Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα, μήπως έχει χρησιμοποίησει κάποιος φίλος την έκπτωση που δίνει το cu around στο hotelplanner?

Προσπαθώ αλλά μου λέει οτι ο κωδικός είναι λάθος.

ευχαριστώ

Από ποια εφαρμογή τον εκδιδεις και τι μορφη εχει? Μήπως είναι τα τελευταία νούμερα του αριθμού σου?

όχι δεν έχει τον αριθμό μου.

Εκανα την έκδοση από το cu around .

Πρέπει να πατήσεις το link και στο τέλος της κρατησης έχει ένα πεδίο που ζητάει τον αριθμό κουπονιού και το PIN που όπως γράφει είναι η ημερομηνία λήξης

On 7/10/2024 at 8:36 ΠΜ, DEERHUNTER said:

καλημέρα, μήπως έχει χρησιμοποίησει κάποιος φίλος την έκπτωση που δίνει το cu around στο hotelplanner?

Προσπαθώ αλλά μου λέει οτι ο κωδικός είναι λάθος.

ευχαριστώ

Expand  

τρεις οροι που θελουν προσοχη:

- Η προσφορά ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται μέσω του ειδικού link Vodafone - HotelPlanner.com. 
- Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
- H έκπτωση δεν ισχύει για όλα τα καταλύματα.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

On 7/10/2024 at 9:24 ΠΜ, DEERHUNTER said:

τα έχω κάνει

Expand  

τοτε μενει μονο αυτο

- Για ερωτήσεις σχετικά με την προσφορά, μπορείτε να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών HotelPlanner: Διεθνές(Αγγλικά): +4402035645236 

On 7/10/2024 at 9:33 ΠΜ, DEERHUNTER said:

περιμένω και απο vodafone μιλησα στο chat

Expand  

ενημερωσε μας για να ξερουμε

Πρέπει να βάλει κάποιος 25€ για να μας πει τι έχει γίνει.

On 7/10/2024 at 8:46 ΜΜ, kmpatra said:

Πρέπει να βάλει κάποιος 25€ για να μας πει τι έχει γίνει.

Expand  

Εγώ έχω 42€ (Πελούσιος!!  😋😂) και φοιτητής... 😉😉😋😂
Τι άλλος θέλετε;;; Έτοιμος για παντριά!!! 😋😂
Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ημερομηνία λήξης υπολοίπου μου στο εξάμηνο είναι... Ακόμα... 🤔

Δεν λέμε για το φοιτητικό. Είχε ανακοινωθεί λήξη στους τέσσερις μηνες για ανανεώσεις άνω των 25.

On 7/10/2024 at 10:06 ΜΜ, kmpatra said:

Δεν λέμε για το φοιτητικό. Είχε ανακοινωθεί λήξη στους τέσσερις μηνες για ανανεώσεις άνω των 25.

Expand  

Ναι, το είχα πετύχει που το αναφέρατε.
Κάτσε το φοιτητικό δεν αφορούσε;
Λάθος κατάλαβα... 🤔

Από τις 07/10/2024, η χρονική διάρκεια των έξι μηνών ισχύος του χρηματικού υπολοίπου για τους συνδρομητές Vodafone CU με ενεργή τη φοιτητική προσφορά θα προσαρμοστεί στη διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου που εφαρμόζεται για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU από 28/8/2024, δηλαδή ως ακολούθως:

Για ανανεώσεις αξίας έως 24,99€, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ανέρχεται σε δύο (2) μήνες.

Για ανανεώσεις αξίας από 25€ και άνω, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ανέρχεται σε τέσσερις (4) μήνες.

-----

Δεν εχεις άδικο κιόλας, με τέτοια διατύπωση εύκολα μπλεκεσαι.

Edit τωρα που το βλέπω είχε προηγηθεί αυτή η ανακοίνωση:

Β. Αύξηση διάρκειας ισχύος του χρηματικού υπολοίπου για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής.

Η Vodafone από 28/8/2024 διευρύνει το διάστημα ισχύος του χρηματικού υπολοίπου. Συγκεκριμένα:

1. Για τους συνδρομητές Vodafone CU (χωρίς ενεργή τη φοιτητική προσφορά), Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός και ΤΑΖΑ η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου αυξάνεται από δυο (2) σε τέσσερις (4) μήνες, για ανανεώσεις αξίας 25€ και άνω που θα πραγματοποιηθούν από την ανωτέρω ημερομηνία και μετά.

Άρα η αλλαγή που γίνεται τώρα είναι για τα φοιτητικά. Η γενική αλλαγή είχε προηγηθεί.

Δεν ξέρω για ποιο από τα δύο ρωτησε ο φίλος παραπάνω

On 8/10/2024 at 2:26 ΠΜ, kmpatra said:

Από τις 07/10/2024, η χρονική διάρκεια των έξι μηνών ισχύος του χρηματικού υπολοίπου για τους συνδρομητές Vodafone CU με ενεργή τη φοιτητική προσφορά θα προσαρμοστεί στη διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου που εφαρμόζεται για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU από 28/8/2024, δηλαδή ως ακολούθως:

Για ανανεώσεις αξίας έως 24,99€, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ανέρχεται σε δύο (2) μήνες.

Για ανανεώσεις αξίας από 25€ και άνω, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ανέρχεται σε τέσσερις (4) μήνες.

-----

Δεν εχεις άδικο κιόλας, με τέτοια διατύπωση εύκολα μπλεκεσαι.

Edit τωρα που το βλέπω είχε προηγηθεί αυτή η ανακοίνωση:

Β. Αύξηση διάρκειας ισχύος του χρηματικού υπολοίπου για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής.

Η Vodafone από 28/8/2024 διευρύνει το διάστημα ισχύος του χρηματικού υπολοίπου. Συγκεκριμένα:

1. Για τους συνδρομητές Vodafone CU (χωρίς ενεργή τη φοιτητική προσφορά), Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός και ΤΑΖΑ η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου αυξάνεται από δυο (2) σε τέσσερις (4) μήνες, για ανανεώσεις αξίας 25€ και άνω που θα πραγματοποιηθούν από την ανωτέρω ημερομηνία και μετά.

Άρα η αλλαγή που γίνεται τώρα είναι για τα φοιτητικά. Η γενική αλλαγή είχε προηγηθεί.

Δεν ξέρω για ποιο από τα δύο ρωτησε ο φίλος παραπάνω

Expand  

Έχει ανακοινωθεί αυτό στο site του Vodafone CU;;;
Μας έχει έρθει κάποια ειδοποίηση με SMS, γιατί εμένα προσωπικά όχι.
Θα μυρίσουμε τα δάχτυλα μας ή θα ψάχνουμε τα forums;;;
Θα τους πάρω και θα τους κράξω άσχημα...
Γιατί προσωπικά στην αντίληψη μου έχει πέσει μόνο από εδώ μέσα... 😒😡

Ναι εγώ τα αντέγραψα από τρίτο site που αναρτά τις ανακοινώσεις, μόνο που στις συγκεκριμένες δεν έχει το link, και δεν μπορώ τώρα να τα βρω στο site της vodafone. Σίγουρα υπάρχουν και εκεί όμως.

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/syndyastiki-prosfora-kartokinitis-statheris/#?panel=note-609

Αυτές είναι οι προϋποθέσεις του συνδυασμού σταθερού και κινητού cu. Θα ήθελα μία απάντηση από όσους έχουν αυτό το συνδυασμό, αν παρατηρούν απόδοση των 10 γιγα χωρίς να τηρουνται οι οροι (π.χ. να έρχεται το μπόνους συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα ανεξάρτητα αν έχουν ανανεώσει ή όχι.)

Να θυμίσω (άσχετα με την προηγούμενη ερώτηση) όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, ότι το μπονους θεωρητικά αποδίδεται σε οποιοδήποτε αριθμό cu υπάρχει στο ίδιο αφμ με το σταθερο, μετά από ανανέωση 15€ (οχι μονο σε εναν δηλαδη).

Επίσης να πω σε συνέχεια παλαιότερης συζήτησης με τον @HEO ότι τελικά το cashback άνω του ενός ευρώ δεν μου απέδωσε την προσωπική προσφορά (οπως άλλωστε υποψιαζομασταν), την οποία πήρα στη συνέχεια μετά από ανανέωση 15€.

On 9/10/2024 at 10:51 ΠΜ, kmpatra said:

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/syndyastiki-prosfora-kartokinitis-statheris/#?panel=note-609

Αυτές είναι οι προϋποθέσεις του συνδυασμού σταθερού και κινητού cu. Θα ήθελα μία απάντηση από όσους έχουν αυτό το συνδυασμό, αν παρατηρούν απόδοση των 10 γιγα χωρίς να τηρουνται οι οροι (π.χ. να έρχεται το μπόνους συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα ανεξάρτητα αν έχουν ανανεώσει ή όχι.)

Να θυμίσω (άσχετα με την προηγούμενη ερώτηση) όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, ότι το μπονους θεωρητικά αποδίδεται σε οποιοδήποτε αριθμό cu υπάρχει στο ίδιο αφμ με το σταθερο, μετά από ανανέωση 15€ (οχι μονο σε εναν δηλαδη).

Επίσης να πω σε συνέχεια παλαιότερης συζήτησης με τον @HEO ότι τελικά το cashback άνω του ενός ευρώ δεν μου απέδωσε την προσωπική προσφορά (οπως άλλωστε υποψιαζομασταν), την οποία πήρα στη συνέχεια μετά από ανανέωση 15€.

Expand  

Ενημερωτικά, το F2G σε συνεργασία με τα Lidl δινουν 10gb/μηνα για 24 μηνες με ανανέωση 13€.

On 9/10/2024 at 11:03 ΠΜ, VIPdriver said:

Ενημερωτικά, το F2G σε συνεργασία με τα Lidl δινουν 10gb/μηνα για 24 μηνες με ανανέωση 13€.

Expand  

Ενημερωτικα, υπάρχει νήμα για το F2G

Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχω το πρόγραμμα με τα 7 gb με 12,20 και μου προτείνουν τα παρακάτω.... Λήγει το καρτοπρογραμμα στης 10/1/25 τι λέτε να δεχτώ ένα από τα 2 η να περιμένω μπας και κάνουν κάτι καλύτερο; ή να το κάνω cu; τι λέτε; 

Screenshot_2024-10-12-09-52-18-39.jpg

Screenshot_2024-10-12-09-53-22-35.jpg

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

On 12/10/2024 at 7:03 ΠΜ, teopanta1 said:

Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχω το πρόγραμμα με τα 7 gb με 12,20 και μου προτείνουν τα παρακάτω.... Λήγει το καρτοπρογραμμα στης 10/1/25 τι λέτε να δεχτώ ένα από τα 2 η να περιμένω μπας και κάνουν κάτι καλύτερο; ή να το κάνω cu; τι λέτε; 

Screenshot_2024-10-12-09-52-18-39.jpg

Screenshot_2024-10-12-09-53-22-35.jpg

Expand  

Σε 1,5 μήνα έχουμε black friday. Με αυτά που έχει δείξει η εταιρεία, προτείνω να περιμένεις

On 12/10/2024 at 7:10 ΠΜ, sou_d said:

1,5 μήνα έχουμε black friday. Με αυτά που έχει δείξει η εταιρεία, προτείνω να περιμένεις

Expand  

Δεν διαφωνώ, απλά αναρωτιέμαι θα βγάλουν προσφορές για υφιστάμενους πελάτες ή θα είναι για φορητοτητα αριθμών ή καινούρια συμβόλαια; 

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλή περίπτωση θα ήταν να δώσει το unlimited σε συμφέρουσα τιμή, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει κόφτη μετά την κατανάλωση Gb και δεν συνεχίζει με μειωμένη ταχύτητα (όπως σε άλλη εταιρεία που πρόσφατα ανακοίνωσε αλλαγές).

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

On 12/10/2024 at 7:25 ΠΜ, teopanta1 said:

Δεν διαφωνώ, απλά αναρωτιέμαι θα βγάλουν προσφορές για υφιστάμενους πελάτες ή θα είναι για φορητοτητα αριθμών ή καινούρια συμβόλαια; 

Expand  

Στην χειρότερη αλλάζεις τσαμ μπαμ σε neo (τώρα που είναι και δωρεάν) και επιστρέφεις