Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για voda η cu είναι η και για τα δύο???

Για CU είναι!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Για CU είναι!

Ωραίος!! μόλις το έκανα :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Λογικά όλο και κάτι θα δώσουν αργότερα για τους συμβολαιούχους...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Λογικά όλο και κάτι θα δώσουν αργότερα για τους συμβολαιούχους...

Εννοούσε καρτοκινητό Vodafone, που είναι διαφορετικός τύπος από το CU.

Sent from my XT1562

Εννοούσε καρτοκινητό Vodafone, που είναι διαφορετικός τύπος από το CU.

Sent from my XT1562

Αυτό ακριβώς! Και το καλοκαίρι αν δεν με απατά η μνήμη μου, έδωσε το από 18:00 έως 06:00 στα cu και στα απλά καρτοκινητα τίποτα. :cry:

Αν το γυρίσω σε cu χάνω το χρηματικό μου υπόλοιπο η μεταφέρεται????:!:

Edit : το υπόλοιπο δεν μεταφέρεται, χάνεται!!

Edited by Darkpurple

καλησπερα! σκεφτομαι να γυρισω το συμβολαιο cosmote σε καρτα. εχετε να μου προτεινετε κανενα προγραμμα που αξιζει για ομιλια σε αλλα δικτυα και ιντερνετ? ειτε cu ειτε κανονικο vodafone.

απο σημα πως τα παει? ειναι ο μονος ενδιασμος στο να μην παω σε καρτα αλλης κινητης...

Καλησπέρα. Αν περισσεύει κάποια θέση σε vodafone πάρε να χεις (cu) στείλτε μου ένα pm να σας δώσω τον αριθμό μου. Ευχαριστώ.

υ.γ Εγώ δεν βάζω και πολύ κάρτες αλλά χρειάζομαι το ίντερνετ στο tablet που δεν έχει 3g. Και πάλι ευχαριστώ.

καλησπερα! σκεφτομαι να γυρισω το συμβολαιο cosmote σε καρτα. εχετε να μου προτεινετε κανενα προγραμμα που αξιζει για ομιλια σε αλλα δικτυα και ιντερνετ? ειτε cu ειτε κανονικο vodafone.

απο σημα πως τα παει? ειναι ο μονος ενδιασμος στο να μην παω σε καρτα αλλης κινητης...

Πιστεύω ότι δεν συμφέρει πλέον το καρτοκινητό vodafone ξαθώς από 1/11 τα πακέτα είναι για 28 ημλερες και πιο ακριβά!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Πιστεύω ότι δεν συμφέρει πλέον το καρτοκινητό vodafone ξαθώς από 1/11 τα πακέτα είναι για 28 ημλερες και πιο ακριβά!

Παλι για φορητοτητες θα τρεχουμε...

Από την 30η Σεπτεμβρίου 2016 λήγει η προσφορά με το επιπλέον bonus ανανέωσης που προσέφερε έως 1GB και ίσχυε για την πρώτη ανανέωση αξίας 10 ευρώ και άνω, μέσω των καταστημάτων Vodafone καθώς και μέσω των online καναλιών. Επιπρόσθετα, λήγει το επιπλέον bonus ανανέωσης 250MB που ίσχυε σε κάθε ανανέωση αξίας 10 ευρώ και άνω, μέσω των online καναλιών. Οι ανωτέρω αλλαγές ισχύουν για συνδρομητές Vodafone CU, Καρτοκινητού Vodafone & Vodafone International. Πηγή http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40425&dateFrom=&dateUntil=

Καλησπέρα.

Πρόσφατα κοντινός φίλος έκανε φορητότητα από cosmote σε cu. Τον είχα προειδοποιήσει να μην πάει σε κατάστημα και του ζητήσουν να πληρώσει τα απαράδεκτα που ζητάνε. Παρόλα αυτά δεν με άκουσε και του ζήτησαν 25€. Τον έκραξα για το ότι το δέχτηκε, αλλά μου αντέκρουσε ότι τα λεφτά θα έμεναν στην κάρτα, για να τα χρησιμοποιήσει όπως θέλει....

επειδή θελω κι εγώ να φύγω απο cu και σε τοπικο καταστημα της wind που ρωτησα μου ειπαν και μενα για 25€ που θα μπουν στην καρτα εσυ τι ενναλακτική προτείνεις;

Guest lagoudakis
Από την 30η Σεπτεμβρίου 2016 λήγει η προσφορά με το επιπλέον bonus ανανέωσης που προσέφερε έως 1GB και ίσχυε για την πρώτη ανανέωση αξίας 10 ευρώ και άνω, μέσω των καταστημάτων Vodafone καθώς και μέσω των online καναλιών. Επιπρόσθετα, λήγει το επιπλέον bonus ανανέωσης 250MB που ίσχυε σε κάθε ανανέωση αξίας 10 ευρώ και άνω, μέσω των online καναλιών. Οι ανωτέρω αλλαγές ισχύουν για συνδρομητές Vodafone CU, Καρτοκινητού Vodafone & Vodafone International. Πηγή http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40425&dateFrom=&dateUntil=
μια απορια....τα mb που εχω μαζεψει απο τις προσφορες στο 10ευρω που εβαζα καθε μηνα θα χαθουν;:confused:φυσικα θα συνεχιζω να βαζω ενα 10ευρω τον μηνα

επειδή θελω κι εγώ να φύγω απο cu και σε τοπικο καταστημα της wind που ρωτησα μου ειπαν και μενα για 25€ που θα μπουν στην καρτα εσυ τι ενναλακτική προτείνεις;

Να κ'ανεις την αίτηση φορητότητας ηλεκτρονικά με χρέωση 10 ευρώ τα οποία θα μπουν στην καρτα.Δες εδώ:https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/

Να επιλ'εξεις το κουτάκι ''θέλω να κρατήσω τον αριθμό μου''.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

μια απορια....τα mb που εχω μαζεψει απο τις προσφορες στο 10ευρω που εβαζα καθε μηνα θα χαθουν;:confused:φυσικα θα συνεχιζω να βαζω ενα 10ευρω τον μηνα

Λογικα και δυστυχως,ναι,μιας και δε θα δινονται πλεον μπονους, επομενως και δε θα εχουν καπου να προστιθενται σε περιπτωση ανανεωσης χρονου ομιλιας 10€ και ανω...

Φροντισε να τα καταναλωσεις πρωτου ληξουν και πανε χαμενα...

Εκτός αν μιλάμε για το just surf bonus που από ότι λέγαμε παραμένει. Σε αυτήν την περίπτωση απλά θέλει ανανέωση κάθε 28 αντί για 30.

Guest lagoudakis
ευχαριστω παιδες...μιλαμε για 9giga :Oπου και πως να τα καταναλωσεις...τελος παντων,τουλαχιστον θα μεινει κατι απο το just surf bonus

θα χαθουνε μονο τα mb απο την online ανανεωση στο vodafone gr το γραφει << Διαθέσιμα ΜΒ για πλοήγηση στο internet από το κινητό>> <<

ΔΩΡΟ 250 ΜΒ:από online ανανέωση,>> ( πω και εγω εχω μαζεψει 8750mb !! συνολο 26gb ιντερνετ εχω και δεν ξερω απο πιο πακετο θα καταναλωνει οποτε δεν το κοβω να τα καταναλωσω! ) δεν θα χαθουνε τα mb απο το παρε να εχεις και απο το surf bonus που σου δινει με καθε ανανεωση 10 ευρω 500mb ιντερνετ! αρα και μεσω internet banking της Πειραιως και θα κανω απο εκει την ανανεωση και δεν θα χρειαζομαι στοιχεια καρτας , αφου δεν υπαρχει μπονους δεν χανω να το κανω και μεσω internet banking! ( που τοσο καιρο με το μπονουνς ανανεωσης δεν το εκανα! ) .

Η απορια μου αν και δεν αναφερει κατι καπου εμενα τον Νοεμβριο μου ληγει η Ευρωπαικη καρτα νεων που στο cu δινει μπονους 10 ευρω και θελω να παρω καινουργια αραγε θα ισχυει κανονικα ή θα γινει καμια αλλαγη τις τελευταιας στιγμης και τζαμπα θα την αγορασω;

παντως εδω http://europeanyouthcard.gr/offers/vodafone-cu/ δεν γραφει κατι .

Επισης και αυτο το μπονους των 10 ευρω θα εχει ημερομηνια ληξης 28 ημερες;

προφανως ναι! επειδη ειναι μπονους θελω να πιστευω.. τι λετε;

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Παιδιά έκανα χτες ανανέωση στο Vodafone a la carte και δεν μου έδωσε το 1GB που μου έδινε ως τώρα με κάθε πρώτη ανανέωση του μήνα αν την έκανα μέσω του site της Vodafone. Άλλαξαν τίποτα οι όροι; Ξέρει κανείς τίποτα;

Εμένα, σε e-mail που τους είχα στείλει για το αν θα πάει στις 28 ημέρες η διάρκεια του bonus της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, μου είπαν το εξής: ''θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το bonus των 10 ευρώ με την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων δεν επηρεάζεται από την πρόσφατη ανακοίνωση για τις μεταβολές σε πακέτα και τις τιμολογιακές αλλαγές στους συνδρομητές καρτοκινητής.''

Εμένα, σε e-mail που τους είχα στείλει για το αν θα πάει στις 28 ημέρες η διάρκεια του bonus της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, μου είπαν το εξής: ''θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το bonus των 10 ευρώ με την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων δεν επηρεάζεται από την πρόσφατη ανακοίνωση για τις μεταβολές σε πακέτα και τις τιμολογιακές αλλαγές στους συνδρομητές καρτοκινητής.''

πολύ ωραία!! πάντως στην Κοσμοτε έβγαλαν νέα πακέτα πιο ακριβά άλλα έχουν 100mb internet μέσα και ισχύουν κανονικά για 30 ημέρες. πάντως δεν είναι πρόβλημα και οι 28 ημέρες δυο ημέρες πριν λήξει εγώ ανανεωνω το πακέτο μου.

Παιδιά έκανα χτες ανανέωση στο Vodafone a la carte και δεν μου έδωσε το 1GB που μου έδινε ως τώρα με κάθε πρώτη ανανέωση του μήνα αν την έκανα μέσω του site της Vodafone. Άλλαξαν τίποτα οι όροι; Ξέρει κανείς τίποτα;

εχει αναφερθει οτι σταματησαν απο 30/9 το μπονους ανανεωσης ειτε μεσω του site ειτε απο καταστηματα vodafone δες εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40425&dateFrom=&dateUntil=

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Έχω ένα CU και δε λειτουργεί το tethering στο κινητό. Είχα διαβάσει λίγο καιρό πριν ότι ένα παιδί είχε αλλάξει μια μικρή λεπτομέρεια στο apn του κινητού του και μετά δούλεψε. Το ψάχνω άλλα δεν το βρίσκω. Ξέρει μήπως κανείς;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ένα CU και δε λειτουργεί το tethering στο κινητό. Είχα διαβάσει λίγο καιρό πριν ότι ένα παιδί είχε αλλάξει μια μικρή λεπτομέρεια στο apn του κινητού του και μετά δούλεψε. Το ψάχνω άλλα δεν το βρίσκω. Ξέρει μήπως κανείς;

ναι θα πας ρυθμίσεις μετά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και μετά σημεία πρόσβασης επιλέγεις το vf internet ή αλλιώς μέσα από τις επιλογές φτιάχνεις ένα νέο apn βάζοντας internet.vodafone.gr

Να ναι καλά ένας φίλος εδώ, ο NeOSL που βρήκα σε post του σε ένα thread για κινητό τυχαία, στις ρυθμίσεις του κανονικού apn της Vodafone το μόνο που αλλάζει είναι στον τύπο APN να κλικαριστεί πέρα από τα ήδη κλικαρισμένα default, supl και το dun.

Ως δια μαγείας το tethering (hot-spot) στο κινητό δούλεψε.

Το είχα ψάξει πολύ στο Google γιατί δε δουλεύει και δεν έβγαζα άκρη.

Να ναι καλά το παιδί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked