DEERHUNTER Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου καλημέρα, μήπως έχει χρησιμοποίησει κάποιος φίλος την έκπτωση που δίνει το cu around στο hotelplanner? Προσπαθώ αλλά μου λέει οτι ο κωδικός είναι λάθος. ευχαριστώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Από ποια εφαρμογή τον εκδιδεις και τι μορφη εχει? Μήπως είναι τα τελευταία νούμερα του αριθμού σου? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου όχι δεν έχει τον αριθμό μου. Εκανα την έκδοση από το cu around . Πρέπει να πατήσεις το link και στο τέλος της κρατησης έχει ένα πεδίο που ζητάει τον αριθμό κουπονιού και το PIN που όπως γράφει είναι η ημερομηνία λήξης 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου On 7/10/2024 at 8:36 ΠΜ, DEERHUNTER said: καλημέρα, μήπως έχει χρησιμοποίησει κάποιος φίλος την έκπτωση που δίνει το cu around στο hotelplanner? Προσπαθώ αλλά μου λέει οτι ο κωδικός είναι λάθος. ευχαριστώ Expand τρεις οροι που θελουν προσοχη: - Η προσφορά ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται μέσω του ειδικού link Vodafone - HotelPlanner.com. - Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. - H έκπτωση δεν ισχύει για όλα τα καταλύματα. 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου τα έχω κάνει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου On 7/10/2024 at 9:24 ΠΜ, DEERHUNTER said: τα έχω κάνει Expand τοτε μενει μονο αυτο - Για ερωτήσεις σχετικά με την προσφορά, μπορείτε να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών HotelPlanner: Διεθνές(Αγγλικά): +4402035645236 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου περιμένω και απο vodafone μιλησα στο chat 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου On 7/10/2024 at 9:33 ΠΜ, DEERHUNTER said: περιμένω και απο vodafone μιλησα στο chat Expand ενημερωσε μας για να ξερουμε 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να μπει κανενας κωδικος και η εκπτωση προκυπτει απευθειας 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Εφαρμόστηκε η αλλαγή για την διάρκεια του υπολοίπου; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Πρέπει να βάλει κάποιος 25€ για να μας πει τι έχει γίνει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου On 7/10/2024 at 8:46 ΜΜ, kmpatra said: Πρέπει να βάλει κάποιος 25€ για να μας πει τι έχει γίνει. Expand Εγώ έχω 42€ (Πελούσιος!! 😋😂) και φοιτητής... 😉😉😋😂 Τι άλλος θέλετε;;; Έτοιμος για παντριά!!! 😋😂 Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ημερομηνία λήξης υπολοίπου μου στο εξάμηνο είναι... Ακόμα... 🤔 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Δεν λέμε για το φοιτητικό. Είχε ανακοινωθεί λήξη στους τέσσερις μηνες για ανανεώσεις άνω των 25. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου On 7/10/2024 at 10:06 ΜΜ, kmpatra said: Δεν λέμε για το φοιτητικό. Είχε ανακοινωθεί λήξη στους τέσσερις μηνες για ανανεώσεις άνω των 25. Expand Ναι, το είχα πετύχει που το αναφέρατε. Κάτσε το φοιτητικό δεν αφορούσε; Λάθος κατάλαβα... 🤔 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Από τις 07/10/2024, η χρονική διάρκεια των έξι μηνών ισχύος του χρηματικού υπολοίπου για τους συνδρομητές Vodafone CU με ενεργή τη φοιτητική προσφορά θα προσαρμοστεί στη διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου που εφαρμόζεται για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU από 28/8/2024, δηλαδή ως ακολούθως: Για ανανεώσεις αξίας έως 24,99€, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ανέρχεται σε δύο (2) μήνες. Για ανανεώσεις αξίας από 25€ και άνω, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ανέρχεται σε τέσσερις (4) μήνες. ----- Δεν εχεις άδικο κιόλας, με τέτοια διατύπωση εύκολα μπλεκεσαι. Edit τωρα που το βλέπω είχε προηγηθεί αυτή η ανακοίνωση: Β. Αύξηση διάρκειας ισχύος του χρηματικού υπολοίπου για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής. Η Vodafone από 28/8/2024 διευρύνει το διάστημα ισχύος του χρηματικού υπολοίπου. Συγκεκριμένα: 1. Για τους συνδρομητές Vodafone CU (χωρίς ενεργή τη φοιτητική προσφορά), Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός και ΤΑΖΑ η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου αυξάνεται από δυο (2) σε τέσσερις (4) μήνες, για ανανεώσεις αξίας 25€ και άνω που θα πραγματοποιηθούν από την ανωτέρω ημερομηνία και μετά. Άρα η αλλαγή που γίνεται τώρα είναι για τα φοιτητικά. Η γενική αλλαγή είχε προηγηθεί. Δεν ξέρω για ποιο από τα δύο ρωτησε ο φίλος παραπάνω 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου On 8/10/2024 at 2:26 ΠΜ, kmpatra said: Από τις 07/10/2024, η χρονική διάρκεια των έξι μηνών ισχύος του χρηματικού υπολοίπου για τους συνδρομητές Vodafone CU με ενεργή τη φοιτητική προσφορά θα προσαρμοστεί στη διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου που εφαρμόζεται για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU από 28/8/2024, δηλαδή ως ακολούθως: Για ανανεώσεις αξίας έως 24,99€, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ανέρχεται σε δύο (2) μήνες. Για ανανεώσεις αξίας από 25€ και άνω, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ανέρχεται σε τέσσερις (4) μήνες. ----- Δεν εχεις άδικο κιόλας, με τέτοια διατύπωση εύκολα μπλεκεσαι. Edit τωρα που το βλέπω είχε προηγηθεί αυτή η ανακοίνωση: Β. Αύξηση διάρκειας ισχύος του χρηματικού υπολοίπου για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής. Η Vodafone από 28/8/2024 διευρύνει το διάστημα ισχύος του χρηματικού υπολοίπου. Συγκεκριμένα: 1. Για τους συνδρομητές Vodafone CU (χωρίς ενεργή τη φοιτητική προσφορά), Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός και ΤΑΖΑ η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου αυξάνεται από δυο (2) σε τέσσερις (4) μήνες, για ανανεώσεις αξίας 25€ και άνω που θα πραγματοποιηθούν από την ανωτέρω ημερομηνία και μετά. Άρα η αλλαγή που γίνεται τώρα είναι για τα φοιτητικά. Η γενική αλλαγή είχε προηγηθεί. Δεν ξέρω για ποιο από τα δύο ρωτησε ο φίλος παραπάνω Expand Έχει ανακοινωθεί αυτό στο site του Vodafone CU;;; Μας έχει έρθει κάποια ειδοποίηση με SMS, γιατί εμένα προσωπικά όχι. Θα μυρίσουμε τα δάχτυλα μας ή θα ψάχνουμε τα forums;;; Θα τους πάρω και θα τους κράξω άσχημα... Γιατί προσωπικά στην αντίληψη μου έχει πέσει μόνο από εδώ μέσα... 😒😡 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Ναι εγώ τα αντέγραψα από τρίτο site που αναρτά τις ανακοινώσεις, μόνο που στις συγκεκριμένες δεν έχει το link, και δεν μπορώ τώρα να τα βρω στο site της vodafone. Σίγουρα υπάρχουν και εκεί όμως. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/syndyastiki-prosfora-kartokinitis-statheris/#?panel=note-609 Αυτές είναι οι προϋποθέσεις του συνδυασμού σταθερού και κινητού cu. Θα ήθελα μία απάντηση από όσους έχουν αυτό το συνδυασμό, αν παρατηρούν απόδοση των 10 γιγα χωρίς να τηρουνται οι οροι (π.χ. να έρχεται το μπόνους συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα ανεξάρτητα αν έχουν ανανεώσει ή όχι.) Να θυμίσω (άσχετα με την προηγούμενη ερώτηση) όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, ότι το μπονους θεωρητικά αποδίδεται σε οποιοδήποτε αριθμό cu υπάρχει στο ίδιο αφμ με το σταθερο, μετά από ανανέωση 15€ (οχι μονο σε εναν δηλαδη). Επίσης να πω σε συνέχεια παλαιότερης συζήτησης με τον @HEO ότι τελικά το cashback άνω του ενός ευρώ δεν μου απέδωσε την προσωπική προσφορά (οπως άλλωστε υποψιαζομασταν), την οποία πήρα στη συνέχεια μετά από ανανέωση 15€. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου On 9/10/2024 at 10:51 ΠΜ, kmpatra said: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/syndyastiki-prosfora-kartokinitis-statheris/#?panel=note-609 Αυτές είναι οι προϋποθέσεις του συνδυασμού σταθερού και κινητού cu. Θα ήθελα μία απάντηση από όσους έχουν αυτό το συνδυασμό, αν παρατηρούν απόδοση των 10 γιγα χωρίς να τηρουνται οι οροι (π.χ. να έρχεται το μπόνους συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα ανεξάρτητα αν έχουν ανανεώσει ή όχι.) Να θυμίσω (άσχετα με την προηγούμενη ερώτηση) όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, ότι το μπονους θεωρητικά αποδίδεται σε οποιοδήποτε αριθμό cu υπάρχει στο ίδιο αφμ με το σταθερο, μετά από ανανέωση 15€ (οχι μονο σε εναν δηλαδη). Επίσης να πω σε συνέχεια παλαιότερης συζήτησης με τον @HEO ότι τελικά το cashback άνω του ενός ευρώ δεν μου απέδωσε την προσωπική προσφορά (οπως άλλωστε υποψιαζομασταν), την οποία πήρα στη συνέχεια μετά από ανανέωση 15€. Expand Ενημερωτικά, το F2G σε συνεργασία με τα Lidl δινουν 10gb/μηνα για 24 μηνες με ανανέωση 13€. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου On 9/10/2024 at 11:03 ΠΜ, VIPdriver said: Ενημερωτικά, το F2G σε συνεργασία με τα Lidl δινουν 10gb/μηνα για 24 μηνες με ανανέωση 13€. Expand Ενημερωτικα, υπάρχει νήμα για το F2G 3 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχω το πρόγραμμα με τα 7 gb με 12,20 και μου προτείνουν τα παρακάτω.... Λήγει το καρτοπρογραμμα στης 10/1/25 τι λέτε να δεχτώ ένα από τα 2 η να περιμένω μπας και κάνουν κάτι καλύτερο; ή να το κάνω cu; τι λέτε; 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου On 12/10/2024 at 7:03 ΠΜ, teopanta1 said: Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχω το πρόγραμμα με τα 7 gb με 12,20 και μου προτείνουν τα παρακάτω.... Λήγει το καρτοπρογραμμα στης 10/1/25 τι λέτε να δεχτώ ένα από τα 2 η να περιμένω μπας και κάνουν κάτι καλύτερο; ή να το κάνω cu; τι λέτε; Expand Σε 1,5 μήνα έχουμε black friday. Με αυτά που έχει δείξει η εταιρεία, προτείνω να περιμένεις 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου On 12/10/2024 at 7:10 ΠΜ, sou_d said: 1,5 μήνα έχουμε black friday. Με αυτά που έχει δείξει η εταιρεία, προτείνω να περιμένεις Expand Δεν διαφωνώ, απλά αναρωτιέμαι θα βγάλουν προσφορές για υφιστάμενους πελάτες ή θα είναι για φορητοτητα αριθμών ή καινούρια συμβόλαια; 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Καλή περίπτωση θα ήταν να δώσει το unlimited σε συμφέρουσα τιμή, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει κόφτη μετά την κατανάλωση Gb και δεν συνεχίζει με μειωμένη ταχύτητα (όπως σε άλλη εταιρεία που πρόσφατα ανακοίνωσε αλλαγές). 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου On 12/10/2024 at 7:25 ΠΜ, teopanta1 said: Δεν διαφωνώ, απλά αναρωτιέμαι θα βγάλουν προσφορές για υφιστάμενους πελάτες ή θα είναι για φορητοτητα αριθμών ή καινούρια συμβόλαια; Expand Στην χειρότερη αλλάζεις τσαμ μπαμ σε neo (τώρα που είναι και δωρεάν) και επιστρέφεις 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts