Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφαρμογή του cu θέλει log in. Η εφαρμογή myvodafone δεν θέλει κωδικούς. Τουλάχιστον μέχρι πριν κάποιους μήνες που το έκανα στον πατέρα μου για να βλέπει τα υπόλοιπά του έμπαινε μια χαρά μέσω data χωρίς να του έχω φτιάξει λογαριασμό.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Η εφαρμογή του cu θέλει log in. Η εφαρμογή myvodafone δεν θέλει κωδικούς. Τουλάχιστον μέχρι πριν κάποιους μήνες που το έκανα στον πατέρα μου για να βλέπει τα υπόλοιπά του έμπαινε μια χαρά μέσω data χωρίς να του έχω φτιάξει λογαριασμό.

δεν χρειάζεται να φτιάξετε λογαριασμό και να κατεβάσετε την εφαρμογή εάν μόνο για να βλέπετε το υπόλοιπο την θέλετε μπορείτε να κάνετε σελιδοδείκτη τον παρακάτω σύνδεσμο http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp

CU Free Week

Σύμπτωμα 71: ΟΤΙΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και διάλεξε το δώρο που θες για 7 μέρες

1GB ή 1500 λεπτά προς Vodafone

Για εγγραφή στείλε με δωρεάν SMS στο 1252

1 για να πάρεις 1GB

2 για να πάρεις 1500΄προς όλη τη Vodafone

Tell me more, tell me more…

Η εγγραφή στην προσφορά μπορεί να γίνει από τις 16/02 έως και τις 15/03 23:59.

Εφόσον επιλέξεις το δώρο σου θα έχεις στη διάθεση σου 7 ημέρες για να το χρησιμοποιήσεις.

Μπορείς να ακούς το υπόλοιπο του δώρου σου στο 1252 ενώ θα λάβεις ενημερωτικό SMS στο 80% και 100% της χρήσης.

Η προσφορά ισχύει για καρτοκινητά CU που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση οποιασδήποτε αξίας από τις 15/12/15 και έπειτα.

Σε περίπτωση που έχεις ήδη λεπτά ομιλίας προς Vodafone ή MB από άλλο πακέτο, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας/MB.

Η προσφορά δεν ισχύει για χρήση σε καθεστώς περιαγωγής.

http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/cu-free-week/

βομβαρδισμός προσφορων απο το CU.

αν δεν ειχα τα 300' στο f2g, φορητοτητα θα εκανα!

CU Free Week

Σύμπτωμα 71: ΟΤΙΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και διάλεξε το δώρο που θες για 7 μέρες

1GB ή 1500 λεπτά προς Vodafone

Για εγγραφή στείλε με δωρεάν SMS στο 1252

1 για να πάρεις 1GB

2 για να πάρεις 1500΄προς όλη τη Vodafone

Tell me more, tell me more…

Η εγγραφή στην προσφορά μπορεί να γίνει από τις 16/02 έως και τις 15/03 23:59.

Εφόσον επιλέξεις το δώρο σου θα έχεις στη διάθεση σου 7 ημέρες για να το χρησιμοποιήσεις.

Μπορείς να ακούς το υπόλοιπο του δώρου σου στο 1252 ενώ θα λάβεις ενημερωτικό SMS στο 80% και 100% της χρήσης.

Η προσφορά ισχύει για καρτοκινητά CU που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση οποιασδήποτε αξίας από τις 15/12/15 και έπειτα.

Σε περίπτωση που έχεις ήδη λεπτά ομιλίας προς Vodafone ή MB από άλλο πακέτο, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας/MB.

Η προσφορά δεν ισχύει για χρήση σε καθεστώς περιαγωγής.

http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/cu-free-week/

βομβαρδισμός προσφορων απο το CU.

αν δεν ειχα τα 300' στο f2g, φορητοτητα θα εκανα!

Κατσε εκει που εισαι ουτε εγω παω αλλου εχω και εγω τα 300 με ανανεωση 10 euro +1500 προς ολους +1.5GB με 8.5 euro στο ιδιο νουμερο !!!

Η αληθεια ειναι ομως απο οτι βλεπω εδω στο FORUM οτι το CU Κανει πολλα δωρακια σε σχεση με το F2G

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Καλημέρα.έχω κάνει φορητότητα απο τεταρτη μετά βασάνων από κοσμοτε σε cu και ακόμα έχω κοσμοτε.με πήραν κ για αντιπροσφορα τους είπα όχι κ ακόμα έχω κοσμοτε.εσασ ποσό σας πήρε;
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Γεια σας. Προχθές (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου), μου άλλαξαν 2 πακέτα αξίας 7 ευρώ στο my CU: (1) Το talk to Vodafone 600, αντί για 500' προς Vodafone+200' προς όλους, μου δίνει πλέον 300' προς Vodafone+300' προς όλους και (2) Το CU combo 600, αντί για 500' προς CU+200' προς όλους, μου δίνει πλέον 300' προς CU+300' προς όλους, ενώ οι υπόλοιπες παροχές του πακέτου δεν άλλαξαν. Εννοείται ότι οι τιμές των παραπάνω πακέτων παραμένουν οι ίδιες, καθώς και το bonus online ενεργοποίησης (100' προς όλους) των πακέτων, επίσης παραμένει. Τους ρώτησα στο 13830 και μου απάντησαν, ότι επειδή έχουν διαπιστώσει ότι μιλάω περισσότερο προς όλους παρά προς CU&Vodafone, αποφάσισαν να μου ενεργοποιήσουν την ειδική προσφορά, για τα παραπάνω πακέτα και ότι αν θέλω, μπορώ να ζητήσω απενεργοποίηση της ειδικής προσφοράς και επαναφορά των πακέτων όπως ήταν. Προσωπικά, θεωρώ θετική την αλλαγή, καθώς με βολεύει πολύ.

'Ολο δωράκια και προσωπικές προσφορές είναι η Vodafone φέτος. Προφανώς θα της έφυγε κόσμος προς τις άλλες εταιρείες και προσπαθεί να μας κρατήσει με αυτό τον τρόπο. Δεν πειράζει, καλό είναι αυτό γιατί όταν υπάρχει ανταγωνισμός στις εταιρείες, κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς! :lol::lol::lol::p

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Γεια σας. Προχθές (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου), μου άλλαξαν 2 πακέτα αξίας 7 ευρώ στο my CU: (1) Το talk to Vodafone 600, αντί για 500' προς Vodafone+200' προς όλους, μου δίνει πλέον 300' προς Vodafone+300' προς όλους και (2) Το CU combo 600, αντί για 500' προς CU+200' προς όλους, μου δίνει πλέον 300' προς CU+300' προς όλους, ενώ οι υπόλοιπες παροχές του πακέτου δεν άλλαξαν. Εννοείται ότι οι τιμές των παραπάνω πακέτων παραμένουν οι ίδιες, καθώς και το bonus online ενεργοποίησης (100' προς όλους) των πακέτων, επίσης παραμένει. Τους ρώτησα στο 13830 και μου απάντησαν, ότι επειδή έχουν διαπιστώσει ότι μιλάω περισσότερο προς όλους παρά προς CU&Vodafone, αποφάσισαν να μου ενεργοποιήσουν την ειδική προσφορά, για τα παραπάνω πακέτα και ότι αν θέλω, μπορώ να ζητήσω απενεργοποίηση της ειδικής προσφοράς και επαναφορά των πακέτων όπως ήταν. Προσωπικά, θεωρώ θετική την αλλαγή, καθώς με βολεύει πολύ.

Υπαρχουν εδω και χρονια τα συγκεκριμενα πακετα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Υπαρχουν εδω και χρονια τα συγκεκριμενα πακετα.

Υπάρχουν, αλλά δεν τα δίνουν σε όλους. Μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, μου έδινε μόνο τις επιλογές 500'+200', στα δύο πακέτα που ανέφερα, ενώ τώρα που μου έδωσε τις επιλογές 300'+300', δε μου δίνει πλέον τις προηγούμενες. Επίσης, σε όσους γνωστούς μου έχουν CU, δίνει ακόμη και τώρα μόνο τις επιλογές 200'+500'.

Καλημέρα.έχω κάνει φορητότητα απο τεταρτη μετά βασάνων από κοσμοτε σε cu και ακόμα έχω κοσμοτε.με πήραν κ για αντιπροσφορα τους είπα όχι κ ακόμα έχω κοσμοτε.εσασ ποσό σας πήρε;

Γύρω στις 3-4 μέρες! Μην άγχεσαι! ;)

Μου ήρθε μόλις τώρα, "προσφορά μόνο για σένα": 200' προς όλους για 30 ημέρες, με ανανέωση 10 ευρώ, έως 3/3. Εννοείται ότι θα τη χτυπήσω. Ένα πεντάευρω μηνιαίο πακετάκι λεπτών προς όλους τζάμπα, μία χαρά είναι! Edited by Gm87

Μου ήρθε μόλις τώρα, "προσφορά μόνο για σένα": 200' προς όλους για 30 ημέρες, με ανανέωση 10 ευρώ, έως 3/3. Εννοείται ότι θα τη χτυπήσω. Ένα πεντάευρω μηνιαίο πακετάκι λεπτών προς όλους τζάμπα, μία χαρά είναι!

Εμενα μου εδωσαν 100

Μου ήρθε μόλις τώρα, "προσφορά μόνο για σένα": 200' προς όλους για 30 ημέρες, με ανανέωση 10 ευρώ, έως 3/3. Εννοείται ότι θα τη χτυπήσω. Ένα πεντάευρω μηνιαίο πακετάκι λεπτών προς όλους τζάμπα, μία χαρά είναι!

χτυπησε την σαν χταποδι:lol:

Εμενα μου εδωσαν 100

Εμενα δεν μου εδωσε τιποτα γιατι απλα δεν εχω vodafone :lol::rolleyes::lol:

Καλα ειναι και τα 100 τσαμπα στα δινουν :clap:

Edited by oxxy

Σε φιλο μου παντως απο cosmote σε wind σε 24 ωρες ηταν στην wind

χτυπησε την σαν χταποδι:lol:

Εμενα δεν μου εδωσε τιποτα γιατι απλα δεν εχω vodafone :lol::rolleyes::lol:

Καλα ειναι και τα 100 τσαμπα στα δινουν :clap:

Εννοείται ότι "λεφτά υπάρχουν" {για κάρτες 10€υρες πριν λήξει το 3μηνο}, δεν είπε κανείς κάτι άλλο:

"Χτυπήστε μας (εταιρείες) σα χταπόδια".

Αααα

η Cosmokarta μου έδωσε (και θα μου δίνει ως τέλος Απρίλη) σε κάθε 5€υρη ανανέωση το μήνα 200΄ όλους χωρίς καμιά χρέωση.

Και σε άλλο Cosmokarta σε κάθε 10€υρη κάρτα το μήνα 400΄ όλους χωρίς καμιά χρέωση.

"Εταιρείες:....

Χτυπάτε μας αλύπητα...Λεφτά υπάρχουν". {και παύλα}

ΟΚ Ξερω/ξέρω:........

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο internet 1GB με €5 και επειδή μου έχουν απομείνει 100MB, θέλω να βάλω νέο πακέτο πριν τελειώσουν και με χρεώσει.

Μπορώ να βάλω πάλι 1GB ή μόνο 500MB?

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο internet 1GB με €5 και επειδή μου έχουν απομείνει 100MB, θέλω να βάλω νέο πακέτο πριν τελειώσουν και με χρεώσει.

Μπορώ να βάλω πάλι 1GB ή μόνο 500MB?

Το πακέτο του 1 GB με 5 ευρώ, ισχύει μόνο για αυτόματη ανανέωση. Σε απλή αγορά, δίνει 500 MB.

Πήγα σημερα να βάλω δέκα ευρώ κάρτα.

Ρωτάω στο κατάστημα .... Το μπόνους των 500mb ισχύει ακόμα;;

Μπαίνει στο σύστημα, κοιτάζει, μου λεει οχι. Λυπάμαι πολυ το σταμάτησε η εταιρεια. Λεω οκ ευχαριστω.

Φεύγω, σε στο λεπτα μου είχε ερθει μήνυμα οτι πήρα και το μπόνους των 500 χαχαχαχα

Πήγα σημερα να βάλω δέκα ευρώ κάρτα.

Ρωτάω στο κατάστημα .... Το μπόνους των 500mb ισχύει ακόμα;;

Μπαίνει στο σύστημα, κοιτάζει, μου λεει οχι. Λυπάμαι πολυ το σταμάτησε η εταιρεια. Λεω οκ ευχαριστω.

Φεύγω, σε στο λεπτα μου είχε ερθει μήνυμα οτι πήρα και το μπόνους των 500 χαχαχαχα

Θα ηταν μελος στην ομαδαinternet που τα ξερει ολα ουυυ εμενα μου λες.... να κοιτας εδω συχνα εαν βγαλουν ανακοινωση για κοψιμο θα το δεις εκει

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient.action

Μπορεί να εννοούσε για νέες ενεργοποιήσεις αν δεν του το διευκρίνισες(δεν ξέρω αν έχει καταργηθεί, υπόθεση κάνω).

Εχω το talk to vodafone 300 και μου ηρθε μηνυμα οτι ληγει αυριο στις 23:59 το βραδυ.Παντα το ανανεωνα μια μερα πριν τη ληξη για να μη χασω τα υπολοιπομενα λεπτα.Να το ρισκαρω και να τους πιστεψω ανανεωνοντας το αυριο για να κερδισω αλλη μια μερα?

Πρωτη φορα στελνουν μηνυμα που να λεει οτι ληγει το πακετο και μαλιστα σε συγκεκριμενη ωρα

Εχω το talk to vodafone 300 και μου ηρθε μηνυμα οτι ληγει αυριο στις 23:59 το βραδυ.Παντα το ανανεωνα μια μερα πριν τη ληξη για να μη χασω τα υπολοιπομενα λεπτα.Να το ρισκαρω και να τους πιστεψω ανανεωνοντας το αυριο για να κερδισω αλλη μια μερα?

Πρωτη φορα στελνουν μηνυμα που να λεει οτι ληγει το πακετο και μαλιστα σε συγκεκριμενη ωρα

Αν είναι λίγα τα λεπτά εγώ θα ρίσκαρα να το δοκιμάσω ώστε να ξες και ηια επόμενες φορές! Τώρα αν έχεις αρκετά είναι κρίμα να ρισκάρεις αν δεν είσαι σίγουρος και τα χάσεις.

εγω το εφτασα να μου ερθει και εμενα το μυνημα και ενω ειχα σημειωσει να βαλω καρτα πριν τις 2 το μεσημερι που ειχα σημειωσει οτι ληγει το πακετο μου και τελικα το αφησα και μετα τις 2 και δεν εληξαν ,σε καθε περιπτωση για μενα βαζε καρτα ΄1-2 ημερες νωριτερα για να μην το χασεις , εγω ετσι κανω και τωρα εκανα μια αλλαγη αλλα θα το συνεχισω να ανανεωνω το ιδιο πακετο 2 μερες πριν ληξει!.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked