jaranor Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Μου ήρθε SMS για ενημέρωση με αυτό: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/nea-imerominia-katargisis-tou-internet-oli-mera-neou-shimatos-me-aperiorista-lepta-data/#?panel=note-482 Αυτό που θέλω εγώ είναι όταν τελειώνουν τα data μου από οποιοδήποτε πακέτο έχω ενεργοποιημένο, απλά να κόβεται το ίντερνετ, να μην ενεργοποιείται τίποτα. Πως το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Δεν επηρεαζεται η υπηρεσια My Data Control για οσους εχουν ηδη στειλει sms K στο 1252. Αν δε το'χεις κανει ηδη, με αυτο τον τροπο γινεται αυτο που ζητας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 παιδες μια επιβεβαίωση το hotspot σας δουλεύει ?δεν μπορώ να συνδεθώ σε μια Android tv με τίποτα,μέχρι προχθές έμπαινα μια χαρά,δεν πιστεύω να μας το έχουν κόψειSent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Ήθελα να ρωτήσω , μπορώ να κάνω εκτροπή κλησης από διαφορετικό πάροχο σε Vodafone καρτοκινητο;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 (edited) 25 minutes ago, akalos said: παιδες μια επιβεβαίωση το hotspot σας δουλεύει ?δεν μπορώ να συνδεθώ σε μια Android tv με τίποτα,μέχρι προχθές έμπαινα μια χαρά,δεν πιστεύω να μας το έχουν κόψει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk κανονικά μπαίνω 5 minutes ago, tsagod123 said: Ήθελα να ρωτήσω , μπορώ να κάνω εκτροπή κλησης από διαφορετικό πάροχο σε Vodafone καρτοκινητο; Sent from my iPhone using Tapatalk Φυσικά. Η χρέωση σου θα είναι απο τα λεπτά προς όλους του πακέτου σου Edited April 16, 2022 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 κανονικά μπαίνωευχαριστώ πολύ,τουλάχιστον αποκλείσαμε αυτό!!!! τι σκ.... μουλαρωσε ξαφνικά και δεν το βλέπει η τηλεόραση μου Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Δε ξέρω τι τηλεόραση έχεις αλλά σε μια turbo-x με δικό της os που ξαφνικά δεν έβλεπε κανένα wifi δίκτυο, λύθηκε με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Δεν επηρεαζεται η υπηρεσια My Data Control για οσους εχουν ηδη στειλει sms K στο 1252. Αν δε το'χεις κανει ηδη, με αυτο τον τροπο γινεται αυτο που ζητας.Αυτό ισχύει για τα Data, για την ομιλία τι γίνεται;Αν τελειώνει ο χρόνος ομιλίας θα χρεωνομαστε 2€€;Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Φυσικά. Η χρέωση σου θα είναι απο τα λεπτά προς όλους του πακέτου σουΈχω εταιρικό απεριορίστων , συμβόλαιο wind και επειδή εκεί που πηγαίνω διακοπές δεν έχει σήμα, σκέφτηκα να κάνω εκτροπή κλήσεων σε κάποιο καρτοκινητο άλλης εταιρίας ώστε να λαμβάνω τις κλήσεις που χάνω από wind.Θα δουλέψει αυτό που σκέφτομαι; η πρέπει να στο ίδιο δίκτυο τα νούμερα που θα κάνω εκπτροπη;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 2 minutes ago, tsagod123 said: Έχω εταιρικό απεριορίστων , συμβόλαιο wind και επειδή εκεί που πηγαίνω διακοπές δεν έχει σήμα, σκέφτηκα να κάνω εκτροπή κλήσεων σε κάποιο καρτοκινητο άλλης εταιρίας ώστε να λαμβάνω τις κλήσεις που χάνω από wind. Θα δουλέψει αυτό που σκέφτομαι; η πρέπει να στο ίδιο δίκτυο τα νούμερα που θα κάνω εκπτροπη; Sent from my iPhone using Tapatalk Καθόλου σήμα;; Ούτε Ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Δε ξέρω τι τηλεόραση έχεις αλλά σε μια turbo-x με δικό της os που ξαφνικά δεν έβλεπε κανένα wifi δίκτυο, λύθηκε με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσειςSony smart tv του 20 με android 9εμένα το βλέπει συνδέεται αλλά χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο ,δεν παίρνει IP και κολαει εκεί,δεν έχω φυσικά πειράξει τίποτα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Καθόλου σήμα;; Ούτε Ε;Σε μερικά σημεία μπορεί απλά να κουδουνίζει αλλά όχι να μιλήσω . Τις περισσοτερες φορες μου έρχεται μνμ ότι είχα κλήση.Γιατί ρωτάς ; Σκέφτεσαι κάτι;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 31 minutes ago, tsagod123 said: Σε μερικά σημεία μπορεί απλά να κουδουνίζει αλλά όχι να μιλήσω . Τις περισσοτερες φορες μου έρχεται μνμ ότι είχα κλήση. Γιατί ρωτάς ; Σκέφτεσαι κάτι; Sent from my iPhone using Tapatalk Εντύπωση μου κάνει το καθόλου. Το δήλωσες στο 13700; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 2 ώρες πριν, tsagod123 said: Έχω εταιρικό απεριορίστων , συμβόλαιο wind και επειδή εκεί που πηγαίνω διακοπές δεν έχει σήμα, σκέφτηκα να κάνω εκτροπή κλήσεων σε κάποιο καρτοκινητο άλλης εταιρίας ώστε να λαμβάνω τις κλήσεις που χάνω από wind. Θα δουλέψει αυτό που σκέφτομαι; η πρέπει να στο ίδιο δίκτυο τα νούμερα που θα κάνω εκπτροπη; Sent from my iPhone using Tapatalk Θα δουλέψει κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Τελικά, πέταξα στα σκουπίδια τον αριθμό, ύστερα από ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα που δέχτηκα χθες. Αν παραγγείλω νέο νούμερο, υπάρχει τρόπος να ζητήσω να μη μου δώσουν "μεταχειρισμένο" (ή ορθότερα, ανακυκλωμένο) αριθμό, ή είναι ό,τι κάτσει? 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 2 minutes ago, Gm87 said: Τελικά, πέταξα στα σκουπίδια τον αριθμό, ύστερα από ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα που δέχτηκα χθες. Αν παραγγείλω νέο νούμερο, υπάρχει τρόπος να ζητήσω να μη μου δώσουν "μεταχειρισμένο" (ή ορθότερα, ανακυκλωμένο) αριθμό, ή είναι ό,τι κάτσει? Στειλε τους email εξηγώντας τους την κατάσταση. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Φίλε Κωνσταντίνε εβδομηνταεπτάχρονε, αν θέλεις να γελάσεις, σου προτείνω να δεις Super Mammy! Εδώ είναι forum, όπου συζητάμε τις εμπειρίες μας με τα καρτοκινητά της Vodafone. Αν σου φαίνεται γελοία η δική μου εμπειρία, σου προτείνω να σου μεταβιβάσω εσένα (δωρεάν εννοείται, δεν πουλάω σαπάκια) το εν λόγω καρτοκινητό, να δεις τι ωραία είναι η "συμβίωση" μαζί του. 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Ας γράψουμε και κανένα θετικό, να ευχαριστηθούν και οι fans: Παρήγγειλα νέο νούμερο CU από το efood, στις 10:26 το πρωί. Ήρθε στην πόρτα μου στις 10:43 (σε 17 λεπτά, αντί για 45 λεπτά που γράφει στο site). Συμπλήρωσα τη φόρμα με τα στοιχεία μου στο vodafonecu.gr/new και ανέβασα τα δικαιολογητικά. Ολοκλήρωσα τη διαδικασία στις 12:02 και ενώ έλεγε ότι η ενεργοποίηση θα πραγματοποιηθεί σε μία εργάσιμη ημέρα, έγινε στις 13:12, δηλαδή σε μία ώρα και δέκα λεπτά. Μπράβο στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση! Να κάνω και μία σύγκριση? Είμαι βέβαιος, ότι αν ήταν άλλη εταιρεία, ίσως να περίμενα και μία εβδομάδα από την παραγγελία του αριθμού, έως την ενεργοποίησή του. 6 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 (edited) Ξέρει κανείς αν η επιστροφή του pockee αναιρεί την φραγή εισερχομένων στο 3μηνο; Όπως είπαν μερικοί (εγώ δεν το έχω δοκιμάσει) μπορεί να κάνεις ανανέωση υπολοίπου ακόμα και 0.1€ Edited April 18, 2022 by pavlos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Οποτε φορτωθει πριν το 12μηνο απο προηγουμενη καρτα η pockee, ισχυει για αλλους 2 μηνες. Οποτε, ναι στην ερωτηση σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Τι είναι το pockee? Cashback δεν λέγεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 26 minutes ago, Pppe said: Οποτε φορτωθει πριν το 12μηνο απο προηγουμενη καρτα η pockee, ισχυει για αλλους 2 μηνες. Οποτε, ναι στην ερωτηση σου. Από ότι καταλαβαίνω αν περάσουν 12 μήνες δεν επεκτείνει το pockee... Το περίεργο είναι ότι στην ενότητα thank you δεν βρίσκω το Cashback πουθενά... Ίσως φτάσεις επειδή το νούμερο ειναι ένα προνομιακό φοιτητικό και δεν έχει γίνει ανανέωση καιρό τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 έχει δική του ενότητα το cash back στις προσφορές ξεχωριστά,δεξιά του thank youSent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 38 minutes ago, pavlos77 said: Από ότι καταλαβαίνω αν περάσουν 12 μήνες δεν επεκτείνει το pockee... Το περίεργο είναι ότι στην ενότητα thank you δεν βρίσκω το Cashback πουθενά... Ίσως φτάσεις επειδή το νούμερο ειναι ένα προνομιακό φοιτητικό και δεν έχει γίνει ανανέωση καιρό τωρα. Αν έχεις έως 12 μήνες από τελευταία κάρτα, μπες στην ενότητα CashBack στο MyVodafone app και "φόρτωσε" μια απόδειξη με κάποιο προϊόν από δω: pockee.com . Αλλάζει τα προϊόντα συχνά και πρέπει να "φορτώσεις" την απόδειξη εντός 6 ημερών από την αγορά. Όταν βάλουν το ποσό που αντιστοιχεί από το supermarket θα μπορείς να το "εξαργυρωσεις". ΝΑΙ: Αν αυτό το κάνεις πριν τους 12 μήνες από προηγούμενη κάρτα ή αντίστοιχο CashBack θα σου επεκτείνει για άλλους 2 μήνες το ποσό που εξαργύρωσες (-10% φόρο κινητής). Αν έχεις περάσει τους 12 μήνες από τελευταία κάρτα ή αντίστοιχο CashBack, σε κανά μήνα θα χάσεις την κατοχή του αριθμού, είτε φοιτητικό είτε όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 13 minutes ago, Pppe said: Αν έχεις έως 12 μήνες από τελευταία κάρτα, μπες στην ενότητα CashBack στο MyVodafone app και "φόρτωσε" μια απόδειξη με κάποιο προϊόν από δω: pockee.com . Αλλάζει τα προϊόντα συχνά και πρέπει να "φορτώσεις" την απόδειξη εντός 6 ημερών από την αγορά. Όταν βάλουν το ποσό που αντιστοιχεί από το supermarket θα μπορείς να το "εξαργυρωσεις". ΝΑΙ: Αν αυτό το κάνεις πριν τους 12 μήνες από προηγούμενη κάρτα ή αντίστοιχο CashBack θα σου επεκτείνει για άλλους 2 μήνες το ποσό που εξαργύρωσες (-10% φόρο κινητής). Αν έχεις περάσει τους 12 μήνες από τελευταία κάρτα ή αντίστοιχο CashBack, σε κανά μήνα θα χάσεις την κατοχή του αριθμού, είτε φοιτητικό είτε όχι.. Οκει σε ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως επειδή μπήκα από περιέργεια να δω τελευταία ανανέωση. Δεν ξέρω τι φάση. Το έχω περίπου 8-9 χρόνια το νούμερο οπότε δεν θυμάμαι αν έχω κάνει και ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts