petrost8 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 ίσως αν "μετακινηθεις" πολλες φορες, θα βρεις την τρυπα 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 1 minute ago, petrost8 said: ίσως αν "μετακινηθεις" πολλες φορες, θα βρεις την τρυπα 😉 Να μετακινηθω που? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 καπου εκει στα Xmas All Around. Καλές "διαδρομές"... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 24 φορές εμένα. 24.000 κρυστάλλους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Σατανάδες το βρήκα κι εγώ.. 😀 26 minutes ago, petrost8 said: ίσως αν "μετακινηθεις" πολλες φορες, θα βρεις την τρυπα 😉 Αλλά.. πώς ξεκινάει ένα ταξίδι;; 😂😂😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 10 minutes ago, petrost8 said: καπου εκει στα Xmas All Around. Καλές "διαδρομές"... Πήγα δεν βρίσκω κατι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 1 minute ago, bilis123456 said: Πήγα δεν βρίσκω κατι Σκέψου λίγο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 3 minutes ago, GREGORYMO said: Σκέψου λίγο... Free now? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaonne Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Μόλις πάει 00:00 δουλεύει ξανά να τερματίσουμε πόντους; =D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Just now, shaonne said: Μόλις πάει 00:00 δουλεύει ξανά να τερματίσουμε πόντους; =D Ναι η το πρωί καλύτερα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Και τόση ώρα βασανιζόμουνα με το παιχνίδι Μου σπάει τα νεύρα που έρχεται κάθε φορά μήνυμα όμως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 2 minutes ago, kmpatra said: Και τόση ώρα βασανιζόμουνα με το παιχνίδι Μου σπάει τα νεύρα που έρχεται κάθε φορά μήνυμα όμως ΟΛΑ δικά σου τα θες ! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 8 minutes ago, kmpatra said: Μου σπάει τα νεύρα που έρχεται κάθε φορά μήνυμα όμως Mute στις ειδοποιησεις του συγκεκριμενου αριθμου στα sms και καθαρισες... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 8 minutes ago, kmpatra said: Και τόση ώρα βασανιζόμουνα με το παιχνίδι Μου σπάει τα νεύρα που έρχεται κάθε φορά μήνυμα όμως Εγώ έχω τη sim σε 4g router και δεν έρχεται τίποτα!! 😃 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Πάντως και το να κάνεις τη διαδικασία σε 6 CU που διαχειρίζεσαι δεν είναι εύκολο... 😂😂😂😂 18 minutes ago, EllinikoNisi said: Καλά τώρα σοβαρά? Μεγάλη απογοήτευση! Από την μια μας μαθαίνεις την τέχνη του marketing με το liquid και τώρα πετάς κάτι καρτοπρογράμματα. Σταμάτα να σε κοροϊδεύει η Vodafone με προγράμματα και συνδέσεις. 😂😂 Έλα ντε.. πού είναι ο @Pppe να τα ακούσει αυτά; 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Πάντως και το να κάνεις τη διαδικασία σε 6 CU που διαχειρίζεσαι δεν είναι εύκολο... Έλα ντε.. πού είναι ο @Pppe να τα ακούσει αυτά;Αν έχεις 6 cu το καλύτερο κέρδος είναι το κουπόνι των 3 ευρώ από το efood :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 6 minutes ago, HEO said: Αν έχεις 6 cu το καλύτερο κέρδος είναι το κουπόνι των 3 ευρώ από το efood :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Βασικά μαζεύω τους κρυστάλλους γιατί χρησιμοποιώ συστηματικά τα 200GB σε 4g router αντί για σταθερό. Σίγουρα και το 3€ καλό είναι.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Όσοι θέτε δοκιμάστε κ αυτό (είναι από τον προηγούμενο διαγωνισμό) https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=Oz8oaIeEhkyts6Uijxi4k1fV6E2NPbpMha7uYxyw1QlUMEJQRlQ0OUVCR1ZUMU01QUpLODZQNlc3TC4u&fbclid=PAAaZL-79mCBpz43VsB9lHarZvfmlWFmMpRPF7YLh9cj7B5EupOfIU_Kq9d48 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Παπαλα η διαδικασία. Μπορεί βέβαια σε κάποιον άλλον να δουλέψει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 11 minutes ago, GREGORYMO said: Παπαλα η διαδικασία. Μπορεί βέβαια σε κάποιον άλλον να δουλέψει. Δεν πειράζει, δεν ήταν και λίγοι κρύσταλλοι οι χθεσινοί!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 (edited) 14 minutes ago, kalitexnis_g said: Δεν πειράζει, δεν ήταν και λίγοι κρύσταλλοι οι χθεσινοί!! Συνολικα από το around μάζεψα 50.000 σε 2 ημέρες. Καλά ήταν. Edited December 18, 2023 by GREGORYMO Συμπληρώμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 (edited) Άλλες 2000 free από το cu around. Στην κατηγορία shopping το as**.c** και το she**** αναφέρουν ότι δίνουν κωδικούς , μαζί με 1000 κρυστάλλους έκαστο, χωρίς χρέωση. Και έτσι είναι. Δοκίμασα και 3-4 άλλα που που δεν αναφέρουν τπτ για χρέωση. Αυτά με χρέωσαν κανονικά. ΚΑΚΩΣ. Θα έπρεπε να αναφέρεται. Οπότε τα υπόλοιπα μη τα δοκιμάσετε. ------------------------------ Κατά τα άλλα, άλλη μια απόδειξη ότι μας διαβάζουν. Οπότε αν θέλουμε τη μέγιστη ωφέλεια για τους μετέχοντες στο forum στέλνουμε pm σε όσους είμαστε χρόνια εδώ μέσα. Συμφωνώ με τη Δημητρούλα. Έστειλα το παραπάνω γιατί δεν είναι bug αλλά εν γνώση τους. Edited December 18, 2023 by balkos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Εγώ μπορώ να φανταστώ και ποιός από εδώ μέσα ενημερώνει τη βονταφον για τα bugs της.... νομίζω όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε ποιός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 40 minutes ago, balkos said: Άλλες 2000 free από το cu around. Στην κατηγορία shopping το as**.c** και το she**** αναφέρουν ότι δίνουν κωδικούς , μαζί με 1000 κρυστάλλους έκαστο, χωρίς χρέωση. Και έτσι είναι. Δοκίμασα και 3-4 άλλα που που δεν αναφέρουν τπτ για χρέωση. Αυτά με χρέωσαν κανονικά. ΚΑΚΩΣ. Θα έπρεπε να αναφέρεται. Οπότε τα υπόλοιπα μη τα δοκιμάσετε. ------------------------------ Κατά τα άλλα, άλλη μια απόδειξη ότι μας διαβάζουν. Οπότε αν θέλουμε τη μέγιστη ωφέλεια για τους μετέχοντες στο forum στέλνουμε pm σε όσους είμαστε χρόνια εδώ μέσα. Συμφωνώ με τη Δημητρούλα. Έστειλα το παραπάνω γιατί δεν είναι bug αλλά εν γνώση τους. Είναι αδύνατον να μείνει μυστικό έστω και για λίγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ μπορώ να φανταστώ και ποιός από εδώ μέσα ενημερώνει τη βονταφον για τα bugs της.... νομίζω όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε ποιός... Ο ενδεχόμενος CEO;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts