ParafronGR Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Όχι, δε φαίνονται Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Σε εμένα φαίνονται στα ενεργά πακέτα unlimited data weekend €0 και στα πακέτα ως 0mb-unlimited data weekend Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 όχι δεν εμφανίζεταικαι στην κεντρική σελίδα και στα ενεργά πακέτα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Δωρεάν data σκ: CU hotspot μου δίνει. What's up hotspot δεν μου δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Κάτι γίνεται με το κινητό σου. Εχω κανονικά hotspot απο το xz1 μου με wu Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Κάτι γίνεται με το κινητό σου. Εχω κανονικά hotspot απο το xz1 μου με wu Αν και off topic, το επιβεβαιώνω και εγώ. Δουλεύει το hotspot και σε κινητό και στο mifi της VF :lol: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Και εγώ έτσι μπαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Ειχα υπολοιπο στο CU μου μεσα 9 ευρω. κανω μολις online ανανέσωη 10 ευρω, και εχω και ενα πακετο αυτοματο που κανει 10+φπα. και μου λεει δεν ανανεωθηκε γιατι δεν φτανει το υπολοιπο. οτι δεν φτάνουν τα 10 το ηξερα, αλλα παντα μου "ετρωγε" τη διαφορα απο το υπολοιπο και γινονταν η αυτοματαση ανανεωση κανονικα. εχει αλλάξει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Έπρεπε να ενεργοποιηθεί. Τώρα δεν έχεις περίπου 17€; Ενεργοποίησέ το χειροκίνητα αναγκαστικά για να μην χασεις τα υπόλοιπά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Έπρεπε να ενεργοποιηθεί. Τώρα δεν έχεις περίπου 17€; Ενεργοποίησέ το χειροκίνητα αναγκαστικά για να μην χασεις τα υπόλοιπά σου.Μίλησα με το chat. Είχα 0,8 και όχι 9.8 Τόση στραβωμαρα τι να πω. Απλά τον προηγούμενο μήνα είχα βάλει καταλάθος μαζί μια 10 και καπάκι μια 12αρα (αντί να την βάλω στης αδελφής μου). Μπήκε το combo δύο φορές χρέωση τότε δηλαδή; Αλλιώς θα έπρεπε οντως να είχα κάνα 9-10 υπόλοιπο Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 (edited) [Προσφορά]: Vodafone - Προσφέρει και αυτή δωρεάν απεριόριστα δεδομένα κάθε ΣΚ https://www.dwrean.net/2021/05/vodafone.html Edited May 23, 2021 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Μπήκε το combo δύο φορές χρέωση τότε δηλαδή; Αλλιώς θα έπρεπε οντως να είχα κάνα 9-10 υπόλοιπο Η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου γίνεται κάθε φορά που βάζεις κάρτα >12€. Αν έβαλες τα 10€ και ειχες ήδη υπόλοιπο 1,08€ (δηλαδή 10,01€), πιθανότατα σου ενεργοποίησε το πακέτο μια φορά + μια όταν έβαλες την 12€ κάρτα για να είχες τωρα 0,8€. Ομως δεν θα έπρεπε να γίνει αυτό, εφόσον λέει ξεκαθαρα ότι η αυτόματη ενεργοποίηση γίνεται μόνο με ανανεωση 12€+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Εγώ νομίζω ότι σου λέει "βάλε 12€" ώστε μετά τους φόρους και τα τέλη να έχεις αρκετό υπολοιπο για αυτόματη ανανέωση πακετου. Το λέει διότι μπορεί κάποιος να πει "έβαλα 10ε και δεν έγινε η ανανεωση πακετου" και αντε να εξηγήσεις τώρα πως το 10€=8,93... Σου λέει βάλε 12 και είσαι καλυμμένος, ακόμη και εάν είχες υπόλοιπο μηδέν ευρώ. Εάν έχεις υπόλοιπο π.χ. 6 ευρώ και βάλεις κάρτα 10 ευρώ, θα φτάνει το υπόλοιπο και θα ανανεωθεί αυτόματα το πακετο, αφου το μόνο που θέλει το συστημα είναι να βλέπει αρκετό υπόλοιπο χρημάτων για να προχωρησει η αυτόματη ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου γίνεται κάθε φορά που βάζεις κάρτα >12€. Αν έβαλες τα 10€ και ειχες ήδη υπόλοιπο 1,08€ (δηλαδή 10,01€), πιθανότατα σου ενεργοποίησε το πακέτο μια φορά + μια όταν έβαλες την 12€ κάρτα για να είχες τωρα 0,8€. Ομως δεν θα έπρεπε να γίνει αυτό, εφόσον λέει ξεκαθαρα ότι η αυτόματη ενεργοποίηση γίνεται μόνο με ανανεωση 12€+. Οταν ειναι ηδη αυτόματα ενεργοποιημενο πακετο, δεν ΞΑΝΑενεργοποιειται εάν βάλεις λεφτά, παρα μόνο εάν έχει λήξει το πακετο, ή έχει καταναλωθεί το πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Εγώ νομίζω ότι σου λέει "βάλε 12€" ώστε μετά τους φόρους και τα τέλη να έχεις αρκετό υπολοιπο για αυτόματη ανανέωση πακετου. Το λέει διότι μπορεί κάποιος να πει "έβαλα 10ε και δεν έγινε η ανανεωση πακετου" και αντε να εξηγήσεις τώρα πως το 10€=8,93... Σου λέει βάλε 12 και είσαι καλυμμένος, ακόμη και εάν είχες υπόλοιπο μηδέν ευρώ. Εάν έχεις υπόλοιπο π.χ. 6 ευρώ και βάλεις κάρτα 10 ευρώ, θα φτάνει το υπόλοιπο και θα ανανεωθεί αυτόματα το πακετο, αφου το μόνο που θέλει το συστημα είναι να βλέπει αρκετό υπόλοιπο χρημάτων για να προχωρησει η αυτόματη ανανέωση. σωστά. αυτο κανει Οταν ειναι ηδη αυτόματα ενεργοποιημενο πακετο, δεν ΞΑΝΑενεργοποιειται εάν βάλεις λεφτά, παρα μόνο εάν έχει λήξει το πακετο, ή έχει καταναλωθεί το πακετο. αυτο είναι το λογικό. ειλικρινα δεν ξερω τι εχει γινει. κοιταξα και το ιστορικο συναλλαγων για επιβεβαιωση οτι οντως 24/4 ειχα κανει 2 συναλλαγες με 10 και 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Δεν έχεις κρατήσει τα SMS ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 (edited) Δεν έχεις κρατήσει τα SMS ε;Σωστός. Τα έχω κρατήσει. Με χρέωσαν οντως δύο φορές το combo στις 24/4 Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 23, 2021 by guido Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Τους στέλνεις σκρινσοτ, σου λένε "ήταν λάθος συστήματος", σου πιστωνουν τα λεφτά, με πιθανότητα να μην σου αφαιρέσουν τα υπόλοιπα στο πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Έχει θέμα σήμερα το CU App? Δεν loggάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Σε εμένα εμφανίζει μόνο το υπόλοιπο, τίποτα άλλο. Ίσως κάτι φτιάχνουν, βγήκε αναβάθμιση το πρωί για το My Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Έχει θέμα σήμερα το CU App? Δεν loggάρει...το γνωστό ουπς.... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Εγώ έχω τις εκδόσεις: MyVodafone 41004 MyCU 370 και καμμία ενημέρωση για σημερινό update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Εγώ έχω τις εκδόσεις: MyVodafone 41004 MyCU 370 και καμμία ενημέρωση για σημερινό update. Έχω εδώ και μέρες το MyCU 390 και δούλεψε μόλις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 τι εννοείς μέρες τώρα την 3.90? εδώ αγανακτησαμε να πάρουμε την 3.70 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Και εγώ με την 3.9.0 είμαι εδώ και κάποιες ημέρες. Βέβαια δε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι σε εμένα είχε έρθει και η 3.5.0 του bigbang αρκετές μέρες πριν έρθει σε όλους.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts