Vasileios Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 9 ώρες πριν, brownie said: Έχω Vodafone You που το ανανεώνω με 10-12€ και σήμερα μου εμφανίστηκε αυτή η προσφορά, που μου φαίνεται υπερβολικά καλή για να είναι αληθινή. Αξίζει; Τι θα γίνει μετά από 18 μήνες, θα το πάνε στα 50€; Οι παροχές μεταφέρονται στον επόμενο μήνα; H τιμή είναι super. Αλλά το θέμα είναι αν σου φτάνει το 1GB. πολύ λίγο . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Εμενα μου προτείνουν κάτι προγράμματα στα +30€,ουτε για αστείο δεν το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 H τιμή είναι super. Αλλά το θέμα είναι αν σου φτάνει το 1GB. πολύ λίγο .Είμαι συνέχεια σε wifi, οπότε δε με απασχολεί τόσο το ίντερνετ. Ξέρετε αν τα αχρησιμοποίητα λεπτά ομιλίας μεταφέρονται στον επόμενο μήνα;Update: Τελικά μίλησα με τη Vodafone και δε μεταφέρονται. Αυτό και μόνο με αποτρέπει από το να το ενεργοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Όχι δεν μεταφέρονται Είναι καρτοσυμβολαιο ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Δηλαδή αυτές οι παροχές έχουν αρχική τιμή 49,27€; Θα μας τρελάνουν οι εταιρείες κινητής... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 17 minutes ago, seranata said: Δηλαδή αυτές οι παροχές έχουν αρχική τιμή 49,27€; Θα μας τρελάνουν οι εταιρείες κινητής... Πάντως στην κλασική προσφορά μέσω CU app, αρχική τιμή είναι τα 22,57€ (12.19€/(1-0,46)), με 46% αναφερόμενη μείωση τιμής: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Μολις κοίταξα το δικό μου και έχει αλλάξει σε : 3 GB 600'προς όλους 300 SMS & ΔΩΡΟ για τους 3 πρώτους μήνες 30 GB 3000' προς όλους με €19,44 /μήνα για 18 μήνες Ουτε και θυμάμαι τι έδινε στήν παλιά "προσφορά",μονο ότι ήταν γύρω στα 30€. Για την χρήση που κάνουμε είναι παρα πολλά καθώς καλυπτόμαστε απο το 200 λεπτα προς Ελλάδα και Ευρώπη με 7,06€ και το shake για data στην ανανέωση με 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Εγώ πάντως θα το έκανα καρτοσυμβολαιο στα 12.5 ευρώ, αλλά αυτό το 18 μήνες, μου κάθεται κάπως. Να χάσω το φοιτητικό, και μετά τους 18 μήνες τι?Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Υποτίθεται οτι σημερα θα δούλευε το cash back... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 12 minutes ago, Mobileras said: Υποτίθεται οτι σημερα θα δούλευε το cash back... Ήρθε ενημέρωση της εφαρμογής και ανοίγει κανονικά ....κάνε πρώτα την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 5 minutes ago, smetcfu said: Ήρθε ενημέρωση της εφαρμογής και ανοίγει κανονικά ....κάνε πρώτα την ενημέρωση! Δεν βλεπω καμμια ενημερωση στο play, αλλά και το app οταν ανοιγει δεν πεταει μηνυμα οτι πρέπει να γίνει αναβάθμιση. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Σήμερα εμένα μόλις μου ήρθε ....φαντάζομαι δεν θα αργήσει να έλθει και σε εσένα , προσπάθησε ξανά αργότερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 58 minutes ago, Mobileras said: Δεν βλεπω καμμια ενημερωση στο play, αλλά και το app οταν ανοιγει δεν πεταει μηνυμα οτι πρέπει να γίνει αναβάθμιση. Αν το βιαζεσαι στην προηγουμενη σελιδα εχω βαλει link οπου εχω ανεβασει το apk στο GDrive Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 22 minutes ago, PapaDarxon said: Αν το βιαζεσαι στην προηγουμενη σελιδα εχω βαλει link οπου εχω ανεβασει το apk στο GDrive Δεν το πολυβιαζομαι, σε ευχαριστώ παντως. Εσυ ξηγιεσαι σωστά, η βονταφον όμως... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 3 ώρες πριν, Mobileras said: Δεν το πολυβιαζομαι, σε ευχαριστώ παντως. Εσυ ξηγιεσαι σωστά, η βονταφον όμως... Δες μήπως μπορείς να την βρεις μέσω του APK Mirror Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 (edited) Είναι ιδέα μου ή στο Cash back έγινε "υποβάθμιση" αντί για αναβάθμιση; 😁 Τρομάζει πλέον να πάρει τις αποδείξεις. Του Σκλαβενίτη δεν τις παίρνει καθόλου και δεν υπάρχει κιόλας επιλογή να την βάλω χειροκίνητα αντί για φωτογραφία (ή τουλάχιστον δεν το έχω βρει). Edited November 22, 2021 by MitsosDaBest13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 9 ώρες πριν, Mobileras said: Δεν το πολυβιαζομαι, σε ευχαριστώ παντως. Εσυ ξηγιεσαι σωστά, η βονταφον όμως... county στο store έχεις Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Απεριόριστα data αποδίδουν όλα τα πακέτα δεδομένων, στην ίδια τιμή μέχρι 5/12.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Όπως και στα BigBang πακέτα. Πχ για 30 μέρες με 10€ και 15.000 κρυστάλους (αντί για 30.000). Ως και 5/12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 μια χαρά θα μου έρθει αφού το δικό μου 100αρι λήγει 8/12,αν και μέχρι τότε εγκριθεί η αίτηση μου για επιδοτούμενος άνεργος θα αλλάξουν τα σχέδια ,ελπίζω να είναι κανονικό πακέτο πλέον και όχι προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 10 ώρες πριν, drdedus said: county στο store έχεις Ελλάδα? Φαντάζομαι πως ναι, αφου δεν είχα προβλημα σε προηγουμενα updates. Πού το βλέπω αυτό; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 εδω και λιγα λεπτα εκανα ανανεωση 10ε μεσω paypal. ακομη δεν εμφανιστηκαν στο υπολοιπο. να ανησυχω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 Το είχα πάθει παλιότερα με ανανέωση μέσω χρεωστικής, μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 Απεριόριστα data για 1 μηναε 10€ https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/unlimited-data/ 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts