Mark_K Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 μείωση των διαθέσιμων λεπτών όχι Βλέπω πως σε κάποια πακέτα που έχει χρόνο προς cu και προς όλους μειώνει κατά 50 λεπτά τα CU και τα δίνει προς όλους. Δεν αλλάζει κάτι(μιας και αν σου τελειώσουν τα προς CU μπορεί λογικά να τραβήξει από τα υπόλοιπα που είναι προς όλους), αλλά ας ελπίσουμε αυτό να μην έχει να κάνει με τις ειδικές παροχές που λέγαμε πιο πάνω(π.χ. επειδή αύξησε τα λεπτά προς όλους κόβει τα +100 που έδινε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εννοείται ότι θα ακολουθήσει σχετικά σύντομα και η Cosmote. Είμαι πολύ περίεργος όμως, να δω πώς θα απαντήσει η Wind. Πιστεύω, ότι θα αυξήσει τις τιμές των πακέτων, θα δώσει όμως αισθητά περισσότερες παροχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Guys μια ερώτηση αυτό το πακέτο που δίνει δωρεάν ντατα 6 το απόγευμα με 6 το πρωι μπορώ να το ενεργοποιήσω και με μήνυμα ή μονο απο την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RED3 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εννοεις του what's up αυτο με τις 6 ωρες απο την εφαρμογη;; Το cu δεν εχει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 από τις τροποποιήσεις το πιο γελοίο είναι η μείωση ισχύς των δωρεάν παροχών κατά δύο ημέρες.Δηλαδη εκεί που εβαζες πριν λήξουν ότι πακέτα είχες τώρα είτε θα τ κανείς νωρίτερα από το κανονικό πακέτο είτε θα τα πετάς...άσχημη ποκυ εξέλιξη το μόνο που με κρατάει είναι η προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας νέων που έχω μέχρι τον ιουνιο. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εννοεις του what's up αυτο με τις 6 ωρες απο την εφαρμογη;; Το cu δεν εχει κατι Μιλάμε για τις καλοκαιρινές προσφορές δεδομένων που οι 2 εταιρείες δίνουν αντί 5€. Το what's up έχει 8 ώρες που επιλέγεις πότε ξεκινούν μέσω της εφαρμογής. Το CU έχει 12 ώρες, από τις 6 το απόγευμα έως τις 6 το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RED3 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Και ειναη δωρεαν με την ανανεωση€5 απο καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Μιλάμε για τις καλοκαιρινές προσφορές δεδομένων που οι 2 εταιρείες δίνουν αντί 5€. Το what's up έχει 8 ώρες που επιλέγεις πότε ξεκινούν μέσω της εφαρμογής. Το CU έχει 12 ώρες, από τις 6 το απόγευμα έως τις 6 το πρωί. Thanx για την απάντηση!!! by the way το whats up δίνει 1GB για 7 μέρες λόγω του τεχνικού προβλήματος που είχαν τις προηγούμενες μέρες!!! Μπείτε να το τσιμπήσετε !! Στέλνετε 1000 στο 1256 και ισχύει για όλους!!! Edited August 5, 2016 by impreza_sti Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Και ειναη δωρεαν με την ανανεωση€5 απο καταστημα; Όχι. Πρέπει να έχεις 5€ υπόλοιπο για να σου τραβήξει και ενεργοποιείται μέσω της εφαρμογής σίγουρα. Αν δεν έχεις υπόλοιπο, ή έχεις κάτω από 0,55-0,6€, πρέπει να κάνεις ανανέωση τουλάχιστον 6€ σε κατάστημα αν σε ενδιαφέρει να το ενεργοποιήσεις, καθώς με το τέλος καρτοκινητής 5€ δε σου φτάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Όχι. Πρέπει να έχεις 5€ υπόλοιπο για να σου τραβήξει και ενεργοποιείται μέσω της εφαρμογής σίγουρα. Αν δεν έχεις υπόλοιπο, ή έχεις κάτω από 0,55-0,6€, πρέπει να κάνεις ανανέωση τουλάχιστον 6€ σε κατάστημα αν σε ενδιαφέρει να το ενεργοποιήσεις, καθώς με το τέλος καρτοκινητής 5€ δε σου φτάνουν. α δεν ειναι και μέσω sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 από τις τροποποιήσεις το πιο γελοίο είναι η μείωση ισχύς των δωρεάν παροχών κατά δύο ημέρες.Δηλαδη εκεί που εβαζες πριν λήξουν ότι πακέτα είχες τώρα είτε θα τ κανείς νωρίτερα από το κανονικό πακέτο είτε θα τα πετάς...άσχημη ποκυ εξέλιξη το μόνο που με κρατάει είναι η προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας νέων που έχω μέχρι τον ιουνιο.δηλαδη θελεις να πεις οτι αν το πακετο μου ληγει στις 14 του μηνα για να μην χασω το υπολοιπα που εχω θα πρεπει να κανω ανανεωση στις 12;...ειναι σιγουρο αυτο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Για πακέτα που θα ενεργοποιηούν μετά τις 30/9. Για αυτό που έχεις τώρα δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 από τις τροποποιήσεις το πιο γελοίο είναι η μείωση ισχύς των δωρεάν παροχών κατά δύο ημέρες.Δηλαδη εκεί που εβαζες πριν λήξουν ότι πακέτα είχες τώρα είτε θα τ κανείς νωρίτερα από το κανονικό πακέτο είτε θα τα πετάς...άσχημη ποκυ εξέλιξη το μόνο που με κρατάει είναι η προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας νέων που έχω μέχρι τον ιουνιο. Κατά τη γνώμη μου, το πιο γελοίο είναι η αύξηση του ελάχιστου ποσού ανανέωσης από κατάστημα ή online, από 5 σε 6€. Το πάνε για δεκάρικο σιγά - σιγά και εννοείται ότι θα γίνει καρτέλ και από τις τρεις εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RED3 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Στο whatsup μου ηρθε μηνυμα για 1GB - μολις τελειωσει θα βαλω καρτα στο CU για να εχω το 12ωρο... Σουπερ..! 5ευρουλακια και βγηκε ο αυγουστος..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Προφανώς ο κόσμος και λόγω κρίσης έχει στραφεί στα καρτοκινητά και οι εταιρείες θέλουν να τους ξαναφέρουν πίσω στα συμβόλαια. Λογικά μόλις το καταφέρουν θα αρχίσουν πάλι τις προσφορές στα καρτοκινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Προφανώς ο κόσμος και λόγω κρίσης έχει στραφεί στα καρτοκινητά και οι εταιρείες θέλουν να τους ξαναφέρουν πίσω στα συμβόλαια. Λογικά μόλις το καταφέρουν θα αρχίσουν πάλι τις προσφορές στα καρτοκινητά ακομα και ετσι φτηνοτερα δε βγαινει απο τα συμβολαια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 ακομα και ετσι φτηνοτερα δε βγαινει απο τα συμβολαια; Οριακά πιστεύω. Αν πάρεις καλή προσφορά από συμβόλαιο πιστεύω συμφέρει καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Για πακέτα που θα ενεργοποιηούν μετά τις 30/9. Για αυτό που έχεις τώρα δεν έχεις πρόβλημα. Για πακέτα που θα ενεργοποιηθούν μετά την 1η Νοεμβρίου είναι. Όπως και να έχει, θα μας ενημερώνει η εφαρμογή, το site αλλά και το 1252, για την πραγματική ημερομηνία λήξης των πακέτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 κ σκεφτομουν για φορητοτητα,μονο με φορειο...φτου φτου φτου κ ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Οριακά πιστεύω. Αν πάρεις καλή προσφορά από συμβόλαιο πιστεύω συμφέρει καλύτερα Εννοείται πως όχι! Και πάλι με διαφορά συμφέρει η καρτοκινητή. Οι "καλές" προσφορές των συμβολαίων, επιτυγχάνονται μόνο αν έχεις και σταθερό στην ίδια εταιρεία και μόνο για προγράμματα υψηλών παγίων, οπωσδήποτε άνω των 30€. Με 30€ σε καρτοκινητό, έχεις πάνω από 1500' προς όλους και πάνω από 5 GB internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 satsok καλα μην νομιζεις,θα ακολουθησουν και οι αλλοι...κλικα ειναι αλλωστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 ,Με 30€ σε καρτοκινητό, έχεις πάνω από 1500' προς όλους και πάνω από 5 GB internet. Είναι εύκολο να μου πεις με ποιό συνδιασμό πακέτων και σε ποια εταιρία ? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 τελικα το καλοκαιρινό πακέτο με τα ντατα ενεργοποιειται μέσω μηνύματος; ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Είναι εύκολο να μου πεις με ποιό συνδιασμό πακέτων και σε ποια εταιρία ? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο CU, με 3 ανανεώσεις των 11€, παίρνεις δώρο 2 GB (1000 MB από την πρώτη+500 από τη δεύτερη+500 από την τρίτη). Με 5€ αγοράζεις 1000 MB (500 από το πακέτο+500 από το online bonus αυτόματης μηνιαίας ανανέωσης, την οποία μπορείς να απενεργοποιήσεις αμέσως). Με τα υπόλοιπα 25€, αγοράζεις 5 πακέτα talk2Vodafone 300, CU talk a lot 600 ή συνδυασμό αυτών, που δίνουν από 300' προς όλους+άλλες παροχές το καθένα. Έτσι, έχεις 1500' προς όλους, 3 GB internet (που με το πάρε να'χεις και τις διάφορες προσφορές internet που συχνά πυκνά κάνει το CU, μπορεί να γίνουν 4, ή ακόμη και 5), καθώς και 1000' προς Vodafone, 2500' προς CU ή συνδυασμό αυτών, όλα με 33€ ανανέωση, ή 30€ καθαρά. Φυσικά, στο F2G, οι παροχές είναι αισθητά περισσότερες. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα το καλοκαιρινό πακέτο με τα ντατα ενεργοποιειται μέσω μηνύματος; ξέρει κανείς; Ναι, νομίζω στέλνοντας Κ στο 1252, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 τελικα το καλοκαιρινό πακέτο με τα ντατα ενεργοποιειται μέσω μηνύματος; ξέρει κανείς; Με Κ στο 1252 . Σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts