YanniZ Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Δες την τελευταία σελίδα του θέματος για το Vodafone international : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=205197&page=13 Ευχαριστώ πολύ. Δεν το έβλεπα στο ίντερνετ και πήγα να τον βάλω τρελό τον άνθρωπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
history77 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλημέρα...να ρωτήσω κάτι: το υπόλοιπο σε ΜΒ και χρόνο ομιλίας μεταφέρεται όταν κάνεις ανανέωση μία μέρα πριν τη λήξη του πακέτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλημέρα...να ρωτήσω κάτι: το υπόλοιπο σε ΜΒ και χρόνο ομιλίας μεταφέρεται όταν κάνεις ανανέωση μία μέρα πριν τη λήξη του πακέτου; Ναι, αρκεί να ενεργοποιήσεις το ίδιο ακριβώς πακέτο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 οκ τώρα πήρα χαμπάρι πως και στο δικό μου, δεν έχει καθόλου MB μέσα τώρα. Λοιπόν επειδή δεν παλεύεται έτσι.. Αυτή τη στιγμή στο Καρτοκινητο έχω με 10 euro online ανανέωση: 400 λεπτά ομιλίας με 3 ευρώ. Και απο οτι βλέπω μπορώ με άλλα 6 να εχω 600MB (Αν βγαίνει με αρχικές κρατήσεις κτλ 9 και όχι λίγο πάνω από 10). Πακέτο ή υπόλοιπο για sms γιοκ. Αν πάω σε CU με 10 euro online ανανέωση τι συνδυασμούς πακέτων μπορώ να έχω για να έχω κάτι καλύτερο με έμφαση στα ΜΒ; Λίγο που το βλέπω στο site δεν βλέπω κάτι πιο συμφέρον. Να τα μαζεύω για άλλο παροχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Βάζεις 10€, επιλέγεις το Talk 300 με 6€ κι έχεις 300' προς όλους και 100' προς Vodafone. Με την κάρτα που έχεις βάλει, παίρνεις δωρεάν 500 MB και σου μένουν τα υπόλοιπα χρήματα στην κάρτα. Αν έχεις ενεργοποιήσει και το πάρε να 'χεις, τσιμπάς και mb όταν κάνουν ανανέωση χρόνου οι φίλοι σου που έχουν CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Τελικά ισχύει η ελάχιστη ανανέωση 6 ευρώ, ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Βάζεις 10€, επιλέγεις το Talk 300 με 6€ κι έχεις 300' προς όλους και 100' προς Vodafone. Με την κάρτα που έχεις βάλει, παίρνεις δωρεάν 500 MB και σου μένουν τα υπόλοιπα χρήματα στην κάρτα. Αν έχεις ενεργοποιήσει και το πάρε να 'χεις, τσιμπάς και mb όταν κάνουν ανανέωση χρόνου οι φίλοι σου που έχουν CU. Που ακριβώς φαίνεται το 500mb δωρεάν στο παρακάτω link? http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/talk-2-vodafone-300/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μάλλον εννοεί το Just surf bonus, που σου δίνει 500ΜΒ με ανανέωση 10€, αλλά δεν θα το βρεις στο link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπερα σας, Θελω τις εμπειριες σας και τις αποψεις πανω στην απορια μου.Καταρχας εχω ενα φοιτητικο F2G το οποιο απο παροχες με καλυπτει αλλα αυτο το σημα με εχει σπασει τα νευρα.Απο την αλλη εχω μια Whats Up η οποια ειναι πανακριβη και δεν εχει καμια καλη προσφορα 1+1.Χωρια οτι δεν πηρα φοιτητικο και μου απορριψαν την αιτηση.Θελω να παω στο CU με φορητοτητα για το 1+1 στα μικελ και για το σημα που στην Βορεια Ελλαδα ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο,παρολο που παλαιοτερα ειχε θεματα καθως και τα συχνα δωρακια.Θα κανω το Whats Up σε Cu γιατι ειναι το βασικο μου.Οι αναγκες μου ειναι 1GB τουλαχιστον(και αυτο χωρις Youtube και περιορισμενο instagram γιατι τρωει πολλα δεδομενα).Και φυσικα 200-300' προς CU ή προς ολους. Ξερω οτι ειμαι offtopic αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας.Οσο για το αν θα γινει φοιτητικο,του χρονου θα δωσω πανελληνιες και θα το κανω φοιτητικο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Κανείς δεν σε εμποδίζει να πάρεις μια τρίτη κάρτα. Με 4,46 κάθε 3 μήνες μπορείς να πίνεις άνετα τους καφέδες σου. όσο για το internet 500 + 100 MB (από πάρε νάχεις ) με κάθε ανανέωση 10 ευρώ. Με το μηνιαίο έχεις 1100ΜΒ με 6 ευρώ. Edited November 10, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Που ακριβώς φαίνεται το 500mb δωρεάν στο παρακάτω link? http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/talk-2-vodafone-300/ Όταν θα κάνεις είσοδο στον λογαριασμό σου, μπορείς να επιλέξεις τι δώρο θα παίρνεις σε κάθε ανανέωση. Χρόνο ομιλίας προς Vodafone, ή δωρεάν mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Που ακριβώς φαίνεται το 500mb δωρεάν στο παρακάτω link? http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/talk-2-vodafone-300/ φαίνεται στο παρακάτω link http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/just-surf-bonus/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 (edited) Το έκανα CU τελικά. Η μόνη απορία είναι με το πάρε να έχεις. Εχω βάλει και με έχει βάλει ένα άτομο προς το παρόν. αν κάνουμε πχ και οι δυο ανανέωση κάρτας σημερα θα πάρουμε και οι δυο συνολικά απο 200MB ; και αν προσθέσω και με προσθέσουν κι άλλα ατομα αυξάνεται; Edited November 12, 2016 by guido Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Έτσι όπως τα λες είναι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Το έκανα CU τελικά. Η μόνη απορία είναι με το πάρε να έχεις. Εχω βάλει και με έχει βάλει ένα άτομο προς το παρόν. αν κάνουμε πχ και οι δυο ανανέωση κάρτας σημερα θα πάρουμε και οι δυο συνολικά απο 200MB ; και αν προσθέσω και με προσθέσουν κι άλλα ατομα αυξάνεται; Μπορείς να βάλεις μέχρι 3 άτομα. Παίρνεις 100 mb από τον καθένα, όταν κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μπορείς να βάλεις μέχρι 3 άτομα. Παίρνεις 100 mb από τον καθένα, όταν κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας. 100mb απο τον καθενα που θα σε βαλει στο παρε να χεις, οχι απο τον καθενα που θα βαλεις.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 100mb απο τον καθενα που θα σε βαλει στο παρε να χεις, οχι απο τον καθενα που θα βαλεις.. και οι 2 παιρνουν.δινει 100 σε αυτον που εχεις βαλει και 100 και σε σενα δωρο ταυτοχρονα.τουλαχιστον σε μενα ετσι κανει Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonelos Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Το παρε να χεις ειναι για 5 δωρα καθε μηνα.500mb μεγιστο μπορουμε να λαβουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 και οι 2 παιρνουν.δινει 100 σε αυτον που εχεις βαλει και 100 και σε σενα δωρο ταυτοχρονα.τουλαχιστον σε μενα ετσι κανει Βρε όπως το λες εσυ είναι σαν να λες οτι παίρνεις 100mb από κάθε ατομο που εχεις προσθεσει μολις βάζεις εσύ καρτα, δηλαδή αν έχεις 3 ατομα θα παρεις 300 mb μολις βαλεις καρτα. Δεν είναι ετσι, απο 100 mb παίρνουν αυτοι και 100 εσύ μόλις βάλεις καρτα Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Παιδιά φίλος θέλει να κάνει φορητότητα από συμβόλαιο cosmote σε CU και στην εξυπηρέτηση πελατών του είπαν ότι πρέπει να πάει σε κατάστημα και το κόστος είναι 30€. Υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει η φορητότητα χωρίς να πληρώσει αυτό το αστείο ποσό; Μέσω του site της Vodafone δεν γίνεται; http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/portabilityRequest.action Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αυτός ακριβώς είναι ο καλύτερος τρόπος. Μέσω του site της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Αυτός ακριβώς είναι ο καλύτερος τρόπος. Μέσω του site της Vodafone. Γίνεται όντως από το site της Vodafone όμως; Μόλις πατήσω ότι θέλω το CU ανοίγει νέα καρτέλα που σε παραπέμπει στο site του CU όπου γράφει ότι για φορητότητα πρέπει να πας σε κατάστημα. Το θέμα είναι μην το προχωρήσει από το site της Vodafone και απορριφθεί το αίτημα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ναι πράγματι Ζήτα να πας στο καρτοκινητό . Μετά το αλλάζεις με μια κλήση στο 1266 και το κάνεις CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ναι πράγματι Ζήτα να πας στο καρτοκινητό . Μετά το αλλάζεις με μια κλήση στο 1266 και το κάνεις CU Γίνεται χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο στο απλό καρτοκινητό να το μετατρέψω σε CU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ανοίγει σε νέο tab/παράθυρο το site του CU, ωστόσο το αρχικό παράθυρο με τη φόρμα εισαγωγής στοιχείων παραμένει με επιλεγμένο το CU. Προχώρα και κάνε την αίτηση και δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Μόλις την λάβουν θα επικοινωνήσουν για επιβεβαίωση στοιχείων και για να κλείσετε ραντεβού για παραλαβή της κάρτας sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts