simosthe Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Vodafone cu ανανέωση μέσω κάρτας κάθε πότε μπορούμε. Κανονικά είναι ενεργά τα εικονίδια αλλά όχι ακόμα . Αύριο θέλει ανανέωση για να μην χαθούν τα υπόλοιπα. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Vodafone cu ανανέωση μέσω κάρτας κάθε πότε μπορούμε. Κανονικά είναι ενεργά τα εικονίδια αλλά όχι ακόμα . Αύριο θέλει ανανέωση για να μην χαθούν τα υπόλοιπα. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν καταλαβαινω τι εννοεις; Εχει περασει το διμηνο που χρειαζεται και αυριο θα σου χαθει το υπολοιπο και πρεπει να βαλεις καρτα; . καλα καταλαβα; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Όχι αύριο πρέπει να βάλω κάρτα για να κρατήσω τα υπόλοιπα. Βάζω μέσω χρεωστικής μια φορά τον μήνα. Τα εικονίδια δεν είναι ενεργά και δεν με αφήνει ακόμη. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα υπόλοιπα σε ομιλία κλπ Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Υπάρχει περιορισμός 20 ευρώ για τον πρώτο μήνα από την πρώτη πληρωμή με πιστωτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Στους όρους χρήσης στο cu app λέει 30€ ανώτατο όριο για τον πρώτο μήνα χρήσης της υπηρεσίας. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Εδώ και έξι μήνες γίνονται πληρωμές με κάρτα. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες στα δέκα ευρώ. Ποιός περιορισμός; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 (edited) Δοκίμασε και από την σελίδα αλλά και από το app myvodafone. Αν προκειτε να χασεις μεγάλο ποσό βάλε καρτα από περίπτερο Edited March 2, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Περιμένω από 11/2 να ενεργοποιηθεί η φορητότητα απο Q σε CU, λένε είναι στο τελικό στάδιο, αλλά δεν μπορούν να την ολοκληρώσουν γιατί έχουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Το διαλύσανε το μαγαζί; Παλιότερα που ήμουνα ξανά Vodafone δεν είχα τέτοια θέματα γενικά. Άσχημα ξεκινάμε πάντως αν κ έχω μεγάλο κύκλο σε Vodafone και με συμφέρει και δεν την ακύρωσα την αίτηση φορητότητας ακόμα. Ωστόσο είναι ευγενικοί (όσο θυμάμαι και παλιότερα το ίδιο ευγενικοί και πρόσχαροι ήταν) στην εξυπηρέτηση και έχουν χίλιους τρόπους να τους βρεις (για να λέμε και τα καλά). Η Vodafone γενικά εδώ και 1,5 χρόνο, έχει πολλά συστημικα προβλήματα, που επηρεάζουν πότε σταθερή και πότε κινητή... Παθών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Παιδιά καλημέρα. Είναι κάποιος που χρησιμοποιεί cu και να παρατηρησε ότι δεν είναι διαθέσιμο πλέον το talk to Vodafone με τα 8.50 ευρώ;; Δεν το μπορώ να το βρω. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Διάβασε το μήνυμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7953762#post7953762. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Διάβασε το μήνυμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7953762#post7953762.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Καθιερώθηκε το 12ακι... Κι ότι είχαμε μαζέψει χάνεται... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Τελικά τι είναι αυτά τα δώρα που δίνει το big bang από 2/3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Δίνει/έδωσε iphone δε πρόσεξα ποιο, ακουστικά,bt ακουστικά, bt ηχείο, galaxy a50, xiaomi πατίνι Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Καλησπέρα, Σε μεταβίβαση αριθμού cu χάνεται το υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Καλησπέρα, Σε μεταβίβαση αριθμού cu χάνεται το υπόλοιπο; Δεν ξέρω για το υπόλοιπο, εχω την αίσθηση οτι η μεταβίβαση εχει χρεωση 5ε. https://www.vodafone.gr/exypiretisi/programmata/plirofories-allagis-diktyou-aposyndesis-i-metavivasis/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Το υπόλοιπο δεν χάνεται με την μεταβίβαση αριθμού. Δεν με έχουν χρεώσει ποτέ για μεταβιβαση αριθμου , παρά μόνο σε σταθερη γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Τι ρε παιδιά με το CU πάλι. Αύξησαν τα πακέτα; Πάει το 8,50 ευρώ, έγινε 10! Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Τι ρε παιδιά με το CU πάλι. Αύξησαν τα πακέτα; Πάει το 8,50 ευρώ, έγινε 10! Καλώς τον και ας άργησε. Φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς το νήμα και τις εξελίξεις. Το είχαν ανακοινώσει στις 27 Δεκεμβρίου ότι από 3 Φεβρουαρίου θα αλλάξουν τα πακέτα. Τελικά οι τιμολογιακες αλλαγές μπήκαν σε ισχύ από 20 Φεβρουαρίου. Στην αρχή η Wind τώρα η Vodafone αναμένουμε την Comsote να κάνει και αυτή αυξήσεις. Φιλικά πάντα :) Εδώ η ανακοίνωση https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20191227-allages-paketon-gia-syndromites-kartokinitis/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 (edited) Εξαφάνισαν πακέτα, ακρίβυναν άλλα, πετσόκοψαν μερικά και γενικά αύξηση 3 ευρω σύνολο τον μήνα μέσο όρο Edited March 4, 2020 by Vasileios άσχετα με το θεμα διαγράφηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Απελπισμένοι για να τους βάλω κάρτα αφού είδαν ότι εδώ και δύο μήνες δεν με ψήνουν σήμερα πέταξαν το βαρύ όπλο τους (10gb) αλλά ευχαριστώ για 15 μέρες δεν θα πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Εξαφάνισαν πακέτα, ακρίβυναν άλλα, πετσόκοψαν μερικά και γενικά αύξηση 3 ευρω σύνολο τον μήνα μέσο όρο Μήπως είσαι υπερβολικός ; Τα πακέτα των 8,5 ευρώ πήγαν 10 (αύξηση 1,5 ευρώ ) Για να βγεί η μέση αύξηση 3 ευρώ πρέπει να μου δείξεις ένα άλλο πακέτο που να ακρίβυνε 4,50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Να ρωτήσω; 10€ δεν βάζαμε πάντα; Τι πειράζει που πήγε στα 12; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Να ρωτήσω; 10€ δεν βάζαμε πάντα; Τι πειράζει που πήγε στα 12; Προσωπική άποψη, το θέμα είναι ότι ακριβαίνουν συνέχεια χρόνο με το χρόνο. Του χρόνου θα θέλουμε 15€. Ναι δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι εταιρίες όμως δεν μπορούμε να ξεφύγουμε κι απ' αυτές ενώ παράλληλα υπάρχει μονοπώλιο και μηδέν ανταγωνισμός (όλες τα ίδια). Υπήρχαν πακέτα για τα γερόντια μας που με 5 και 7€ μπορούσες να τα ικανοποιήσεις. Φυσικά δεν θα αναφερθώ στα γελοία που μας δίνουν σε αυτά τα ποσά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Προσωπική άποψη, το θέμα είναι ότι ακριβαίνουν συνέχεια χρόνο με το χρόνο. Του χρόνου θα θέλουμε 15€. Ναι δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οι εταιρίες όμως δεν μπορούμε να ξεφύγουμε κι απ' αυτές ενώ παράλληλα υπάρχει μονοπώλιο και μηδέν ανταγωνισμός (όλες τα ίδια). Υπήρχαν πακέτα για τα γερόντια μας που με 5 και 7€ μπορούσες να τα ικανοποιήσεις. Φυσικά δεν θα αναφερθώ στα γελοία που μας δίνουν σε αυτά τα ποσά. και ακομα υπαρχει πακετο , πιο συγκεκριμενα υπαρχει το πακετο talk abroad που με 7,06 ευρω σου δινει 200 λεπτα προς ολους και προς 22 χωρες του εξωτερικου δες εδω https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/talk-abroad/ . Επισης μπορεις να ενεργοποιησεις το μπονους 120 λεπτα προς vodafone με καθε ανανεωση. Οποτε με μια ανανεωση 10 ευρω μπορεις να εχεις τα παραπανω και επισης ενεργοποιεις και το cu shake και ειτε διαλεγεις 1200 mb για 1 μηνα ή 2gb για 7 ημερες. Δεν ειναι και ασχημα αυτα 2 μπονους ( δηλαδη 120 λεπτα προς vodafone & mb απο το cu shake.!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_paizei1 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Προσφερουν πολυ λιγες παροχες για πολυ ακριβα κοστη πακετων Στα συμβολαια το ιδιο με υποπτες τακτικες ττπου εν μεσω αυμβολαιου αυξησεις Γενικα δεν βλεπω εγω ελευθερο ανταγωνισμο υπερ του καταναλωτη και δεν βλεπω και ελεγψους σχετικα με αυτο Μονο κατι μικρομαγαζα γειτονιας ελεγχονται σχετικα Ασε που γιατι νομιζω οτι η μπλε και η κοκκινη ειναι μαζι ουσιασιτικα Οποτε που ειναι η ελευθερη αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts