kmpatra Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Αναφέρθηκε 1-2 σελιδες πριν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, sou_d said: Ε, ναι! 340γρ βάρος!!Θα σέβεστε 😂😂 Το πρώτο μου κινητό!! 💙 Το πρώτο κινητό στον πλανήτη με δόνηση!! 😁😁 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 14 minutes ago, konstantinos77 said: Το πρώτο μου κινητό!! 💙 Το πρώτο κινητό στον πλανήτη με δόνηση!! 😁😁 Ε ναι. Ωχ ωχ, απολαλύπτουμε τα χρόνια μας. Μην σου πω συμβόλαιο telestet τότε...13.000 δραχμές τον μήνα. Φαρμάκι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, konstantinos77 said: Το πρώτο μου κινητό!! 💙 Το πρώτο κινητό στον πλανήτη με δόνηση!! 😁😁 Οχι και το πρώτο... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου (edited) 12 minutes ago, sou_d said: Ε ναι. Ωχ ωχ, απολαλύπτουμε τα χρόνια μας. Μην σου πω συμβόλαιο telestet τότε...13.000 δραχμές τον μήνα. Φαρμάκι Καλά δεν έχω θέμα, Μπουμπούκι είμαι ακόμα!! 😂😂😉 Panafone - Vodafone!! Δεν θυμάμαι δραχμές... Αυτό που θυμάμαι είναι ότι είχα προλάβει στο συμβόλαιο τα sms δωρεάν για ~8 μήνες ως δοκιμαστική υπηρεσία!! 😁😁😂😂😉 9 minutes ago, VIPdriver said: Οχι και το πρώτο... Ε αφού ήταν το πρώτο μου κινητό... 😳😂 Περίπου στο ~1996, φοιτητής τότε... 😉 Ααα εννοείς το πρώτο με δόνηση... 😂😂 Όχι φίλε μου, ήταν το πρώτο στον πλανήτη!!! Και αυτό στο λέω με 100% βεβαιότητα!!! Γιατί ασχολούμουν τρελά τότε με τα κινητά... Μιλάμε για το 1996 εεε... 😉 Edited 7 Φεβρουαρίου by konstantinos77 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, konstantinos77 said: Καλά δεν έχω θέμα, Μπουμπούκι είμαι ακόμα!! 😂😂😉 Vodafone!! Δεν θυμάμαι δραχμές... Αυτό που θυμάμαι είναι ότι είχα προλάβει στο συμβόλαιο τα sms δωρεάν για ~8 μήνες ως δοκιμαστική υπηρεσία!! 😁😁😂😂😉 Ε αφού ήταν το πρώτο μου κινητό... 😳😂 Περίπου στο ~1996, φοιτητής τότε... 😉 Ααα εννοείς το πρώτο με δόνηση... 😂😂 Όχι φίλε μου, ήταν το πρώτο στον πλανήτη!!! Και αυτό στο λέω με 100% βεβαιότητα!!! Γιατί ασχολούμουν τρελά τότε με τα κινητά... Μιλάμε για το 1996 εεε... 😉 1993 Motorola StarTAC ηταν το πρωτο κινητό με δονηση. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, VIPdriver said: 1993 Motorola StarTAC ηταν το πρωτο κινητό με δονηση. Όχι το 1850... https://en.wikipedia.org/wiki/Motorola_StarTAC Πολλές πληροφορίες είναι λανθασμένες στο internet, ιδιαίτερα για το Panasonic G500!! Εδώ αναφέρουν ως release date του Panasonic G500 το 1998, που το '98 εγώ ήμουν στρατό και το είχα πάνω από ένα χρόνο στα φοιτητικά μου χρόνια, και πιο συγκεκριμένα πριν το αγοράσω το είχα δει από έναν γνωστό μου, όπου έπαθα πλάκα γιατί ήταν ότι πιο designάτο και μικρό κυκλοφορούσε τότε και μιλάμε για αρχές του '96!! Και σου λέω πώς κυκλοφόρησε στο τύπο τότε, αποκλειστικά με κινητή τηλεφωνία, 2 περιοδικά έβγαιναν τότε! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, konstantinos77 said: Όχι το 1850... https://en.wikipedia.org/wiki/Motorola_StarTAC Πολλές πληροφορίες είναι λανθασμένες στο internet, ιδιαίτερα για το Panasonic G500!! Εδώ αναφέρουν ως release date του Panasonic G500 το 1998, που το '98 εγώ ήμουν στρατό και το είχα πάνω από ένα χρόνο στα φοιτητικά μου χρόνια, και πιο συγκεκριμένα πριν το αγοράσω το είχα δει από έναν γνωστό μου, όπου έπαθα πλάκα γιατί ήταν ότι πιο designάτο και μικρό κυκλοφορούσε τότε και μιλάμε για αρχές του '96!! Και σου λέω πώς κυκλοφόρησε στο τύπο τότε, αποκλειστικά με κινητή τηλεφωνία, 2 περιοδικά έβγαιναν τότε! Καταλαβαίνω τι λες, αλλά το πρωτο κινητο στον κόσμο με δόνηση ηταν το StarTAC το 1993. Ευχαρίστως να διαβάσω καποιο λινκ που θα βρεις που θα λεει οτι δεν ισχυει αυτο που γραφω. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, VIPdriver said: Καταλαβαίνω τι λες, αλλά το πρωτο κινητο στον κόσμο με δόνηση ηταν το StarTAC το 1993. Ευχαρίστως να διαβάσω καποιο λινκ που θα βρεις που θα λεει οτι δεν ισχυει αυτο που γραφω. Ότι να'ναι... Μου φαίνεται @blizard έχει δίκιο... 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, konstantinos77 said: Όχι το 1850... https://en.wikipedia.org/wiki/Motorola_StarTAC Πολλές πληροφορίες είναι λανθασμένες στο internet, ιδιαίτερα για το Panasonic G500!! Εδώ αναφέρουν ως release date του Panasonic G500 το 1998, που το '98 εγώ ήμουν στρατό και το είχα πάνω από ένα χρόνο στα φοιτητικά μου χρόνια, και πιο συγκεκριμένα πριν το αγοράσω το είχα δει από έναν γνωστό μου, όπου έπαθα πλάκα γιατί ήταν ότι πιο designάτο και μικρό κυκλοφορούσε τότε και μιλάμε για αρχές του '96!! Και σου λέω πώς κυκλοφόρησε στο τύπο τότε, αποκλειστικά με κινητή τηλεφωνία, 2 περιοδικά έβγαιναν τότε! ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ και ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ το πρώτο και CONNECTING το δεύτερο. Φανατικός αναγνώστης τους 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 14 minutes ago, konstantinos77 said: Ότι να'ναι... Μου φαίνεται @blizard έχει δίκιο... 😉 Δεν είδες flame σημερα και προσπαθεις να ξεκινησεις βλέπω... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, konstantinos77 said: Ναι ρεεε... 💙 Και τα δύο, δεν έχανα τεύχος!! Και ήταν και ακριβά περιοδικά...! 😉😉 🫢 Edited 7 Φεβρουαρίου by Vasileios 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου (edited) 19 ώρες πριν, HEO said: Σε συνεχεια του παραπανω ποστ, σημερα πηγα και εκανα διακοπη της συνδεσης. Μετα πηρα τηλεφωνο σο 13830 οπως λεει η επιστολη, και εδωσα καποια στοιχεια και το ΙΒΑΝ. Μου ειπαν οτι με μεγιστο τον 1 μηνα θα λαβω στον λογαριασμα μου ολα μου τα χρηματα. 🙂 Απλοποιηθηκε η διαδικασια απο οτι φαινεται. Για να δουμε τι θα γινει. Edited 7 Φεβρουαρίου by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Ωραία τα δωράκια της βόνταφον, αλλά εάν δεν μπορεί να τα υποστηρίξει, καλυτερα να μην το έδινε το δωρεάν ίντερνετ μέχρι 10/02! 2η ημέρα και κυριολεκτικά σέρνεται σε περιοχη που ήταν πιο γρήγορη από την Νοβα. Ευτυχώς είχα το πακετο των 5ε της Νοβα και το γυρισα και μπορώ να σερφαρω κανονικά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Ωραία τα δωράκια της βόνταφον, αλλά εάν δεν μπορεί να τα υποστηρίξει, καλυτερα να μην το έδινε το δωρεάν ίντερνετ μέχρι 10/02! 2η ημέρα και κυριολεκτικά σέρνεται σε περιοχη που ήταν πιο γρήγορη από την Νοβα. Ευτυχώς είχα το πακετο των 5ε της Νοβα και το γυρισα και μπορώ να σερφαρω κανονικά. Χαλκίδα,Θήβα,Λιβαδειά κανένα πρόβλημα Τα δώρα αυτά τα δίνει για να τεστάρει το δίκτυο της και καλά κάνει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, VIPdriver said: Ωραία τα δωράκια της βόνταφον, αλλά εάν δεν μπορεί να τα υποστηρίξει, καλυτερα να μην το έδινε το δωρεάν ίντερνετ μέχρι 10/02! 2η ημέρα και κυριολεκτικά σέρνεται σε περιοχη που ήταν πιο γρήγορη από την Νοβα. Ευτυχώς είχα το πακετο των 5ε της Νοβα και το γυρισα και μπορώ να σερφαρω κανονικά. Μια καλή λύση θα ήταν την επόμενη φορά που θα δώσει η Vodafone δωρεάν απεριόριστα και εφόσον μπορείτε να πληρώσετε κάποιο άλλο δίκτυο που έχει καλύτερες υπηρεσίες να μην ενεργοποίησετε την προσφορά ώστε να γλιτώσετε από την ταλαιπωρία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Χαλκίδα,Θήβα,Λιβαδειά κανένα πρόβλημα Τα δώρα αυτά τα δίνει για να τεστάρει το δίκτυο της και καλά κάνει Οκ, αλλά στην περιοχη μου εάν συνεχίσει μέχρι τις 10/02 το προβληματικο ίντερνετ, θα χάσει κόσμο. Εμένα μου ήρθε προσφορα στα 9€ 24μηνο απεριόριστα λεπτά, 6000sms και 6gb και ενώ το σκεφτόμουν, μάλλον δεν θα το κάνω. Και σκόπευα να ζητήσω και 2ο αριθμό στην ίδια προσφορα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Οκ, αλλά στην περιοχη μου εάν συνεχίσει μέχρι τις 10/02 το προβληματικο ίντερνετ, θα χάσει κόσμο. Εμένα μου ήρθε προσφορα στα 9€ 24μηνο απεριόριστα λεπτά, 6000sms και 6gb και ενώ το σκεφτόμουν, μάλλον δεν θα το κάνω. Και σκόπευα να ζητήσω και 2ο αριθμό στην ίδια προσφορα. Αυτό στο δίνουν στα 17,94€ όχι στα 9€ , το λέω γιατί με έχουν πάρει τηλέφωνο δύο φορές και σήμερα το πρωί ήταν η δεύτερη. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, YarnPoochy said: Μια καλή λύση θα ήταν την επόμενη φορά που θα δώσει η Vodafone δωρεάν απεριόριστα και εφόσον μπορείτε να πληρώσετε κάποιο άλλο δίκτυο που έχει καλύτερες υπηρεσίες να μην ενεργοποίησετε την προσφορά ώστε να γλιτώσετε από την ταλαιπωρία. Εννοείται αυτό. κεντροανατολική Θεσσαλονίκη και στο 2024 η βόνταφον δεν μπορεί να υποστηρίξει απεριόριστο ίντερνετ! 1 minute ago, Inevar said: Αυτό στο δίνουν στα 17,94€ όχι στα 9€ , το λέω γιατί με έχουν πάρει τηλέφωνο δύο φορές και σήμερα το πρωί ήταν η δεύτερη. Θέλεις να πεις ότι δεν βλέπω καλά; ΥΓ: ξέχασα να γράψω και 100gb δώρο για 6 μηνες 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Εννοείται αυτό. κεντροανατολική Θεσσαλονίκη και στο 2024 η βόνταφον δεν μπορεί να υποστηρίξει απεριόριστο ίντερνετ! Θέλεις να πεις ότι δεν βλέπω καλά; Χαχα όχι δε το εννοούσα έτσι, μπράβο μου ρίχνεις στα αυτιά γιατί εμένα είναι στα 17,94€ αλλά φαίνεται και μέσα στην εφαρμογή mycuapp στις προσφορές αν πατήσεις. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Εμένα η προσφορα ήρθε στο Vodafone app προσωπική προσφορα. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι οι ίδιες προσφορες σε όλους και από όλα τα κανάλια επικοινωνίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Εννοείται αυτό. κεντροανατολική Θεσσαλονίκη και στο 2024 η βόνταφον δεν μπορεί να υποστηρίξει απεριόριστο ίντερνετ! Δεν μπορεί αλλά το ότι το χαρίζει εντελώς δωρεάν για μένα είναι λόγος να την επαινέσω και όχι να την κράξω. Α και αναμένουμε τα δώρα αυτών που μπορούν να υποστηρίξουν το απεριόριστο ίντερνετ ! 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου (edited) 6 minutes ago, YarnPoochy said: Δεν μπορεί αλλά το ότι το χαρίζει εντελώς δωρεάν για μένα είναι λόγος να την επαινέσω και όχι να την κράξω. Α και αναμένουμε τα δώρα αυτών που μπορούν να υποστηρίξουν το απεριόριστο ίντερνετ ! 😂 Κάθε δωρο είναι καλοδεχούμενο, αλλά εαν δεν μπορείς να το χαρείς τί συγχαρητήρια να δώσεις στην εταιρία; Δηλαδή να έχω συμβόλαιο και κάθε φορά που θα δίνει σε όλους ίντερνετ απεριόριστο δώρο να μην έχω ίντερνετ; Επίσης μου ήρθε 2η προσφορα απεριόριστα όλα 24μηνο 32€. Το Neo της κοσμοτε τα δίνει με 33€ και χωρίς συμβόλαιο! Edited 7 Φεβρουαρίου by VIPdriver 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Κάθε δωρο είναι καλοδεχούμενο, αλλά εαν δεν μπορείς να το χαρείς τί συγχαρητήρια να δώσεις στην εταιρία; Δηλαδή να έχω συμβόλαιο καιν κάθε φορά που θα δίνει απεριόριστο δώρο να μην έχω ίντερνετ; Μα γιατί να έχει κάποιος συμβόλαιο σε εταιρεία που δεν τον καλύπτει με την κάλυψη της ; Κάποιοι σίγουρα μπορούν να το χαρούν το δώρο που δίνει. Απλώς όχι όλοι. Αυτοί που δεν μπορούν πρέπει να πληρώσουν άλλα δίκτυα που τους καλύπτουν,δυστυχώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, YarnPoochy said: Μα γιατί να έχει κάποιος συμβόλαιο σε εταιρεία που δεν τον καλύπτει με την κάλυψη της ; Κάποιοι σίγουρα μπορούν να το χαρούν το δώρο που δίνει. Απλώς όχι όλοι. Αυτοί που δεν μπορούν πρέπει να πληρώσουν άλλα δίκτυα που τους καλύπτουν,δυστυχώς. Εννοείται ότι αυτους τους έχει χάσει απο πελατες συμβολαίου. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts