HEO Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου αυτα το κουπονι με τα 2 ευρω για το efood το εχει παρει κανεις;;; δεν μου το δινει δεν βλεπω να θελει προσφατη ανανεωση 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 hour ago, HEO said: αυτα το κουπονι με τα 2 ευρω για το efood το εχει παρει κανεις;;; δεν μου το δινει δεν βλεπω να θελει προσφατη ανανεωση Έχει συγκεκριμένο αριθμό που δίνει κάθε μέρα, κ εξαντλούνται πολύ γρήγορα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 5 minutes ago, Alexandros201285 said: Έχει συγκεκριμένο αριθμό που δίνει κάθε μέρα, κ εξαντλούνται πολύ γρήγορα. ΟΚ, οποτε θα στησω καραουλι στις 12,00,01 το βραδυ μπας και ψαρεψω τιποτα 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Αυτό το ξέχασαν; Δεν έχει μπει κάτι καινούργιο. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Αυτό το ξέχασαν; Δεν έχει μπει κάτι καινούργιο. Μας έχουν stand by να χτυπήσουμε σαν κομπρες. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Γιατί από το πουθενά με πήρε τηλέφωνο το +3013830; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 33 minutes ago, Alexandros201285 said: Μας έχουν stand by να χτυπήσουμε σαν κομπρες. Μόλις έβαλαν κάτι λίγα (18 για την ακρίβεια) 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 8 minutes ago, VIPdriver said: Μόλις έβαλαν κάτι λίγα (18 για την ακρίβεια) 15 ρολόγια, 11 handsfree, 10 airtags, 10 κάμερες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Άδειασαν όλα. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου On 29/3/2024 at 2:39 ΜΜ, eridion25 said: Γιατί από το πουθενά με πήρε τηλέφωνο το +3013830; Λάθος θα έκαναν. 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Γεια σας για να μετατρέψω μία φυσική sim σε esim πρέπει να δώσω 10 ευρώ; Χρειάζεται να έχω (στο μαγαζί) και κάτι άλλο εκτός από την κάρτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 12 minutes ago, empeiros said: Γεια σας για να μετατρέψω μία φυσική sim σε esim πρέπει να δώσω 10 ευρώ; Χρειάζεται να έχω (στο μαγαζί) και κάτι άλλο εκτός από την κάρτα; Την ταυτότητα και ναι πρέπει να πληρώσεις τα 10€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 13 minutes ago, AlexM2 said: Την ταυτότητα και ναι πρέπει να πληρώσεις τα 10€. Μπορεί να πάει άλλος με την ταυτότητα μου; (Γιατί δεν μπορώ να περπατήσω και οι μετακινήσεις είναι δύσκολες) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 6 minutes ago, empeiros said: Μπορεί να πάει άλλος με την ταυτότητα μου; (Γιατί δεν μπορώ να περπατήσω και οι μετακινήσεις είναι δύσκολες) Με εξουσιοδότηση. Αλλά πάρε τηλέφωνο πρώτα στο κατάστημα να συνεννοηθείς να μην πηγαίνει τζάμπα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 9 minutes ago, empeiros said: Μπορεί να πάει άλλος με την ταυτότητα μου; (Γιατί δεν μπορώ να περπατήσω και οι μετακινήσεις είναι δύσκολες) Με απλή εξουσιοδότηση από το govgr. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 9 minutes ago, MIKU said: Με απλή εξουσιοδότηση από το govgr. Έχω πάει στο παρελθόν να κόψω σύνδεση σταθερού σε κατάστημα Nova και δεν το δεχόντουσαν. Σε άλλο κατάστημα το δέχτηκαν. Ας μιλήσει πρώτα δεν χάνει τίποτα. ΥΓ. Υπάρχει και συνθέτη εξουσιοδότηση πέρα από την απλή; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 13 minutes ago, Maevrios said: Έχω πάει στο παρελθόν να κόψω σύνδεση σταθερού σε κατάστημα Nova και δεν το δεχόντουσαν. Σε άλλο κατάστημα το δέχτηκαν. Ας μιλήσει πρώτα δεν χάνει τίποτα. ΥΓ. Υπάρχει και συνθέτη εξουσιοδότηση πέρα από την απλή; Το λέω έτσι για να μην την μπερδέψει μέσω ΚΕΠ. Εμένα στον Γερμανό πάντα το δέχονται για μεταβιβάσεις, αλλαγές συμβολαίου κλπ. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 20 minutes ago, MIKU said: Το λέω έτσι για να μην την μπερδέψει μέσω ΚΕΠ. Εμένα στον Γερμανό πάντα το δέχονται για μεταβιβάσεις, αλλαγές συμβολαίου κλπ. Ναι αλλά σε Vodafone και Nova γενικώς υπάρχει μία αναρχία σε αντίθεση με COSMOTE που αυτό συμβαίνει σε πολύ μικρότερο βαθμό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου On 29/3/2024 at 2:39 ΜΜ, eridion25 said: Γιατί από το πουθενά με πήρε τηλέφωνο το +3013830; Μήπως κέρδισες κανένα δώρο στον διαγωνισμό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Όχι 15 γίνεται η κλήρωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Τσάμπα 30000 κρυστάλλους. https://www.lagonika.gr/prosfores/30000-krystalloys-gia-vodafone-cu-1/ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Γεια σας είμαι καινούργιος στην cu. Η προσφορά με 5 μέρες unlimited data που δίνεται για κάθε επίπεδο , δίνεται μόνο μία φορά ή αν συγκεντρώσουμε κάποιο πόσο την ξαναπαίρνουμε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 3 minutes ago, empeiros said: Γεια σας είμαι καινούργιος στην cu. Η προσφορά με 5 μέρες unlimited data που δίνεται για κάθε επίπεδο , δίνεται μόνο μία φορά ή αν συγκεντρώσουμε κάποιο πόσο την ξαναπαίρνουμε; 1 φορά/ επίπεδο. Σύνολο 15 ημέρες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 3 ώρες πριν, EllinikoNisi said: 1 φορά/ επίπεδο. Σύνολο 15 ημέρες. Μετα την τριτη φορα δε δινουν αλλο τετοια προσφορα. οσους κρυσταλους και αν μαζεψεις; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) Ignore Edited 31 Μαρτίου by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts