγα; το έχει κάνει κάποιος τελευταία δουλεύει; 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 18 minutes ago, teopanta1 said: Παιδιά εφόσον το cu me apola έχει καταργηθεί ποιο είναι το αντίστοιχο για να παίρνουμε τα 200 γιγα; το έχει κάνει κάποιος τελευταία δουλεύει; Αυτό με τα 11,80€ 9 ώρες πριν, ParafronGR said: όχι, ένα από τα 2 γίνεται. σε πρόσφατη παραγγελία που έβαλα το CU200, τους έστειλα email ζητώντας τους να μου προσθέσουν κι ένα κωδικό bring a friend, αλλά μου απάντησαν ότι οι προσφορές δεν συνδυάζονται και να αποφασισω ποια από τις 2 θέλω. Μάλλον είναι στα πλαίσια της επιθετικής πολιτικής που εφαρμόζει τελευταία η Vodafone στους καρτοκινητούς. Παλιά αν έστελνες mail το δέχονταν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 hour ago, teopanta1 said: Παιδιά εφόσον το cu me apola έχει καταργηθεί ποιο είναι το αντίστοιχο για να παίρνουμε τα 200 γιγα; το έχει κάνει κάποιος τελευταία δουλεύει; 45 minutes ago, Teiresias_ said: Αυτό με τα 11,80€ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Αυτό με τα 11,80€ στα πλαίσια της επιθετικής πολιτικής που εφαρμόζει τελευταία η Vodafone στους καρτοκινητούς.... ...παρατηρω οτι παιζουν πολυ οι διαφημισεις των συμβολαιων... εγω ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΔΙΔΩ..... 2 1 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 minutes ago, HEO said: ...παρατηρω οτι παιζουν πολυ οι διαφημισεις των συμβολαιων... εγω ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΔΙΔΩ..... Εδώ έχουν κόψει τα unlimited all σε what’s up και f2g μιλάμε για τραγικές καταστάσεις 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν μηπως ξερει κανεις σχετικα με το DROP και τον ΑΒ... εχω ηδη 10€ στο ΑΒ wallet μου , τα οποια αφαιρουνται αυτοματα στο ταμειο. Αν παω να αγορασω σημερα 15€ σοκολατες (στα 10€ σου δινει μια 3€ δωροεπιταγη) και εχω περασμενο και κωδικο απο το DROP, θα μου δωθουν τα 3€ + 3€ ή επειδη θα πληρωσω μονο 5€ (15€ - 10€ απο το wallet) θα χασω τα 3€ του DROP; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 hour ago, petrost8 said: μηπως ξερει κανεις σχετικα με το DROP και τον ΑΒ... εχω ηδη 10€ στο ΑΒ wallet μου , τα οποια αφαιρουνται αυτοματα στο ταμειο. Αν παω να αγορασω σημερα 15€ σοκολατες (στα 10€ σου δινει μια 3€ δωροεπιταγη) και εχω περασμενο και κωδικο απο το DROP, θα μου δωθουν τα 3€ + 3€ ή επειδη θα πληρωσω μονο 5€ (15€ - 10€ απο το wallet) θα χασω τα 3€ του DROP; Καλησπέρα στην Ελλάδα εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω και βλέπω ότι κάνει δεν απαντάει. θα ήταν καλύτερα να ρωτήσετε στην εξυπηρέτηση πελατών. ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 ώρα πριν, petrost8 said: μηπως ξερει κανεις σχετικα με το DROP και τον ΑΒ... εχω ηδη 10€ στο ΑΒ wallet μου , τα οποια αφαιρουνται αυτοματα στο ταμειο. Αν παω να αγορασω σημερα 15€ σοκολατες (στα 10€ σου δινει μια 3€ δωροεπιταγη) και εχω περασμενο και κωδικο απο το DROP, θα μου δωθουν τα 3€ + 3€ ή επειδη θα πληρωσω μονο 5€ (15€ - 10€ απο το wallet) θα χασω τα 3€ του DROP; ok , το δοκιμασα και πηρα κανονικα τα 3€ του 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Έχει απαντηθεί νομίζω πάλι πως τα λεφτά στο wallet μετράνε σαν "κανονικά" λεφτά. Καλύπτεις τις προσφορές που λένε "με αγορές ΧΧ ευρώ δώρο ΥΥ" ασχέτως με τι πληρώνεις τα ΧΧ ευρώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. 27 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 27 λεπτά πριν Μια ερώτηση να κάνω με τον κωδικό cu200 παίρνουμε προνομιακη ας το πω cu κάρτα και κάθε μήνα ενεργοποιούμε το πακέτο ap ola που κάνει 11.80 και μπαίνουν τα 200gb κάθε μήνα για 9 μήνες? 1 Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts