akalos Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Πω φρίκη. Τζάμπα θα δώσω 10€ για ανανέωση δηλαδή.... Θα τον πάω για κατάργηση με φαίνεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπάρε κανένα μπισκότο από cash back και ανανέωσε με 10 λεπτά ,μη λέμε τα ίδια πράγματα,πως μπορούμε δηλαδή να ανανεώσουμε φθηνά τον χρόνο ομιλίας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Άμεσα-τωρα έπρεπε να το κάνω... Οπότε 10€ τα έδωσα ηδη.... Την επόμενη φορά θα το κάνω όπως το είπες, αν δεν τον ακυρώσω τελείως (γιατί δε τον χρησιμοποιώ πλεον-μονο σε τράπεζα τον έχω δηλωμένο) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Βασικά δε ξέρω αν μπορώ σε 2 τράπεζες να έχω δηλωμένο τον ίδιο αριθμό Επίσης τον χρησιμοποιώ για μεταφορά χρημάτων μέσω iris, όπου και εδώ δε ξέρω ΑΝ γίνεται μόνο με έναν αριθμό τηλεφώνου Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Βασικά δε ξέρω αν μπορώ σε 2 τράπεζες να έχω δηλωμένο τον ίδιο αριθμό Επίσης τον χρησιμοποιώ για μεταφορά χρημάτων μέσω iris, όπου και εδώ δε ξέρω ΑΝ γίνεται μόνο με έναν αριθμό τηλεφώνου Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για iris πάντως γίνεται κανονικά με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Στέλνω από εθνική σε Πειραιώς μέσω Ίρις. Αν μπορώ με το ίδιο νούμερο, τότε σώθηκα! Γενικά δε το έψαξα και πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Ναι γίνεται! Αν θυμάμαι καλά ορίζεις σε ποιον λογαριασμό θες να πιστώνονται τα χρήματα και από τους άλλους μπορείς να στέλνεις, αν σε δυσκολέψει στο νήμα με τις πιστωτικές νομίζω υπάρχουν πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Εννοείς ότι μπορείς να έχεις ορίσει τον ίδιο αριθμό σε δύο λογαριασμούς από διαφορετικές τράπεζες και να μεταφέρεις από τον έναν στον άλλον; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Εννοείς ότι μπορείς να έχεις ορίσει τον ίδιο αριθμό σε δύο λογαριασμούς από διαφορετικές τράπεζες και να μεταφέρεις από τον έναν στον άλλον; Sent from my Galaxy S10e Από ότι κατάλαβα αυτό εννοεί, γίνεται αυτό που λέει το έχω δοκιμάσει και εγώ μεταξύ Πειραιώς και εθνικής, προσοχή όμως αν ο ίδιος αριθμός είναι και σε Τρίτη τράπεζα πχ alpha bank με ενεργοποιημενο το iris τότε θα τα στείλει όπου να ναι, και από εθνικής που θες να πάνε τα χρήματα να πάνε στην άλφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Εγώ συγκεκριμένα το έχω ενεργοποιημένο σε Εθνική, Πειραιώς και Alpha, έχω ορίσει να μπαίνουν στην Πειραιώς οπότε δεν έχω κανένα θέμα είτε τα στείλω από την Εθνική είτε από την Alpha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Εγώ από ότι θυμάμαι, κάθε φορά που το ενεργοποιούσα 2η φορά, "χαλαγε" την πρώτη. Φυσικά θα πιστώνεται ο λογαριασμός στον οποίο ενεργοποιείται τελευταίος, αλλά αυτό δεν προσφέρει πολύ αν χρειάζεσαι να μεταφέρεις γενικά μεταξύ λογαριασμών, και όχι σε έναν όπως λέτε. Καλύτερα να διατηρώ 4 νούμερα, και να έχω πλήρη ελευθερία κινήσεων. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Δέχτηκα την παρακάτω προσφορά για cu φοιτητικό (χωρίς να είμαι φοιτητής και έχοντας ενημερώσει για αυτό). Τι γνώμη έχετε ; Γεια σας , Η προσφορά αφορά έναν νέο αριθμό Vodafone Cu , ο οποίος θα είναι φοιτητικος ! Κοστίζει 10€ Κ το πρώτο 4μηνο θα είναι δωρεάν Τα 4800 λεπτά προς όλους 2400 Cu Και 13,4 gb αφορά όλο το 4μηνο που σημαίνει ότι χωρίζονται από 1200 λεπτά προς όλους κάθε μήνα 600 λεπτά προς cu 1800mb κάθε μήνα 5 gb my cu app + 600 Cu shake +500mb bonus ανανέωσης Ότι δν καταναλώνεται μεταφέρετε στον επόμενο μήνα. Κ όταν τελειώσει το δωρεάν 4μηνο Έχετε 3 επιλογές πακέτων 8,5€ 1200 λεπτά προς όλους 600 λεπτά προς Cu Και μαζί με το bonus της ανανέωσης θα φτάνεται 3gb H 7€ 1000 λεπτά προς όλους 600 λεπτά προς cu 2,5gb Η 10€ 1400 λεπτά προς όλους 1400 sms προς όλους 600 λεπτά προς cu Και μαζί με το bonus της ανανέωσης θα φτάνεται 3,7 gb Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Προφανώς με πάσο άλλου. Για όποιον έχει την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Πως καταφέρνετε κάθε μήνα να παίρνετε και το bonus και να μη χάνετε τα υπόλοιπα από τα πακέτα σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Προφανώς με πάσο άλλου.; Όχι το ρώτησα και μου απάντησε αυτό. Θα είναι το φοιτητικό του Vodafone Cu , Όχι δν θα σας ζητηθεί κάτι .. η διαδικασία είναι η εξής ! Μ στέλνετε στοιχεία αποστολής για να στείλουμε την κάρτα! Δν έχετε έξοδα αποστολής ούτε πληρώνεται κάτι στον κούριερ Μόλις φτάσει η κάρτα με παίρνεται τηλέφωνο να σας πω πως θα γίνει η ενεργοποίηση για να δηλωθούν τα στοιχεία σας ! Θα χρειαστώ διεύθυνση κατοικίας περιοχή ταχυδρομικό κώδικα Κ ένα τηλ επικοινωνίας για τον κούριερ Κ ένα ονοματεπώνυμο παραλήπτη Το νούμερο μ είναι Τα 10€ εφόσον φτάσει η κάρτα τα κάνετε μια κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Για ν μπορέσω να κάνω την ενεργοποίηση στα στοιχεία σας Όμως τελικά αξίζει η ενδεχομένως θα βρεθώ προ εκπλήξεων στο μέλλον ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Όχι το ρώτησα και μου απάντησε αυτό. Θα είναι το φοιτητικό του Vodafone Cu , Όχι δν θα σας ζητηθεί κάτι .. η διαδικασία είναι η εξής ! Μ στέλνετε στοιχεία αποστολής για να στείλουμε την κάρτα! Δν έχετε έξοδα αποστολής ούτε πληρώνεται κάτι στον κούριερ Μόλις φτάσει η κάρτα με παίρνεται τηλέφωνο να σας πω πως θα γίνει η ενεργοποίηση για να δηλωθούν τα στοιχεία σας ! Θα χρειαστώ διεύθυνση κατοικίας περιοχή ταχυδρομικό κώδικα Κ ένα τηλ επικοινωνίας για τον κούριερ Κ ένα ονοματεπώνυμο παραλήπτη Το νούμερο μ είναι Τα 10€ εφόσον φτάσει η κάρτα τα κάνετε μια κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Για ν μπορέσω να κάνω την ενεργοποίηση στα στοιχεία σας Όμως τελικά αξίζει η ενδεχομένως θα βρεθώ προ εκπλήξεων στο μέλλον ; Sent from my iPhone using Tapatalk Μόνο εμένα μου ακούγεται λίγο κουλό όλο αυτό? Αχχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Προφανώς με πάσο άλλου. Για όποιον έχει την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Πως καταφέρνετε κάθε μήνα να παίρνετε και το bonus και να μη χάνετε τα υπόλοιπα από τα πακέτα σας; Όταν είχα την ΕυρωπαΙκή κάρτα Νέων ( του γυιού μου φυσικά.....) Φρόντισα να κάνω μία ανανέωση ας πουμε την 1η του Μήνα , ενώ το πακέτο ανανεωνόταν στις 14. Έτσι οι επόμενες ανανεώσεις έγιναν 2 στην συνέχεια 3 , 4 του επόμενου.... κ.τ.λ Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα , ότι η κάρτα νέων μου έδινε 10 ευρώ και εγώ κατανάλωνα τα 8,5 . Τώρα με τα νέα πακέτα που κάνουν 10 ευρώ δεν θα περισσεύει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Όταν είχα την ΕυρωπαΙκή κάρτα Νέων ( του γυιού μου φυσικά.....) Φρόντισα να κάνω μία ανανέωση ας πουμε την 1η του Μήνα , ενώ το πακέτο ανανεωνόταν στις 14. Έτσι οι επόμενες ανανεώσεις έγιναν 2 στην συνέχεια 3 , 4 του επόμενου.... κ.τ.λ Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα , ότι η κάρτα νέων μου έδινε 10 ευρώ και εγώ κατανάλωνα τα 8,5 . Τώρα με τα νέα πακέτα που κάνουν 10 ευρώ δεν θα περισσεύει τίποτα. Μετά από κάποιους μήνες δεν πέφτεις επάνω στην ημερομηνία του πακέτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Μόνο εμένα μου ακούγεται λίγο κουλό όλο αυτό? Αχχαχα Τι εννοείς ; Στην χειρότερη να πετάξω 10€ με τις παροχές που ανέφεραν για 4 μήνες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 (edited) 12 μήνες ισχύει η κάρτα νέων. Αν αφήσεις αρκετό κενό δεν πρόκειται να πέσεις πάνω στην ανανέωση. Edited August 19, 2021 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Τα mb από το πάρε να χεις ισχύουν για χρήση στο εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 On 17/8/2021 at 12:34 ΠΜ, dennis99 said: Μόνο εμένα μου ακούγεται λίγο κουλό όλο αυτό? Αχχαχα Καθόλου κουλό. Στην πόλη που μένω, το κατάστημα Vodafone έδινε φοιτητικά. Πήρε και γνωστός μου, ηλικίας... 60+. Δεν ξέρω αν δίνουν ακόμα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 32 minutes ago, Ilovemetal said: Καθόλου κουλό. Στην πόλη που μένω, το κατάστημα Vodafone έδινε φοιτητικά. Πήρε και γνωστός μου, ηλικίας... 60+. Δεν ξέρω αν δίνουν ακόμα. Ενδιαφέρομαι, στο όνομα μου θα είναι; Ποιά είναι η πολη σου; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Καμιά φορά αν δεν ενδιαφέρονται οι φοιτητές να πάρουν καρτοκινητο Vodafone φοιτητικό, κρατάνε (παράνομα) τα πάσα τους και τα συνδέουν σε καρτοκινητά άλλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Σας έχει τύχει να σας ενημερώσουν πως έληξε η προσφορά της κάρτας νέων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2021 18 hours ago, Mobileras said: Ενδιαφέρομαι, στο όνομα μου θα είναι; Ποιά είναι η πολη σου; Στην Κατερίνη, στο κεντρικό κατάστημα της Vodafone, έξω στο stand. 1 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2021 3 hours ago, Ilovemetal said: Στην Κατερίνη, στο κεντρικό κατάστημα της Vodafone, έξω στο stand. Ευχαριστω! Εάν ξέρεις, το όνομα θα είναι σε άλλου ή στο δικό μου; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts