Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και την Πρωτοχρονιά του 2000 θυμάμαι πως είχανε μπλοκάρει από τα πολλά sms.

Sent from my Moto X Play

Από όλη την Τρίπολη και από όλη την Αθήνα κανείς δεν έβγαζε κλήση;

Καταλαβαίνεις ότι το να πετάμε ένα: κατέρρευσε το δίκτυο, όταν απλά η 1 κυψέλη(από τις πολλές 10άδες) που εξυπηρετούσε εμάς στην Τρίπολη και ίσως 1-2 κυψέλες που εξυπηρετούσαν 1-2 γνωστούς ακόμη στην Αθήνα είχαν φόρτο,απέχει πάρα πολύ από το να χαρακτηριστεί η κατάσταση ως κατάρρευση;:) Και τα άλλα 2 δίκτυα προφανώς είχαν αντίστοιχες άλλες περιοχές.

Και μια ακόμη ερώτηση: έστω ότι δίνει 2 GB. Γιατί να καταρρεύσει το δίκτυο με τα 2 GB αυτής της προσφοράς και δεν κατέρρευσε με τα 2 GB της προσφοράς του Φεβρουαρίου πχ; Τι το διαφορετικό θα κάνουν οι πελάτες στη 1 και στην άλλη περίπτωση; 2 GB μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε 1 βδομάδα και στις 2 περιπτώσεις.

Δεν προσπαθώ να σου την πω, η κοινή λογική τα λέει αυτά. :) Εδώ δίνει η Wind προσφορά με το μισό bandwidth (για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια) & δεν φοβάται μην καταρρεύσει το δίκτυό της, θα φοβηθεί η VF; Μετά το Πάσχα θα δώσει.

Και, κλείνοντας, άλλη η κατάσταση του δικτύου το 2000 και το 2009 και άλλη τώρα. Και ακόμη και τότε, παρουσίαζε την μικρότερη υπερφόρτωση συνολικά.

Τα 2gb θα τα πάρουν πολλοί το Πάσχα, τα ίδια 2 gb σε άσχετη περιοδο ούτε καν οι μισοί δεν θα τα πάρουν... η έστω τα ξοδεψουν.

Γιατί δεν δίνει το Πασχα αν δεν είναι θέμα δικτύου? Τόσο κράξιμο και παρακαλητο έφαγε από τους συνδρομήτες της.

Edited by stefanos1999

Α! δηλαδή υπάρχει συνδρομητής που απαξιεί για τις προσφορές τον υπόλοιπο χρόνο, ενώ για τη 1 βδομάδα του Πάσχα τρέχει σαν τρελός; :p

Αν εμένα δηλαδή έρθει μήνυμα, για 1 GB δώρο 1 βδομάδα τον Νοέμβριο πχ θα πω, δεν γ@...ται,ας φάω από το πακέτο μου μωρέ 1 GB,δεν παίρνω το δώρο:lol:

Και με την ίδια λογική, στα ξαφνικά το δίκτυο καταρρέει,ενώ ας πούμε 2 βδομάδες πιο πριν δεν κατέρρεε; τι δι@ολο,όλοι φορητότητα έκαναν σε 2 βδομάδες;

Α! δηλαδή υπάρχει συνδρομητής που απαξιεί για τις προσφορές τον υπόλοιπο χρόνο, ενώ για τη 1 βδομάδα του Πάσχα τρέχει σαν τρελός; :p

Αν εμένα δηλαδή έρθει μήνυμα, για 1 GB δώρο 1 βδομάδα τον Νοέμβριο πχ θα πω, δεν γ@...ται,ας φάω από το πακέτο μου μωρέ 1 GB,δεν παίρνω το δώρο:lol:

Πολλοί φεύγουν το Πάσχα και τα έχουν περισσότερο ανάγκη από κάποια άλλη άσχετη περίοδο... Οπότε ναι περισσότεροι θα τα εκμεταλλευτουν το Πάσχα.

Μα δεν στέλνουν σμς ελάτε έχουμε δώρο... Εμένα στο cu ποτέ δεν στέλνει τουλάχιστον!!!

Edited by stefanos1999

Όσους ξέρω με CU πάντα λαμβάνουν μήνυμα. Μήπως έχεις ζητήσει (κατά λάθος) να εξαιρεθείς από προωθητικά μνμ;

Ίσως, θα το κοιτάξω.

Παντως κατι φοβάται... Η δεσποινίς.

Και έστω ότι τα παίρνουν όλοι σε άσχετη περιοδο, λιγότεροι θα τα εκμεταλλευτουν όλα, όπως συνηθως το Πάσχα που ο κόσμος πάει σε εξοχικά και χωριά.

Edited by stefanos1999

Και με την ίδια λογική, στα ξαφνικά το δίκτυο καταρρέει,ενώ ας πούμε 2 βδομάδες πιο πριν δεν κατέρρεε; τι δι@ολο,όλοι φορητότητα έκαναν σε 2 βδομάδες;

Προφανώς το Φλεβάρη είσαι σπιτι και έχει wifi!Αν φύγεις για το εξοχικό θες ιντερνετ!!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Και, κλείνοντας, άλλη η κατάσταση του δικτύου το 2000 και το 2009 και άλλη τώρα. Και ακόμη και τότε, παρουσίαζε την μικρότερη υπερφόρτωση συνολικά.

Αν επιτρέπεται από που το γνωρίζεις ή προκυπτει επισημα?

Τότε γιατί δε δίνει όπως οι άλλοι 2; Εαν δεν εχει φόβο να πέσει το δίκτυο, γιατί δε δίνει, έστω 1 γιγα οπως περισυ;

Θες να πεις ότι δεν έδωσε όπως δίνει τόσα χρόνια σε τόσα τριήμερα επειδή ξαφνικά μετά από τόσες φορές θα πέσει το δίκτυο;

Ενδιαφέρον. Άρα πιστεύεις ότι έχει πάρει πολλούς συνδρομητές το τελευταίο τρίμηνο.

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάσχα του 2009 αν θυμάμαι καλά, δεν έβγαινε κλήση από όλη τη νότια ελλαδα έως τις 6το περίπου το πρωί...

Απλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ναι έχει αύξηση, έχει πάρει αρκετές φορητότητες, κυρίως από Wind. Είναι αρκετά θετικό το ισοζύγιο φορητότητας (εφυγαν/ηρθαν) , που ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν.

Η αληθεια ειναι οτι εδω που ειμαι (Μεσσηνια, προς Κορωνη) ειτε δωσει, ειτε δεν δωσει , ενα και το αυτο. Ουτε 3g δεν πιανω.... :(

Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν πάει έτσι. Εκεί που θα είμαι εγώ έχω τουλάχιστον 3g ενώ η cosmote σχεδόν τίποτα. Μην μιλήσω για την wind, ανέκδοτο.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Πάει και η Μεγάλη Πέμπτη. Ακόμα η voda? Τι θα γίνει;

Μας άφησε παγωτό.:(:(

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Δεν πάει έτσι. Εκεί που θα είμαι εγώ έχω τουλάχιστον 3g ενώ η cosmote σχεδόν τίποτα. Μην μιλήσω για την wind, ανέκδοτο.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Δεν αμφιβαλλω, απλα το δικτυο της voda (εχω 20 χρονια voda, δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι ) σε συγκεκριμενα μερη που ειμαι συχνα , τα παει χαλια.

Στα δικαστηρια της ευελπιδων , σε καποια κτηρια δεν εχει καν σημα !! , στην πανορμου, διπλα στο μετρο, 4ος οροφος, μετα βιας εχει σημα, στο εξοχικο που ειμαι τωρα, δεν εχει 3g....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μπορεί αύριο το βράδυ να το δώσουν.

Πραγματικά είναι.....Οι άχρηστοι! Έλεος.....Η χειρότερη εταιρεία!!!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

3 σελίδες, ίσως και 4, και κανένας δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση 'γιατί δεν έδωσε η βονταφον πασχαλινό ίντερνετ δώρο, όπως οι άλλες 2 εταιρίες;' Αφου λοιπόν η βονταφον εχει σουπερ δικτυο, αρα δε φοβαται μην κρασαρει, και αφου ειναι τοοοσο τιτανομεγιστη και κουβαρντού που δίνει συνέχεια γιγαμπάιτια, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΩΡΑ; Απλή ερώτηση που όπως φαίνεται οι λογικές απαντήσεις (φοβος κρασαρίσματος δικτύου) για μερικούς δεν ισχύουν και δεν έχουν άλλη απάντηση να δώσουν...

ποιος να απαντήσει μωρέ αν μία εταιρεία δεν έδωσε δώρο;forum λέγεται ο καθένας λέει ότι θέλει.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Διάβασα πολλά σχόλια στο Facebook των CU + Vodafone και το ποσοστό απογοήτευσης αγγίζει το 100%, εντάξει στην επόμενη αργία δε θα έχει να αγχώνεται για να πέσει το δίκτυο, συγχαρητήρια στο PR της εταιρίας...

Διάβασα πολλά σχόλια στο Facebook των CU + Vodafone και το ποσοστό απογοήτευσης αγγίζει το 100%, εντάξει στην επόμενη αργία δε θα έχει να αγχώνεται για να πέσει το δίκτυο, συγχαρητήρια στο PR της εταιρίας...

Μάλλον έκανε την αρχή.

Είχε ξεφύγει η κατάσταση με τα "δώρα στις γιορτές" κ δεν οδηγούσ€ πουθενά για τις €ταιρίες.

Μάλλον έκανε την αρχή.

Είχε ξεφύγει η κατάσταση με τα "δώρα στις γιορτές" κ δεν οδηγούσ€ πουθενά για τις €ταιρίες.

εγω παντως περιμενω :lol:

http://i.imgur.com/xsmcqaT.png

ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ;;

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked