Alexandros201285 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) 25 minutes ago, oregon said: Ανακοινώθηκε πλήθος αυξήσεων και κατάργηση του liquid https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/paratasis-megaloy-diagonismoy-cu-neon-prosforon-kai-metavolon-se-ypiresies-kai-paketa Τι τιμές είναι αυτές?? Τι αυξήσεις είν τούτες?? Και κατάργηση του liquid?? ΣΟΚ Edited 18 Απριλίου by Alexandros201285 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) Εδώ πήγε η NOVA την καρτα από το 1 ευρώ στα 13 και δεν άνοιξε ρουθούνι πριν κατι μήνες , θα έμενε ανεπηρέαστο το liquid και ο,τι άλλο αυξήθηκε? Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η πρωτοπόρος στη νέα εποχή των συμβολαίων και εννοείται το καρτελάκι όπως πάντα ακολουθεί. Χαζό ειναι ? Edited 18 Απριλίου by YarnPoochy 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Just now, YarnPoochy said: Εδώ πήγαμε την καρτα από το 1 ευρώ στα 13 και δεν άνοιξε ρουθούνι πριν κατι μήνες , θα έμενε ανεπηρέαστο το liquid και οτι άλλο αυξήθηκε? Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η πρωτοπόρος στη νέα εποχή των συμβολαίων και εννοείται το καρτελάκι όπως πάντα ακολουθεί. Χαζό ειναι ? ΜΗΠΩΣ δεν είχε έσοδα το liquid? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 16 minutes ago, GREGORYMO said: ΜΗΠΩΣ δεν είχε έσοδα το liquid? Σίγουρα, ελάχιστοι πήγανε στο liquid, ΑΛΛΑ και η βονταφον ελάχιστα το διαφήμισε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 15 minutes ago, GREGORYMO said: ΜΗΠΩΣ δεν είχε έσοδα το liquid? Προφανώς δεν είχε.. αφού όσοι γίναν liquid το κάνανε για να τη βγάζουν τσάμπα! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Εφόσον καταργούν το liquid, θέμα ημερών η πτώχευση cosmote. Αυτός ήταν ο σκοπός. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Κατά τα άλλα.. τι είχαμε τι χάσαμε.. όσο κράτησε καλό ήταν.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Χάθηκε ο blizzard χάνεται κ το liquid 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 7 minutes ago, EllinikoNisi said: Εφόσον καταργούν το liquid, θέμα ημερών η πτώχευση cosmote. Αυτός ήταν ο σκοπός. Μάλλον δεν τους το είπανε ακόμα... 😂😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 10 minutes ago, EllinikoNisi said: Εφόσον καταργούν το liquid, θέμα ημερών η πτώχευση cosmote. Αυτός ήταν ο σκοπός. Επειδή δεν το έπιασα το εξηγείς λίγο περισσότερο? Πού κολλάει η cosmote με το liquid? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 1 hour ago, oregon said: Ανακοινώθηκε πλήθος αυξήσεων και κατάργηση του liquid https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/paratasis-megaloy-diagonismoy-cu-neon-prosforon-kai-metavolon-se-ypiresies-kai-paketa Καλα το πανε με τις αυξησεις εκει στην Vodafone οταν παρακαλαγανε πελατες καλα ηταν πιεστε την κατασταση οσοι μας βλεπετε εκει στην εταιρια δεν θα περασει αρκετος χρονος που θα βγαζετε δελεαστικες προσφορες ξανα.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Δεν πειράζει αδέρφια!! Γι' αυτό ήμασταν και θα είμαστε καρτοκινητοί! Προσωπικά ήρθα από Frog μόνο και μόνο για το liquid. Νιώθω μ@λάκας τόσο για εμένα όσο και για τον κόσμο που έπεισα με τόσα "σεμινάρια" για το πώς λειτουργεί το liquid. Και τελικά τι; @@!! Δεν πειράζει.. το πάθημα έγινε μάθημα. 5 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 6 minutes ago, Mantzanes said: Δεν πειράζει αδέρφια!! Γι' αυτό ήμασταν και θα είμαστε καρτοκινητοί! Προσωπικά ήρθα από Frog μόνο και μόνο για το liquid. Νιώθω μ@λάκας τόσο για εμένα όσο και για τον κόσμο που έπεισα με τόσα "σεμινάρια" για το πώς λειτουργεί το liquid. Και τελικά τι; @@!! Δεν πειράζει.. το πάθημα έγινε μάθημα. Γενικα το τραβανε εκει στην Vodafone ειδικα τελευταια εγω κανω υπομονη διοτι ακομα τα πακετα του CU με καλυπτουν μεχρι ποσο ειναι το θεμα.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 20 minutes ago, kmpatra said: Επειδή δεν το έπιασα το εξηγείς λίγο περισσότερο? Πού κολλάει η cosmote με το liquid? Αυτό το έλεγε ο blizzard. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Πολυ κριμα... Εφερα προσφατα τους αριθμους των γονιων μου απο frog σε liquid και τωρα βλεπω οτι θα τους επιστρεψω παλι εκει. Ακομα και εγω θα ψαχτω για αλλου. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Οι σημερινές ανακοινώσεις της βονταφον επιβεβαιωνουν τα λεγομενα μου οτι τα οικονομικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο. Προσωπικά, αφορμη εψαχνα (λογω αθλιου σηματος) να φυγω, αλλά το λικουιντ ηταν πολυ οικονομικο για να το αφησω. Τωρα ομως φευγω και δεν ξαναγυρνω. Αραγε ποσοι πρωην λικουιντάδες θα παραμείνουν στη βονταφον; 6 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Just now, VIPdriver said: Οι σημερινές ανακοινώσεις της βονταφον επιβεβαιωνουν τα λεγομενα μου οτι τα οικονομικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο. Προσωπικά, αφορμη εψαχνα (λογω αθλιου σηματος) να φυγω, αλλά το λικουιντ ηταν πολυ οικονομικο για να το αφησω. Τωρα ομως φευγω και δεν ξαναγυρνω. Αραγε ποσοι πρωην λικουιντάδες θα παραμείνουν στη βονταφον; Έφυγα ήδη... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 6 minutes ago, petrost8 said: Πολυ κριμα... Εφερα προσφατα τους αριθμους των γονιων μου απο frog σε liquid και τωρα βλεπω οτι θα τους επιστρεψω παλι εκει. Ακομα και εγω θα ψαχτω για αλλου. Στο τέλος θα κάνουμε σύλλογο όσοι πήγαμε Frog=>Liquid=>Frog.. 😃 2 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 2 minutes ago, Mantzanes said: Στο τέλος θα κάνουμε σύλλογο όσοι πήγαμε Frog=>Liquid=>Frog.. 😃 Και εγω απο φρογκ ηρθα. 6 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 4 minutes ago, VIPdriver said: Οι σημερινές ανακοινώσεις της βονταφον επιβεβαιωνουν τα λεγομενα μου οτι τα οικονομικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο. Προσωπικά, αφορμη εψαχνα (λογω αθλιου σηματος) να φυγω, αλλά το λικουιντ ηταν πολυ οικονομικο για να το αφησω. Τωρα ομως φευγω και δεν ξαναγυρνω. Αραγε ποσοι πρωην λικουιντάδες θα παραμείνουν στη βονταφον; Εγω αν δεν ειχα πιατο την σχετικα καλη N78 σπιτι μου αμφιβαλλω αν θα ημουν εδω. Αλλα και το τι παιζει για τα δεδομενα της πολυ καλα στον Πειραια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου ετσι ειναι η ζωη, οτι ζει πεθαινει 😞 παντως η καρτα των 8 ευρω ειναι ακομα στα καταστηματα και ας εχει "καταργηθει" [το τσεκαρα πριν λιγο] οσοι θελουν τωρα, μπορουν να παρουν τα λεφτα τους πισω, να πανε στο βατραχι ή απλα να περιμενουν 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Από την στιγμή που δεν μπήκαν στον κόπο να αυξήσουν τις χρεώσεις σημαίνει ότι δεν είχε απήχηση. Το κατάργησαν κατευθείαν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) Στόχος του καρτέλ είναι το να βγαίνουν 13 ευρώ το μήνα από την τσέπη βρέξει χιονίσει,αν κάνεις κανονική χρήση στο τηλέφωνο σου με αρκετά λεπτά και mb. Από τη στιγμή που το liquid επέτρεπε το να μην βγαίνουν 13 ευρώ το μήνα, κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Edited 18 Απριλίου by YarnPoochy 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 1 minute ago, YarnPoochy said: Στόχος του καρτέλ είναι το να βγαίνουν 13 ευρώ το μήνα από την τσέπη βρέξει χιονίσει,αν θες να έχεις μια βασική χρήση στο τηλέφωνο σου. Από τη στιγμή που το liquid επέτρεπε το να μην βγαίνουν 13 ευρώ το μήνα, κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Και το cashback επιτρέπει αλλά δεν το καταργήσανε.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) 5 minutes ago, Mantzanes said: Και το cashback επιτρέπει αλλά δεν το καταργήσανε.. Το Cashback είναι τρόπος ανανέωσης - παράτασης - συντήρησης υπολοίπου και όχι παροχή υπηρεσιών. Edited 18 Απριλίου by YarnPoochy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts